יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת שמרים במילוי קקאו מושלמת
ראשי » בצקים » עוגת שמרים במילוי קקאו מושלמת

עוגת שמרים במילוי קקאו מושלמת

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 5 ביולי 2022 4 תגובות

עוגת שמרים קראנץ' עם קקאו, שוקולדית ועסיסית בטירוף. העוגות נשארות טריות גם שלושה ימים אחרי האפייה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת שמרים במילוי קקאו מושלמת

נכון שעוגות שמרים מזוהות יותר עם מזג אוויר קריר וחורפי אבללל הן טעימות כל השנה 🙂 לפני כמה ימים חורצ'ק שלי תיאר לי בדיוק איך הוא רוצה את העוגה: אמא, רק עם קקאו (הוא לא אוהב קינמון) ועם שבילים כאלה ולא מתוקה מידי. אני, ישר משנסת מתניים ויוצאת לעבודה.

איזה עוגות יצאו, וואו כמה טעימות ועם מרקם מושלם ולא מתוקות מידי, ממש כמו שאנחנו אוהבים ובונוס – נשארות טריות ללא הקפאה אפילו שלושה ימים. כמובן שאפשר להקפיא ולחמם. הכנתי אחת קראנץ, ואחת כמו חלה של 4 רצועות.

עוגת שמרים במילוי קקאו מושלמת

כנסו לאינסטגרם שלי ותראו איך הכנתי את הצורות של העוגות

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • את הבצק אני מתפיחה 12 שעות במקרר. בצק שמרים הרבה יותר נוח לעבודה אחרי מנוחה במקרר.
  • המלית פה היא רק קקאו ממותק בסוכר חום כהה (הדחוס הרטוב). זה מה שנותן לעוגה את המרקם המושלם אז לא לוותר וגם ממליצה לקנות קקאו איכותי בחנויות אפייה עם אחוזי שומן גבוהים כי אז יש לו טעם ממש שוקולדי ולא אבקתי תפל.
  • אפשר להוסיף למלית קינמון או שברי שוקולד.
  • הבצק חלבי וזה כל הטעם והמרקם שלו. רוצים מתכון פרווה? כנסו לכאן ולכאן.
  • כמו כל בצק שמרים, זה הכי טעים ביום ההכנה אבל בהחלט נשאר טרי גם שלושה ימים אחרי.
  • אפשר להקפיא את המאפה אחרי האפייה עד חודש.

מצרכים ל – 2 עוגות אינגליש קייק

  • 1/2 ק"ג קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 11 גרם שמרים יבשים
  • 1/3 כוס סוכר (80 גרם)
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 חלמונים
  • 1/2 כפית מחית וניל
  • 1/4 כוס שמן צמחי
  • 1/2 כפית מלח
  • 100 גרם חמאה רכה

מלית קקאו

  • 1/2 כוס קקאו (70 גרם)
  • 3/4 כוס סוכר חום כהה דחוס (175 גרם)
  • 1 כפית מחית וניל
  • 120 גרם חמאה רכה מאוד

סירופ סוכר

  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כוס סוכר
  • מיץ מחצי לימון
  • 1/2 כפית מחית וניל

אופן הכנה

מכינים בצק: שמים בקערת המיקסר קמח, אבקת אפייה ושמרים ומערבבים.

מוסיפים סוכר, שמנת מתוקה, חלב, חלמוונים ושמן ומתחילים ללוש 5 דקות. אחרי 5 דקות מוסיפים מלח וחמאה וממשיכים ללוש עוד 7-10 דקות עד שמקבלים בצק חלק וגמיש.

מעבירים לקערה משומנת קלות ומתפיחים על השייש שעה וחצי. אחרי שעה וחצי מעבירים למקרר לעוד 12 שעות או לילה.

מכינים סירופ: מבשלים את כל חומרי הסירופ 7-10 דקות על להבה בינונית עד שמקבלים סירופ מבריק. מקררים לפני שמורחים.

מכינים מלית: מערבבים את כל חומרי המלית יחד למרקם משחתי.

מכינים עוגות: מחלקים את הבצק לשני חלקים. עם חלק אחד עובדים ואת השני שומרים במקרר.

מקמחים היטב משטח עבודה וגם את הבצק. מרדדים למלבן דק דק כמה שאפשר. מורחים חצי מכמות המלית ומגלגלים לרולדה הדוקה. מעבירים את הרולדה למקפיא ל – 10 דקות. מוציאים מהמקפיא וחוצים באמצע. מלפפים את הרצועות אחת בשנייה ומעבירים לתבנית.

מכינים כך גם את החלק השני של הבצק.

***אם רוצים להכין עוגות עם הצורות כמו שאני הכנתי, נכנסים לאינסטגרם, שם יש סרטון הדגמה להכנת העוגות.

מתפיחים את העוגות כשעה – שעה וחצי עד שהן ממש תפוחות.

מחממים תנור לחום של 160 מעלות על מצב רגיל (סטטי).

אופים את העוגות 40-45 דקות או עד שהן נראות מוכנות. אם העוגות מקבלות צבע שחום ועדיין לא מוכנות, מכסים את העוגה עם נייר כסף בצורה רופפת וממשיכים לאפות. כך העוגה תמשיך להיאפות ותישאר בצבע בהיר יפה.

כשהעוגות מוכנות מוצאים מהתנור ומורחים מייד את הסירופ שהתקרר.

העוגות נשמרות מחוץ למקפיא שלושה ימים. אפשר להקפיא את העוגות עד חודש.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חלה קלועה לשבת עם בצק מקדים
    חלה קלועה לשבת עם בצק מקדים
  • עוגת שמרים וניל במילוי קקאו וקינמון
    עוגת שמרים וניל במילוי קקאו וקינמון
  • חלה מתוקה מושלמת לראש השנה
    חלה מתוקה מושלמת לראש השנה
  • עוגת שוקולד מריר ללא סוכר ועם קמח כוסמין
    עוגת שוקולד מריר ללא סוכר ועם קמח כוסמין

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

4 תגובות

  1. מירב הגב 16 ביולי 2022 בשעה 16:31

    נראית מושלם !!! יש סרטון? כדי להבין את קנה המידה של הרידוד וכן את הקליעה של הבצק

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 ביולי 2022 בשעה 8:49

      היי מירב,
      יש לינק לאינסטגרם שלי

  2. לירן הגב 6 ביולי 2022 בשעה 7:05

    האם אפשר להכין אחרי התפחה רגילה של שעה-שעתיים או שחייב 12 שעות?
    אני רוצה להכין מהבצק הזה רוגעלך. זה בסדר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 ביולי 2022 בשעה 7:20

      היי לירן
      אפשרי בהחלט. חוץ מזה יש לי בבלוג מתכון נדיר לרוגעלך שאני ממש ממליצה עליו

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
לטובת אלפי העוקבים החדשים ש לטובת אלפי העוקבים החדשים שהצטרפו, קבלו מתכון לגבינת שמנת ביתית מדהימה שמכינים בחצי דקה. 
אחרי שתכינו אותה לא תרצו לקנות יותר גבינת שמנת וגם תוכלו להכין באיזה טעם שתרצו
המתכון בסרטון ויש גם בבלוג. תכתבו בגוגל גבינת שמנת ביתית הלוחשת לאוכל
.
#גבינתשמנת 
#גבינה 
#גבינהביתית
זה פלפלים אדומים לא גמבות אבל אני רגילה להגיד גמבות כי פעם מזמן היו גמבות ועכשיו יש פלפלים אדומים🤔
קיצר המתכון מזמןןן בבלוג.  תקנו פלפלים אדומים, תקנו עוף והשאר בטוח יש בבית ואם לא אז תקנו כי אתם חייבים להכין את הסיר הזה בשישי ואל תשכחו לקנות אקסטרה חלות כי זה חלה לבן אדם😱
תכתבו בגוגל תבשיל גמבות פיקנטי הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
#פלפלים 
#פלפל 
#פלפלאדום 
#עוף
טובבבבב את זה אתם חייביםםםם טובבבבב את זה אתם חייביםםםם לשמור ולהכין בהקדם!! 
חודשים אני כבר רוצה לצלם את המתכון הזה והוא כל פעם נדחק הצידה בשביל מתכון אחר, אבל זהווו צילמתי 🥸
מכירים את תפוחי האדמה המעוכים אז אותם עם רוטב שמנת פטריות מוקרם מושלםם
מראש אני מזהירה שהתמונות לא פוטוגניות אבל אלוהים ישמור איזה טעים זה מטורףףף
המתכון עכשיו עלה לבלוג ותכף מעלה לסטורי לינק
.
#תפוחאדמה 
#תפוחאדמהמוקרם 
#תפוחאדמהמדורה 
#תפוחאדמהמוקרםברוטבשמנתופטריות😍
מאוחר מידי למתכון?? תשמרו ות מאוחר מידי למתכון?? תשמרו ותכינו כי הן מטריפות. 
 הכנתי אותן בעיצוב מדליק שכבר הכנתי לפני כמה שנים ועד היום מלאאא מכינים אותן. 
הפעם הלכתי על שיטת הלחמניות המקולחות ואת הרצועה המלופפת טבלתי גם בשומשום. 
יצאו לחמניות מוששש מוש
המתכון ממש עכשיו עלה לבלוג ותכף אשים לינק בסטורי אז בואו לשם
.
.
#לחמניות 
#לחמניותעננים 
#לחמניותלשבת
אמאל׳הההה אני בטרפת רוטב כו אמאל׳הההה אני בטרפת רוטב כוסברה השבוע🫢🫢
אז הנה מתכון היסטרי ( נשבעת, אפילו שאני אומרת את זה על כל המתכונים שלי😂😂)
והוא כבר בבלוג ותכף בסטורי 
.
#פסטה 
#פסטהירוקה 
#pastalover 
#pastapasta
העם החליט סביח מפורק 😋😋
תשמרו את המתכון כי זה להיט לאירוח.  תשרפו חצילים, תרסקו עגבניות, תכינו טחינה, ביצה קשה, רוטב כוסברה ושום קונפי ופשוט תציירו על הצלחת. 
שאלתי בסטורי איזה מתכון תרצו שיעלה קודם פסטה מטורפת עם רוטב כוסברה אוווו סביח מפורק עם רוטב כוסברה וחברים ואתם בחרתם אותו ובצדק למרות שהפסטה הורסת וגם היא תעלה מחר. 
המתכון עלה עכשיו לבלוג 
תכתבו בגוגל סלט סביח צבעוני מפורק הלוחשת לאוכל
תכף מעלה לינק לסטורי
.
#חצילים 
#סביח 
#סביחמפורק 
#סביחבפיתה 
#טחינהגולמית
רוטב כוסברה פיקנטי או חריף , רוטב כוסברה פיקנטי או חריף , אתם תבחרו את מידת החריפות אבל הוא טעיםםםםם ככה סתם והוא טעים עם בשר, עם דגים, עוף, בעגבניות של הג׳חנון בשבת ובכלל טעיםםםם
הכנתי איתו כמה מתכונים שיעלו השבוע ובינתיים לכו להכין אותו בכלום עבודה
 המתכון עכשיו בבלוג ותכף שמה לינק בסטורי
תכתבו בגוגל רוטב כוסברה הלוחשת לאוכל 
.
#כוסברה 
#רוטב 
#שום
עוגה לשמור ולהכין! פס גבינה עוגה לשמור ולהכין! פס גבינה שהכנתי בספונטניות  ויצאה מושלמת,  כמו ענן גבינתי טעים במיוחד 
אתם אנשים של עוגת גבינה אפוייה או קרה?? גילוי נאות- אני מכורה לעוגות גבינה קרות
המתכון עלה עכשיו לבלוג ותכף יעלה לינק לסטורי
.
.
#עוגתגבינה 
#עוגתגבינהאפויה 
#עוגתגבינהמושלמת 
#cheescake 
#cheescakefactory 
#cheescakes
זאת השעה שלי ביום ואף אחד לא זאת השעה שלי ביום ואף אחד לא ייקח לי אותה🙄
אני מכינה במקינטה קפה טובבב ממש ומקפיאה בתבנית קרח. את הגלידה פיסטוק שלי אני מכינה לבד כמובן וכן, יש מזמן מתכון בבלוג, המים השקופים זה סימפל סירופ( מי סוכר ביחס של אחד לאחד מים וסוכר) וחלב עד הסוף. 
נשבעת שזה מעדן מטורף ואם זה לא היה משמין הייתי שותה כל היום אבל מסתפקת בפעם ביום בשעה ארבע בדיוק 
.
#קפהקר 
#coldcoffee 
#coldcoffeelover 
#coldcoffeelove 
#coldcoffeewithicecream 
#coldcoffeerecipe 
#קפהקרעםגלידה
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס