יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט
ראשי » לחמים, לחמניות ומאפים » פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט

פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 16 במרץ 2020 12 תגובות

הפיצה של נוביק בסגנון דטרוייט. פיצה שנאפית בתוך תבנית. את הגבינות והתוספות מניחים על הבצק ואת הרוטב מעליהם. אחת הפיצות הכי טעימות ומיוחדות שתכינו

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט

נוביק הוא בן הזקונים שלנו. בגדול, לא ממש רציתי עוד ילד אחרי שני הבנים הראשונים. כאחת שגדלה במשפחה מרובת ילדים, שכל ילד צריך להילחם על המקום שלו ועל אהבת ההורים, לא רציתי משפחה גדולה. חשבתי שזה נכון יותר להביא ילדים עם הפרשים כאלה שיאפשרו לי להעניק לכל ילד את מלוא תשומת הלב וגם להשאיר לי זמן לעצמי ולדברים שאני אוהבת לעשות. אחרי שני בנים חשבתי שזה מספיק ואז משהו התערער בי ובהחלטה ופתאום רציתי עוד ילד. שני ילדים נראה היה לי ממש מעט. לא אלאה אתכם בסיפורים עצובים כי זו לא המטרה אבל גם אני כמו הרבה נשים עברתי לידה שקטה ועוד הפלה וזה רק חיזק אותי יותר מתמיד שאני חייבת עוד ילד. ואז הגיע נוביק המהמם שלי, עם הפרש של 12 שנה מהבכור ו – 7 שנים מהאמצעי, כך שהוא היה די תינוק המחמד של כל הבית.

פיצה שאופים בתבנית בסגנון דטרוייט – אחת הטעימותתתת שאכלתי ותאמינו לי שאכלתי הרבה

יש לי קשר מיוחד ומעולה עם כל אחד משלושת הבנים שלי, אבל עם נוביק זה קשר מיוחד ואחר. הוא עדיין גר בבית, יש לנו "שפה" משלנו שרק אנחנו מבינים ויש לנו אהבה גדולה משותפת וזאת אהבת הבישול והאפייה. האהבות הכי גדולות של נוביק זה בשרים טובים על המנגל ופיצות שוות. הוא חוקר את נושא הבשר והפיצות בכל דרך אפשרית, עושה ניסיונות ובלגאן במטבח, אבלללל בכל פעם משתפר ומפתיע אותי יותר ויותר כמה שהיד שלו מדוייקת. זו רק הפיצה הראשונה בסדרה של פיצות שנוביק מכין, כל פעם בגרסה אחרת, כך שיש למה לצפות.

אם ניקח בחשבון שבשנה האחרונה כמעט כל מוצ"ש נוביק הכין פיצות, אז תבינו שיש לו ברזומה קילומטראז' ארוך של בצקי פיצה שונים ומגוונים ובכל פעם הוא מחדד ומשתפר יותר ויותר. מבחינתי, מזמן הוא כבר הגיע לבצק המושלם, אבל הוא פרפקציוניסט וביקורתי ורוצה להיות יותר מושלם ממושלם (מעניין מאיפה קיבל את התכונה הזאת 🙂 :))) אז כדי לשדרג את הבצקים בעוד כמה רמות, קנינו טאבון (יהההה) והוא הספיק לעבוד קצת לפני שהגיע החורף.

נתחיל עם כמה טיפים להכנת פיצה בסגנון דטרוייט מושלמתקמח: דבר ראשון והכי חשוב – תקנו קמח ייעודי לפיצה של חברה טובה. הקמח הוא רכיב קריטי בהכנת מאפים באופן כללי ובטח כשמדובר בבצקים שאנחנו רוצים שיהיו במרקם מסויים. אני קונה קמח שמיובא מאיטליה והוא ייעודי לפיצות, יש אותו בסניפי טיב טעם וקשת טעמים.

הבצק: מכינים את הבצק במיקסר אבל אפשר בהחלט ללוש בידיים. זמן הלישה לפחות 15 דקות כדי לקבל בצק גמיש ועשיר בגלוטן.

רוטב: לרטבים אני משתמשת בעגבניות מרוסקות מקופסת שימורים של חברת mutti שבעיני היא הכי טובה. לדברי נוביק (ואם נוביק אומר אז הוא יודע!) שעוקב באדיקות אחרי תכניות בישול מכל העולם, העגבניות מקופסאות השימורים הן עגבניות שהגיעו לבשלות מוחלטת עוד לפני שנקטפו ולכן הן העגבניות הטובות ביותר, לעומת עגבניות טריות שאנחנו קונים בסופר או בשווקים, שהן נקטפות ירוקות , נשמרות בקירור והופכות לאדומות אחרי הקטיף.

תבנית: את הפיצה הזו, בסגנון דטרוייט, אופים בתבנית ברזל שמוליכה חום טוב. במקור השתמשו במגשים שהיו מיועדים לאחסון של חלקי מכוניות ששימשו לתעשיית הרכב שהייתה מאוד נפוצה אז בדטרוייט.

תוספות: אפשר לשים איזה תוספת שאוהבים, במקרה הזה שמנו פלפל ירוק מתוק חתוך לריבועים ופטריות שמפיניון טריות פרוסות.

גבינות: בפיצה המקורית משתמשים בארצות הברית בגבינה שנקראת brik cheese שמגיעה מויסקונסין ולא ניתן למצוא אותה בארץ. בפיצה הזו ערבבנו כמה סוגי גבינות שנתנו לנו תוצאה מעולה: מוצרלה, צ'דר לבן תוצרת אנגלייה וגבינה צהובה רגילה.

הפיצה הזו היא בסגנון דטרוייט. מה מיוחד בה? טוב ששאלתם 🙂 היא נאפית בתוך תבנית ברזל טובה שמוליכה חום מעולה. תבנית חד פעמית לא תעבוד פה! אם בדרך כלל מניחים קודם את הרוטב ורק אחר כך את הגבינה והתוספות, פה זה הפוך -מגררים את המוצרלה על הבצק, מערבבים את הגבינות האחרות עם התוספות ומפזרים מעל המוצרלה, ומעל מניחים את הרוטב בשלוש שורות. בקיצור, אתם הולכים לגלות את האהבה החדשה שלכם – פיצה בתבנית מלבנית, שמנמנה, עסיסית וטעימה בטירוף, רכה במרכז וקריספית בקצוות.

משמנים היטב את התבנית בשמן זית, האפייה על חום גבוה מעין מטגנת את הבצק והשוליים מתקבלים קריספיים והמרכז רך יותר.

פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט

לפני שמתחילים

  • הפיצה הזו יוצאת שמנמנה כי היא נאפית בתוך תבנית. חובה לאפות בתבנית ברזל. זה לא יעבוד עם תבנית חד פעמית.
  • מכינים את הרוטב לפחות שעה מראש ונותנים לו לקלוט את התבלינים והטעמים ולהתקרר טוב טוב. רוטב חם יהרוס את מרקם הבצק.
  • האפייה של הפיצה היא קצת טריקית. קודם מניחים 5 דקות על בסיס התנור כדי שהיא תקבל קראסט בבסיס, מעבירים לאמצע, על רשת לעוד כ – 15 דקות ואז במידת הצורך מעבירים למצב גריל לעוד 3-4 דקות כדי להשחים את הגבינות. כל תנור אופה שונה ולכן זמני האפייה הם המלצה בלבד. תעקבו אחרי זמני התנור שלכם.

מצרכים לשתי פיצות בתבנית מלבנית בגודל 30*40 ס"מ

  • 600 גרם קמח ייעודי לפיצה
  • 1 כף שטוחה שמרים יבשים (10 גרם)
  • 1 כף סוכר (10 גרם)
  • 450 מ"ל מים
  • 3 כפיות מלח (18 גרם)
  • למריחה: שמן זית בנדיבות (הסבר בהמשך)

רוטב עגבניות

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2-3 שיני שום פרוסות דק
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • מעט צ'ילי שאטה יבש
  • 1 כפית שום גבישי
  • מלח
  • 1 פחית עגבניות מרוסקות של mutti

תוספות

  • 1 קופסת פטריות טריות פרוסות + 2 פלפלים ירוקים גדולים מתוקים חתוכים לקוביות.

גבינות

  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • 200 גרם גבינת צ'דר לבן תוצרת אנגלייה
  • 200 גרם גבינה צהובה רגילה (גלבוע או עמק)

אופן הכנה

מכינים את הבצק: שמים בקערת המיקסר קמח, שמרים וסוכר ומערבבים. מתחילים ללוש על מהירות נמוכה תוך כדי הוספת מים. לשים 10 דקות, מוסיפים מלח ולשים עוד 10 דקות. הבצק יוצא גמיש מאוד ומעט דביק.

מחלקים את הבצק לשניים ומשטחים מייד בתבניות אפייה מברזל. אם הבצק מתנגד בהתחלה, מניחים לו ל- 5 דקות ומשטחים שוב.

מתפיחים את הבצק כשעה.

רוטב עגבניות: מטגנים קלות שום בשמן זית מוסיפים את התבלינים ומטגנים מעט גם אותם כדי לפתוח להם את הטעמים. מוסיפים את רוטב העגבניות מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים כ-10 עד 15 דקות עד שהרוטב מעט מצטמצם. מכבים את האש ונותנים לו להתקרר לגמרי! רוטב חם יהרוס את הבצק.

תוספות: חותכים לקוביות את הפלפל הירוק ופורסים את הפטריות. מניחים בקערית.

גבינות: חותכים לקוביות את הגבינה הצהובה ואת גבינת הצ'דר ומערבבים עם הפטריות והפלפל הירוק.

הרכבת הפיצות

מחממים תנור לחום הכי גבוה שיש לכם. אני ממליצה להדליק את התנור חצי שעה אחרי הכנת הבצק כי לוקח לתנור להתחמם טוב לפחות חצי שעה.

מגררים את המוצרלה על הבצק, את הגבינות עם הפלפל הירוק והפטריות מניחים על המוצרלה. מורחים שלוש שורות של רוטב מעל הגבינות והתוספות (ראו תמונות).

אפייה

האפייה של הפיצה הזו היא קצת טריקית: קודם מניחים 5 דקות על בסיס התנור (בלי רשת) כדי שהיא תקבל קראסט בתחתית, מעבירים לאמצע התנור על רשת לעוד כ – 15 דקות ואז במידת הצורך מעבירים למצב גריל לעוד 3-4 דקות כדי להשחים את הגבינות. כל תנור אופה שונה ולכן זמני האפייה הם המלצה בלבד. תעקבו אחרי זמני התנור שלכם.

הפיצה יוצאת קריספית בתחתית ובקצוות ורכה במרכז. הפיצה הכי טעימה שאכלתי אי פעם!!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • פיצה ביתית ללא לישה
    פיצה ביתית ללא לישה מושלמת
  • סלט ירוק אסיאתי
    סלט ירוק ברוטב אסיאתי מוגש בקערית דף אורז
  • ספינג בהתפחה ארוכה
    סופגניות מרוקאיות (ספינג') בהתפחה ארוכה במקרר
  • גלידת קוקוס
    גלידת קוקוס ביתית מושלמת
גבינות פיצות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

12 תגובות

  1. מיכל הגב 7 באוגוסט 2022 בשעה 15:37

    יעבוד גם באפיה בטאבון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 באוגוסט 2022 בשעה 20:06

      לא מתאימה לטאבון

  2. אורה הגב 7 בנובמבר 2021 בשעה 23:53

    באיזה מקסר נוביל משתמש

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בנובמבר 2021 בשעה 19:48

      היי אורה,
      יש לנו בבית מלוש מקצועי

  3. כנרת הגב 10 באפריל 2021 בשעה 10:41

    בדיוק מכינה את הפיצה, אחרי שהתנור חומם למקסימום (250 מעלות) זו הטמפרטורה שאופים את הפיצה לאורך כל התהליך ? תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באפריל 2021 בשעה 11:02

      היי כנרת,
      מה שכתוב במתכון בדיוק. מקווה שהסתדרת

  4. טלי הגב 17 באפריל 2020 בשעה 20:41

    ואוו!!! יצא מדהים, הילדים קצת התווכחו אם זה פיצה או פוקאצה או מאפה… למי איכפת… התענגתי על כל ביס!!! תודה!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 באפריל 2020 בשעה 22:16

      איזה כייף. שמחה שאהבתם

  5. גלי הגב 3 באפריל 2020 בשעה 10:29

    שאלה: יש לי רק קמח רגיל לא פיצה…. כדאי לנסות בכל זאת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 באפריל 2020 בשעה 10:59

      אין בעייה עם קמח רגיל

  6. ליאור הגב 24 במרץ 2020 בשעה 11:18

    ואאו!!! יצא מעולה!! חוסל בשניות!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 במרץ 2020 בשעה 21:59

      איזה כייף לשמוע. תודהה

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס