יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
בורקס כבד עוף, חזה עוף ופטריות ברוטב
ראשי » בשר » בורקס כבד עוף, חזה עוף ופטריות ברוטב

בורקס כבד עוף, חזה עוף ופטריות ברוטב

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 26 בפברואר 2021 תגובה אחת

מנה ראשונה אידיאלית לארוחת שישי בערב. בורקס במילוי כבד עוף, חזה עוף ופטריות שאני מכינה בטכניקה מיוחדת שמשאירה את המלית עסיסית וטעימה גם לאחר בישול ואפייה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
בורקס כבד עוף, חזה עוף ופטריות ברוטב

בזמן האחרון יש בבית דרישה לאוכל של פעם, שהייתי מכינה להם כשהיו קטנים. מלא זמן לא הכנתי את הבורקס הזה ואין לי מושג אפילו למה, כי זה אחד הדברים הכי טעימים שיש. אני אוהבת למלא את הבצק בכבד עוף, חזה עוף ופטריות טריות. בעיני השילוב שלהם מנצח.

הדבר הכי טריקי במנה הזו זה לקבל מלית עסיסית וטעימה ולא יבשה. לכבד עוף וחזה עוף יש נטייה להתייבש מהר ואם לא עובדים נכון, מקבלים מלית יבשה שחונקת את הגרון 🙂 אז יש לי שיטת בישול שתשאיר את המלית עסיסית וטעימה בטירוף. תיצמדו להוראות ההכנה ותקבלו בורקס הכי טעים שתכינו (באחריות:))

אני אגב, אוהבת לאכול את הבורקס בלי רוטב בכלל

בורקס כבד עוף, חזה עוף ופטריות ברוטב

לפני שמתחילים

  • יש לי קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח
  • יש לי גם ערוץ יוטיוב שבו אני מצלמת סרטונים עם כל השלבים של המתכונים.
  • הכנתי את הבורקסים עם בצק עלים במשקל 1 ק"ג. אפשר להכין גם עם בצק פילאס שהוא עדין יותר, אבל שימו לב שהוא שוקל רק 600 גרם, מה שאומר שלכמות המלית תצטרכו 2 חבילות בצק פילאס.
  • שימו לב שהמלית והרוטב מורכבים מאותם חומרים בדיוק (זו לא טעות). אפשר להכין את הרוטב רק מפטריות אבל אז תצטרכו לשלש את הכמות שלהם על מנת שהרוטב יספיק לכל הבורקסים.
  • יוצאת כמות גדולה מאוד של רוטב וזה מספיק לכל כמות הבורקסים. אצלי אוהבים מאוד וזה מתחסל ביומיים. אפשר להכין את כל כמות הבורקסים, להקפיא חלק לפעם אחרת ולהכין חצי כמות של רוטב.
  • אפשר להכין את הבורקסים עם המלית ולהקפיא עד שבועיים.
  • אם נשארת לכם מלית אחרי שמילאתם את כל הבצק, תוסיפו אותה לרוטב אחרי שהוא כבר מוכן, בשלב האחרון של הבישול שלו (בשלב ההסמכה)

מצרכים לכמות של 18-20 בורקסים

למלית

  • 1 ק"ג בצק עלים מרודד
  • 1 בצל ענק
  • 1/3 כוס שמן זית (לטיגון כל השלבים)
  • 500 גרם כבד עוף טרי
  • 500 גרם חזה עוף טרי
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
  • מלח
  • פלפל שחור

לרוטב

  • 1 בצל ענק
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 500 גרם כבד עוף טרי
  • 500 גרם חזה עוף טרי
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/4 כפית כורכום
  • מים רותחים (הסבר על הכמות בהמשך)
  • להסמכה: 3 כפות קורנפלור + חצי כוס מים

למריחה ופיזור על הבורקסים

  • ביצה טרופה
  • שומשום

אופן הכנה

מתחילים עם המלית: על מנת לקבל מלית עסיסית וטעימה, אני צורבת/מטגנת אותה בשלבים וכל רכיב מקבל טיפול אישי בנפרד. אחרי שהכל צרוב ומוכן אני מערבבת יחד, טועמת ומתקנת תיבול לפי הצורך. את המלית חייבים לקרר לטמפרטורת החדר לפני שמכניסים אותה לבצק.

מכינים את כל חומרי המלית כך שיהיו מוכנים לצריבה: קוצצים את הבצל לקוביות קטנות, חותכים את הכבד וחזה העוף לקוביות בגודל 1*1 ס"מ, חותכים לקוביות גם את הפטריות. מניחים כל סוג בכלי נפרד כי אני צורבת אותם בנפרד.

מטגנים את הבצל: מחממים מחבת רחבה ושמים מעט משמן הזית, כך שיכסה את בסיס המחבת. מטגנים את קוביות הבצל כמה דקות על להבה נמוכה עד לקבלת צבע זהוב יפה. בזמן הטיגון ממליחים ומפלפלים. כשהבצל מוכן מוציאים אותו לקערה וממשיכים.

צורבים את כבד העוף: מוסיפים עוד מעט משמן הזית למחבת ומחממים אותה טוב על להבה גבוהה. צורבים את כבדי העוף הקצוצים ממש 2 דקות תוך ערבוב מתמיד עם כף עץ, רק עד שהם מקבלים צריבה קלה ומוכנים ב – 80%. בזמן הצריבה מתבלים במלח ופלפל שחור. את שארית העשייה יעשה התנור בזמן אפיית הבורקסים. מוציאים את הכבד לקערה שבה שמנו את הבצל המטוגן.

צורבים את חזה העוף: מוסיפים עוד מעט שמן זית וצורבים את חזה העוף גם כ – 2 דקות תוך ערבוב, ממש רק עד שהוא משנה את צבעו ומוכן ב – 80%. בזמן הצריבה מתבלים במלח ופלפל. מוציאים אותו לקערת הבצל והכבד.

מטגנים את הפטריות: שמים את כל הפטריות החתוכות במחבת ומערבבים עם כף עץ. מזלפים על הפטריות מעט שמן זית ומערבבים כ – 2 דקות עד שהן מאבדות מעט מנפחן ומתרככות. בזמן הצריבה מתבלים במלח ופלפל שחור. מעבירים את הפטריות לקערת הכבד, החזה והבצל ומערבבים הכל יחד. טועמים ומתקנים תיבול. מקררים לחלוטין לפני שמכניסים את המלית לבצק.

ממלאים את הבצק במלית: פותחים את בצק העלים. חותכים אותו לרוחבו לחצי. חותכים למלבנים ברוחב של כ -10 ס"מ או בגודל שאתם אוהבים. לי יצאו 18 בורקסים.

מניחים כף גדושה יפה מהמלית וסוגרים לבורקס. מהדקים היטב את הקצוות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים כך את כל כמות הבצק. בשלב הזה אפשר להקפיא את הבורקסים עד שבועיים. עקרונית אפשר יותר אבל אני פחות אוהבת כי אז הכבד ממש מאבד את הטעם שלו. בכל מקרה אם מקפיאים את הבורקסים- מניחים בכלי בשכבה אחת עם הפרדה של ניילון בין שכבה לשכבה. כשרוצים לאפות מומלץ להוציא את הבורקסים חצי שעה מראש מהמקפיא, לסדר על תבנית, לחכות שיפשירו ורק אז לאפות. אפייה ישירות מהמקפיא תאריך את זמן האפייה ותייבש את המלית.

אופים את הבורקסים: מורחים את הבורקסים בביצה ומפזרים שומשום בנדיבות. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות 25-30 דקות או עד שהבורקסים מקבלים צבע זהוב יפה.

מכינים רוטב: מומלץ להכין את הרוטב בסיר סוטאז' נמוך. כך כל המצרכים מקבלים צריבה באופן שווה ולא מתייבשים.

גם פה קוצצים את הבצל, הכבד, החזה לקוביות, את הפטריות פורסים לפרוסות.

מטגנים על להבה בינונית את הבצל בשמן זית עד להזהבה. מגבירים את הלהבה, מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומטגנים כמה דקות עד שהן מאבדות מעט מהנפח. מוסיפים את החזה וכבד העוף, מתבלים במלח, פלפל וכורכום ומטגנים 2-3 דקות.

מוסיפים מים רותחים כך שיכסו את כל מה שיש בסיר ועוד 5 ס"מ מעליהם. מרתיחים על להבה גבוהה 5-7 דקות, טועמים ומתקנים תיבול. בקערית נפרדת מערבבים מים וקורנפלור היטב ומוסיפים לסיר. בשלב הזה כל הזמן מערבבים ומסמיכים את הרוטב. במידה ולא סמיך מספיק לטעמכם, תחזרו שוב על פעולת ההסמכה עם עוד מעט קורנפלור ומים. אם סמיך מידי לטעמכם, דללו במעט מים רותחים. כשהגעתם לסמיכות הרצוייה כבו מייד את האש.

להגשה: מניחים בורקס על צלחת ומוזגים מעליו את הרוטב. אצלי כל הכמות מתחסלת ביומיים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • משמנה - מאפה שמרים מרוקאי מתוק
    משמנה - מאפה שמרים מרוקאי מתוק
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
    כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
  • בורקס תורכי ביתי מושלם!
    בורקס תורכי ביתי מושלם!

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

תגובה אחת

  1. סיגל ברמר הגב 26 בפברואר 2021 בשעה 19:14

    Wow איזה בורקס מטריףףףף ומיוחד תענוגגג

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס