יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוף במיונז צלוי בתנור בתוספת תפוחי אדמה
ראשי » ללא גלוטן » עוף במיונז צלוי בתנור בתוספת תפוחי אדמה

עוף במיונז צלוי בתנור בתוספת תפוחי אדמה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 24 במרץ 2018 29 תגובות

עוף במיונז צלוי בתנור בתוספת תפוחי אדמה שנכנס לתנור אחרי השרייה של לילה במרינדה ויוצא מהתנור כשהוא רך ועסיסי במיוחד בשל משרה היין והמיונז שמרככים אותו

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
 את המתכון לעוף הזה פיתחתי לפני המון המון שנים (לדעתי כבר 25 שנה עברו מהפעם הראשונה…אוי ואבוי) אחרי שנמאס לי מכל התיבולים השגרתיים מידי. כשאני עושה עוף בתנור אני לעולם לא עושה את אותו תיבול, כל פעם  זה משהו אחר ותמיד יוצא טעים. כך הגעתי למסקנה שבעצם אפשר לתבל עם כל דבר והתהליך שהעוף עובר בתנור מפיק תוצאות מצויינות בכל מקרה. אבל….ואבל אחד גדול……….עוף רך מבפנים ופריך מבחוץ כזה בחיים לא אכלתם! נסו ותיווכחו. השימוש במיונז נותן תוצאה מדהימה כמו שרק מיונז יכול לתת ואני ניסיתי הכל!!  המתכון הזה הגיע לכל כך הרבה בתים במהלך השנים ואין אחד שלא חזר ואמר לי: "מה זה הדבר המדהים הזה?" כן, העוף יוצא רך ועסיסי בטירוף, ממש מתפרק מהעצם כמו שאומרים.
 אני משרה את העוף לילה שלם במרינדה של מיונז
את תפוחי האדמה אני מבשלת, מקררת, חותכת לפלחים גדולים, מתבלת בהרבה שמן זית, מלח ים אטלנטי, פלפל שחור ועשבי תיבול שיש לי בגינה וצולה בנפרד בתנור. למה בנפרד? כי לתפוחי האדמה יש תכונה של ספיחת טעמים וכשצולים את תפוחי האדמה יחד עם העוף, תפוחי האדמה "לוקחים" לעוף את הטעם.
מוכן

עוף במיונז צלוי בתנור בתוספת תפוחי אדמה

לפני שמתחילים כדאי לדעת ש:

  1. כדאי ורצוי לקנות עוף קטן-בינוני. העופות הצעירים הכי טעימים.
  2. לא מומלץ לצלות יחד את תפוחי האדמה והעוף. לתפוחי האדמה יש תכונה של ספיחת טעמים וכשצולים אותם יחד, תפוחי האדמה "לוקחים" לעוף את הטעם.
  3. מומלץ להשרות את העוף לילה שלם במרינדה אבל כשאין לי זמן, אני מכינה מייד וזה גם יוצא מצויין.

חומרים לעוף אחד בינוני

  • 1 עוף שלם נקי
  • 1/2 כוס יין אדום/לבן (כזה שטעים לכם לשתות)
  • ½ כוס מיונז 
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ים אטלנטי
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2-3 שיני שום כתושות
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית סילאן
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • עלי מרווה/ זעתר /אורגנו טריים

חומרים לתבנית תפוחי אדמה

  • 10 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה (האדומים)
  • ¼ כוס שמן זית
  • מלח ים אטלנטי
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • עלי מרווה טריים

אופן ההכנה

  1. הכנת העוף: מנקים היטב את העוף ושוטפים במים.
  2. מנגבים את העוף במגבת נייר שיהיה יבש לחלוטין.
  3.  מוזגים את היין  על העוף ומעסים עם הידיים.
  4. שמים בקערית את המיונז, שמן זית, מלח, פלפל שחור, שיני שום, רוטב סויה, סילאן ופפריקה מתוקה ומערבבים היטב.
  5. מניחים את העוף בתבנית שמתאימה לאפייה בתנור (לי יש סיר עם מכסה שמתאים לתנור). בעזרת הידיים מורחים את העוף טוב טוב גם בתוך גוף העוף. 
  6. אם אין סיר עם מכסה מתאימים, מכסים את העוף עם נייר כסף ומניחים אותו במקרר לספיגת הטעמים בין שעה ללילה שלם (תלוי בזמן שיש).
  7. מחממים תנור לחום של 180 מעלות וצולים בין שעה וחצי לשלוש שעות, תלוי בגודל העוף. העוף צריך להיות שחום היטב וכשנועצים קיסם בחלק הכי שמן שלו, הוא צריך להיכנס חלק. 
  8. הכנת תפוחי האדמה: שוטפים את תפוחי האדמה ומבשלים בהרבה מים עד שהם 90% מוכנים. מסננים מהמים ומקררים. פורסים לפלחים גדולים ומניחים בתבנית. מזלפים מעל שמן זית בנדיבות, מפזרים מלח ים אטלנטי ופלפל שחור ומניחים מרווה או כל עשב תיבול שיש לכם.
  9. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור יחד עם העוף – אם יש לכם תנור רחב כמו לי, אז שמים באותה קומה ואם לא אז אפשר בשתי קומות נפרדות. אחרי כשעה וחצי מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור וכשהעוף מוכן גם הוא, מוציאים אותו ומעבירים את התנור למצב גריל. נותנים לתפוחי האדמה השחמה יפה ומוציאים.
  10. להגשה: מניחים את העוף על תפוחי האדמה ומגישים לשולחן. אני אוהבת להגיש עם התבנית שבה צליתי את תפוחי האדמה.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • בורקס תורכי
    בורקס תורכי ביתי מושלם!
  • סלט תפוחי אדמה ודגים
    סלט תפוחי אדמה ודג מפורק ברוטב איולי
  • מלאווח
    מלאווח ביתי הכי טעים בעולם
  • לחמניות ממולאות בשר ופירורי לחם
    לחמניות ממולאות בשר מצופות פירורי לחם
מיונז מרינדה עוף עוף בתנור

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

29 תגובות

  1. גלית הגב 15 ביולי 2022 בשעה 9:23

    שלום יהודית
    תודה רבה על הבלוג המצויין והמתכונים הנהדרים והמדוייקים
    האם לדעתך הטעמים יתאימו במידה ואמלא את העוף באורז אורז בצל וגזר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 ביולי 2022 בשעה 9:24

      בכייף גלית
      בהחלט מתאים

  2. מיטל הגב 11 בספטמבר 2020 בשעה 12:45

    היי יהודית המקסימה,
    אני נורא נהנת מהבלוג שלך
    בין האהובים עליי ביותר (אם לא ה-אהוב מכולם)

    רציתי לשאול האם לדעתך לא כדאי לאפות יחד את העוף והתפו"א?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בספטמבר 2020 בשעה 16:07

      וואו תודה רבה רבה מיטל.
      אני ממש שמחה שאת שואלת כי יש הבדל עצום בטעמים.
      לתפוח אדמה יש תכונת ספיחה, כלומר הוא "גונב" טעמים של דברים שמתבשלים או נאפים יחד איתו.
      עוף עם או בלי תפוחי אדמה זה שונה לחלוטין בטעם.
      לכן אני תמיד אצלה בנפרד כדי לקבל מהעוף מקסימום טעם. גם תפוחי האדמה יהיו קריספיים יותר וטעימים יותר בלי כל הנוזלים שיוצאים מהעוף

  3. דניאל הגב 10 במרץ 2019 בשעה 17:37

    היי יהודית.

    המתכון נשמע מדהים ואני רוצה לנסות ולהכין אותו, אך רציתי לשאול אם אני משתמשת בפולקה קטנים יחסית מה בערך זמן האפייה בתנור? והאם להשאיר מכוסה בנייר כסף בתנור? תודה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במרץ 2019 בשעה 18:21

      היי דניאל. ככל שחלקי העוף קטנים יותר, זמן הצלייה מתקצר משמעותית. תלוי כמה פולקה תשימי בתבנית. תכסי עם נייר כסף ופשוט תעקבי אחרי האפייה עד שזה נראה מוכן. תנעצי שיפוד ותוודאי שהוא נכנס חלק. לא יודעת לומר לך זמן מדוייק כי אני לא יודעת איזה כמות של עוף תשימי

  4. אלינור הגב 24 ביוני 2018 בשעה 9:53

    יצא מושלם!!! מתכון מוצלח, נוח ומפורט מאוד תודה רבה 🙂

  5. אלינור הגב 19 ביוני 2018 בשעה 15:41

    היי יהודית, אם אני רוצה לשים גם בטטות אז גם להן לתת בישול עם התפוחי אדמה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביוני 2018 בשעה 18:24

      היי אלינור. אין צורך. בטטה מתרככת ממש מהר. לשים בלי לבשל

      • אלינור הגב 24 ביוני 2018 בשעה 8:24

        יצא מושלם!! אחד המתכונים הטובים תודה רבה ?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 ביוני 2018 בשעה 17:51

          היי אלינור איזה כייף לשמוע ותודה שחזרת לספר

  6. שולמית הגב 10 במאי 2018 בשעה 8:23

    נראה מעולה. אין צורך לקלף את תפוחי האדמה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במאי 2018 בשעה 9:24

      תודהה. אין צורך לקלוף. הכי טעים עם קליפה

  7. סימה הגב 16 באפריל 2018 בשעה 21:01

    יהודית מקסימה
    העוף יצא מ ע ל ף
    התפוא מושלמים
    כולם התענגו על האוכל
    תודה רבה

    • סימה הגב 16 באפריל 2018 בשעה 21:02

      הכנתי עם כרעיים….

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 באפריל 2018 בשעה 23:11

        אפשר עם כל חלק שאוהבים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 באפריל 2018 בשעה 23:11

      איזה כייףףף. תודה סימה שמחה שאהבתם

  8. עירית הגב 6 באפריל 2018 בשעה 23:06

    יהודית שלום, תודה על המתכון הנהדר.
    האם העוף בתמונות צוי עם יין אדום או יין לבן?
    תודה מראש ובברכה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באפריל 2018 בשעה 23:09

      בתמונה זה עם אדום. תודה רבה עירית

  9. זיוה הגב 29 במרץ 2018 בשעה 10:10

    קצת לא ברור בנוגע לזמן שהייה בתנור כחומר בין שעה וחצי לשלוש שעות. איך יודעים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 במרץ 2018 בשעה 12:29

      עד שהעוף מוכן. זה תלוי במשקל העוף לכן זה בין לבין. נועצים סכין והיא צריכה להיכנס חלק לחלק הכי עבה בעוף וגם רואים צבע עמוק ויפה

  10. גל הגב 28 במרץ 2018 בשעה 0:15

    אפשר להשתמש גם בכרעיים? נגיד מה הכמויות ל9 כרעיים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 במרץ 2018 בשעה 21:14

      תכפילי כמויות. מקסימום יישאר לך קצת רןטב מיותר

  11. יוכי הגב 25 במרץ 2018 בשעה 15:51

    נשמע מעניין מאוד התיבולמשל העוף. האם את מוציאה מהמרינדה לפני האפייה? האם העוף מכוסה בנייר כסף בזמן האפייה? תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 במרץ 2018 בשעה 17:18

      לא מוציאה. משרה בתבנית וישר לתנור. לגבי הכיסוי הכל כתוב במפורט

  12. נאוית שבת הגב 24 במרץ 2018 בשעה 23:34

    כמה שאת צודקת:
    1) תמיד אני בוחרת עופות קטנים צעירים יותר טעימים ולא גדולים(זקנים)
    2) תפוחי אדמה אכן סופגים טעמים; תמיד בבישוליםצכשרוצים לתקן טעמים ומליחות יתרה, מוסיפים תפו"א לספיגת המליחות.
    ווי….אני כל כך נהנית מההסברים שלך….את מקסימה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 במרץ 2018 בשעה 13:14

      איזה כייף שאת אוהבת ומגיבה פה.
      תודהה אהובה וחג שמחח בינתיים

      • רויטל הגב 24 במרץ 2021 בשעה 8:55

        שלום יהודית, תענוג לקרוא את ההסברים שלך.
        גם תפוחי האדמה נכנסים לתנור לשעה וחצי עד שלוש? נראה לי המון זמן…
        והאם ניתן להכין מראש? התנור שלי בגודל סטנדרטי

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 במרץ 2021 בשעה 18:18

          היי רויטל,
          כמו כל אוכל שתכיני מראש, יהיה בסדר אבל פחות טעים. תמיד אפשר מראש.
          את יכולה להכין את תפוחי האדמה אחרת – לבשל אותם עד שהם רכים לחלוטין, לתבל ולצלות ואז הם יהיו בערך 40 דקות בתנור
          בהצלחה וחג שמח ♥

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס