אחד הסלטים הכי קלים להכנה והכי טעימים שתכינו. אל תפספסו את עונת המנגו ותכינו כבר את הסלט המדהים הזה. סלט לאוהבי השילובים של מתוק, חמצמץ וחריף


השנה עץ המנגו שלנו היה נדיב במיוחד והניב מלא מלא מנגואים טעימים בטירוף. רמת הטעם והמתיקות לא דומה לאף מנגו שקונים אצל הירקן או בסופר, זה באמת טעם מיוחד. אז כבר אכלנו בכמויות והכנו שייקים והקפאנו שיהיה לנו שייקים גם בחורף ובכל זאת יש עוד מלא מנגואים.

כבר כמה ימים שבא לי להכין סלט מנגו עם כוסברה ופלפל חריף. כמה שזה פשוט להכנה זה נדחה ונדחה אבל היום ממש ממש התחשק לי אז הכנתי. סך הכל קולפים את המנגו ופורסים לאורך, ממש כמו שמפלטים תפוז, אל דאגה הכנתי סרטון כדי שתראו איך פורסים. שמים בצלחת, פורסים גם פלפל חריף וכוסברה ומתבלים. זה יוצא טעים כל כך שחיסלתי את כל הסלט לבד לבד 🙂

סלט מנגו כוסברה ופלפל חריף
כנסו לערוץ היוטיוב שלי לשלבי הכנת המתכון
לפני שמתחילים
- נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
- בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
- יש לי גם טיק טוק.
- הסלט הזה קל מאוד להכנה וטעים מאוד מאוד למי שאוהב את השילוב של מתוק, חמצמץ וחריף.
מצרכים לקערה בינונית
- 2 יחידות מנגו בשל אבל לא רך
- 1 פלפל חריף (אדום או ירוק)
- חופן כוסברה קצוצה
- 1 ליים
- מלח
- 2 כפות שמן זית
- קורט פלפל שחור
אופן הכנה
קולפים את המנגו, פורסים לפלחים (תיעזרו בסרטון כדי להבין איך לפרוס את המנגו) ושמים בקערה.
קוצצים כוסברה, פורסים דק את הפלפל החריף ומוסיפים לקערה.
סוחטים ליים שלם, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומגישים מייד.