יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
טארט פירות יער בקרם שקדים
ראשי » מתכונים לראש השנה וחגי תשרי » טארט פירות יער בקרם שקדים

טארט פירות יער בקרם שקדים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 7 בנובמבר 2016 16 תגובות

עוגה שמשלבת קרם שקדים מתוק עם פירות חמצמצים ויחד השילוב מעולה וטעים בטירוף. מעל יש קראמבל שמשלים את המרקם והטעמים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

אני אוהבת טארטים! אני אוהבת מאודדד טארטים! למעשה אני מתה על טארטים! יש משהו בבצק הפריך והנמס בפה, שמכיל בתוכו מלית מתקתקה או חמצמצה או בכלל שוקולדית שממש ממש עושה לי את זה ולא רק לי…כולם אצלי אוהבים מאוד טארטים.

אחת העוגות הקלות והמרשימות ביותר. בכלום עבודה ובדרך כלל מחומרים זמינים שתמיד יש בבית אפשר להכין אינסוף טארטים כמו טארט טאטן אגסים שאמנם צריך קצת מיומנות כדי להצליח בו אבל, שווה את הניסיון וזה מזכיר לי שהתמונה ישנה נושנה, מה שאומר שמזמן לא הכנתי אותו…. או טארט תפוחים טבעוני טעים בטירוף ולא מורגש כלל היעדר החמאה. גם טארט קוקוס ושוקולד או בוטנים ושוקולד שמתאימים גם לפסח ובכלל יש אינסוף טארטים שאפשר להכין בכלום זמן.
תמיד כשאני מכינה טארט זה הולך בזוגות כי אחד תמיד מתחסל איך שיוצא מהתנור.
הפעם לבקשת חורצ'ק הכנתי טארט עם פירות יער חמצמצים. חורצ'ק אכל טארט שהכינה ידידה שלו וזיכרון הפירות החמצמצים יחד עם הקרם המתוק לא עזבו אותו. אז הכנתי לו טארט עם פירות יער רק בגרסה משודרגת –  עם קרם שקדים.
מכינים את הבצק ובזמן שהוא נח במקפיא מכינים קרם שקדים עשיר וטעים שעליו מניחים פירות יער ואם זה לא מספיק אז מעל הכל גם שטרוייזל שקדים…..רק מהתיאור בא לי עוד פעם את הטארט הזה.

טארט פירות יער בקרם שקדים

לפני שמתחילים

  • אם הקראמבל הופך לבצק במקום פירורים גסים – אפשר לגרר אותו עם פומפייה או למולל את הבצק עם הידיים על משטח מקומח קלות בקמח רגיל או בקמח שקדים וליצור חתיכות בצק כמו קראמבל.
  • אפשר להכין את הטארט הזה עם כל פרי שאוהבים.
  • אפשר לגוון את טעמי קרם השקדים כמו למשל לשים כף מחית פיסטוק.
מצרכים לתבנית טארט מתפרקת בקוטר 26 ס"מ 

לקלתית
  • ¾1 קמח רגיל (250 גרם)
  • 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • ½ כוס סוכר חום בהיר
  • 1 ביצה גדולה
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
לקרם שקדים 
  • ½1 כוסות אבקת שקדים
  • 1 כף קורנפלור
  • 180 גרם חמאה רכה
  • ½1 כוסות אבקת סוכר
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כף מחית וניל
לקראמבל שקדים
  • 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1.5 כוסות קמח רגיל
  • 1/2 כוס קמח שקדים

תוספת מעל הטארט

  • 2 כוסות פירות יער קפואים
אופן הכנה
  1. הקלתית: לשים במעבד מזון קמח, חמאה וסוכר ולעבד לתערובת פירורית. להוסיף ביצה ותמצית וניל ולעבד עוד חצי דקה רק עד שהבצק מתחיל להתגבש (עיבוד יתר פוגם במרקם הבצק). מוציאים ממעבד המזון ומאחדים קלות עם הידיים לכדור בצק.
  2. להניח על השייש נייר אפייה ולקמח אותו קלות. לרדד את הבצק עם מערוך לעיגול שגדול במעט מקוטר התבנית. להרים את הבצק עם נייר האפייה ולהפוך על התבנית. לרפד היטב את התבנית , לעטוף בשקית ולשים חצי שעה במקפיא.
  3. קרם שקדים: לערבב אבקת שקדים וקורנפלור בקערית. לשים במעבד מזון את החמאה ואבקת הסוכר ולעבד כמה דקות לקרם חלק. להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה עד שהן נבלעות בתערובת. להוסיף את אבקת השקדים ומחית הוניל ולעבד עד לאיחוד.
  4. הקראמבל: לשים במעבד המזון את החמאה והסוכר ולעבד 2 דקות לקרם חלק. להוסיף קמח רגיל וקמח שקדים ולעבד בפולסים לקבלת פירורים גדולים.
  5. אפייה: לחמם את התנור לחום של 170 מעלות. להוציא את הבצק מהמקפיא ולמלא אותו בקרם השקדים, לסדר מעל את פירות היער הקפואים ומעל הפירות לפזר את הקראמבל. לאפות 30-35 דקות עד להזהבה. המלית ממשיכה להתייצב כשהיא מתקררת.
  6. מצננים ומפדרים באבקת סוכר. אם לא מחסלים באותו יום או למחרת – לשמור במקרר.

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת שזיפים ופירורי שקדים קלה להכנה
    עוגת שזיפים ופירורי שקדים קלה להכנה
  • טארט תפוחים וקרם ברולה
    טארט תפוחים וקרם ברולה
  • עוגיות חמאה במילוי חמאת בוטנים וציפוי שוקולד חלב
    עוגיות חמאה במילוי חמאת בוטנים וציפוי שוקולד חלב
  • עוגיות תפוחים וקינמון פריכות
    עוגיות תפוחים וקינמון פריכות
טארטים פירות יער קרם שקדים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. ירדן הגב 13 במרץ 2022 בשעה 1:49

    האם אפשרי/מומלץ להקפיא את הטארט?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 במרץ 2022 בשעה 11:52

      היי ירדן,
      אפשרי

  2. דנה הגב 20 באוגוסט 2021 בשעה 9:57

    היי,
    ניתן להכין בתבנית 28?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באוגוסט 2021 בשעה 18:49

      היי דנה,
      המצרכים מתאימים ל-26. אפשרי 28 היא תצא קצת יותר נמוכה

  3. נוי הגב 14 באוגוסט 2021 בשעה 15:34

    היי,
    האם ניתן להפחית בכמות החמאה ולוותר על מחית וניל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 באוגוסט 2021 בשעה 8:28

      יש עוד מתכונים בבלוג עם פחות חמאה ולא מומלץ לוותר על מחית וניל כי זה כל הטעם

  4. נוי הגב 14 באוגוסט 2021 בשעה 15:33

    היי,
    כמות החמאה הגיונית?
    והאם אפשר לוותר על מחית וניל?

    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 באוגוסט 2021 בשעה 8:28

      היי נוי,
      ככה הכנתי אז את המתכון. אני מאלתרת מתכונים ואם יוצא טעים זה עולה לבלוג.

  5. תמר הגב 8 בנובמבר 2020 בשעה 16:48

    מה זה מחית וניל?
    האם אפשר להשתמש באבקת שקדים במקום קמח שקדים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בנובמבר 2020 בשעה 16:50

      היי תמר,
      זה אותו דבר

  6. לימור הגב 20 בספטמבר 2019 בשעה 22:38

    אכן, המון חמאה. המחלית יצאה לי נוזלי..:-(

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בספטמבר 2019 בשעה 7:35

      היי לימור,
      לא אפית מספיק זמן

  7. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בנובמבר 2016 בשעה 16:00

    תודה רבה

  8. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בנובמבר 2016 בשעה 15:59

    היי לא טעיתי וגם אני קלטתי את זה תוך כדי עשייה. למעשה חיברתי ילד כמה מתכונים שאני משתמשת בהם. רק תוך כדי קלטתי את כמות החמאה. אבל זה יוצא מדהים.

  9. אנונימי הגב 8 בנובמבר 2016 בשעה 15:49

    את בטוחה שלא טעית בכמות החמאה? לפי חשבוני יש בעוגה 530 גר' חמאה. זה הגיוני?

  10. Mally Namias הגב 8 בנובמבר 2016 בשעה 7:04

    מקסים!!!! והתמונות מהממות!!!!

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס