יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
עוגיות יויו מדובשות
ראשי » מאכלי עמים ועדות » עוגיות יויו מדובשות

עוגיות יויו מדובשות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 4 בספטמבר 2021 28 תגובות

אחת העוגיות הכי מבוקשות אצלנו בחגי תשרי. אמנם עוגייה פשוטה יחסית להכנה אבל כן צריך לשים לב לכמה ניואנסים שיהפכו אותה להכי מושלמת! כל הטיפים שלי במתכון

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

4/9/21 – המתכון עבר צילום מחדש וחידוד של המתכון על מנת שיהיה קל יותר להכין והתוצאה תהיה מושלמת. פורסם לראשונה בשנת 2009 באתר "תפוז" ז"ל 🙂 שם היה הבלוג הראשון שלי.


עוגיות יויו מכינים בדרך כלל בחגים ואירועים חגיגיים כמו חינה או שבת חתן וכו'. אני מכינה אותן כבר שניםםם בראש השנה. חלק אני טובלת בסירופ סוכר וקוקוס וחלק אני משאירה ללא סירופ לחצי שמעדיף אותן נטולות סירופ. האמת, שהן טעימות מאוד גם בלי סירופ, פשוט עוגיות פריכות וטעימות.



סך הכל אלו עוגיות מבצק פריך עשיר, אבל, על בסיס שמן כי בחגים רוב הקינוחים הם פרווה כדי לא להגביל את מי ששומר בשר – חלב ועדיין ולמרות שאני מכורה לחמאה, איכשהו העוגיות האלה וגם כל העוגיות שמכינים בחגים, שכולן פרווה, טעימות בטירוף ולא חסר לי טעם החמאה כמו שבדרך כלל חסר לי בעוגיות שאין בהן חמאה. בקיצור, הבנתם שהן טעימות נכון? 🙂 🙂



עוגיות יויו מדובשות 

כנסו כאן לסרטון הדגמה בערוץ היוטיוב שלי

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
  • יש לי גם טיק טוק.
  • תעבדו עם משקל כי המרקם של העוגיות קריטי לתוצאה הסופית.
  • ממליצה מאוד לקנות קמח עוגיות כי זה תורם מאוד למרקם המושלם של העוגיות.
  • לא לדלג על שלבים ומנוחה של הבצק – זה חשוב!
  • את הבצק מכינים ידנית, אין צורך במיקסר.
  • אפשר להכין את הסירופ אפילו כמה ימים מראש.
  • העוגיות נשמרות 3-5 ימים בצנצנת אטומה.

מצרכים ל – 38 יחידות

  • 4 ביצים (L)
  • 150 גרם סוכר (3/4 כוס)
  • 130 מ"ל שמן (1/2 כוס + 2 כפיות)
  • 60 מ"ל מיץ תפוזים (1/4 כוס)
  • גרידת לימון מלימון שלם
  • 630 גרם קמח עוגיות (4.5 כוסות)
  • 2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
  • 1 ליטר שמן חמניות (לטיגון העוגיות)
  • קוקוס לציפוי

​סירופ סוכר לטבילת העוגיות

  • 4.5 כוסות סוכר
  • 1.5 כוסות מים
  • 1 כף גרידת תפוז
  • 1/2 כפית מחית וניל (לא חובה)
  • מיץ מלימון שלם

אופן הכנה

מכינים בצק: שמים בקערה את הביצים, הסוכר, השמן, מיץ תפוזים וגרידת לימון ומערבבים עם היד. מוסיפים קמח ואבקת אפיה בהדרגה ומעבדים לבצק. לא מעבדים מעבר למה שצריך, אלא רק עד שנוצר בצק דביק מעט. עיבוד יתר יפגע במרקם הסופי של העוגיות. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר למינימום שעתיים ומומלץ לילה שלם. בזמן שהבצק נח במקרר מכינים את הסירופ סוכר כי הוא אמור להיות בטמפרטורת החדר.

מכינים סירופ סוכר: שמים בקלחת/סיר כף סוכר וממסים אותה לקרמל זהוב. כשנוצר קרמל מוסיפים לסיר את המים, שארית הסוכר, גרידת תפוז ומחית וניל ומרגע הרתיחה מבשלים על להבה בינונית עם ביעבוע ממש עדין את הסירופ כ- 15-20 דקות עד לקבלת סירופ סמיך אבל לא מידי. סוחטים לסיר מיץ לימון ומבשלים עוד 5 דקות. מקררים את הסירופ לטמפרטורת החדר וטובלים את העוגיות לפי ההוראות במתכון.

מעצבים ומטגנים: משמנים מעט משטח עבודה ומקמחים קלות את הידיים. מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 30 גרם (יוצאים כ – 38 יחידות) . כיוון שהבצק מעט דביק, מידי פעם מקמחים רק את הידיים. פורסים ניילון נצמד על השייש ומשמנים אותו קלות. יוצרים "נקניק באורך כ – 15 ס"מ מכל כדור וסוגרים לבייגל. מניחים על הניילון הנצמד המשומן. מכינים כך את כל הכמות, מכסים בניילון נצמד ומשאירים למנוחה של שעתיים. בבצק יש אבקת אפייה שבזמן המנוחה עושה מעין תהליך התפחה לבצק והעוגיות יוצאות אווריריות יותר ומוכנות לספוג אליהן בקלות את הסירופ. מחממים שמן בסיר עמוק ומביאים אותו לטמפרטורה של 165-170 מעלות. מניחים את הסיר של הסירופ ליד סיר הטיגון. מטגנים בכל פעם 5-6 עוגיות למשך 2-3 דקות וכשהן מזהיבות הופכים ומטגנים מצד שני. כשהעוגיות זהובות מעבירים ישר לסיר עם הסירופ ל -2-3 דקות והופכים כדי שיספגו את הסירופ. את העוגיות הטבולות בסירופ מעבירים לתבנית בשכבה אחת. מסיימים כך את כל העוגיות ולאחר מכן טובלים את הצד היפה בקוקוס. העוגיות נשמרות בקופסה אטומה עד שלושה ימים.

בתאבון!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • פחזניות קראמבל פיסטוק
    פחזניות קראמבל במילוי קרם מסקרפונה פיסטוק
  • שעועית עם לימון כבוש
    שעועית לבנה עם בשר ולימון כבוש
  • עוגת גבינה קרם ברולה
    עוגת גבינה קרם ברולה מושלמת
  • פיצה ביתית ללא לישה
    פיצה ביתית ללא לישה מושלמת
יויו עוגיות יויו עוגיות יויו מדובשות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

28 תגובות

  1. גילי הגב 20 בספטמבר 2025 בשעה 23:01

    תודה על מתכון מושלם. מכינה כל ראש השנה.
    האם אפשר להכין את הבצק ולהשאיר בקירור יותר ל24 שעות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בספטמבר 2025 בשעה 12:34

      אפשר יומיים אבל לא יותר

  2. טל הגב 7 בנובמבר 2024 בשעה 10:56

    יהודית המהממת רציתי להגיד לך תודה רבה על מתכון טעים ומדויק
    את אלופההה!
    כל מתכון שלך שאני מכינה יוצא מושלם
    ההסברים שלך מובנים וברורים ככה שאין מקום לתקלות והכי חשוב שהם מתוך ניסיון אמיתי שלך במטבח
    שאת מעבירה אותו הלאה בנתינה ובאהבה.
    אני יכולה להיות שעות באתר שלך 🙂
    באמת תודה רבה על העשייה שלך! תבורכי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בנובמבר 2024 בשעה 14:43

      תודהההה ענקית
      איזה כייף לקבל תגובות כאלה

  3. אלמוג הגב 22 באוקטובר 2024 בשעה 8:36

    היי שמעתי פעם ממישהי שהכינה את העוגיות בתנור ואז טבלה בסירופ יש אפשרות למתכון עם אפיה במקום טיגון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 באוקטובר 2024 בשעה 18:47

      אפשר לאפות אבל אף פעם לא אפיתי וטבלתי בסירופ

  4. ליאת איצקוביץ הגב 25 במרץ 2024 בשעה 17:03

    המתכון מעולה, הכנתי כבר יותר מפעם אחת, והן תמיד הצלחה, אבל משהו מפריע לי ואני לא יודעת איםה אני טועה בדרך…
    צד אחד של היויו יוצא לי חלק ויפה, והצד השני לא חלק, כאילו מחוספס כזה…. מה אני עושה לא נכון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 במרץ 2024 בשעה 9:17

      תניחי על נייר אפייה קטן וכשאת מטגנת תכניסי לשמן עם הנייר לכמה שניות ותוציאי אותו. או לחילופין תשמני את משטח היבודה ותדאגי שהרצועות שאת עובדת איתן יהיו חלקות מלכתחילה

  5. מיכל הגב 1 באוקטובר 2023 בשעה 10:12

    מתכון מושלם מדויק יצאו לי טעימות מאוד תודה לך

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באוקטובר 2023 בשעה 19:23

      כייף לשמוע
      חג שמחח

  6. קורל הגב 11 באפריל 2023 בשעה 10:24

    בהכנה של הבצק לא כתבת שצריך להיוסיף אבקת אפיה. רק אחרי שעושים את הצורה של הביגלב כתוב שיש אבקת אפיה בבצק. אבל אם תשימי לב במהלך ההכנה של הבצק תא כתוב להוסיף אבקת אפיה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באפריל 2023 בשעה 14:24

      תוקן תודה

  7. מירה הדס הגב 5 ביוני 2022 בשעה 8:10

    תודה על מתכון מהמם. את נהעוגיות המטגנות טובלים בסירופ חם או קר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 ביוני 2022 בשעה 11:20

      חם

  8. גלית הגב 22 באפריל 2022 בשעה 20:21

    יצאו עוגיות מעולות!
    מקווה שיהיו טובות לארוח גם מחר
    תודה רבה על המתכון הכי מדויק שנמצאתי ברשת

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 באפריל 2022 בשעה 14:49

      היי גלית,
      איזה כייף לשמוע

  9. fitoussi lisette הגב 2 בינואר 2022 בשעה 13:52

    ,תודה על היויו

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בינואר 2022 בשעה 10:42

      בשמחה

  10. שגית הגב 7 בספטמבר 2021 בשעה 16:53

    שלום,
    האם ניתן להקפיא לפני הטיגון? שורד את ההקפאה במצב משביע רצון ומתקבלת תוצאה טובה לאחר הפשרה וטיגון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בספטמבר 2021 בשעה 15:37

      היי שגית,
      לא ניסיתי מעולם. אני מאמינה שאפשר. זה בצק פריך ולא נראה לי שתהיה בעייה

  11. טליה הגב 1 בפברואר 2020 בשעה 20:38

    היי
    האם אפשר להכין מראש? אפילו כמה ימים? אם כן כמה זמן מחזיק מעמד ואיך לשמור?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בפברואר 2020 בשעה 20:53

      היי טליה,
      העוגיות האלה הכי טעימות ביום הכנתן ומקסימום יומיים אחרי.

  12. אלה לביא הגב 13 באוקטובר 2019 בשעה 9:15

    הסירופ אמור להיות קשה? לאחר שטבלתי את העוגיות בסירופ החם כמו שרשום נוצר בעוגיה מן שכבת קרמל שהתקשתה ולא סירופ סוכר..
    ככה זה אמור להיות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 באוקטובר 2019 בשעה 15:03

      זה אמור להיות סירופ מבריק. אולי בישלת יותר מידי או על להבה גבוהה

  13. סמדר הגב 28 בספטמבר 2019 בשעה 23:45

    אפשר לאחסן במקרר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בספטמבר 2019 בשעה 10:27

      היי סמדר. לא מומלץ

  14. בנממן מרי הגב 29 בנובמבר 2018 בשעה 11:29

    כל הכבוד לך על השיתוף יצא לי סוף הדרך המתכון מדוייק וברור.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בנובמבר 2018 בשעה 13:31

      תודהה מרי. כייף לשמוע

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!






בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
@yehuditaviv
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי להבטיח שנספק לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר באתר שלנו. אם תמשיך להשתמש באתר זה, נניח שאתה מרוצה ממנו. Privacy policy, תנאים ומדיניות
You can revoke your consent any time using the Revoke consent button. באפשרותך לבטל את הסכמתך בכל עת באמצעות כפתור ביטול הסכמה.