יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
עוגת גבינה אפויה בתבנית אינגליש קייק
ראשי » ביקורות והמלצות » עוגת גבינה אפויה בתבנית אינגליש קייק

עוגת גבינה אפויה בתבנית אינגליש קייק

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 20 בינואר 2024 14 תגובות

עוגת גבינה אפויה, קלה להכנה ותמיד מצליחה. אצלנו זאת העוגה הכי אהובה בבית ובכלל עוגות גבינה על כל סוגיהן. צירפתי לינק למלא טיפים שווים שיגרמו לעוגת הגבינה שלכם להצליח תמיד!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת גבינה אפויה בתבנית אינגליש קייק

יש לי בבלוג מלא מלא עוגות גבינה, אפויות, קרות, מהירות, מושקעות וכולן כולן טעימות טעימות. אצלנו בבית עוגות גבינה הן הכי אהובות על כולם ובכל פעם אני אוהבת להכין אחרת. לפני המון המון שנים, לפני שהבנתי עד הסוף איך לגרום לעוגות להצליח, הייתי מכינה עוגת גבינה ומתפללת שלא תצנח לי. לפעמים הייתה יוצאת מושלמת ולפעמים צונחת ולא הבנתי את הסיבה. עד ש…. התעמקתי יותר ויותר בכימייה של חומרים, כי בסוף אפייה זה כימייה וכשהבנתי את הסיבות לצניחת העוגה, שם התחלתי להצליח בכל עוגה שהכנתי. לא צנחה לי יותר העוגת גבינה ואת כל הסודות חלקתי פה כבר מזמן בכל מיני מתכונים שפורסמו ורק צריך לקרוא ולהתעמק.



אז מעבר למתכון טוב, מה שיגרום לעוגה להצליח ואגב, מדובר על כל עוגה אפוייה ולא רק על עוגות גבינה, זה התבנית בה אופים. לא האמנתי עד כמה זה קריטי ומשמעותי להצלחת העוגה. תבנית טובה ואיכותית עם הולכת חום טובה תעשה את כל ההבדל בין עוגה חביבה או כזו שלא מצליחה לעוגה מושלמת שכולם יבקשו את המתכון שלה. ידוע לכולכם או לרובכם שאני עובדת עם "מגנוס" ולאחרונה הוציאו קולקציה חדשה של תבניות אפייה ורודות מהממותתת. אבל עזבו שהן מהממות, הן מושלמות לאפייה. כמובן שעשיתי המון ניסיונות אפייה לפני שאני ממליצה וללא ספק התבניות מעולות ומומלצות ואפילו לא יקרות. את עוגת הגבינה אפיתי בתבנית אינגליש והתאמתי את הכמויות בדיוק לתבנית.

תבנית אינגליש קייק שהכנתי בה את העוגה. כל האתר של מגנוס וגם התבנית בהנחה שווה בהזנת קוד קופון: yehudit.



עוגת גבינה אפויה בתבנית אינגליש קייק

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • שימו לב שצריך לסנן את הגבינה כמה שעות מראש על מנת להיפטר מחלק מהנוזלים. ניתן להכין את העוגה עם גבינת שמנת/ריקוטה או גבינה "יבשה" אחרת אבל בעיני הכי טעים זה לסנן גבינה 5%. העוגה יוצאת במרקם מושלם לטעמינו.
  • העוגה יוצאת מהתנור בדיוק בגובה בו נכנסה אליו.
  • אפשר לשלב בעוגה גרידת לימון מלימון שלם.
  • העוגה נשמרת עד שלושה ימים מחוץ למקרר (כן, אין בעייה להשאיר אותה בחורף מחוץ למקרר) או שבוע במקרר. לא ניתן להקפיא עוגות גבינה אפויות.
  • ניתן לצפות את העוגה בקרם שאוהבים.
  • כנסו פה לעוד טיפים שווים שיגרמו לעוגת גבינה שלכם להיות מושלמת.

עוגת גבינה לתבנית אינגליש בגודל 15*32 בגובה 7 ס"מ

  • 850 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 שמנת של פעם (200 גרם)
  • 6 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 1 כפית מחית וניל
  • 1/2 כוס קורנפלור (70 גרם)
  • 1/2 שקית אינסטנט פודינג וניל (40 גרם)
  • 3/4 כוס סוכר (150 גרם)
  • 1/2 כוס סוכר (100 גרם)

אופן הכנה

מסננים את הגבינה: כמה שעות או לילה מראש מסננים את הגבינה בתוך בד גזה או חיתול נקי – מניחים את הגבינה בתוך חיתול נקי שמונח בתוך מסננת ואת המסננת מניחים על קערה שתקלוט אליה את הנוזלים. למעשה אנחנו רוצים להיפטר מחלק מהנוזלים שיש בגבינה.

מכינים את העוגה: מחממים את התנור על מצב סטטי לחום של 150 מעלות. מפרידים את הביצים, את החלבונים שמים בקערת המיקסר ואת החלמונים בקערה גדולה נוספת. מוסיפים לקערת החלמונים את הגבינה המסוננת, השמנת החמוצה,מחית וניל, קורנפלור, אינסטנט פודינג ו – 3/4 כוס סוכר וטורפים היטב עם מטרפה ידנית לבלילה חלקה. מקציפים את החלבונים כ – 2 דקות לקצף לבן ומוסיפים 1/2 כוס סוכר בהדרגה. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב אבל רך. מעבירים 1/3 מכמות הקצף לקערת החלמונים וטורפים באופן חופשי עם מטרפה ידנית. את שאר הקצף מקפלים לתוך בלילת החלמונים בפעמיים – שלוש בתנועות עדינות יותר ורק עד שמקבלים תערובת אחידה. משמנים את תבנית האפייה בחמאה ומוזגים את הבלילה לתבנית. טופחים כמה פעמים על השייש כדי להיפטר מבועות אוויר כלואות. מניחים את התבנית בתוך תבנית נוספת גדולה יותר וממלאים אותה במים רותחים עד לחצי מגובה התבנית של העוגה. מעבירים לתנור ואופים כשעה ורבע – שעה וחצי (תלוי בחוזק התנור שלכם) או עד שהעוגה נראית יציבה ומוכנה. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה להתקרר לחלוטין בתנור. כשהעוגה קרה מוציאים והופכים על צלחת ואז הופכים שוב על צלחת הגשה. העוגה נשמרת עד שלושה ימים מחוץ למקרר (כן, אין בעייה להשאיר אותה בחורף מחוץ למקרר) או שבוע במקרר.

בתאבון!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת גבינה עם כתר גביניות שמרים
    עוגת גבינה אפויה עם כתר גביניות שמרים
  • עוגת גבינה עם טנא לשבועות
    עוגת גבינה אפויה עם טנא לשבועות
  • עוגת שמרים עם פרג
    עוגת שמרים קלועה במילוי פרג
  • עוגת גבינה עננים
    עוגת גבינה עננים אפויה בסיר
מגנוס עוגת גבינה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

14 תגובות

  1. חן אגמי הגב 16 באפריל 2025 בשעה 11:50

    המשלוח של התבנית יותר יקר מהתבנית. חוצפה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 באפריל 2025 בשעה 20:12

      ממש חוצפה. צודקת! למה שלא יספגו את המשלוח? ממש חשיבה הגיונית יש לך

  2. אסתר הגב 10 ביוני 2024 בשעה 15:52

    יהודית סליחה אני מצטערת שאני שואלת אותך שוב.האם 850 גרם גבינה במתכון זה לאחר סינון או שלפני סינון.כי לפי ההסבר את רושמת לסנן את הגבינה.ואני כבר סיננתי קילו גבינה כדי שיהיה לי 850 גרם.האם זה קריטי.אשמח לתשובתך המהירה.תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 ביוני 2024 בשעה 15:57

      לאחר סינון. מה שצריך למתכון זה 850 גרם

  3. אסתר הגב 8 ביוני 2024 בשעה 13:09

    יהודית תודה רבה על תשובתך המהירה

  4. אסתר הגב 8 ביוני 2024 בשעה 11:51

    היי יהודית.יש לי את התבנית של מגנוס.אני רוצה להכין את העוגה האם כמות הגבינה שרשומה במתכון זה לאחר סינון,והאם כל כמות בלילת העוגה ניכנסה לתבנית.אשמח מאוד לתשובתך.שתיהיה לכם שבת ניפלאה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביוני 2024 בשעה 11:55

      היי אסתר. כן הכמות לאחר סינון ומספיקה בדיוק לתבנית

  5. ענבל שרון הגב 25 בינואר 2024 בשעה 1:44

    העוגה מצויינתתתתת???? הכנתי אותה..
    תודה יהודית❤️????

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בינואר 2024 בשעה 20:06

      מהמםםם

  6. ,אתי הגב 24 בינואר 2024 בשעה 10:58

    הי
    מעוניינת להזמין תבנית מלבנית לעוגת גבינה
    איך אני מזמינה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בינואר 2024 בשעה 20:06

      כנסי פה לאתר ובקופה תקלידי קוד קופון: yehudit
      https://www.magnus-shop.co.il/items/6178862-%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96-4-%D7%AA%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%92%D7%9D-Bubbles-Pink

  7. דפנה הגב 22 בינואר 2024 בשעה 17:09

    המתכון מצוין , אני הכנתי עם גבינה לבנה 5 וריקוטה ויצא עשיר יותר וטעים ממש.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בינואר 2024 בשעה 7:22

      מהמם שמחה שאהבת

  8. נאוה זהבי הגב 22 בינואר 2024 בשעה 16:18

    אשמח לעוגת הגבינה בתבנית העגולה, תודה

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס