יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
מאפי בצק שמרים עלים קלים להכנה
ראשי » לחמים, לחמניות ומאפים » מאפי בצק שמרים עלים קלים להכנה

מאפי בצק שמרים עלים קלים להכנה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 20 באוגוסט 2016 8 תגובות

מאפי בצק שמרים עלים קלים להכנה. מאפים שמכינים מבצק שמרים עלים מוכן. בדרך כלל אני מכינה בצקים אבל טוב שיש בצק מוכן לימים שאין זמן או חשק להכין

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
 
הרשומה הזאת פונה בעיקר לאותם אנשים שחוששים להתעסק עם בצקי שמרים, אלה שלא רוצים לעבוד קשה מידי ירק כדי לקבל מאפה חם וטרי (מי אלה?), לאלה חסרי הניסיון באפייה, למחוסרי הזמן והעסוקים וגם לאותם עצלנים שלא אוהבים לעמוד שעות במטבח (מי אמר אני??)
ממש בשבילכם הוציאה מעדנות סדרה של בצקים מוכנים על בסיס חמאה – בצק שמרים עלים, בצק עלים חמאה ובצק פריך חמאה. הבצקים מגיעים מרודדים ומוכנים לשימוש, כל מה שצריך זה להפשיר (היי, זה רק להוציא מהמקפיא ולשים במקרר….לא להתעצל :)), למלא, להתפיח ולאפות.  זה קל קל להכנה וטעים ממש כמו במאפייה מובחרת. המאפים יוצאים מושלמים מבחינת המראה כי הבצק מרודד וחתוך ואין צורך להתעסק עם רידודים ויישורים. הטעם יוצא מעולה, כאמור כמו של מאפייה מובחרת ואיכותית. רק כדי לסבר את אוזניכם, נוביק שלי שאוהב מאוד מאפים של מאפיות (כן, הסנדלר הולך יחף בכל מה שקשור למאפי שמרים ונוביק) מאודדד התלהב מהמאפים ואמר: "הו סוף סוף יוצאים לך מאפי שמרים כמו במאפייה" נו….בסדר…מה לעשות?? וחורצ'ק ביקש עוד נגלה כזאת.
אין פה מתכון לבצק ואין פה סרבולים ועניינים, רק בצק מוכן ומאפים מושלמים שנשארים טריים גם יום אחרי. המחיר של הבצק משתנה ממקום למקום ויש גם הרבה מבצעים, אז מי שכבר קונה, מומלץ לחפש מבצעים שווים.
מכמות אחת של בצק שמרים עלים יצאו לי 6 מאפים בינוניים
 ו -2 מאפי קיורטוש גדולים

 

הכנתי שושני שמרים תפוחים, שושני שמרים ונקטרינה, מאפים ללא תוספת אבל בצורה מגניבה וקלה להכנה שראיתי אצל מלינה סואט המוכשרת שראתה באינסטגרם אצל עומר בוסי העוד יותר מוכשר (כנסו פה לאינסטגרם שלו ופה לשלי), מאפי שמרים נתלשים עם חמאה וקינמון וקיורטוש -אחד עם סוכר ואחד ממולא בנוטלה.

מאפי בצק שמרים עלים קלים להכנה

מאפה תפוחים ונקטרינות – חומרים לשתי יחידות

הכמויות מספיקות ל-6 מאפים.
 
  • 1 תפוח ירוק 
  • 1 נקטרינה 
  • מים לכיסוי הפירות
  • מעט מיץ לימון טרי (לתפוחים למניעת השחרה)
  • 1/2 כפית מחית וניל
  • 4 כפות סוכר (אפשר להפחית או להוסיף לפי הטעם).
נוטלה – למריחה על הקיורטוש.
חמאה רכה וקינמון – למאפה שמרים נתלש.
אופן הכנה
  1. התפוח: לחתוך את התפוח לחצי ולהסיר את הליבה. לפרוס כל חצי לפלחים דקים דקים ולהניח בכלי ששמנו בו מים עם מיץ לימון. להכניס למיקרוגל ל- 3-4 דקות לריכוך התפוחים. להוציא מהמיקרוגל ולהניח במסננת להגרת הנוזלים. להוסיף 2 כפות סוכר ו – 1/4 כפית מחית וניל ולערבב עם הידיים. לטעום ואם רוצים מתוק יותר אז להוסיף סוכר. לקרר לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
  2. הנקטרינה: לחתוך את הנקטרינה לחצי, לעשות עם הידיים חצי סיבוב כדי לפתוח את הנקטרינה. לחלץ את הגלעין. לפרוס כל חצי לפלחים דקים דקים ולהניח בכלי עם מים. לבשל במיקרוגל 3-4 דקות, להוציא ולסנן מהמים. להוסיף סוכר ומחית וניל ולערבב עם הידיים. לקרר לטמפרטורת החדר לפני השימוש. בעזרת גלגלת לחיתוך פיצה, לחתוך שתי רצועות בצק לאורכו ברוחב 3 ס"מ. להניח את התפוחים/נקטרינות על הבצק בצורה חופפת כשהצד המעוגל כלפי חוץ. לגלגל את הבצק יחד עם התפוחים/נקטרינות ולהניח בתבנית מאפינס משומנת קלות בחמאה. להתפיח 30-40 דקות ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 165 מעלות 25-30 דקות.
  3. להכנת מאפה חמאה ללא מלית ובצורה מגניבה: לחתוך שתי רצועות בצק ברוחב 5 ס"מ ובגובה של הבצק, לחתוך עם גלגלת לחיתוך פיצה שתי רצועות כאשר צד אחד סגור והצד השני חתוך, לקלוע צמה ולגלגל למעין כדור מהצד הסגור לכיוון הצד הפתוח והופ יש לנו צורה מעלפתת וכל כך קלה להכנה. להניח בתבנית מאפינס. להתפיח 30-40 דקות ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 165 מעלות 25-30 דקות.
  4. למאפה שמרים נתלש במילוי חמאה וקינמון: לחתוך רצועת בצק באורך 20 ס"מ וברוחב של 6-8 ס"מ, למרוח את הרצועות בחמאה רכה ולפזר קינמון, לחתוך ל- 4 מלבנים (כמו בתמונה), להניח רצועה אחת על השנייה כך שמתקבלות 4 שכבות בצק. בעזרת חותכן או סכין לחתוך לריבועים ברוחב 3 ס"מ. לחבר יחד שתי קבוצות של ריבועים כך שלמעשה מתקבל מאפה עם 8 שכבות בצק ולהניח על הצד, כך שיראו את השכבות בתבנית מאפינס. להתפיח 30-40 דקות ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 165 מעלות 25-30 דקות.
  5. להכנת קיורטוש מסוכר: לחתוך רצועת בצק ברוחב 2 ס"מ. ללפף על הגליל נייר העטוף בנייר אפייה, להכניס את סוף הבצק מתחת לרצועה הלפני אחרונה המלופפת, לרדד על משטח מקומח כדי לחבר את הרצועות. למרוח בעזרת מברשת שמן קנולה ולרדד שוב על סוכר.
  6. לקיורטוש שוקולדי: לחתוך רצועת בצק ברוחב 4 ס"מ, למרוח אותה בשוקולד ולקפל אותה לרוחבה לחצי וללפף על הגליל, לרדד על משטח מקומח כדי לחבר בין הרצועות.
  7. אין צורך להתפיח! מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים כ-20-25 דקות עד להזהבה יפה של המאפים. מצננים מעט ומשחררים מהגליל.

עוד כמה קטנות

  • ניסיתי גם את הבצק עלים חמאה והוא מצויין (טרם ניסיתי את הבצק הפריך, כשאנסה אעדכן את הרשומה).
  • אפשר להכין את כל כמות הבצק עם מלית אחת, אבל… שכשהבצק מרודד ומוכן ויש לנו רק להתעסק עם המליות, הכי  כייף לשחק איתן, לגוון ולקבל מגוון מאפים שאף אחד לא יאמין שהכנתם בבית לבד.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • בורקס תורכי
    בורקס תורכי ביתי מושלם!
  • קרואסון צרפתי בגרסה ביתית מושלמת
    קרואסון צרפתי בגרסה ביתית מושלמת
  • בורקס בשר
    בורקס כבד עוף, חזה עוף ופטריות ברוטב
  • לחמניות עם אבקת חלב
    לחמניות מתוקות עם אבקת חלב
מאפי שמרים קיורטוש

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

8 תגובות

  1. Varda Cohen ורדה כהן הגב 22 באוגוסט 2016 בשעה 6:39

    וואו ניראה נפלא. לא ייאמן שעשוי מבצק מוכן. אכן רעיון פצצה. את אלופה אין ספק בכלל. אוהבת ומתגעגעתתתת

  2. רויטל - המערוך המקפץ הגב 21 באוגוסט 2016 בשעה 20:38

    פתרון נהדר כשממהרים או מגיעים אורחים בהפתעה כמו שוויני אמרה:)
    יופי של הסברים עם צילומים להמחשה מעולה לכל מי שרוצה לגוון בסוגי המאפים או חושש לנסות
    כל הכבוד יהודית

  3. Winnie הגב 21 באוגוסט 2016 בשעה 8:47

    כל הכבוד על כל ההסברים ותמונות!
    האמת שלפעמים צריך בצק כזה עם באים אורחים במפתיע, אז צ'יק צ'ק אפשר להכין משהו 🙂

    • חני הגב 22 במרץ 2018 בשעה 22:59

      אם באים אורחים במפתיעה לא בטוח שתספיקי להפשיר את הבצקים האלה… הם דורשים 8 שעות הפשרה במקרר

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 במרץ 2018 בשעה 23:07

        לא מבינה את מטרת התגובה….כל בצק קפוא דורש הפשרה אבל הבצקים האלו פונים לאנשים שלא מעוניינים או לא רוצים להכין בצק מאפס

  4. סיגל ברמר הגב 20 באוגוסט 2016 בשעה 19:56

    הכל מהמם יפהיפה וטעים הבצקים מצויינים גם אני אהבתי ❤❤❤

    • יעל הגב 24 באוגוסט 2023 בשעה 0:05

      היי
      אני חייבת עזרה אם אפשר
      אני עבדתי עם הבצק שמרים עלים
      לא יגעתי

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 באוגוסט 2023 בשעה 8:35

        לא הבנתי מה השאלה

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס