יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים
ראשי » עוגות » עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים

עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 21 בדצמבר 2019 2 תגובות

עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים שמכינים לאירועים מיוחדים וחגיגיים. היא מוגזמת ומורכבת אבל כל שלב לוקח ממש כמה דקות ואפשר להכין אותה בשלבים. את העוגה הזו הכנתי לילדה אהובה שחוגגת 18.
מזל טוב שושה אהובה ♥ ♥ ♥

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים

עוגות כאלה אני לרוב לא מכינה, אני תמיד מעדיפה עוגות פשוטות יותר ובעיקר עוגות גבינה. אבללל כשילדה מהממת שאני כל כך אוהבת חוגגת 18 (היי שושה אהובה) אני מתייצבת לדגל ורוקחת עבורה את העוגה הכי מושחתת, הכי שוקולדית, הכי מוזהבת ועם הכי הרבה אהבה שיש.

העוגה מורכבת מכמה וכמה שלבים, אבל כל שלב לוקח מעט מאוד זמן ואפשר לחלק את ההכנה על פני כמה ימים כדי להקל על העשייה. כל שלב עומד בפני עצמו ויכול לשמש כקינוח. השלב הכי כייפי זה שלב הקישוטים, שאותם אתם יכולים לבחור על פי טעמכם האישי ומה שאתם אוהבים. אני אוהבת ממתקים שווים תוצרת חוץ ומהם בעיקר מורכבת העוגה. הקישוט של העוגה בהשראת מלא מלא תמונות של עוגות ממתקים שראיתי ברשת ובמיוחד של עדיקוש המוכשרת שמשגעת את כולם באינסטגרם.
העוגה מורכבת מבסיס בראוניז מהמתכון הזה, מעל הבראוניז שכבה נוספת של שוקולד מומס ושברי קינדר בואנו, מעל הקינדר שכבה של מוס שוקולד ואייריש קרים, שכבה של חטיף lion של נסטלה ומעל עוד שכבה של מוס. מעל המוס שכבה של גנאש שוקולד מריר, קאפ קייקס שוקולד נימוחים במיוחד, קצפת שוקולד ולקישוט פופקורן מתוק ומלא מלא ממתקים שווים. מזל טוב לשושה האהובה ויומולדת 18 הכי כייפית בעולם.

בואו לעקוב אחריי באינסטגרם, אני מעלה סרטונים משלבי ההכנה לסטורי ובכלל שמח שם וכייף

אין תמונת חתך כי היא נעשתה ונמסרה באהבה רבה לשושה (שי) המהממת. תסמכו עליי שהיא מדהימה גם בחתך

עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים

לפני שמתחילים

  • לא להיבהל מכמויות השוקולד והשמנת. זאת עוגה שמכינים רק באירועים מיוחדים לאנשים אהובים.
  • העוגה אמנם מורכבת, אבל כל שלב לוקח מעט מאוד זמן ואפשר לפרוש את ההכנה על פני כמה ימים.
  • אפשר להכין את העוגה עד לשלב הכנת המוס שבועיים מראש ולהקפיא אותה. ביום שרוצים לאכול, מוציאים מהמקפיא ומקשטים.
  • כל הטעם של העוגה זה השוקולד, תקנו שוקולד טעים ואיכותי.
  • יש בעוגה אייריש קרים. ניתן לשים כל ליקר אחר שאתם אוהבים.
  • העוגה גדולה מאוד וגבוהה ומספיקה להמון אנשים.
  • כדי לקבל שוליים חלקים, שמים שקף שמיועד לעוגות קרות. שקף קונים בחנויות שמתמחות באפייה.
  • הקונספט של יום ההולדת הוא נצנצים מוזהבים וגם על העוגה פיזרתי אבקת זהב. את האבקה קונים בחנויות שמתמחות באפייה.
  • את כל שאר האביזרים שהנחתי על העוגה קניתי בחנויות שונות שמוכרות ציוד לימי הולדת.

מצרכים לעוגה בקוטר 26 ס"מ

לעוגה נצטרך:

  • מדחום
  • רינג בקוטר 26 ס"מ.
  • שקף בגובה 10 ס"מ.
  • כף עץ.
  • עטרות נייר מוזהבות.
  • אבקת זהב אכילה.
  • כתר זהב (מוכרים בחנויות לכלים חד פעמיים).
  • שלט יומולדת שמח (מוכרים בחנויות לציוד לימי הולדת).
  • נרות לפי גיל יום ההולדת.
  • ממתקים לפי בחירתכם.

מצרכים לבסיס בראוניז

  • 250 גרם שוקולד מריר 60%
  • 200 גרם חמאה
  • 1 + 1/4 כוסות סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 1/2 כוס קמח שקדים (קונים בחנויות תבלינים טובות)
  • 1/4 כוס קקאו איכותי (קונים בחנויות מתמחות באפייה)
  • 1/2 כוס קמח כוסמין (אפשר קמח רגיל)
  • 30 גרם פקאן סיני קצוץ

מצרכים לשכבת גנאש שוקולד חלב

  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 50 מ"ל שמנת מתוקה

מצרכים לשכבת שוקולד וקינדר בואנו

  • 100 גרם שוקולד מריר 60%
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 3 חבילות קינדר בואנו white

מצרכים לשכבת מוס שוקולד ואייריש קרים

  • 5 גרם ג'לטין (1 כפית)
  • 30 מ"ל מים (6 כפיות)
  • 500 גרם שוקולד מריר 60%
  • 100 מ"ל אייריש קרים
  • 200 מ"ל חלב
  • 3 חלמונים גדולים
  • 30 גרם סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 750 גרם שמנת מתוקה 38% (3 מיכלים)
  • 100 גרם חמאה רכה

מצרכים לציפוי שוקולד

  • 100 גרם שוקולד מריר 60%
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 2 כפות סירופ תירס (שומר על ברק השוקולד)

מצרכים לקאפ קייקס שוקולד וקצפת (30 יחידות קטנטנות)

  • 100 גרם שוקולד מריר 60% קקאו
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 100 גרם חמאה
  • ¼ כוס שמנת מתוקה
  • 2 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 100 גרם סוכר (1/2 כוס)
  • ½ כוס קמח שקדים
  • 1/4 כוס קמח כוסמין (אפשר קמח רגיל)
  • ¼ כוס קקאו

לגנאש שוקולד מוקצף – הכמות מספיקה מספיק לכל 30 הקאפ קייקס (מכינים כמה שעות מראש)

  • 100 גרם שוקולד מריר 60%
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה 38%

אופן הכנה

בסיס בראוניז:

מחממים תנור לחום של 170 מעלות.

בקערה בינונית שאפשר להכניס למיקרוגל, ממסים שוקולד וחמאה בפולסים של דקה וערבוב בכל פעם עד שהכל נמס ואחיד.

מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים עם מטרפה ידנית בערך חצי דקה כדי שהסוכר יימס.

מוסיפים ביצים אחת אחרי השנייה ואחרי כל ביצה טורפים ומערבבים.

מוסיפים קמח שקדים ומערבבים יחד.

מנפים יחד קקאו וקמח כוסמין ומוסיפים לשוקולד. בשלב הזה טורפים ממש כמה שניות רק עד שהקמח נטמע והבלילה אחידה.

מוסיפים פקאן סיני קצוץ ומערבבים קלות.

יוצרים לרינג בסיס מנייר אפייה ונייר כסף ומניחים על תבנית אפייה לפני שמוזגים את הבלילה. משמנים היטב את הרינג, מוזגים את בלילת השוקולד ומיישרים. טופחים את התבנית על השייש כדי לשחרר בועות אוויר ואופים 20 דקות עד שהבראוניז יציבים ומרכז העוגה נראה עדיין לח אך יציב.

מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין לטמפרטורת החדר.

לוקחים כף עץ ועם החלק של הידית מחוררים חורים בכל הבראוניז.

מסדרים שקף מסביב לרינג.

שכבת גנאש שוקולד חלב

ממסים שוקולד חלב ושמנת מתוקה במיקרוגל, מקררים מעט במקפיא לגנאש יציב ומזלפים לתוך החורים שיצרנו בבראוניז.

שכבת שוקולד וקינדר בואנו:

ממסים שוקולד ושמנת במיקרוגל. שוברים עם הידיים את הקינדר בואנו ומוסיפים לשוקולד. מוזגים על הבראוניז בשכבה אחידה.

שכבת מוס שוקולד ואייריש קרים

שמים בקערית ג'לטין ומים ומערבבים. מניחים בצד עד שהג'לטין סופח את המים.

ממסים את השוקולד במיקרוגל או על באן מארי ומניחים בצד.

שמים בקלחת חלב ומלח ומביאים לסף רתיחה.

בקערה נפרדת מערבבים יחד חלמונים וסוכר. מעבירים חלק מהחלב החם לחלמונים תוך כדי ערבוב נמרץ (השוואת טמפרטורות) ומחזירים את הכל לקלחת. שמים את המדחום בקלחת וממשיכים לבשל על להבה נמוכה תוך בחישה מתמדת עד לטמפרטורה של 82 מעלות.

ממסים במיקרוגל את הג'לטין 5 שניות (נזהרים שלא להרתיח את הג'לטין כי אז הוא לא ייצב את העוגה). מוסיפים את הג'לטין לבלילת החלב והחלמונים ומערבבים.

מסננים את בלילת החלב והחלמונים לשוקולד המומס ומערבבים היטב.

מוסיפים לשוקולד את האייריש קרים ומערבבים.

מוסיפים קוביות חמאה רכה ומערבבים עם מוט בלנדר ידני (אם אין מוט בלנדר – טורפים היטב עם מטרפה ידנית).

מקררים את בלילת השוקולד לטמפרטורת החדר.

מקציפים שמנת מתוקה לקצפת במרקם יוגורט סמיך.

מוזגים את השוקולד לקערת הקצפת ומערבבים בתנועות קיפול עד שכל השוקולד נטמע היטב.

מוזגים חצי מכמות השוקולד על הבראוניז ומקפיאים חצי שעה לפחות או עד שהמוס מתייצב מעט.

מסדרים על המוס חטיף lion של נסטלה (אפשר כל חטיף דומה שאוהבים). מקפידים לסדר קודם בדפנות התבנית ואז את כל מה שנותר על כל שטח המוס.

מוזגים מעל את החצי השני של המוס ומקפיאים כמה שעות עד להתייצבות מלאה ורצוי לילה שלם.

אחרי שהעוגה קפאה לחלוטין מחלצים אותה מהרינג. אני מחממת בעזרת ברנר את הקצוות, מניחה את העוגה על כלי בקוטר קטן יותר מגודל הרינג ופשוט דוחפת את הרינג למטה. הוא משתחרר בקלות. מסירים את השקף וממשיכים. אם אין ברנר – מניחים מסביב לרינג מטלית שהרטבנו עם מים חמים, זה גם אמור לעשות את העבודה.

ציפוי שוקולד

ממסים במיקרוגל שוקולד ושמנת מתוקה. מוסיפים סירופ תירס ומערבבים. בעזרת כפית מוזגים על קצוות העוגה את השוקולד כך שייזל בין כדורי ה – lion. את שאר השוקולד מורחים על כל העוגה.

קאפ קייקס שוקולד וקצפת

ממסים במיקרוגל את שני סוגי השוקולד והחמאה.

מוסיפים לשוקולד את השמנת המתוקה, הביצים והסוכר וטורפים היטב.

מערבבים יחד קמח שקדים, קמח כוסמין וקקאו ומוסיפים לשוקולד. מערבבים רק עד שהבלילה אחידה.

מסדרים עטרות נייר בקוטר ½1 ס”מ בתבנית של מאפינס קטנטנים ומוזגים מהבלילה לעטרות הנייר כמעט עד הסוף.

אופים את הקאפ קייקס 10-12 דקות . זהירות לא לייבש את הקאפ קייקס, הם צריכים להיות פאדג’ים ועסיסיים.

גנאש שוקולד מוקצף:

לילה מראש ממסים יחד שוקולד ושמנת מתוקה. מערבבים ושמים כמה שעות או לילה במקרר. כשהגנאש קר לחלוטין מקציפים לקצפת יציבה. מקשטים את הקאפקייקס עם צנתר כוכב.

קישוט העוגה:

מניחים את הקאפ קייקס מסביב לעוגה. מניחים את שאר האביזרים והממתקים על העוגה. שומרים את העוגה במקרר עד להגשה.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת גבינה עננים
    עוגת גבינה עננים אפויה בסיר
  • עוגת שוקולד עם קרמבו מוקה
    עוגת שוקולד עם קרמבו מוקה כשרה לפסח
  • עוגת גבינה עם טנא לשבועות
    עוגת גבינה אפויה עם טנא לשבועות
  • עוגת גבינה קרם ברולה
    עוגת גבינה קרם ברולה מושלמת
מוס שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

2 תגובות

  1. רותי הגב 22 בינואר 2020 בשעה 20:27

    היי האם אפשר להשתמש בפקטין במקום ג'לטין ? תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בינואר 2020 בשעה 23:27

      היי רותי. ממש לא. שני חומרים שונים. שניהם מקרישים אבל פקטין מיועד לבישול. ג'לטין להקרשה בלי בישול

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!






בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
@yehuditaviv
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי להבטיח שנספק לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר באתר שלנו. אם תמשיך להשתמש באתר זה, נניח שאתה מרוצה ממנו. Privacy policy, תנאים ומדיניות
You can revoke your consent any time using the Revoke consent button. באפשרותך לבטל את הסכמתך בכל עת באמצעות כפתור ביטול הסכמה.