לכאורה סלט ירקות פשוט אבלללל חייבים להקפיד על ירקות טריים ופריכים, לקצוץ דק את הירקות ולתבל מדוייק וסמוך להגשה. העשרתי את הסלט עם כמה תוספות שוות
זה התחיל מזה שהתחשק לי אבוקדו וביצה ואז חשבתי שזה קצת משעמם והחלטתי לקצוץ ירקות ואז זה הידרדר 🙂 והוספתי זיתים וגבינה בולגרית וכדי שבכלל לא ישעמם הכנתי במיקרוגל דפי אורז (כן במיקרו) קריספיים במיוחד וזהו! יצא סלט טעים בטירוף שבעצם הפך לארוחה שלמה וטעימה טעימה וכמובן מזינה.
אגב, זה סלט פשוט אבל כדי לקבל סלט ממש טעים, חשוב מאוד להשתמש בירקות סופר טריים ופריכים, לקצוץ את הירקות דק ולתבל סמוך להגשה.
סלט ירקות טרי מפנק במיוחד
כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה
לפני שמתחילים
- נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ???? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
- בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
- יש לי גם טיק טוק
- לכאורה זה סלט פשוט אבל כדי לקבל סלט ממש טעים, חשוב מאוד להשתמש בירקות סופר טריים ופריכים, לקצוץ את הירקות דק ולתבל סמוך להגשה.
- הגשתי את הסלט עם דפי אורז שאני מכינה במיקרוגל. פשוט שמים דף אורז במיקרוגל לדקה והוא נעשה קריספי וטעים.
מצרכים
- 2 עגבניות
- 2 מלפפונים
- 2 בצל ירוק
- 1/2 בצל סגול
- חופן סלרי
- חופן פטרוזיליה
- חופן עלי נענע
- 1 אבוקדו בשל
- 2 ביצים קשות
- חופן זיתי קלמטה
- 50 גרם גבינת פטה
- מלח ים אטלנטי
- 1/4 כפית פלפל שחור
- מיץ מחצי לימון טרי
- 2 כפות שמן זית
- להגשה: דפי אורז קטנים
אופן הכנה
מכינים את הירקות: קוצצים דק את העגבניות, המלפפונים, הבצלים, הסלרי, הפטרוזיליה והנענע. מתבלים במלח, פלפל, לימון ושמן זית ומערבבים.
חותכים לקוביות את האבוקדו ומתבלים אותו במלח, פלפל שחור ומעט שמן זית ומערבבים.
מגישים: מניחים את הסלט בצלחת הגשה רחבה ומניחים מעליו את קוביות האבוקדו.
מגררים מעל הכל את הביצים.
מפזרים זיתי קלמטה פרוסים ומפוררים את הגבינת פטה.
מכינים דפי אורז: שמים דף אורז במיקרוגל ישירות על הצלחת של המיקרוגל. זה חשוב ישירות על הצלחת כי על צלחת נוספת זה לא מצליח. מפעילים את המיקרוגל לדקה או עד שהדף נעשה קריספי.
אוכלים מייד.
בתאבון!