יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת פחזניות, מוס קפה ומוס וניל
ראשי » מתכונים לראש השנה וחגי תשרי » עוגת פחזניות, מוס קפה ומוס וניל

עוגת פחזניות, מוס קפה ומוס וניל

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 30 בספטמבר 2015 17 תגובות

עוגה ששמתי עליה עיין וזממתי להכין אותה כבר מזמןןןןןןןןןןןן. היא נדחקה הצידה כמו עוד הרבה טובות ויפות לטובת אחרות לא פחות יפהפיות וטעימות, אבל סוף סוף הגיע גם זמנה של היפה הזו ומה אני אגיד לכם?? בעיני, אחת העוגות הטעימות שהכנתי לאחרונה. עד כדי כך והיא יפה הורסת. העוגה הזו רצה לה ברחבי הרשת וראיתי אותה בלא מעט אתרים ובלוגים. את הפחזניות לבסיס עשיתי גדולות יחסית כי רציתי שיראו את אפקט הפחזנייה כשפורסים את העוגה ומילאתי במוס קפה שאנחנו מאוד אוהבים, המוס של העוגה עצמה בטעם וניל והציפוי — שילוב של שוקולד מריר ושוקולד חלב.

את הפחזניות הכנתי באופן שונה מעט מהפחזניות הרגילות שאני מכינה. שמתי בבצק אבקת אפייה שגם שילשה את הגודל הראשוני שלהן וגם המרקם רך יותר, כך שזה מתאים יותר לעוגה. יוצאת כמות גדולה של פחזניות אבל אל דאגה הכל נטרף בלי בעייה……

עוגת פחזניות, מוס קפה ומוס וניל

לפחזניות (כמויות בכוסות מדידה אוניברסליות)
מצרכים לכמות של 10 פחזניות ממש גדולות ועוד 15 קטנות יותר שחלקן ישמשו לקישוט

  • ¼1 כוסות חלב
  • 1 כף סוכר
  • קורט מלח
  • 100 גרם חמאה
  • 1 ורבע כוסות קמח
  • ½ שקית אבקת אפייה (5 גרם)
  • 4-5 ביצים
אופן הכנת הפחזניות – לכל הטיפים לבצק רבוך מושלם כנסו לכאן
  1. לשים בקלחת: חלב, סוכר מלח וחמאה ולהביא לרתיחה עד שהחמאה נמסה. 
  2. לערבב את הקמח עם אבקת האפייה.
  3. להנמיך את האש ולהוסיף בבת אחת את הקמח. בעזרת כף עץ לערבב כל הזמן עד שהתערובת הדביקה נפרדת משולי הסיר ונצמדת לכף.
  4. להסיר מהאש ולקרר היטב. שיטת קירור מהירה: לערבל את התערובת במיקסר עם וו גיטרה עד שכל האדים יוצאים והתערובת מתקררת מעט.
  5. להתחיל להוסיף ביצה אחר ביצה: כל פעם להוסיף ביצה אחת ולערבל עם המיקסר עד שהביצה נטמעת לחלוטין בתערובת. מה שקורה זה שהתערובת מתפרקת למעין גושים. ממשיכים לערבל עד שהתערובת מתאחדת חזרה  ומוסיפים עוד ביצה וכן הלאה את כל הביצים. עכשיו, השלב הכי קריטי זה שהבצק יהיה בדיוק במרקם הנכון: רך מספיק כדי שאפשר יהיה לזלף אותו ויציב מספיק כדי שלא יימרח לנו וייצאו לנו פיתות. לכן, אם יש ספק אז אין ספק. כלומר: אם נראה לכם שחסרה ביצה אז לא להוסיף אחת שלמה אלא לטרוף ביצה אחת בקערית, ולהוסיף כף אחת, ועוד כף אם צריך עד שיש בצק ראוי לזילוף.  ואיך בודקים שהבצק בדיוק במידה הנכונה? לוקחים בצק בין שתי אצבעות ואם נוצר מעין שפיץ אז הבצק בדיוק במידה הנכונה לאפייה.
  6. בעזרת שקית זילוף עם צנטר רחב משונן לזלף עיגולים בגודל של פינג פונג במרווחים של 5 ס"מ ולשטח בעזרת אצבע רטובה את הצ`ופצ`יק כדי שלא יישרף באפייה (כיוון שיש אבקת אפייה בבצק הן תופחות פי שלוש).
  7. לאפות בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות כ – 12 דקות או עד שהפחזניות מזהיבות. כשהפחזניות כבר די יציבות וזהובות, מנמיכים לחום של 160 מעלות כדי להשחים היטב את הפחזנייה ולייבש אותה (שלא תצנח לנו כשנוציא מהתנור). לא לפתוח את התנור ב-15 דקות האפייה הראשונות. האדים שנוצרים בתוך התנור חשובים מאוד ליצירת כיס האויר שיש לפחזנייה ולתפיחתה. אם נפתח את התנור הפחזניות יצנחו ולא יתפחו כמו שצריך.
  8. למלא את הפחזניות בקרם קפה (מתכון בהמשך) ולסדר על בסיס תבנית מספר 24 כך שכל הבסיס מכוסה פחזניות. אצלי נכנסו בדיוק 8 גדולות מאוד. לפני ששמים את הפחזניות אפשר לשים שקף ואז שולי העוגה יוצאים חלקים.
 מצרכים למוס קפה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38% שומן
  • 1 שמנת חמוצה
  • ½ כוס חלב
  • 1 חפיסה אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כף אבקת קפה נמס
להקציף הכל יחד ולמלא את הפחזניות הגדולות שישמשו בסיס לעוגה.
 
מצרכים למוס וניל (גם לעוגה וגם לפחזניות הקטנות שחלקן ישמשו לקישוט)
  • ½2 מיכלי שמנת מתוקה 38% שומן
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 מיכל יוגורט 3% שומן (יוצר חמצמצות עדינה בקרם. אם לא אוהבים אז לשים עוד שמנת או חלב)
  • 2 חפיסות אינסטנט פודינג וניל
  • כפית מחית וניל (לא חובה אבל מאוד משדרג את הטעם)
להקציף הכל לקרם מאוד יציב. להעביר לשקית זילוף ולזלף על הפחזניות ששמנו בתבנית. להקפיד לזלף ממש בכל מקום שאין בו פחזנייה על מנת שיתמלא בקרם ולא יישאר ריק. ליישר את החלק העליון של העוגה עם פלטה או מרית ולהכניס למקפיא לחמש שעות לפחות עד שהעוגה די קפואה. מוציאים מהמקפיא, מורידים את השקף ומקשטים בשוקולד ופחזניות…..
למלא גם את הפחזניות הקטנות שישמשו לקישוט מעל העוגה.
 
מצרכים לציפוי שוקולד
  • 100 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
  • 50 גרם שוקולד חלב
  • ¾ מיכל שמנת מתוקה 38% שומן
  • 2 כפות אייריש קרים או ליקר אחר שאוהבים
  • קורט מלח
  • כף סירופ תירס (לא חובה אבל משמר את ברק השוקולד גם אחרי ימים במקרר)

להמיס הכל יחד במיקרוגל בפולסים של חצי דקה כל פעם ולערבב אחרי כל חימום עד שכל השוקולד נמס ואחיד. למזוג את השוקולד למרכז העוגה (לא חייב את הכל. ייתכן שיישאר שוקולד) ובעזרת כף לפזר את השוקולד (בתנועות מעגליות במרכז העוגה ולאפשר לשוקולד לנזול לצדדים בצורה לא אחידה).לקשט עם הפחזניות הקטנות יותר ואם נשאר קרם אז לזלף קישוטים…….

זהו, הרבה יותר פשוטה ממה שחושבים והרעיון גאוני בעיני.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגיות שוקולד הכי טעימות בעולם
    עוגיות שוקולד הכי טעימות בעולם
  • עוגת פחזנייה גדולה(Karpatka) וקרם מסקרפונה - פיסטוק
    עוגת פחזנייה גדולה(Karpatka) וקרם מסקרפונה - פיסטוק
  • עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים
    עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים
  • עוגת שוקולד ומוס וניל קלה להכנה
    עוגת שוקולד ומוס וניל קלה להכנה
בצק רבוך עוגת מוס פחזניות פחזניות קרם קפה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

17 תגובות

  1. יהודית אביב הגב 13 באוגוסט 2016 בשעה 12:07

    בכייף! אני אשמח מאוד לראות תמונות

  2. Dafna shamir הגב 13 באוגוסט 2016 בשעה 11:13

    דווקא אהבתי מאד איך שקישטת וכנראה שאעתיק:)
    תודה ושבת שלום!

  3. יהודית אביב הגב 13 באוגוסט 2016 בשעה 9:42

    כתבתי שיוצאות יותר פחזניות ממה שצריך אבל הן כמובן נטרפות בלי בעייה. את כמובן יכולה לקשט על פי הדימיון שלך

  4. Dafna shamir הגב 12 באוגוסט 2016 בשעה 22:05

    היי יהודית, נראה מדהים ובטוח טעים בטירוף!!!!
    שאלה – למה צריך 15 פחזניות קטנות לקישוט כשעל העוגה יש רק 4 פחזניות קטנות?
    תודה ושבת שלום

  5. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בפברואר 2016 בשעה 13:12

    בשמחה 🙂

  6. soujod abu nasser הגב 17 בפברואר 2016 בשעה 13:05

    אוקיי…תודה לך יהודית:)

  7. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בפברואר 2016 בשעה 13:03

    כל ליקר שאת אוהבת יתאים

  8. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בפברואר 2016 בשעה 13:03

    כל ליקר שאת אוהבת יתאים

  9. soujod abu nasser הגב 17 בפברואר 2016 בשעה 12:59

    אפשר להחליף אותו במשהו אחר?

  10. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בפברואר 2016 בשעה 16:47

    אפשר. אבל מוסיף לטעם. כדאי שיהיה בבית

  11. soujod abu nasser הגב 16 בפברואר 2016 בשעה 16:29

    אפשר לוותר על אייריש קרים?

  12. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באוקטובר 2015 בשעה 16:06

    תודההה חיה. מומלץ ביותר

  13. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באוקטובר 2015 בשעה 16:05

    תודה וויני…….הגיע הזמן ופחזניות זה קל יותר מלהכין בצק עלים (בהנחה שאת מתכוונת לבצק עצמו)

  14. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באוקטובר 2015 בשעה 16:05

    לא. שומרים במקרר

  15. Tami הגב 4 באוקטובר 2015 בשעה 9:01

    מגישים קפוא?

  16. Winnie הגב 1 באוקטובר 2015 בשעה 11:57

    עוגה מדהימה!!
    ראיתי עוגה דומה לפני כמעט שנה ושמרתי אותה, אבל שלך ניראית פשוט מעלפתתתתתתתתתתתת !!
    כמו שכתבתי לך בפייסבוק – עוד לא הכנתי פחזניות, אז אחרי שאנסה משהו עם בצק עלים, יגיע זמן הפחזניות 🙂

  17. חיה הגב 1 באוקטובר 2015 בשעה 9:16

    נראה נהדר ואני בהחלט מתכוונת להכין
    תודה
    חיה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס