יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
מאפי בצק שמרים עלים קלים להכנה
ראשי » לחמים, לחמניות ומאפים » מאפי בצק שמרים עלים קלים להכנה

מאפי בצק שמרים עלים קלים להכנה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 20 באוגוסט 2016 6 תגובות

מאפי בצק שמרים עלים קלים להכנה. מאפים שמכינים מבצק שמרים עלים מוכן. בדרך כלל אני מכינה בצקים אבל טוב שיש בצק מוכן לימים שאין זמן או חשק להכין

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
 
הרשומה הזאת פונה בעיקר לאותם אנשים שחוששים להתעסק עם בצקי שמרים, אלה שלא רוצים לעבוד קשה מידי ירק כדי לקבל מאפה חם וטרי (מי אלה?), לאלה חסרי הניסיון באפייה, למחוסרי הזמן והעסוקים וגם לאותם עצלנים שלא אוהבים לעמוד שעות במטבח (מי אמר אני??)
ממש בשבילכם הוציאה מעדנות סדרה של בצקים מוכנים על בסיס חמאה – בצק שמרים עלים, בצק עלים חמאה ובצק פריך חמאה. הבצקים מגיעים מרודדים ומוכנים לשימוש, כל מה שצריך זה להפשיר (היי, זה רק להוציא מהמקפיא ולשים במקרר….לא להתעצל :)), למלא, להתפיח ולאפות.  זה קל קל להכנה וטעים ממש כמו במאפייה מובחרת. המאפים יוצאים מושלמים מבחינת המראה כי הבצק מרודד וחתוך ואין צורך להתעסק עם רידודים ויישורים. הטעם יוצא מעולה, כאמור כמו של מאפייה מובחרת ואיכותית. רק כדי לסבר את אוזניכם, נוביק שלי שאוהב מאוד מאפים של מאפיות (כן, הסנדלר הולך יחף בכל מה שקשור למאפי שמרים ונוביק) מאודדד התלהב מהמאפים ואמר: "הו סוף סוף יוצאים לך מאפי שמרים כמו במאפייה" נו….בסדר…מה לעשות?? וחורצ'ק ביקש עוד נגלה כזאת.
אין פה מתכון לבצק ואין פה סרבולים ועניינים, רק בצק מוכן ומאפים מושלמים שנשארים טריים גם יום אחרי. המחיר של הבצק משתנה ממקום למקום ויש גם הרבה מבצעים, אז מי שכבר קונה, מומלץ לחפש מבצעים שווים.
מכמות אחת של בצק שמרים עלים יצאו לי 6 מאפים בינוניים
 ו -2 מאפי קיורטוש גדולים

 

הכנתי שושני שמרים תפוחים, שושני שמרים ונקטרינה, מאפים ללא תוספת אבל בצורה מגניבה וקלה להכנה שראיתי אצל מלינה סואט המוכשרת שראתה באינסטגרם אצל עומר בוסי העוד יותר מוכשר (כנסו פה לאינסטגרם שלו ופה לשלי), מאפי שמרים נתלשים עם חמאה וקינמון וקיורטוש -אחד עם סוכר ואחד ממולא בנוטלה.

מאפי בצק שמרים עלים קלים להכנה

מאפה תפוחים ונקטרינות – חומרים לשתי יחידות

הכמויות מספיקות ל-6 מאפים.
 
  • 1 תפוח ירוק 
  • 1 נקטרינה 
  • מים לכיסוי הפירות
  • מעט מיץ לימון טרי (לתפוחים למניעת השחרה)
  • 1/2 כפית מחית וניל
  • 4 כפות סוכר (אפשר להפחית או להוסיף לפי הטעם).
נוטלה – למריחה על הקיורטוש.
חמאה רכה וקינמון – למאפה שמרים נתלש.
אופן הכנה
  1. התפוח: לחתוך את התפוח לחצי ולהסיר את הליבה. לפרוס כל חצי לפלחים דקים דקים ולהניח בכלי ששמנו בו מים עם מיץ לימון. להכניס למיקרוגל ל- 3-4 דקות לריכוך התפוחים. להוציא מהמיקרוגל ולהניח במסננת להגרת הנוזלים. להוסיף 2 כפות סוכר ו – 1/4 כפית מחית וניל ולערבב עם הידיים. לטעום ואם רוצים מתוק יותר אז להוסיף סוכר. לקרר לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
  2. הנקטרינה: לחתוך את הנקטרינה לחצי, לעשות עם הידיים חצי סיבוב כדי לפתוח את הנקטרינה. לחלץ את הגלעין. לפרוס כל חצי לפלחים דקים דקים ולהניח בכלי עם מים. לבשל במיקרוגל 3-4 דקות, להוציא ולסנן מהמים. להוסיף סוכר ומחית וניל ולערבב עם הידיים. לקרר לטמפרטורת החדר לפני השימוש. בעזרת גלגלת לחיתוך פיצה, לחתוך שתי רצועות בצק לאורכו ברוחב 3 ס"מ. להניח את התפוחים/נקטרינות על הבצק בצורה חופפת כשהצד המעוגל כלפי חוץ. לגלגל את הבצק יחד עם התפוחים/נקטרינות ולהניח בתבנית מאפינס משומנת קלות בחמאה. להתפיח 30-40 דקות ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 165 מעלות 25-30 דקות.
  3. להכנת מאפה חמאה ללא מלית ובצורה מגניבה: לחתוך שתי רצועות בצק ברוחב 5 ס"מ ובגובה של הבצק, לחתוך עם גלגלת לחיתוך פיצה שתי רצועות כאשר צד אחד סגור והצד השני חתוך, לקלוע צמה ולגלגל למעין כדור מהצד הסגור לכיוון הצד הפתוח והופ יש לנו צורה מעלפתת וכל כך קלה להכנה. להניח בתבנית מאפינס. להתפיח 30-40 דקות ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 165 מעלות 25-30 דקות.
  4. למאפה שמרים נתלש במילוי חמאה וקינמון: לחתוך רצועת בצק באורך 20 ס"מ וברוחב של 6-8 ס"מ, למרוח את הרצועות בחמאה רכה ולפזר קינמון, לחתוך ל- 4 מלבנים (כמו בתמונה), להניח רצועה אחת על השנייה כך שמתקבלות 4 שכבות בצק. בעזרת חותכן או סכין לחתוך לריבועים ברוחב 3 ס"מ. לחבר יחד שתי קבוצות של ריבועים כך שלמעשה מתקבל מאפה עם 8 שכבות בצק ולהניח על הצד, כך שיראו את השכבות בתבנית מאפינס. להתפיח 30-40 דקות ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 165 מעלות 25-30 דקות.
  5. להכנת קיורטוש מסוכר: לחתוך רצועת בצק ברוחב 2 ס"מ. ללפף על הגליל נייר העטוף בנייר אפייה, להכניס את סוף הבצק מתחת לרצועה הלפני אחרונה המלופפת, לרדד על משטח מקומח כדי לחבר את הרצועות. למרוח בעזרת מברשת שמן קנולה ולרדד שוב על סוכר.
  6. לקיורטוש שוקולדי: לחתוך רצועת בצק ברוחב 4 ס"מ, למרוח אותה בשוקולד ולקפל אותה לרוחבה לחצי וללפף על הגליל, לרדד על משטח מקומח כדי לחבר בין הרצועות.
  7. אין צורך להתפיח! מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים כ-20-25 דקות עד להזהבה יפה של המאפים. מצננים מעט ומשחררים מהגליל.

עוד כמה קטנות

  • ניסיתי גם את הבצק עלים חמאה והוא מצויין (טרם ניסיתי את הבצק הפריך, כשאנסה אעדכן את הרשומה).
  • אפשר להכין את כל כמות הבצק עם מלית אחת, אבל… שכשהבצק מרודד ומוכן ויש לנו רק להתעסק עם המליות, הכי  כייף לשחק איתן, לגוון ולקבל מגוון מאפים שאף אחד לא יאמין שהכנתם בבית לבד.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • מוקפץ עם חזה עוף, ירקות ואטריות אורז
    מוקפץ עם חזה עוף, ירקות ואטריות אורז
  • פילה סלמון ותרד בבצק פילו
    פילה סלמון ותרד בבצק פילו
  • פשטידת ירק פרסית (קוקו סבזי)
    פשטידת ירק פרסית (קוקו סבזי)
  • בצק עלים צרפתי ביתי
    בצק עלים צרפתי ביתי
מאפי שמרים קיורטוש

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

6 תגובות

  1. Varda Cohen ורדה כהן הגב 22 באוגוסט 2016 בשעה 6:39

    וואו ניראה נפלא. לא ייאמן שעשוי מבצק מוכן. אכן רעיון פצצה. את אלופה אין ספק בכלל. אוהבת ומתגעגעתתתת

  2. רויטל - המערוך המקפץ הגב 21 באוגוסט 2016 בשעה 20:38

    פתרון נהדר כשממהרים או מגיעים אורחים בהפתעה כמו שוויני אמרה:)
    יופי של הסברים עם צילומים להמחשה מעולה לכל מי שרוצה לגוון בסוגי המאפים או חושש לנסות
    כל הכבוד יהודית

  3. Winnie הגב 21 באוגוסט 2016 בשעה 8:47

    כל הכבוד על כל ההסברים ותמונות!
    האמת שלפעמים צריך בצק כזה עם באים אורחים במפתיע, אז צ'יק צ'ק אפשר להכין משהו 🙂

    • חני הגב 22 במרץ 2018 בשעה 22:59

      אם באים אורחים במפתיעה לא בטוח שתספיקי להפשיר את הבצקים האלה… הם דורשים 8 שעות הפשרה במקרר

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 במרץ 2018 בשעה 23:07

        לא מבינה את מטרת התגובה….כל בצק קפוא דורש הפשרה אבל הבצקים האלו פונים לאנשים שלא מעוניינים או לא רוצים להכין בצק מאפס

  4. סיגל ברמר הגב 20 באוגוסט 2016 בשעה 19:56

    הכל מהמם יפהיפה וטעים הבצקים מצויינים גם אני אהבתי ❤❤❤

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס