יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוף במיונז צלוי בתנור בתוספת תפוחי אדמה
ראשי » ללא גלוטן » עוף במיונז צלוי בתנור בתוספת תפוחי אדמה

עוף במיונז צלוי בתנור בתוספת תפוחי אדמה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 24 במרץ 2018 23 תגובות

עוף במיונז צלוי בתנור בתוספת תפוחי אדמה שנכנס לתנור אחרי השרייה של לילה במרינדה ויוצא מהתנור כשהוא רך ועסיסי במיוחד בשל משרה היין והמיונז שמרככים אותו

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
 את המתכון לעוף הזה פיתחתי לפני המון המון שנים (לדעתי כבר 25 שנה עברו מהפעם הראשונה…אוי ואבוי) אחרי שנמאס לי מכל התיבולים השגרתיים מידי. כשאני עושה עוף בתנור אני לעולם לא עושה את אותו תיבול, כל פעם  זה משהו אחר ותמיד יוצא טעים. כך הגעתי למסקנה שבעצם אפשר לתבל עם כל דבר והתהליך שהעוף עובר בתנור מפיק תוצאות מצויינות בכל מקרה. אבל….ואבל אחד גדול……….עוף רך מבפנים ופריך מבחוץ כזה בחיים לא אכלתם! נסו ותיווכחו. השימוש במיונז נותן תוצאה מדהימה כמו שרק מיונז יכול לתת ואני ניסיתי הכל!!  המתכון הזה הגיע לכל כך הרבה בתים במהלך השנים ואין אחד שלא חזר ואמר לי: “מה זה הדבר המדהים הזה?” כן, העוף יוצא רך ועסיסי בטירוף, ממש מתפרק מהעצם כמו שאומרים.
 אני משרה את העוף לילה שלם במרינדה של מיונז
את תפוחי האדמה אני מבשלת, מקררת, חותכת לפלחים גדולים, מתבלת בהרבה שמן זית, מלח ים אטלנטי, פלפל שחור ועשבי תיבול שיש לי בגינה וצולה בנפרד בתנור. למה בנפרד? כי לתפוחי האדמה יש תכונה של ספיחת טעמים וכשצולים את תפוחי האדמה יחד עם העוף, תפוחי האדמה “לוקחים” לעוף את הטעם.
מוכן

עוף במיונז צלוי בתנור בתוספת תפוחי אדמה

לפני שמתחילים כדאי לדעת ש:

  1. כדאי ורצוי לקנות עוף קטן-בינוני. העופות הצעירים הכי טעימים.
  2. לא מומלץ לצלות יחד את תפוחי האדמה והעוף. לתפוחי האדמה יש תכונה של ספיחת טעמים וכשצולים אותם יחד, תפוחי האדמה “לוקחים” לעוף את הטעם.
  3. מומלץ להשרות את העוף לילה שלם במרינדה אבל כשאין לי זמן, אני מכינה מייד וזה גם יוצא מצויין.

חומרים לעוף אחד בינוני

  • 1 עוף שלם נקי
  • 1/2 כוס יין אדום/לבן (כזה שטעים לכם לשתות)
  • ½ כוס מיונז 
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ים אטלנטי
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2-3 שיני שום כתושות
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית סילאן
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • עלי מרווה/ זעתר /אורגנו טריים

חומרים לתבנית תפוחי אדמה

  • 10 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה (האדומים)
  • ¼ כוס שמן זית
  • מלח ים אטלנטי
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • עלי מרווה טריים

אופן ההכנה

  1. הכנת העוף: מנקים היטב את העוף ושוטפים במים.
  2. מנגבים את העוף במגבת נייר שיהיה יבש לחלוטין.
  3.  מוזגים את היין  על העוף ומעסים עם הידיים.
  4. שמים בקערית את המיונז, שמן זית, מלח, פלפל שחור, שיני שום, רוטב סויה, סילאן ופפריקה מתוקה ומערבבים היטב.
  5. מניחים את העוף בתבנית שמתאימה לאפייה בתנור (לי יש סיר עם מכסה שמתאים לתנור). בעזרת הידיים מורחים את העוף טוב טוב גם בתוך גוף העוף. 
  6. אם אין סיר עם מכסה מתאימים, מכסים את העוף עם נייר כסף ומניחים אותו במקרר לספיגת הטעמים בין שעה ללילה שלם (תלוי בזמן שיש).
  7. מחממים תנור לחום של 180 מעלות וצולים בין שעה וחצי לשלוש שעות, תלוי בגודל העוף. העוף צריך להיות שחום היטב וכשנועצים קיסם בחלק הכי שמן שלו, הוא צריך להיכנס חלק. 
  8. הכנת תפוחי האדמה: שוטפים את תפוחי האדמה ומבשלים בהרבה מים עד שהם 90% מוכנים. מסננים מהמים ומקררים. פורסים לפלחים גדולים ומניחים בתבנית. מזלפים מעל שמן זית בנדיבות, מפזרים מלח ים אטלנטי ופלפל שחור ומניחים מרווה או כל עשב תיבול שיש לכם.
  9. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור יחד עם העוף – אם יש לכם תנור רחב כמו לי, אז שמים באותה קומה ואם לא אז אפשר בשתי קומות נפרדות. אחרי כשעה וחצי מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור וכשהעוף מוכן גם הוא, מוציאים אותו ומעבירים את התנור למצב גריל. נותנים לתפוחי האדמה השחמה יפה ומוציאים.
  10. להגשה: מניחים את העוף על תפוחי האדמה ומגישים לשולחן. אני אוהבת להגיש עם התבנית שבה צליתי את תפוחי האדמה.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • אסאדו טלה בתנור בתוספת תפוחי אדמה ירושלמייםאסאדו טלה בתנור בתוספת תפוחי אדמה ירושלמיים
  • לחמעג'ון עם חציליםלחמעג'ון עם חצילים
  • החופשה שלנו בדרום איטליה - חבל קמפניההחופשה שלנו בדרום איטליה - חבל קמפניה
  • קוסקוס מרוקאי מהתחלה ועד הסוףקוסקוס מרוקאי מהתחלה ועד הסוף
מיונז מרינדה עוף עוף בתנור

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

23 תגובות

  1. דניאל הגב 10 במרץ 2019 בשעה 17:37

    היי יהודית.

    המתכון נשמע מדהים ואני רוצה לנסות ולהכין אותו, אך רציתי לשאול אם אני משתמשת בפולקה קטנים יחסית מה בערך זמן האפייה בתנור? והאם להשאיר מכוסה בנייר כסף בתנור? תודה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במרץ 2019 בשעה 18:21

      היי דניאל. ככל שחלקי העוף קטנים יותר, זמן הצלייה מתקצר משמעותית. תלוי כמה פולקה תשימי בתבנית. תכסי עם נייר כסף ופשוט תעקבי אחרי האפייה עד שזה נראה מוכן. תנעצי שיפוד ותוודאי שהוא נכנס חלק. לא יודעת לומר לך זמן מדוייק כי אני לא יודעת איזה כמות של עוף תשימי

  2. אלינור הגב 24 ביוני 2018 בשעה 9:53

    יצא מושלם!!! מתכון מוצלח, נוח ומפורט מאוד תודה רבה 🙂

  3. אלינור הגב 19 ביוני 2018 בשעה 15:41

    היי יהודית, אם אני רוצה לשים גם בטטות אז גם להן לתת בישול עם התפוחי אדמה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביוני 2018 בשעה 18:24

      היי אלינור. אין צורך. בטטה מתרככת ממש מהר. לשים בלי לבשל

      • אלינור הגב 24 ביוני 2018 בשעה 8:24

        יצא מושלם!! אחד המתכונים הטובים תודה רבה ?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 ביוני 2018 בשעה 17:51

          היי אלינור איזה כייף לשמוע ותודה שחזרת לספר

  4. שולמית הגב 10 במאי 2018 בשעה 8:23

    נראה מעולה. אין צורך לקלף את תפוחי האדמה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במאי 2018 בשעה 9:24

      תודהה. אין צורך לקלוף. הכי טעים עם קליפה

  5. סימה הגב 16 באפריל 2018 בשעה 21:01

    יהודית מקסימה
    העוף יצא מ ע ל ף
    התפוא מושלמים
    כולם התענגו על האוכל
    תודה רבה

    • סימה הגב 16 באפריל 2018 בשעה 21:02

      הכנתי עם כרעיים….

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 באפריל 2018 בשעה 23:11

        אפשר עם כל חלק שאוהבים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 באפריל 2018 בשעה 23:11

      איזה כייףףף. תודה סימה שמחה שאהבתם

  6. עירית הגב 6 באפריל 2018 בשעה 23:06

    יהודית שלום, תודה על המתכון הנהדר.
    האם העוף בתמונות צוי עם יין אדום או יין לבן?
    תודה מראש ובברכה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באפריל 2018 בשעה 23:09

      בתמונה זה עם אדום. תודה רבה עירית

  7. זיוה הגב 29 במרץ 2018 בשעה 10:10

    קצת לא ברור בנוגע לזמן שהייה בתנור כחומר בין שעה וחצי לשלוש שעות. איך יודעים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 במרץ 2018 בשעה 12:29

      עד שהעוף מוכן. זה תלוי במשקל העוף לכן זה בין לבין. נועצים סכין והיא צריכה להיכנס חלק לחלק הכי עבה בעוף וגם רואים צבע עמוק ויפה

  8. גל הגב 28 במרץ 2018 בשעה 0:15

    אפשר להשתמש גם בכרעיים? נגיד מה הכמויות ל9 כרעיים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 במרץ 2018 בשעה 21:14

      תכפילי כמויות. מקסימום יישאר לך קצת רןטב מיותר

  9. יוכי הגב 25 במרץ 2018 בשעה 15:51

    נשמע מעניין מאוד התיבולמשל העוף. האם את מוציאה מהמרינדה לפני האפייה? האם העוף מכוסה בנייר כסף בזמן האפייה? תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 במרץ 2018 בשעה 17:18

      לא מוציאה. משרה בתבנית וישר לתנור. לגבי הכיסוי הכל כתוב במפורט

  10. נאוית שבת הגב 24 במרץ 2018 בשעה 23:34

    כמה שאת צודקת:
    1) תמיד אני בוחרת עופות קטנים צעירים יותר טעימים ולא גדולים(זקנים)
    2) תפוחי אדמה אכן סופגים טעמים; תמיד בבישוליםצכשרוצים לתקן טעמים ומליחות יתרה, מוסיפים תפו”א לספיגת המליחות.
    ווי….אני כל כך נהנית מההסברים שלך….את מקסימה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 במרץ 2018 בשעה 13:14

      איזה כייף שאת אוהבת ומגיבה פה.
      תודהה אהובה וחג שמחח בינתיים

השארת תגובה

ביטול

הבית של יהודית אביב הלוחשת לאוכל
יהודית אביב

יהודית אביב

הלוחשת לאוכל
שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג’ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר “תפוז” שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו. באמת שלא הבנתי כלום ושום דבר בכל מה שקשור לעולם הבלוגים והבלוגרים ודי מתוך סקרנות ורצון להנציח את המתכונים שלי.........להמשך קריאה....
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל באינסטגרם

yehudit_aviv

Instagram post 2195000350872440268_608495305 אני שונאת חורף!! לא סובלת גשם. הכל יותר קשה ומסורבל, קר לי כל הזמן והחושך בשעה ארבע אחר הצהריים לא בא לי טוב (לא לי ולא לצילומים). אני גם לא מבינה את האנשים שמחכים לחורף ולגשם... אין כמו יום בהיר של שמש. 
קיצר, הדבר היחיד שחיובי בעיני בחורף זה המרקים. אני מתה על מרקים ואמנם אני אוכלת מידי פעם גם בקייץ אבל איך שיורד גשם, אני נכנסת למטבח ומעלה על האש סיר של מרק ליומיים.
הפעם, מרק פטריות עשיר וטעים בטירוף.
המתכון עלה הבוקר לבלוג. יש גם סרטונים עם שלבי ההכנה גם בבלוג וחלק בסטורי.
תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון בבלוג. .
.
.
#soup
#mushroomsofinstagram
#mushrooms
#mushroomsoup🍄
#onthekitchen
#ontheblog
#onmykitchentable
#thefeedfeedsoup
Instagram post 2193483592625909091_608495305 שבת תותים לכם🍓🍓
בגדול היא התחסלה בערך שלוש שעות אחרי שיצאה מהתנור 😱
מזללל שלוקח בדיוק חמש דקות להכין אותה (מי שלא מאמין, שייכנס לסטורי, העליתי שם בלייב את שלבי ההכנה) ועוד40דקות לאפות אותה, כך שאין בעייה להכין אותה שוב ושוב.
עוגת תותים ושטרוייזל עכשיו גם בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל והיא הראשונה בדף הראשי.
הלכתי להכין עוד אחת😋... ביי 😉
https://www.yehudit-aviv.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%9d/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a9%d7%98%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%99%d7%96%d7%9c-%d7%a9%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9d/
🍓
🍓
🍓
#strawberry
#thefeedfeedbaking
#foodporn
#cakes
#thefeedfeedcake
#gargeran
#imsomartha
#foodphotography
#strwaberrycake
#onthekitchen
#ontheblog
#lovetocook
Instagram post 2192985443092393452_608495305 שבת שלום 💕💕
Instagram post 2191979524061560619_608495305 סיר של שישי בצהריים בחמישי
תכתבו בגוגל תבשיל קציצות ואפונה הלוחשת לאוכל
💕
#foodphotography
#food52
#lovefood
#pea
#lovetoeat
#feedfeed
#feedfeedmeatballs
#meat
#meatballs
Instagram post 2190668433352243771_608495305 בהתלבטות בין שקשוקה לפיצה לא הצלחתי לבחור אז שילבתי ביניהם 😜
לפני החפירות אני כבר אומרת לכם שהמתכון כבר בבלוג כולל סרטונים שממחישים את ההכנה ומי שירצה אשלח לו לינק לפרטי ומאוחר יותר זה יהיה בסטורי.
.

זה שאני מכורה לבצקים אתם בטוח כבר מבינים ובכל זאת, כשאחד הילדים (ילדים עאלק😂😂 עוד שנייה הם בפנסיה) ממש רעב ומתקשר אלי כמו שקרה אתמול למשל בעשר בלילה (כן, חורצ'ק) ושואל אם אני יכולה להכין לו משהו לאכול, אני שולפת בצק מוכן, במקרה הזה בצק פיצה מצונן של שמרית, רוטב שקשוקה שהיה לי במקרר, גבינות ונולדה לה שקשופיצה טעימה בטירוף בכלום זמן וכלום עבודה.
היתרון בבצקים של שמרית שההיכרות הראשונה שלי איתם הייתה דרך שיתוף פעולה שעשיתי איתם ומאז הם הפכו לדיירי קבע אצלי במקרר, זה שהם מוכנים מייד לעבודה. אין צורך להפשיר וזה יתרון ענק בעיני והם גם טעימים ביותר. כן, אין תחליף לבצק שמכינים לבד בבית אבל זה פתרון מעולה כשאין זמן להכין או כשרוצים להכין ארוחה ברגע.

@shimrit_baking
#shakshuka
#tomatoes
#foodporn
#foodphotography
#gargeran
#imsomartha
#lovetoeat
#eggs
#dough
Instagram post 2188443277150090220_608495305 סך הכל ארוחת בוקר די שפויה לא??
קצת קרפים, קצפת ותותים כי אני הכי שמחה שהם שוב כאן
.
.
.
#strawberrycake
#strawberry
#mascapone
#krep
#foodphotography
#foodporn
#sweet
#vanilla
Instagram post 2186937707502812543_608495305 אחת העוגות הכי מגניבות שיצא לי להכין. היא ישבה לי בראש מלא זמן עד שיצאה לפועל. היא מזמןןןן בבלוג ועשרות הכינו אותה ושלחו לי תמונות. בא לי להחיות אותה שוב וכנראה שהשבת אכין אותה בגרסה אחרת. .שמתי לכם לינק בסטוריז ובהיילייטס. או פשוט חפשו בגוגל עוגת שמרים משובללת הלוחשת לאוכל
.
#cakes
#chocolatecookake
#chocolate
#chocolatelover
#foodphotography
#Yeast cake
#yeastDoug
#foodphotography
#foodporn
#chocolate
Instagram post 2184866163716863351_608495305 מה יש בהם שכל כך הרבה אנשים אוהבים אותם?? האמת, אני לא גדלתי על פתיתים. אצלנו בבית לא היו פתיתים או פסטה. יותר בכיוון של תבשילים מרוקאים חמים עם מלא רוטב ולחם.
כך יצא שלא הכנתי פתיתים עד שהתחתנתי, ילדתי והילדים גדלו מספיק כדי לבקש את הפתיתים שאכלו בצהרונים. גם פסטה הכנתי רק בגלל שאכלו בגן וביקשו.
היום אני כמובן מכינה על בסיס קבוע כי כולם אוהבים.
ובכל זאת, מלא אנשים לא מצליחים להכין פתיתים אחד אחד ויוצא להם מעין גושים של פתיתים. "הסוד" הוא כמות השמן והמים. גם הפתיתים, ממש כמו האורז אוהבים שהשמן יעטוף אותם ממש טוב, כמות המים תקבע אם ייצאו פתיתים נימוחים אחד אחד או דייסת פתיתים 😂
בקיצור, המתכון עלה לפני כמה שנים לבלוג והדבר שהכי הפתיע אותי זה הכמות ההיסטרית של הכניסות למתכון הכל כך פשוט וגם כמות התגובות והשאלות... כולה פתיתים אבל כנראה שיש להם מקום של אהבה בהרבה לבבות ובתים.
תכתבו בגוגל פתיתים הלוחשת לאוכל ואתם שם לכל הטיפים לקבלת פתיתים נימוחים אחד אחד, טעימים טעימים
.
.
.
#israeli_food
#foodphotography
#israeli_kitchen
#food52
#pasta
#lovetoeat
#thefeedfeed
#thefeedfeedvegan
Instagram post 2183456237320824857_608495305 עוגת השבת קצת באיחור אבל אתם יודעים מה אומרים על זה😉
קיצר, הבראוניז הכי טעימים ומושלמים שהכנתי מעולם.
פאדג'יים בטירוף, מעליהם הכנתי שכבה של טופי מלוח שאם עוד לא טעמתם כזה, אתם לא מבינים מה אתם מפסידים וכדי להשחית עוד יותר, הכנתי פופקורן בקרמל שלא הפסקנו לנשנש אותו בלי קשר לבראוניז.
ממש ממש עכשיו כל המתכונים עלו לבלוג ויש גם סרטוני הסבר לכל הטוב הזה. אתמול היה לי עומס יתר ולא הספקתי להעלות סטוריז... הם עוד יעלו ויישמרו בהיילייטס. בינתיים הכל בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון.
אה, רק לפרוטוקול, את הבראוניז הכנתי עם קמח כוסמין, כך שהם בריאים😂😂
הרקעים של יעל מקפיצים כל פריים למעלה למעלה

@yaelyaniv
.
.
.

#chocolatelover
#chocolate
#brownies
#popcorn🍿
#caramelpopcorn
#israeli_food #foodphotography
#foodporn
#sweet
#candies
#sweetpopcorn
#caramelsauce
לצפייה בתמונות נוספות.....
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס