הסלט הכי אולטימטיבי לקייץ! מה יותר טוב מסלט ירוקים עם אבטיח, בולגרית ופקאנים?? סלט מרענן וטעים במיוחד שמכינים כנשנוש מול הטלוויזיה
קייץ מבחינתי זה אבטיח וים, אני יכולה לחיות על אבטיח טוב ולא מוותרת עליו כל יום כל הקייץ. אבטיח בתוך סלט זה אחד הדברים המפתיעים והטעימים ובכלל אני אוהבת לשלב פירות בסלטים שלי, זה מרענן את הסלט, מוסיף לו מתיקות ועניין.
יש שילובים שבהתחלה נראים מוזרים, אבל באופן מפתיע הם משתלבים מעולה ויוצאים סלטים טעימים ומיוחדים וגם בריאים.
אבטיח מתוק ועסיסי הוא גדוש בנוגדי חמצון. הוא מהווה מקור מצוין לוויטמין C ולוויטמין A, במיוחד בזכות הריכוז הגבוה של בטא קרוטן שהוא מכיל. 1 כוס אבטיח מספק כ- 21% מהצריכה היומית המומלצת של ויטמין C וכ- 17% מהצריכה היומית המומלצת של ויטמין A והכי חשוב – הוא טעיםםם.
סלט ירוקים, אבטיח ובולגרית קייצי
סרטון שלבים של הכנת הסלט ניתן לראות אצלי באינסטגרם
לפני שמתחילים
- נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
- בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
- יש לי גם טיק טוק.
- אפשר להכין את הסלט הזה גם עם חסה.
מצרכים
- 2 חופנים בייבי תרד
- 2 חופנים עלי בייבי
- 10 עלי נענע טריים
- 1/4 בל סגול פרוס
- 20 כדורי אבטיח (מוציאים עם כף פאריזיין)
- 2 כפות שמן זית
- קורט מלח ים אטלנטי
- קורט פלפל שחור
- מיץ מחצי לימון טרי
- 100 גרם גבינה בולגרית
- חופן אגוזי פקאן
- 2 כפות אורגנו מיובש
אופן הכנה
שמים בקערה את התרד ועלי הבייבי (אני קונה אותם שטופים), נענע, בצל סגול ואבטיח.
מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל שחור ולימון ומערבבים בעדינות עם הידיים.
מפזרים מעל גבינה בולגרית,אגוזי פקאן ואורגנו ומגישים מייד.