יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת בננות הפוכה מקורמלת
ראשי » עוגות » עוגת בננות הפוכה מקורמלת

עוגת בננות הפוכה מקורמלת

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 29 ביוני 2022 2 תגובות

עוגה שנולדה אצלי במטבח אחרי שנמאס לי להקפיא בננות בשלות מידי לשייקים. הבעייה היחידה זה שהיא טעימה בטירוף וממש בעייתית 🙂

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת בננות הפוכה מקורמלת

העוגה הזו מסוכנת לי כי אני היחידה בבית שאוהבת עוגת בננות.אל תטעו, החצי שלי מכור לבננות ובשבילו אני מחדשת מלאי כל שבוע, אבל עוגות בננה הוא לא אוהב (לכו תבינו).

בקייץ זה בעייתי כי הבננות מבשילות תוך יום – יומיים, לא מספיקים לאכול אותן והן כבר במצב של להכין עוגה, להקפיא או לזרוק. וכמה אני יכולה להקפיא בננות לשייקים?? אז הכנתי עוגה שרק אני אוהבת וזו בעייה קשה ביותר, כי אני ממש אוהבת אותה.

יש לה מרקם מטורף ומי שאוהב עוגות בננה הולך לעוף על העוגה הזו. היא כל כך רכה ועסיסית שאי אפשר להפסיק לטעום ממנה עוד ביס ועוד ביס.

עוגת בננות הפוכה מקורמלת

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון הדגמה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • אפשר להכין את העוגה עם בננות ללא הקרמל, אבל זה כל כך פשוט להכנה וטעים שאני לא ממליצה לוותר.
  • אפשר להכין עם כל פרי שאוהבים: תפוחים, נקטרינות, אפרסקים, אננס וכו'.

מצרכים לתבנית מלבנית בגודל 25*13 ס"מ (אינגליש קייק)

לקרמל

  • 1 כוס סוכר

לעוגה

  • 75 גרם חמאה רכה (לפרווה שימו שמן קוקוס)
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 1 מיכל יוגורט 3% (200 גרם) (לפרווה שימו מעדן סויה)
  • 1 כפית תמצית וניל/מחית וניל
  • 1 כוס קמח תופח / קמח עוגות רגיל + 1 שקית אבקת אפייה
  • 3 בננות בשלות

אופן הכנה

מקרמלים את הסוכר: שמים סוכר בסיר או מחבת נון סטיק ומפזרים בצורה שווה. לא נוגעים בסוכר בכלל ונותנים לו להינמס. אפשר לנענע את הסיר כדי "לעזור לסוכר" בפעולה. כשרואים שרוב הסוכר נמס אפשר לערבב עם כף עץ ולהמשיך בבישול עד שמקבלים קרמל סוכר בצבע ענברי. זהירות מבישול יתר כי אז הקרמל הופך מריר.

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותה או לחילופין אופים בתבנית פיירקס (מומלץ) ואז אין צורך בנייר אפייה אלא רק משמנים אותה.

מוזגים את הקרמל לתבנית ומנענעים אותה כך שיתפזר בצורה שווה.

מקררים את הקרמל.

פורסים כל בננה לשניים לאורך ומסדרים על הקרמל.

מכינים את בלילת העוגה: מחממים תנור לחום של 175 מעלות.

 שמים בקערת המיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר וסוכר וניל ומקציפים כמה דקות לתערובת אוורירית.

מוסיפים ביצים וממשיכים להקציף.

מוזגים את היוגורט ותמצית הווניל ומקציפים עד להטמעה.

להוסיף קמח תופח ולהקציף עוד חצי דקה, רק עד שהקמח נטמע בבלילה.

מוזגים את הבלילה לתבנית, משטחים עם פלטה כך שהבלילה תתפזר באופן שווה.

אופים את העוגה 35-40 דקות או עד שכשנועצים קיסם הוא יוצא יבש והעוגה נראית יציבה ומוכנה.

מוציאים מהתנור והופכים מייד את העוגה על צלחת.

אם העוגה לא מתחסלת ביום הראשון, מומלץ לשמור במקרר. בחורף אפשר מחוץ למקרר עד 4 ימים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • רולדת תותים וקצפת
    רולדת תותים וקצפת
  • פנקייק ברוטב טופי בננות וזכרונות מאמסטרדם
    פנקייק ברוטב טופי בננות וזכרונות מאמסטרדם
  • עוגת דבש קלאסית
    עוגת דבש קלאסית
  • עוגת גבינה וביסקוויטים שוקולד בקרם קפה
    עוגת גבינה וביסקוויטים שוקולד בקרם קפה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

2 תגובות

  1. לינדה סבג הגב 1 ביולי 2022 בשעה 16:41

    שבת שלום לך אני פשוט מאוד אוהבת את המתכונים גם בישול וגם אפייה ואני לא צעירונת אז אלף תודות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 ביולי 2022 בשעה 15:27

      באהבה לינדה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
גם אחרי 35 שנות נישואים צריך גם אחרי 35 שנות נישואים צריך ומומלץ להיות קיצ׳ים ולהביע אהבה בכל דרך
אז לאהובי שכנראה לא יראה עד שאראה לו את הרילס, כי הוא נכנס לכאן פעם ב… רק כדי לעשות לי לייקים על כל הפוסטים שלא עשה😂

יום אהבה שמייחחח ❤️❤️❤️❤️
והעוגיות - עוגיות ריפעת מרוקאיות לבביות
המתכון בבלוג ואל דאגה, תכף אשים לינק בסטורי 
.
#ריפעת
#עוגיותמרוקאיות 
#עוגיותמרוקאיותמסורתיות 
#עוגיותריפעתמרוקאיות
לטובת אלפי העוקבים החדשים ש לטובת אלפי העוקבים החדשים שהצטרפו, קבלו מתכון לגבינת שמנת ביתית מדהימה שמכינים בחצי דקה. 
אחרי שתכינו אותה לא תרצו לקנות יותר גבינת שמנת וגם תוכלו להכין באיזה טעם שתרצו
המתכון בסרטון ויש גם בבלוג. תכתבו בגוגל גבינת שמנת ביתית הלוחשת לאוכל
.
#גבינתשמנת 
#גבינה 
#גבינהביתית
זה פלפלים אדומים לא גמבות אבל אני רגילה להגיד גמבות כי פעם מזמן היו גמבות ועכשיו יש פלפלים אדומים🤔
קיצר המתכון מזמןןן בבלוג.  תקנו פלפלים אדומים, תקנו עוף והשאר בטוח יש בבית ואם לא אז תקנו כי אתם חייבים להכין את הסיר הזה בשישי ואל תשכחו לקנות אקסטרה חלות כי זה חלה לבן אדם😱
תכתבו בגוגל תבשיל גמבות פיקנטי הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
#פלפלים 
#פלפל 
#פלפלאדום 
#עוף
טובבבבב את זה אתם חייביםםםם טובבבבב את זה אתם חייביםםםם לשמור ולהכין בהקדם!! 
חודשים אני כבר רוצה לצלם את המתכון הזה והוא כל פעם נדחק הצידה בשביל מתכון אחר, אבל זהווו צילמתי 🥸
מכירים את תפוחי האדמה המעוכים אז אותם עם רוטב שמנת פטריות מוקרם מושלםם
מראש אני מזהירה שהתמונות לא פוטוגניות אבל אלוהים ישמור איזה טעים זה מטורףףף
המתכון עכשיו עלה לבלוג ותכף מעלה לסטורי לינק
.
#תפוחאדמה 
#תפוחאדמהמוקרם 
#תפוחאדמהמדורה 
#תפוחאדמהמוקרםברוטבשמנתופטריות😍
מאוחר מידי למתכון?? תשמרו ות מאוחר מידי למתכון?? תשמרו ותכינו כי הן מטריפות. 
 הכנתי אותן בעיצוב מדליק שכבר הכנתי לפני כמה שנים ועד היום מלאאא מכינים אותן. 
הפעם הלכתי על שיטת הלחמניות המקולחות ואת הרצועה המלופפת טבלתי גם בשומשום. 
יצאו לחמניות מוששש מוש
המתכון ממש עכשיו עלה לבלוג ותכף אשים לינק בסטורי אז בואו לשם
.
.
#לחמניות 
#לחמניותעננים 
#לחמניותלשבת
אמאל׳הההה אני בטרפת רוטב כו אמאל׳הההה אני בטרפת רוטב כוסברה השבוע🫢🫢
אז הנה מתכון היסטרי ( נשבעת, אפילו שאני אומרת את זה על כל המתכונים שלי😂😂)
והוא כבר בבלוג ותכף בסטורי 
.
#פסטה 
#פסטהירוקה 
#pastalover 
#pastapasta
העם החליט סביח מפורק 😋😋
תשמרו את המתכון כי זה להיט לאירוח.  תשרפו חצילים, תרסקו עגבניות, תכינו טחינה, ביצה קשה, רוטב כוסברה ושום קונפי ופשוט תציירו על הצלחת. 
שאלתי בסטורי איזה מתכון תרצו שיעלה קודם פסטה מטורפת עם רוטב כוסברה אוווו סביח מפורק עם רוטב כוסברה וחברים ואתם בחרתם אותו ובצדק למרות שהפסטה הורסת וגם היא תעלה מחר. 
המתכון עלה עכשיו לבלוג 
תכתבו בגוגל סלט סביח צבעוני מפורק הלוחשת לאוכל
תכף מעלה לינק לסטורי
.
#חצילים 
#סביח 
#סביחמפורק 
#סביחבפיתה 
#טחינהגולמית
רוטב כוסברה פיקנטי או חריף , רוטב כוסברה פיקנטי או חריף , אתם תבחרו את מידת החריפות אבל הוא טעיםםםםם ככה סתם והוא טעים עם בשר, עם דגים, עוף, בעגבניות של הג׳חנון בשבת ובכלל טעיםםםם
הכנתי איתו כמה מתכונים שיעלו השבוע ובינתיים לכו להכין אותו בכלום עבודה
 המתכון עכשיו בבלוג ותכף שמה לינק בסטורי
תכתבו בגוגל רוטב כוסברה הלוחשת לאוכל 
.
#כוסברה 
#רוטב 
#שום
עוגה לשמור ולהכין! פס גבינה עוגה לשמור ולהכין! פס גבינה שהכנתי בספונטניות  ויצאה מושלמת,  כמו ענן גבינתי טעים במיוחד 
אתם אנשים של עוגת גבינה אפוייה או קרה?? גילוי נאות- אני מכורה לעוגות גבינה קרות
המתכון עלה עכשיו לבלוג ותכף יעלה לינק לסטורי
.
.
#עוגתגבינה 
#עוגתגבינהאפויה 
#עוגתגבינהמושלמת 
#cheescake 
#cheescakefactory 
#cheescakes
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס