יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגיות יויו מדובשות
ראשי » מאכלי עמים ועדות » עוגיות יויו מדובשות

עוגיות יויו מדובשות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 4 בספטמבר 2021 16 תגובות

אחת העוגיות הכי מבוקשות אצלנו בחגי תשרי. אמנם עוגייה פשוטה יחסית להכנה אבל כן צריך לשים לב לכמה ניואנסים שיהפכו אותה להכי מושלמת! כל הטיפים שלי במתכון

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

4/9/21 – המתכון עבר צילום מחדש וחידוד של המתכון על מנת שיהיה קל יותר להכין והתוצאה תהיה מושלמת. פורסם לראשונה בשנת 2009 באתר "תפוז" ז"ל 🙂 שם היה הבלוג הראשון שלי.

עוגיות יויו מכינים בדרך כלל בחגים ואירועים חגיגיים כמו חינה או שבת חתן וכו'. אני מכינה אותן כבר שניםםם בראש השנה. חלק אני טובלת בסירופ סוכר וקוקוס וחלק אני משאירה ללא סירופ לחצי שמעדיף אותן נטולות סירופ. האמת, שהן טעימות מאוד גם בלי סירופ, פשוט עוגיות פריכות וטעימות.

סך הכל אלו עוגיות מבצק פריך עשיר, אבל, על בסיס שמן כי בחגים רוב הקינוחים הם פרווה כדי לא להגביל את מי ששומר בשר – חלב ועדיין ולמרות שאני מכורה לחמאה, איכשהו העוגיות האלה וגם כל העוגיות שמכינים בחגים, שכולן פרווה, טעימות בטירוף ולא חסר לי טעם החמאה כמו שבדרך כלל חסר לי בעוגיות שאין בהן חמאה. בקיצור, הבנתם שהן טעימות נכון? 🙂 🙂

עוגיות יויו מדובשות 

כנסו כאן לסרטון הדגמה בערוץ היוטיוב שלי

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
  • יש לי גם טיק טוק.
  • תעבדו עם משקל כי המרקם של העוגיות קריטי לתוצאה הסופית.
  • ממליצה מאוד לקנות קמח עוגיות כי זה תורם מאוד למרקם המושלם של העוגיות.
  • לא לדלג על שלבים ומנוחה של הבצק – זה חשוב!
  • את הבצק מכינים ידנית, אין צורך במיקסר.
  • אפשר להכין את הסירופ אפילו כמה ימים מראש.
  • העוגיות נשמרות 3-5 ימים בצנצנת אטומה.

מצרכים ל – 38 יחידות

  • 4 ביצים (L)
  • 150 גרם סוכר (3/4 כוס)
  • 130 מ"ל שמן (1/2 כוס + 2 כפיות)
  • 60 מ"ל מיץ תפוזים (1/4 כוס)
  • גרידת לימון מלימון שלם
  • 630 גרם קמח עוגיות (4.5 כוסות)
  • 2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
  • 3/4 ליטר שמן קנולה (לטיגון העוגיות)
  • קוקוס לציפוי

​סירופ סוכר לטבילת העוגיות

  • 4.5 כוסות סוכר
  • 1.5 כוסות מים
  • 1 כף גרידת תפוז
  • 1/2 כפית מחית וניל (לא חובה)
  • מיץ מלימון שלם

אופן הכנה

מכינים בצק: שמים בקערה את הביצים, הסוכר, השמן, מיץ תפוזים וגרידת לימון ומערבבים עם היד.

מוסיפים קמח בהדרגה ומעבדים לבצק. לא מעבדים מעבר למה שצריך, אלא רק עד שנוצר בצק דביק מעט. עיבוד יתר יפגע במרקם הסופי של העוגיות.

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר למינימום שעתיים ומומלץ לילה שלם.

***בזמן שהבצק נח במקרר מכינים את הסירופ סוכר כי הוא אמור להיות בטמפרטורת החדר.

משמנים מעט משטח עבודה ואת הידיים ומחלקים את הבצק לכדורים במשקל 30 גרם (יוצאים כ – 38 יחידות) . כיוון שהבצק מעט דביק, מידי פעם משמנים את הידיים.

פורסים ניילון נצמד על השייש ומשמנים אותו קלות.

יוצרים "נקניק באורך כ – 15 ס"מ מכל כדור וסוגרים לבייגל. מניחים על הניילון הנצמד המשומן. מכינים כך את כל הכמות, מכסים בניילון נצמד ומשאירים למנוחה של שעתיים. בבצק יש אבקת אפייה שבזמן המנוחה עושה מעין תהליך התפחה לבצק והעוגיות יוצאות אווריריות יותר ומוכנות לספוג אליהן בקלות את הסירופ.

מחממים שמן קנולה בסיר עמוק ומביאים אותו לטמפרטורה של 165 מעלות.

מניחים את סיר הסירופ ליד סיר הטיגון.

מטגנים בכל פעם 5-6 עוגיות למשך 2-3 דקות וכשהן מזהיבות הופכים ומטגנים מצד שני. כשהעוגיות זהובות מעבירים ישר לסיר עם הסירופ ל -2-3 דקות.

את העוגיות הטבולות בסירופ מעבירים לתבנית/קערה שטוחה בשכבה אחת.

מסיימים כך את כל העוגיות ולאחר מכן טובלים בקוקוס.

מכינים סירופ סוכר: שמים בקלחת/סיר כף סוכר וממסים אותה לקרמל זהוב. כשנוצר קרמל מוסיפים לסיר את המים, שארית הסוכר, גרידת תפוז ומחית וניל ומרגע הרתיחה מבשלים את הסירופ כ- 15 דקות עד לקבלת סירופ סמיך אבל לא מידי. סוחטים לסיר מיץ לימון ומבשלים עוד 5 דקות. מקררים את הסירופ לטמפרטורת החדר וטובלים את העוגיות לפי ההוראות במתכון.

העוגיות נשמרות בקופסה אטומה עד שלושה ימים.

 
 
 
 
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
    סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
  • עוגיות תפוחים וקינמון פריכות
    עוגיות תפוחים וקינמון פריכות
  • ספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלבים
    ספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלבים
  • כרובית פופקורן אפוייה בתנור ממכרת
    כרובית פופקורן אפוייה בתנור ממכרת
יויו עוגיות יויו עוגיות יויו מדובשות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. מירה הדס הגב 5 ביוני 2022 בשעה 8:10

    תודה על מתכון מהמם. את נהעוגיות המטגנות טובלים בסירופ חם או קר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 ביוני 2022 בשעה 11:20

      חם

  2. גלית הגב 22 באפריל 2022 בשעה 20:21

    יצאו עוגיות מעולות!
    מקווה שיהיו טובות לארוח גם מחר
    תודה רבה על המתכון הכי מדויק שנמצאתי ברשת

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 באפריל 2022 בשעה 14:49

      היי גלית,
      איזה כייף לשמוע

  3. fitoussi lisette הגב 2 בינואר 2022 בשעה 13:52

    ,תודה על היויו

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בינואר 2022 בשעה 10:42

      בשמחה

  4. שגית הגב 7 בספטמבר 2021 בשעה 16:53

    שלום,
    האם ניתן להקפיא לפני הטיגון? שורד את ההקפאה במצב משביע רצון ומתקבלת תוצאה טובה לאחר הפשרה וטיגון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בספטמבר 2021 בשעה 15:37

      היי שגית,
      לא ניסיתי מעולם. אני מאמינה שאפשר. זה בצק פריך ולא נראה לי שתהיה בעייה

  5. טליה הגב 1 בפברואר 2020 בשעה 20:38

    היי
    האם אפשר להכין מראש? אפילו כמה ימים? אם כן כמה זמן מחזיק מעמד ואיך לשמור?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בפברואר 2020 בשעה 20:53

      היי טליה,
      העוגיות האלה הכי טעימות ביום הכנתן ומקסימום יומיים אחרי.

  6. אלה לביא הגב 13 באוקטובר 2019 בשעה 9:15

    הסירופ אמור להיות קשה? לאחר שטבלתי את העוגיות בסירופ החם כמו שרשום נוצר בעוגיה מן שכבת קרמל שהתקשתה ולא סירופ סוכר..
    ככה זה אמור להיות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 באוקטובר 2019 בשעה 15:03

      זה אמור להיות סירופ מבריק. אולי בישלת יותר מידי או על להבה גבוהה

  7. סמדר הגב 28 בספטמבר 2019 בשעה 23:45

    אפשר לאחסן במקרר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בספטמבר 2019 בשעה 10:27

      היי סמדר. לא מומלץ

  8. בנממן מרי הגב 29 בנובמבר 2018 בשעה 11:29

    כל הכבוד לך על השיתוף יצא לי סוף הדרך המתכון מדוייק וברור.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בנובמבר 2018 בשעה 13:31

      תודהה מרי. כייף לשמוע

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס