הסלט הכי קל להכנה והכי יפה על השולחן! חסות קטנטנות שנקראות נתח חקלאים, לידן עגבניות שרי מתוקות וטעימות והכל מוגש טרי עם תיבול מושלם שמדגיש את הטריות של החסה והעגבניות
תקשיבוווו, בזמן האחרון אני מזמינה פירות וירקות מאתר שנקרא סלטה (קמץ בכשלוש האותיות הראשונות:)) ופעם ראשונה מזה הרבה מאוד שנים שאני אוכלת פירות בטעם של פעם, מתוקים, טעימים בטירוף וטריים.
באחת ההזמנות נתקלתי במארז חסות קטנטנות, יפותתת וטעימות והייתי חייבת להזמין! זה נקרא נתח חקלאים, כמו נתח קצבים, רק של החקלאים. נתח קצבים/חקלאים זה כינוי לנתח איכותי שהקצבים ועכשיו גם החקלאים שומרים לעצמם ולא מוכרים אותו. בכל מקרה, איך שראיתי את המארז ידעתי בדיוק איך אני הולכת להגיש את החסות המהממות, הכי פשוט והכי טעים.
סלט חסה נתח חקלאים ועגבניות שרי
כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה
לפני שמתחילים
- נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow
- בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
- יש לי גם טיק טוק
- אין פה יותר מידי התעסקות, פשוט ירקות טריים וטעימים וקצת תיבול.
- אפשר להכין את אותו סלט עם לבבות חסה.
מצרכים
- מארז חסה נתח חקלאים/מארז לבבות חסה
- 15 עגבניות שרי
- 1/4 כוס שמן זית
- קורט מלח ים אטלנטי
- קורט פלפל שחור
- רוטב בלסמי מצומצם איכותי
- פרמזן מגורר (כמה שאוהבים)
- חופן פיסטוקים קצוצים גס
אופן הכנה
שוטפים את החסות ומייבשים במייבש חסה, שוטפים גם את העגבניות. חוצים לחצי את החסות ואת העגבניות ומסדרים בצלחת הגשה.
מזלפים מעליהן שמן זית, מתבלים במלח ים אטלנטי ופלפל שחור, מזלפים בלסמי מצומצם, מגררים פרמזן ומפזרים פיסטוקים.
מגישים מייד וזה הסלט הכי יפה על השולחן והכי רענן וטעים.
בתאבון!