יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
עוגת דברים טובים
ראשי » מתכונים לט"ו בשבט » עוגת דברים טובים

עוגת דברים טובים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 23 באוקטובר 2015 47 תגובות

עוגת דברים טובים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת דברים טובים

בכל שבוע ביום שישי, לא משנה איזה קינוחים אני מכינה, עוגה אחת "יבשה" חייבת להיות לקפה של הבוקר. פעם זה עוגת שייש ופעם עוגת תפוזים. הפעם החלטתי ללכת על עוגה עם שקדים, אגוזים וקוקוס –  שילובים שאנחנו מאודד אוהבים.

עוגת דברים טובים

כשנוביק שאל אותי איזה עוגה אני מכינה, לא ידעתי איך לקרוא לעוגה ואמרתי לו: "עוגה"….הוא התעקש…"אבל מה יש בעוגה"? אני: "דברים טובים"…….אז עוגת דברים טובים, גבוהה, עסיסית, רכה וטעימההה כי באמת יש בה רק דברים טובים.

עוגת דברים טובים

את העוגה הזו אלתרתי מזיכרון של עוגה שאמא שלי הייתה מכינה לנו בימי שישי. לאמא שלי אין כמויות לעוגות או בכלל, הכל מאולתר באותו רגע ולכן לא יכלה לתת לי מתכון מסודר. לא נורא, אני יודעת לאלתר וגם לכתוב את הכמויות כדי לשחזר שוב ושוב את ההצלחה וגם כמובן לבלוג.

עוגת דברים טובים

עוגת דברים טובים

לפני שמתחילים

  • את העוגה אני אופה בסיר פלא. סיר פלא לא משמנים בכלל. אם תשמנו אותו העוגה תצנח. אם מכינים בתבנית אפייה רגילה – משמנים אותה.
  • העוגה נשמרת בחורף עד 5 ימים מחוץ למקרר. בקייץ יומיים.

מצרכים לסיר פלא בקוטר 28 ס"מ – כל המצרכים נמדדו בכוסות מדידה אוניברסליים

  • 1 כוס אגוזי מלך טחונים דק
  • 1 כוס שקדים טחונים דק
  • 1 כוס קוקוס
  • ½1 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית גדושה קינמון
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • ¾ כוס מיץ תפוזים
  • כפית גרידת תפוז
  • כפית גרידת לימון
  • 6 חלמונים מביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 6 חלבונים מביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 1/2 כוס סוכר (להקצפת החלבונים)

אופן הכנה

בקערה גדולה שמים: אגוזי מלך טחונים, שקדים טחונים, קוקוס, קמח, אבקת אפייה, סוכר וניך, קינמון, 1 כוס סוכר, שמן, מיץ תפוזים, גרידת תפוז, גרידת לימון וחלמונים. מערבבים הכל יחד עם כף או מטרפה רק עד לאיחוד החומרים.

שמים את החלבונים בקערת מיקסר עם בלון הקצפה ומקציפים דקה לקצף לבן. מוסיפים 1/2 כוס סוכר בהדרגה ומקציפים כמה דקות לקצף יציב.

מעבירים כשליש מקצף החלבונים לתערובת האגוזים ומערבבים באופן חופשי עם כף או מטרפה (השוואת מרקמים).

את יתרת הקצף מקפלים בעדינות לתוך התערובת עד שכל הקצף נטמע לחלוטין והתערובת אחידה.

מוזגים את הבלילה לתבנית אפייה או לסיר פלא ואופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כ – 60 דקות או עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש. (אם אופים בסיר פלא לא משמנים את הסיר. לעומת זאת אם בתבנית רגילה אז לשמן את התבנית).

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת קינמון
    עוגת קינמון ושקדים בחושה הכי רכה בעולם
  • עוגת גבינה אפויה שתמיד מצליחה
    עוגת גבינה אפויה שתמיד מצליחה
  • עוגת גבינה עם כתר גביניות שמרים
    עוגת גבינה אפויה עם כתר גביניות שמרים
  • עוגת שוקולד עם קרמבו מוקה
    עוגת שוקולד עם קרמבו מוקה כשרה לפסח
אגוזים עוגת דברים טובים קוקוס שקדים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

47 תגובות

  1. הילה הגב 15 במאי 2024 בשעה 14:56

    יש לך מתכונים מעולים !
    איזה דרך את ממליצה לשמור את העוגה שתישאר טריה לאחר 3 ימים ? אולי להקפיא אותה ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 במאי 2024 בשעה 15:37

      תודהה
      עקרונית 3 ימים היא תישאר מצויין גם על השייש מכוסה כמובן. אם את רוצה שתחזיק יותר זמן אז אפשר להקפיא. עוגות בחושות עוברות הקפאה מעולה

  2. נועה הגב 3 בפברואר 2023 בשעה 12:14

    היי
    האם צריך להפוך את העוגה לאחר האפייה, כמו שעושים בעוגות תפוזים? והאם שקדים חומים )לא מולבנים( זה בסדר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בפברואר 2023 בשעה 17:22

      לא להפוך

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בפברואר 2023 בשעה 17:22

      לא משנה איזה שקדים

  3. סילבי הגב 2 בפברואר 2023 בשעה 18:36

    שלום יהודית. למה את מתכוונת בכוס? חד פעמית או אוניברסלית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בפברואר 2023 בשעה 19:43

      תמיד אוניברסלית

  4. לימור מזרחי הגב 1 באוקטובר 2020 בשעה 14:03

    צהריים טובים יהודית יקרה,

    הכנתי את העוגה והיא כרגע בתנור!

    שאלה מקצועית…..איך הכי נכון לחלץ את העוגה מהתנור (סיר פלא), האם לחכות לצינון מלא או כשהעוגה חמימה?

    תודה לתשובתך.

    בברכת חג-שמח

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באוקטובר 2020 בשעה 14:20

      היי לימור יקרה,
      לקרר טוב טוב את העוגה לפני החילוץ
      חג שמח

  5. הילה הגב 25 בספטמבר 2020 בשעה 10:21

    היי יהודית המקסימה, אפשר להוסיף דבש לעוגה? אם כן כמה דבש וסוכר היית שמה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בספטמבר 2020 בשעה 17:31

      היי הילה,
      לדעתי עניתי לך באינסטגרם. אענה גם פה. את יכולה לשים רבע כוס במקום סוכר

      • נועה הגב 1 באוקטובר 2021 בשעה 10:41

        היי יהודית

        אני רוצה להכין את העוגה בתבנית עם הרגליים , את בטח מכירה. גם אותה צריך לא לשמן? ואיך מחלצים? לא צריך להפוך כמו שהופכים עוגת תפוזים?

        אגב, מיץ תפוזים קנוי )פריניב ואלה( זה בסדר או שחייב סחוט טרי?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 באוקטובר 2021 בשעה 19:24

          היי נועה,
          אם את רוצה להפוך על הרגליים אז לא משמנים בכלל!
          מיץ תפוזים קנוי מתאים, הטעם יהיה שונה מן הסתם אבל עדיין מאוד טעים

  6. אביגיל הגב 6 בינואר 2020 בשעה 10:48

    האם בשקדים טחונים דק, הכוונה לקמח שקדים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בינואר 2020 בשעה 22:39

      אפשר קמח שקדים. במקרה הזה פשוט טחנתי שקדים במעבד מזון כי רציתי אותם טחונים ולא בצורת אבקה

  7. רלי הגב 27 בינואר 2019 בשעה 20:06

    יצא מעולה!!!!! אוורירי וטעים!!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בינואר 2019 בשעה 20:24

      תודההה רלי. איזה כייף שאהבת

  8. דפנה לוי הגב 7 באוקטובר 2018 בשעה 15:52

    עוגה מעולה! גבוהה, טעימה. מתכון מנצח!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 באוקטובר 2018 בשעה 15:58

      תודהההה דפנה. שמחה שאהבת ♥

  9. אלעד הגב 30 בספטמבר 2018 בשעה 14:41

    פשוט מתכון מעולה, מצויין כבסיס לשינויים ותוספות.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בספטמבר 2018 בשעה 16:09

      תודה אלעד. חג שמח

  10. Mally Namias הגב 15 בספטמבר 2016 בשעה 11:34

    יהודית היי, ברצוני להכין שוב את העוגה, האם לדעתך ניתן להכין אותה בתבנית של nordic ware המיוחדת בצורת פרח? אני חוששת שלא תצא במלואה כמו שצריך!

  11. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בפברואר 2016 בשעה 5:09

    תוספת מעולה!! אני אאמץ אותה לפעם הבאה. בהחלט מתאים

  12. עירית הגב 7 בפברואר 2016 בשעה 4:33

    יהודית היקרה, תודה על המתכון הנהדר. הכנתי את העוגה והוספתי כפית תמצית שקדים וגם 2 כפות ליקר פרנג'ליקו. העוגה יצאה נפלא. עירית

  13. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בדצמבר 2015 בשעה 18:05

    היי…מהמם!! איזה כייף שאהבתם וכייף שחשרת לספר….תדעי שכל עוגה בסיר פלא לא משמנים.

    • מורן הגב 4 בינואר 2020 בשעה 14:55

      בכוונה בסיר פלא שאופים על להבה? נמוכה/גבוה? כמה זמן?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בינואר 2020 בשעה 19:44

        היי מורן,
        תקראי את הוראות ההכנה. לא כתוב בשום מקום שאני מבשלת את העוגה על הגז

    • עירית הגב 4 באפריל 2020 בשעה 15:00

      יהודית שלום, אני רוצה להכין עוגה זו לפסח. אני אחליף את הקמח הרגיל ואבקת האפייה בקמח תופח לפסח . האם, לדעתך, זה בסדר? תודה רבה וחג שמח

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באפריל 2020 בשעה 17:28

        היי עירית.
        לדעתי זה בסדר גמור

  14. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בדצמבר 2015 בשעה 18:04

    שחזרת כמובן

  15. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בדצמבר 2015 בשעה 18:04

    שחזרת כמובן

  16. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בדצמבר 2015 בשעה 18:04

    היי…מהמם!! איזה כייף שאהבתם וכייף שחשרת לספר….תדעי שכל עוגה בסיר פלא לא משמנים.

  17. Mally Namias הגב 5 בדצמבר 2015 בשעה 15:43

    יהודית שבוע טוב יצאה עוגה מעולה!!!!! עשיתי אותה במיוחד עבור אמי שלא אוכלת עוגות עם חמאה וקצפות ללא ספק תיכנס לרשימת העוגות שלי תודה על כל התשובות שלך את מקסימה!!!! ולא שימנתי את התבנית וחלצתי אותה בדיוק כפי שהמלצת תודה רבה!!!

  18. Mally Namias הגב 5 בדצמבר 2015 בשעה 15:43

    יהודית שבוע טוב יצאה עוגה מעולה!!!!! עשיתי אותה במיוחד עבור אמי שלא אוכלת עוגות עם חמאה וקצפות ללא ספק תיכנס לרשימת העוגות שלי תודה על כל התשובות שלך את מקסימה!!!! ולא שימנתי את התבנית וחלצתי אותה בדיוק כפי שהמלצת תודה רבה!!!

  19. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בדצמבר 2015 בשעה 13:24

    לא להוריד כלום. אם נשארת לך תערובת תכיני עוגה קטנה בעוד כלי אחר ואותו כן תשמני

  20. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בדצמבר 2015 בשעה 13:23

    לא להוריד כלום. אם נשארת לך תערובת תכיני עוגה קטנה בעוד כלי אחר ואותו כן תשמני

  21. Mally Namias הגב 4 בדצמבר 2015 בשעה 11:50

    תודה יקרה ובמידה והסיר עוגה הוא בקוטר 26 ניתן להוריד בכמות הביצים??? ושאר המרכיבים ללא שינוי?

  22. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בדצמבר 2015 בשעה 11:02

    היי מלי. תודה רבההה. סיר פלא לא משמנים!! אם תשמני העוגה תצנח. תסמכי עליי ותעשי בדיוק מה שכתוב. לקרר לחלוטין לפני החילוץ.בהצלחה

  23. Mally Namias הגב 4 בדצמבר 2015 בשעה 9:16

    היי יהודית המקסימה נראה נפלא! בהחלט שווה ניסיון! רק שאלה, לי יש בבית סיר עוגה עתיק יומין מאלומיניום , מדוע לא לשמן? יהיה ניתן לחלץ את העוגה בשלמותה?
    שבת שלום וחג אורים שמח!

  24. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 בנובמבר 2015 בשעה 10:45

    הייתי מחליפה בעוד שקדים או אגוזים.

  25. חנהפ הגב 19 בנובמבר 2015 בשעה 6:59

    נקרא נחמד, מה היית שמה במקום הקוקוס? עוד קמח? כמה?

  26. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 באוקטובר 2015 בשעה 9:19

    היי ציפורה. בכל חנות כלי בית וגם בשווקים הגדולים. תודה יקירה על המחמאה

  27. zipora הגב 25 באוקטובר 2015 בשעה 14:16

    היי ,
    העוגה נראת נפלא ובטוח שטעימה. 🙂
    שאלה: היכן ניתן לרכוש סיר פלא ? והאם זה הסיר עם הידיות בצדדים?
    תודה

  28. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 באוקטובר 2015 בשעה 11:47

    תודה יפצ'וק..לגמרי ככה אוכלים גם את שלהם וגם את שלנו 🙂 🙂

  29. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 באוקטובר 2015 בשעה 11:46

    בהחלט מתאים.

  30. יפה ימין הגב 24 באוקטובר 2015 בשעה 5:14

    בדיוק כמו אצלי אחת "יבשה" ואחת "רטובה" ולבסוף הם מבקשים את העוגה של אימא ואבא…
    עוגה נהדרת ,גבוהה,וטעימה ♥

  31. טלי איציק גרופית הגב 24 באוקטובר 2015 בשעה 3:49

    נקרא נפלא . ואני הייתי מוסיפה גם שוקולד מגורר…

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס