יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
טארט פסיפלורה ומרנג טעים במיוחד
ראשי » עוגות מוס וקרם » טארט פסיפלורה ומרנג טעים במיוחד

טארט פסיפלורה ומרנג טעים במיוחד

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 16 באוקטובר 2021 4 תגובות

אחד הטארטים הכי טעימים שהכנתי והכנתי! השילוב של הפסיפלורה האקזוטית והחמצמצה עם המרנג החרוך והביסקוויט הקריספי הוא מושלם בעיני ולמרות שיש פה כמה שלבי הכנה, שווה ביותר להכין ויש כמה טריקים לקיצור תהליכים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
טארט פסיפלורה ומרנג טעים במיוחד

אני מטורפת על טארטים! טארטים עדיפים בעיני על כל עוגה אחרת. הבצק הפריך בשילוב פרי כלשהו או אפילו גבינה או שוקולד זה שיחוק בעיני. אני גם אוהבת שטארטים הם מעין עוגות נמוכות אבל מלאות בטעמים ומרקמים. הפעם הכנתי את הטארט האהוב על נוביק ומסתבר שגם חורצ'ק עף עליו ובכלל כל מי שטעם אותו התלהב, כך שהיה ברור שהוא יעלה לבלוג ללא כל דיחוי.

זה אחד הטארטים הטעימים שהכנתי, הטעם של הפסיפלורה האקזוטית והחמצמצה מודגש ומורגש בכל ביס והמרנג העדין שמעל מאזן את החמצמצות של הפסיפלורה וביחד זה ביס מושלם. הטארט די מזכיר בנראות את הטארט לימון, אבל הטעם שונה לחלוטין כי זה פסיפלורה וזה הרבה יותר מיוחד בעיני.

כדי להכין את הטארט הזה צריך כחצי כוס מיץ פסיפלורה ולזה נדרשים כ – 10 יחידות פרי שאותם מסננים מהגרעינים. אמנם יש כאן תהליך הכנה מעט מורכב יותר אבל זה שווה כל דקה של השקעה.

טארט פסיפלורה ומרנג טעים במיוחד

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
  • יש לי גם טיק טוק.
  • הטארט הזה מבוסס על טארט הלימון שלי עם שינויים שלי למתכון כך שיתאימו לרמת המתיקות של הפסיפלורה.
  • אמנם יש למתכון שלושה שלבים אבל כל שלב באמת די קצר כך שאל תוותרו על המתכון המושלם. את מלית הפסיפלורה אני מכינה במיקרוגל כך שנחסך שלב מעצבן מאוד ומתקצר משמעותית. את הטריק הזה במיקרוגל למדתי מחבר בלוגר מוכשר – אורן לוקסמבורג או כמו שכולם מכנים אותו – לוקסי.
  • גם פה כמו בטארט לימון צריך ברנר כדי לחרוך את המרנג. היום יש מכשירים קטנים שלא עולים יקר ומשמשים גם לטארטים אבל ממש לא רק.

מצרכים לטארט בקוטר 22 ס"מ

לבצק פריך

  • 180 גרם קמח (מומלץ מאוד קמח עוגיות)
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 50 גרם סוכר חום בהיר (1/4 כוס)
  • 1 ביצה
  • 1 כפית תמצית וניל

למלית פסיפלורה

  • 110 גרם מיץ פסיפלורה מסונן מגרעינים (כ – 10 יחידות פסיפלורה)
  • 50 גרם סוכר (1/4 כוס)
  • 4 חלמונים גדולים בטמפרטורת החדר
  • 2 ביצים גדולות
  • מיץ מחצי לימון
  • 150 גרם חמאה רכה

למרנג

  • 4 חלבונים גדולים בטמפרטורת החדר
  • 300 גרם סוכר (כוס וחצי)
  • 1/4 כוס מים (60 גרם)

אופן הכנה

מכינים בצק: שמים בקערה קמח, חמאה וסוכר ומעבדים ידנית לפירורים גסים (אפשר גם במעבד מזון אבל אז שמים חמאה קרה חתוכה לקוביות). כשנוצרים פירורים מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומאחדים ממש כמה שניות לבצק אחיד. הבצק אמור להיות נוח לעבודה.

מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעיגול דק בקוטר גדול יותר מקוטר הרינג/תבנית. אפשר גם לרדד על נייר אפייה. מרפדים את התבנית, מחוררים את הבסיס עם מזלג ומקפיאים חצי שעה.

מחממים תנור לחום של 190 מעלות. מניחים על הבצק נייר אפייה ומניחים בתוכו שעועית יבשה או גרגרי חומוס יבשים. זה ישמור לנו על שוליים גבוהים שלא צונחים בזמן האפייה. אופים 15 דקות, מסירים את נייר האפייה והקטניות וממשיכים לאפות עוד 10-15 דקות עד שהבצק שחום ומוכן לחלוטין. את נייר האפייה והקטניות לא זורקים, הם ישמשו אותנו לעוד המון טארטים.

מכינים מלית פסיפלורה במיקרוגל: מרוקנים את תוכן הפסיפלורה ומעבירים דרך מסננת כך שנקבל מיץ בנפרד ואת הגרעינים בנפרד.

מערבבים בקערת זכוכית שמתאימה למיקרוגל את מיץ הפסיפלורה, הסוכר, החלמונים, הביצים השלמות ומיץ לימון ומפעילים לחצי דקה, מוציאים ומערבבים עם מטרפה, ממשיכים בכל פעם חצי דקה וערבוב עד שמקבלים מלית די סמיכה. אצלי במיקרוגל זה לקח 2.5 דקות. מעבירים את המלית דרך מסננת כדי להיפטר משאריות ביצים ומקררים לטמפרטורת החדר. מוסיפים את החמאה הרכה וטורפים היטב עם מטרפה או בלנדר מוט ידני עד שהחמאה נטמעת היטב ומקבלים קרם חלק.

מוזגים את המלית לתוך הטארט האפוי ומעבירים למקרר לכמה שעות טובות עד להתייצבות מלאה.

מכינים מרנג: שמים סוכר ומים בקלחת ומביאים לרתיחה. מידי פעם מערבבים ומביאים לחום של 120 מעלות. זה לוקח כמה דקות והנוזל הופך די צלול וסמיך. שמים את החלבונים בקערת המיקסר עם בלון הקצפה ומקציפים 2-3 דקות, מוסיפים את הסירופ בזרם דק ומוזגים אותו על דפנות קערת המיקסר ולא ישירות לתוך החלבונים וממשיכים להקציף 8-10 דקות עד לקבלת מרנג מבריק ויציב מאוד.

מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר שבוחרים ומזלפים על הטארט.

שורפים את המרנג עם ברנר.

*** הכמות של המרנג גדולה ממה שצריך וזה בדיוק המרנג ממנו מכינים קרמבו כך שאפשר לזלף קרמבו על עוגיות אוראו, להקפיא ולצפות בשוקולד.

הטארט נשמר במקרר עד שבוע אבל הכי מומלץ לאכול אותו בשלושה ימים הראשונים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • סופגניות מהירות
    סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
  • עוגת שמרים עם גבינה וצימוקים
    בצק שמרים דפוף(עלים) במלית גבינה וצימוקים
  • עוגת תפוחים מהירת הכנה
    עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה
  • לחמניות וניל במילוי גבינה
    לחמניות וניל במלית גבינה וצימוקים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

4 תגובות

  1. חן הגב 20 בדצמבר 2021 בשעה 7:30

    נראה מעולה !
    אפשרי להשתמש במחית פסיפלורה קפואה Ponthier במקום ? או שלא מומלץ ?

    תודה 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בדצמבר 2021 בשעה 7:26

      היי חן,
      אני לא מכירה את המחית. אני מניחה שאפשר אם זו מחית פסיפלורה

  2. אפרת הגב 17 באוקטובר 2021 בשעה 21:11

    העוגה והתמונה פשוט וואוווו

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 באוקטובר 2021 בשעה 10:24

      תודה רבה אפרת ♥

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה. כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
סלט ירקות עם קינואה וברוקול סלט ירקות עם קינואה וברוקולי טרי. המתכון המלא בבלוג הלוחשת לאוכל.  את הקינואה אני מכינה במיקרוגל: על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים מהברז, מכסים ומבשלים במיקרוגל20דקות.
תיבול לסלט: שמ״ז, לימון, מלח אטלנטי ופלפל לבן. את כל השאר תראו בסרטון
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס