יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים
ראשי » הכל בסיר אחד » תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים

תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 27 בפברואר 2020 23 תגובות

תבשיל עוף, כרוב לבן וסלק ירוק עם חמצמצות עדינה. אחד התבשילים הטעימם והיפים להגשה שהכנתי לאחרונה. מתחילים את הבישול על הגז וממשיכים בתנור. לקראת הסוף נותנים צריבה כדי להשחים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים

התבשיל הזה נרקח אצלי בראש כבר לפני חודש. ידעתי בדיוק איך אני רוצה שיטעם וייראה. בכללי אני מתה על ירקות ויכולה לחיות עליהם, אבל כרוב זאת אהבה גדולה שלי. אני אוהבת כרוב בכל מצב צבירה – מבושל, מאודה, ממולא, צלוי בתנור או חי בסלטים.



לרוב אני מבשלת כרוב במרק של הקוסקוס. הוא משדרג את הטעם והוא הירק הכי מבוקש במרק. את התבשיל הזה בישלתי אינטואיטיבית בדיוק כמו שדמיינתי אותו בראש ויצא מדהיםםם. יפה בדיוק לפי הציפיות וטעים בטירוף, אפילו באופן שהפתיע אותי. מתקבל תבשיל חמצמץ עדין, הכרוב מקבל טעמים חדשים שלא הכרתי, הסלק מלמטה טעים בטירוף ובכלל תבשיל פשוט טעים טעים.



תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח
  • יש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • במצרכים יש תבלינים שחוזרים על עצמם פעמיים. זו לא טעות! את התבלינים שמים בשני שלבים. תעקבו אחרי הוראות ההכנה.
  • אמנם הכנתי את התבשיל עם עוף, אבל הוא יהיה מאוד מאוד טעים גם בלי עוף, כמנה צמחונית או טבעונית.
  • אני מתחילה את הבישול על הגז ומעבירה לתנור לעוד שעה וחצי. מסירה את הכיסוי וצולה עוד 10 דקות על מצב גריל להשחמה.
  • זו לא טעות – אין אפילו טיפת מים בתבשיל, כל הנוזלים מגיעים מהירקות.

מצרכים לסיר סוטאז' קוטר 36 ס"מ

  • 1/3 כוס שמן זית או כמות שתכסה את בסיס הסיר
  • 6 שוקי עוף
  • 2 חבילות סלק ירוק
  • 1 כרוב לבן בינוני
  • 10 עגבניות שרי
  • 2 בצלים ירוקים
  • 10 שיני שום
  • 1.5 כפיות מלח ים אטלנטי
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • 1/4 כפית צ'ילי גרוס חריף (לא חובה)
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 לימון טרי בינוני

תיבול נוסף (הסבר באופן ההכנה)

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/3 כפית פלפל שחור
  • 1/3 כפית מלח ים אטלנטי
  • 1/3 כפית פפריקה מתוקה

אופן הכנה

מכינים את הירקות לתבשיל: שוטפים וחותכים גס את עלי הסלק, חותכים את הכרוב ל – 6-8 פלחים עבים (חותכים לחצי וכל חצי חותכים ל- 3 -4 פלחים), את העגבניות שרי משאירים שלמות, את הבצל הירוק חותכים למקטעים באורך 8-10 ס"מ.

מכינים את התבשיל: בסיר רחב ונמוך מחממים שמן זית על להבה גבוהה בכמות שתכסה את בסיס הסיר, מניחים את שוקי העוף וצורבים בשמן כמה דקות טובות מכל הצדדים עד שהוא משחים היטב ומוציאים לצלחת. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים לסיר את שיני השום, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, צ'ילי חריף גרוס וסוחטים מיץ מלימון שלם טרי. מערבבים דקה כדי לפתוח לתבלינים את הטעם. מוסיפים לסיר את עלי הסלק, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים את הסלק בערך 10 דקות עד שהוא מאבד מעט מהנפח. מידי פעם מערבבים את הסלק עם התבלינים. כשעלי הסלק מאבדים מעט נפח, מסדרים את הכרוב בסיר, מפזרים מעל את העגבניות והבצל הירוק ומחזירים גם את העוף. כאן משתמשים בתיבול הנוסף – מזלפים מעל הכל שמן זית, מפזרים מלח ים אטלנטי, פלפל שחור ופפריקה מתוקה. סוגרים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה. בינתיים מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מעבירים את הסיר לתנור , מניחים על רשת במרכז התנור ומבשלים שעה וחצי – שעתיים (תלוי בעוצמת התנור שלכם), עד שהעוף רך ומוכן והירקות רכים ומוכנים. מסירים את המכסה, מעבירים את התנור למצב גריל ומשחימים את הסיר כ – 10-15 דקות, עד שהכרוב מקבל צבע שחום יפה. מגישים עם לחם טרי והאמת שאני אכלתי מהסיר בלי לחם בכלל. טעים בטירוף!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • כרוב ממולא באורז צמחוני
    כרוב ממולא באורז בגרסה טבעונית
  • תבשיל שומר וסלק עם עוף
    תבשיל עוף סלק ירוק ושומר ברוטב חמצמץ
  • כנפיים וכרוב בתנור
    כרוב וכנפי עוף בסגנון אסיאתי בתנור
  • כרוב ממולא אורז ובשר מפורק
    כרוב ממולא אורז ובשר מפורק בתנור
ירקות כרוב מגנוס עוף

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

23 תגובות

  1. אתי הגב 7 בדצמבר 2023 בשעה 10:49

    הי, יהודית.
    אצלי לא אוהבים עוף, חשבתי להכין עם צלי בקר מס. 5 שעבר הרתחה 3 שעות. האם ילך טוב במקום השוקיים? ועוד שאלה, האם אפשר לבשל רק על הגז? ותודה על כל המתכונים המהממים והטעימים שלך.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בדצמבר 2023 בשעה 22:18

      היי אתי, עם בשר זה גם יהיה טעים ותמיד אפשר על הגז אבל התוצאה שונה לחלוטין מהתנור

  2. שירי הגב 5 באפריל 2020 בשעה 17:49

    הכנתי את העוף עכשיו, הוספתי גם כרובית, יצא מצוין! מתכון מעולה!!
    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 באפריל 2020 בשעה 19:04

      כייף לשמוע שירי

  3. אני הגב 1 באפריל 2020 בשעה 7:09

    היי יהודית,

    הכנתי את המתכון בלי לסטות ממנו.. טעם נפלא, חמוצי ללקק את האצבעות, הסיר חוסל בבת אחת.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באפריל 2020 בשעה 8:07

      כייף ממש לשמוע. תודההה

  4. דן הגב 30 במרץ 2020 בשעה 4:49

    איפה טעיתי….
    היי, כן…. הקפדתי על ההוראות.
    זה נראה שזה קרה בשלב. הבישול בגז לפני התנור.
    תודה.

  5. דן הגב 29 במרץ 2020 בשעה 14:48

    איפה טעיתי ….

    הטעמים יצאו נהדרים , הרעיון של שילוב עוף עם כרוב נהדר , אבל ….

    כנראה מכיון שהתבשיל נטול נוזלים לגמרי למעט הלימון , המרקם יצא יבש

    ועלי הסלק נדבקו לסיר ונשרפו …..

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 במרץ 2020 בשעה 16:02

      היי דן, האם הכנסת את התבנית לתנור?? האם הנחת על רשת התנור?

      • אלנרה הגב 22 במאי 2020 בשעה 17:24

        היי
        רוצה להכין
        אבל אין לי עלי סלק
        האם להחליף במשהו או לעשות פשוט איך שזה רק ללא עלי הסלק?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 במאי 2020 בשעה 23:48

          היי אלגרה,
          את יכולה בלי, את יכולה לשים תרד

  6. עדי הגב 10 במרץ 2020 בשעה 11:50

    היי יהודית יש לי עגבניות רגילות ולא שרי.. ויש לי חבילת סלק אחת
    קריטי בטעם? אם זה מה שאשים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במרץ 2020 בשעה 16:58

      היי עדי,

      לא קריטי בטעם

  7. יפה פריאנטה הגב 9 במרץ 2020 בשעה 12:50

    תודה על המתכון נראה מעולה. שאלה מישתמשים גם עם החלק הלבן של עלי הסלק..?????

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במרץ 2020 בשעה 18:10

      היי יפה, עם הכל!

  8. אביטל הגב 5 במרץ 2020 בשעה 13:31

    נשמע סופר טעים!!! בהחלט מכינה את זה בשישי הקרוב
    יש איזשהו תחליף לסלק הירוק אם אני לא מוצאת בסופר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במרץ 2020 בשעה 14:53

      היי אביטל, מהמם. את יכולה לשים תרד

  9. יעלי הגב 29 בפברואר 2020 בשעה 6:24

    אכן רעיון מבריק ומקורי! שילוב רכיבים מושלם בעיניי ויותר מאשמח לנסות אותו! והנה הזדמנות מעולה גם להוסיף רכיב שאהוב עליני במיוחד ולדעתי משתדך בצורה מושלמת לתבשיל היפיפה שלך…קישקע! את מרשה לי??? תודה על מתכון שנראה ונשמע סופר טעים! מבטיחה לחזור לדווח אחרי טעימה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בפברואר 2020 בשעה 9:51

      תודההה יעלי. אני אישית לא אוכלת קישקע אבל אני ממש אשמח לראות וריאציה שלך למתכון שלי. כל הכייף זה חקבל השראה או רעיון ולקחת אותו למקום שאתם אוהבים

    • שרית הגב 5 במרץ 2020 בשעה 11:56

      נראה מעולה!!!
      האם מתאים עם פרגית במקום השוקיים?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במרץ 2020 בשעה 14:52

        יי שרית,

        אפשר עם פרגית

  10. יפצ'וק הגב 28 בפברואר 2020 בשעה 5:21

    נראה מושלם,רעיון מבריק..אהבתי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בפברואר 2020 בשעה 8:03

      תודהה אהובה. אחד הטעימים

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!






בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
@yehuditaviv
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי להבטיח שנספק לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר באתר שלנו. אם תמשיך להשתמש באתר זה, נניח שאתה מרוצה ממנו. Privacy policy, תנאים ומדיניות
You can revoke your consent any time using the Revoke consent button. באפשרותך לבטל את הסכמתך בכל עת באמצעות כפתור ביטול הסכמה.