יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת תפוחים ושטרוייזל שקדים קלה להכנה
ראשי » מתכונים לראש השנה וחגי תשרי » עוגת תפוחים ושטרוייזל שקדים קלה להכנה

עוגת תפוחים ושטרוייזל שקדים קלה להכנה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 8 בדצמבר 2022 16 תגובות

עוגת תפוחים מהירת הכנה וטעימה בטירוף! עוגה שאני מכינה כשמתחשק לי משהו זריז אבל ממש טעים. עם גלידה טובה ועוגה חמימה זה מושלם

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת תפוחים ושטרוייזל שקדים קלה להכנה

מסוג העוגות שמכינים כשאין חשק וכוח להתעסק עם המטבח ובכל זאת רוצים עוגה טעימה בבית. העבודה הכי קשה זה לחתוך את התפוחים ולבשל אותם כמה דקות בחמאה. כל השאר ממש משחק ילדים ואם יש לכם ילדים קטנים, שימו להם את החומרים של השטרוייזל בקערה ותנו להם לשחק כאילו הם בארגז חול 🙂 אחרי כמה דקות יהיה לכם שטרוייזל מושלם.

בדרך כלל אני מכינה עוגות תפוחים עם תפוחים ירוקים חמצמצים. אין בהם הרבה נוזלים, הם חמצמצים והכי מתאימים לעוגות אבלללל, בעלולי קנה תפוחים אדומים שהיו חסרי טעם לחלוטין. היו יפים ואדומים אבל בלי טעם. אז מה עושים? עוגה! מקרמלים בחמאה, סוכר ווניל והתפוחים הופכים להיות טעימים שבא לאכול את הכל עוד לפני שהכנתי את העוגה 🙂

עוגת תפוחים ושטרוייזל שקדים קלה להכנה

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • כל החומרים נמדדו עם כוסות מדידה אוניברסליות.
  • בדרך כלל אני מכינה עוגות תפוחים עם תפוחים ירוקים חמצמצים שהכי מתאימים לעוגות והפעם הכנתי עם האדומים והשארתי את הקליפה שנתנה צבע משגע לעוגה.
  • העוגה במיטבה ביום הראשון. למחרת הפירורים מתרככים מעט, אם כמוני אתם אוהבים עוגות פריכות מחממים קצת בתנור והכל מסתדר.
  • העוגה מושלמת כשהיא חמימה עם כדור גלידה.
  • אם אוכלים את העוגה כשהיא חמימה אחרי האפייה, היא לא נחתכת לפרוסות יפות אבללל היא הכי טעימה ככה. אם מחכים שעתיים היא מתייצבת ונפרסת יפה מאוד.
  • אפשר לתבל את התפוחים בכפית קינמון במקום וניל או גם וגם.

מצרכים לתבנית בקוטר 26 ס"מ

למלית תפוחים

  • 6 תפוחים גדולים אדומים (חרמון)
  • 50 גרם חמאה (שמן קוקוס או נטורינה לפרווה)
  • 1/2 כוס סוכר חום בהיר
  • 1 כפית מחית וניל
  • 1 כף גדושה קורנפלור
  • מיץ מחצי לימון

לשטרוייזל שקדים

  • 2.5 כוסות קמח (מומלץ מאוד להשתמש בקמח עוגיות)
  • 1/2 כוס קמח שקדים
  • 250 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות ((שמן קוקוס או נטורינה לפרווה)
  • 1/2 כוס סוכר חום בהיר
  • קורט מלח

לפיזור

  • חופן שקדים קצוצים גס
  • חופן שקדים מולבנים פרוסים

אופן הכנה

מכינים את התפוחים: פורסים את התפוחים לפלחים, אין צורך לקלוף אותם. ממסים במחבת גדולה את החמאה ומוסיפים את התפוחים. מוסיפים סוכר ומחית וניל ומבשלים כמה דקות עד שהתפוחים מתרככים אבל עדיין שומרים על צורתם. התפוחים האדומים מגירים המון נוזלים וזה בסדר. מערבבים בקערית את הקורנפלור ומיץ הלימון ומוזגים למחבת. מערבבים כמה דקות עד שכל הרוטב נספג.

מכינים את השטרוייזל: מערבבים יחד את כל החומרים וממוללים עם הידיים עד שמקבלים פירורים גסים.

מרכיבים את העוגה ואופים: מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.

מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומפזרים חצי מכמות פירורי השטרוייזל בצורה שווה. מפזרים מעל הפירורים את השקדים הקצוצים, מסדרים מעל הפירורים את התפוחים ומעל התפוחים את המחצית השנייה של השטרוייזל ולבסוף, מפזרים מעל השטרוייזל את השקדים הפרוסים.

אופים 30-35 דקות או עד שהשקדים והפירורים מקבלים צבע זהוב וזהו, העוגה מוכנה.

מגישים חמים או בטמפרטורת החדר.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת גבינה קרם ברולה
    עוגת גבינה קרם ברולה מושלמת
  • חלת לחמניות מתוקות עם תפוחים
    חלת לחמניות מתוקה במילוי תפוחים
  • פשטידת אטריות מתוקה ותפוחים
    פשטידת אטריות מתוקה עם תפוחים שמכינים במחבת
  • עוגת שמרים עם פיסטוק ותפוחים
    עוגת שמרים במילוי שקדים, פיסטוק ותפוחים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. הנאדי הגב 8 ביוני 2023 בשעה 10:32

    האם אפשר להשתמש בתפוחי עץ גרני סמית במקום האדומים

  2. הנאדי הגב 7 ביוני 2023 בשעה 11:26

    אפשר להשתמש במקום תפוחים גדולים אדומים בתפוחי עץ גרני סמית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביוני 2023 בשעה 17:08

      בהחלט כן

  3. יוכי הגב 14 בדצמבר 2022 בשעה 19:49

    מה זה מחית וניל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בדצמבר 2022 בשעה 23:33

      https://www.mayster-shop.co.il/items/3317451-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%AA-%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9C-Nielsen-Massey-?gclid=CjwKCAiAheacBhB8EiwAItVO22IFoxmX7yyEXGCuEAE7X-G16_2JlbtizZkIyh-Bsk-R-ZDMmYopZhoCXsUQAvD_BwE

  4. טלי הגב 10 בדצמבר 2022 בשעה 5:18

    בעיניי חסר לעוגה טעם, כמות השטרוייזל גדולה מדי.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בדצמבר 2022 בשעה 11:09

      חסר טעם?? שמת וניל? קינמון? הכמות של השטרוייזל מדוייקת

  5. אביה הגב 9 בדצמבר 2022 בשעה 17:20

    יהודית אלופה! על כמה מעלות לאפות את העוגה? 170 זה בסדר? היא בתנור עכשיו ומריחה מדהים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בדצמבר 2022 בשעה 11:06

      הייי כתוב במתכון הכל וזאת עוגה מושלמת. תודההה

  6. אורטל הגב 9 בדצמבר 2022 בשעה 13:54

    מה זה קמח שקדים? אפשר להשתמש בשקדים טחונים ??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בדצמבר 2022 בשעה 11:05

      שקדים טחונים מולבנים זה קמח שקדים. קונים בחנויות תבלינים

  7. גלי הגב 9 בדצמבר 2022 בשעה 8:47

    יש צורך באבקת אפיה במידה ומשתמשים בקמח לבן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בדצמבר 2022 בשעה 8:49

      השתמשתי בקמח לבן ואין במתכון אבקת אפייה כי אין צורך

  8. טל הגב 9 בדצמבר 2022 בשעה 0:29

    אפשר להשתמש בקמח לבן במקום קמח עוגיות? אם כן צריך להוסיף עוד משהו? תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בדצמבר 2022 בשעה 0:58

      אפשר ואין צורך להוסיף כלום

  9. מיכל קייסי הגב 8 בדצמבר 2022 בשעה 21:13

    אפשר להכין בגרסת פרווה?

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
סלט ירקות עם קינואה וברוקול סלט ירקות עם קינואה וברוקולי טרי. המתכון המלא בבלוג הלוחשת לאוכל.  את הקינואה אני מכינה במיקרוגל: על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים מהברז, מכסים ומבשלים במיקרוגל20דקות.
תיבול לסלט: שמ״ז, לימון, מלח אטלנטי ופלפל לבן. את כל השאר תראו בסרטון
כלללללל עזה דגלים דגלים!!! אמןןןן שכל החיילים יחזרו בשלום ויחזירו איתם את החטופים🙌🙌🙌 גאהההה בחיילים המדהימים שלנו!! שתהיה לנו שבת שקטה ואמןןןן שנתבשר בבשורות חדשות טובות🙌🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס