יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת שמרים וניל במילוי קקאו וקינמון
ראשי » לחמים, לחמניות ומאפים » עוגת שמרים וניל במילוי קקאו וקינמון

עוגת שמרים וניל במילוי קקאו וקינמון

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 10 ביולי 2020 20 תגובות

עוגת שמרים וניל במילוי קקאו. בצק שמרים כל כך רך ואוורירי שמרגיש כמו בריוש רק בלי כל הכמות של החמאה שיש בדרך כלל בבריוש.
וניל גם בבצק וגם בסירופ והטעם אלוהי

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת שמרים וניל במילוי קקאו וקינמון

כמה אני אוהבת בצקים? הכי בעולם! לפני כמה ימים פרסמתי פה לחמניות פרח וניל במרקם עננים מטורףףף ולא נחתי עד שהכנתי מאותו בצק בדיוק את העוגות האלה במילוי של קקאו וקינמון. הבצק כל כך מושלם, כל כך נוח לעבודה שאפשר לרדד אותו דק דק דק, מפזרים סוכר, קינמון וקקאו ומגלגלים לרולדה הדוקה שאותה מלפפים בתוך תבנית וכך נוצרים שבילים שבילים של המלית, מראה שאני נמסה ממנו.

ככה מניחים בתבנית
תראו איזה שבילים מטורפים

ספק חלה ספק עוגה אבל מה זה משנה אם זה כל כך טעים. הלחמנוגה (לחמנייה ועוגה) נשארת טרייה אפילו אחרי שלושה ימים בזכות הסירופ שאני משקה אותה אחרי האפייה וגם כי הבצק הוא אחד המושלמים שלי.

הכנתי סרטון שתוכלו לראות איך הכנתי את החלה/ עוגה הפשוטה אבל המהממת הזאת

עוגת שמרים וניל במילוי קקאו וקינמון

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח
  • ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • הבצק חלבי וזה כל הטעם והמרקם שלו. רוצים מתכון פרווה? כנסו לכאן ולכאן.
  • תקנו קמח איכותי, אל תחסכו כי זה משפיע מאוד על המרקם הסופי. יש היום בשוק המון קמחים טובים, פשוט לבחור קמח איכותי וטוב (לבצק הזה השתמשתי בקמח רב תכליתי של "טחנות ישראליות")
  • אפשר לשחק עם הכמויות של המלית בהתאם לטעם האישי. אנחנו אוהבים שהמלית לא משתלטת ועדינה בטעם ובמתיקות.
  • כמו כל בצק שמרים, זה הכי טעים ביום ההכנה אבל בהחלט נשאר טרי גם שלושה ימים אחרי.
  • אפשר להקפיא את המאפה אחרי האפייה עד חודש.

מצרכים לכמות של 3 עוגות בתבניות אינגליש קייק בגודל 30*13 ס"מ

  • 1 ק"ג קמח רגיל (רב תכליתי)
  • 2 כפות שטוחות שמרים יבשים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס אינסטנט פודינג וניל (חבילה אחת = 80 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 2 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 1 כף תמצית וניל אמיתי
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס חלב פושר
  • 1/4 כוס מים בטמפרטורת החדר
  • 1.5 כפיות מלח
  • 50 גרם חמאה רכה
  • למריחה לפני אפייה: ביצה טרופה מהולה בכף חלב

למלית

  • 150 גרם חמאה מומסת
  • 6 כפות קינמון
  • 6 כפות קקאו
  • 6 כפות סוכר חום בהיר

סירופ סוכר

  • 1.5 כוס מים
  • 1.5 כוס סוכר
  • 1 כפית מיץ לימון טרי
  • 1 כפית מחית וניל

אופן הכנה

מכינים בצק: שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח והשמרים ומערבבים.

מוסיפים לקערה את הסוכר, סוכר וניל, אבקת אפייה,פודינג, שמנת חמוצה, ביצים, תמצית וניל ושמן ומתחילים ללוש על מהירות נמוכה. מתחילים להוסיף תוך כדי לישה את החלב והמים ולשים 5 דקות. אחרי 5 דקות מוסיפים את המלח והחמאה וממשיכים ללוש עוד 10 דקות עד שמתקבל בצק רך וגמיש. משאירים בקערת המיקסר ומכסים עם מגבת. מתפיחים חצי שעה, הבצק תופח מעט. אחרי חצי שעה לשים עוד 2 דקות.

מכינים קערה גדולה ומשמנים אותה קלות. מעבירים אליה את הבצק ומתפיחים עוד שעה – שעה ורבע (בחורף ייתכן שייקח יותר זמן) עד שהבצק מכפיל את הנפח.

מורידים את הבצק למשטח עבודה משומן קלות, מחלקים את הבצק ל -3 חלקים, מכסים את הבצק ומשאירים למנוחה של 20 דקות.

אחרי 20 דקות מרדדים את הבצק לעלה הכי דק שאתם מצליחים. הבצק ממש נוח כך שהוא נפתח לעלה ממש דק. בעזרת מברשת מורחים 1/3 מכמות החמאה, בעזרת מסננת מפזרים 2 כפות קקאו ו -2 כפות קינמון ובעזרת כף מפזרים 2 כפות סוכר חום בהיר.

מתחילים לגלגל את הבצק לרולדה הדוקה ומניחים בתבנית (תיעזרו בסרטון כדי להבין איך מניחים בתבנית).

מכינים כך את שאר הבצק.

מתפיחים את העוגות כ – 40-60 דקות או עד שהן מכפילות את הנפח.

מחממים תנור לחום של 160 מעלות.

מורחים את העוגות בביצה הטרופה.

אופים 30-35 דקות, עד שהעוגות מקבלות צבע שחום יפה.

מוציאים מהתנור ומקררים לטמפרטורת החדר.

מכינים סירופ סוכר: שמים בקלחת מים וסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית – נמוכה כ – 15-20 דקות עד שהסירופ מתחיל להסמיך מעט. מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עוד 5 דקות. מכבים את הלהבה ומוסיפים מחית וניל. מערבבים היטב ובעזרת מברשת מורחים את הסירופ החם מאוד על העוגות שהספיקו להתקרר.

ממתינים חצי שעה לפחות לפני שפורסים את העוגה. העוגה חייבת להיות קרה כשפורסים אותה כדי שנוכל לראות בבירור את השכבות שנוצרות בעוגה.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חלה קלועה לשבת עם בצק מקדים
    חלה קלועה לשבת עם בצק מקדים
  • משמנה - מאפה שמרים מרוקאי מתוק
    משמנה - מאפה שמרים מרוקאי מתוק
  • לחמניות וניל במלית גבינה וצימוקים
    לחמניות וניל במלית גבינה וצימוקים
  • חלה לשבת קלועה מ - 8 רצועות (עם בצק מקדים)
    חלה לשבת קלועה מ - 8 רצועות (עם בצק מקדים)
עוגות שמרים קקאו

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

20 תגובות

  1. מיכל הגב 28 באוגוסט 2021 בשעה 18:24

    הכנתי ויצא מצויין.בדיוק המתכון שחיכיתי לו.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוגוסט 2021 בשעה 16:09

      איזה כייף לשמוע מיכל

  2. שמרים הגב 9 באוקטובר 2020 בשעה 16:08

    הי לוחשת
    התיישבנו הרגע לקפה עם העוגה…ואווווווווו שלמות כזאת עוד לא הייתה אצלנו! תודה רבה לך ששמחת אותנו בחג!
    שאלה…
    איזה עוד סוגי מילויים את ממליצה?
    (כי אם אנחנו מבינים המילוי חייב להיות אבקתי ולא קרמי/משחתי.)
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באוקטובר 2020 בשעה 16:13

      הייי איזה כייף. תודההה. כל מילוי שאתם אוהבים – גבינה, שוקולד וכו'. ממש לא חייב להיות אבקתי
      חג שמח ♥

  3. רותם הגב 12 באוגוסט 2020 בשעה 8:50

    היי יהודית, קודם כל – מתכונים מעולים אחד אחד, כל תקופת הקורונה מתענגת עליהם ! רציתי לשאול האם אפשר להכין מחלק מהבצק רוגלעכים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באוגוסט 2020 בשעה 9:16

      תודה רבה רותם ♥
      עקרונית מכל בצק שמרים אפשר להכין איזה צורה שרוצים וזה ייצא מעולה.
      ממליצה לך להכין את הבצק שלי לרוגעלך הוא מדהים

  4. עינת הגב 1 באוגוסט 2020 בשעה 19:14

    בנוגע לאינסטנט וניל, תודה על התגובה! אני מעדיפה לא להשתמש במוצר בגלל חומרי שימור וטעמי לוואי. חשבתי להשתמש בעמילן ואבקת חלב במקום עם תמצית וניל. מה דעתך?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באוגוסט 2020 בשעה 22:34

      היי עינת, בהחלט יעבוד.

  5. אופירה הגב 23 ביולי 2020 בשעה 14:15

    מתכון נפלא. מתכננת להכין לשבת :)) הכמות הכוללת של הסוכר במתכון היא סביב 3 כוסות. נראה לי המון. איפה את מציעה לי להפחית סוכר באופן שהכי פחות יפגע בתוצאה הסופית ? בבצק, במילוי או בסירופ? תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביולי 2020 בשעה 14:31

      היי אופירה,
      שימי לב שזה מתחלק על שלוש עוגות גדולות כך שזה לא הרבה וזה פחות משלוש כוסות. את יכולה להפחית מהכמות במלית ובסירופ אם זה ממש קריטי לך
      העוגה בכלל לא מתוקה מידי, היא בדיוק במתיקות נכונה. לא שמים הרבה מהסירופ, מורחים עם מברשת וייתכן שלא תשתמשי בכולו.
      בהצלחה ושבת שלום❤️❤️

  6. עינת הגב 21 ביולי 2020 בשעה 1:24

    שלום יהודית, במה אפשר להשתמש במקום אינסטנט פטדינג וניל?
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 ביולי 2020 בשעה 7:19

      היי עינת, הפודינג תורם משמעותית למרקם האוורירי ולטעם. השאלה למה את לא רוצה להשתמש בו?

  7. טליה לוי הגב 18 ביולי 2020 בשעה 23:46

    שלום יהודית
    הכנתי את המתכון בדיוק עפ"י ההוראות העוגות יצאו ממש יפות אבל לא נאפו מבפנים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביולי 2020 בשעה 0:03

      היי טליה,
      באיזה תבנית אפית את העוגות?

  8. אלינה הגב 16 ביולי 2020 בשעה 9:59

    היי יהודית, העוגה נראית כל כך טוב, שכמובן אני חייבת להכין. א-ב-ל אין מי שיאכל אצלי שלוש עוגות, ולכן אם אני רוצה להכין רק עוגה אחת, פשוט לחלק ל-3..?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 ביולי 2020 בשעה 11:15

      כן אלינה או פשוט להקפיא או לחלק למישהו

  9. אילנית הגב 12 ביולי 2020 בשעה 6:08

    מה אפשר להוסיף במקום השמנת החמוצה.לא רוצה חלבי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 ביולי 2020 בשעה 14:11

      היי אילנית,
      זה מתכון חלבי. יש ב"לפני שמתחילים" לינק למתכונים אחרים פרווה

  10. אורנה הגב 11 ביולי 2020 בשעה 6:37

    האם הבנתי נכון שמ- 1ק"ג קמח המצוין במתכון מתקבל בצק ל- 3 עוגות בל אחת בתבנית אינגליש אחת , כלומר 3 תבניות ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 ביולי 2020 בשעה 14:50

      היי אורנה,
      הבנת נכון 🙂

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס