יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת שוקולד בלי שוקולד
ראשי » עוגות בחושות » עוגת שוקולד בלי שוקולד

עוגת שוקולד בלי שוקולד

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 25 ביולי 2017 17 תגובות

עוגת שוקולד בלי שוקולד. ממש כמו שהיו מכינים פעם עוגות שוקולד. הן היו בלי שוקולד ובכל זאת קראו להן עוגת שוקולד. היא עסיסית וטעימה למרות שאין בה שוקולד. אני שמה בה קקאו איכותי שהופך אותה לטעימה לא פחות.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
כן, פעם היו מכינים עוגות שוקולד בלי שוקולד וקראו להן עוגות שוקולד, בעצם גם היום אני עדיין רואה אנשים שקוראים לעוגת שוקולד בלי שוקולד עוגת שוקולד 🙂 התבלבלתם?? אני מסבירה:) פעם, מזמן קראו לעוגה הזו עוגה כושית (כן!) ועם השנים והרגישות לכינוי הזה, הפסיקו לקרוא לה בשם הזה וזה עבר לעוגת שוקולד למרות שאין בה טיפת שוקולד.
היום אני כמעט ולא מכינה את העוגה הזו, היא פשוטה לי מידי. ולמה בכל זאת הכנתי אותה? כי חורצ'ק והחצי ביקשו עוגה כמו שהייתי מכינה פעם והאמת למרות שאין בה לא שוקולד ולא חמאה היא ממש ממש טעימה ורכה רכה בזכות השמן שיש בה והכי חשוב לא מתוקה מידי – בדיוק כמו שאני אוהבת.

אני אוהבת להכין את העוגה בתבנית רגילה של התנור, בעיני היא הכי מוצלחת וטעימה כשהיא נמוכה. איך שהיא יוצאת מהתנור חצי התבנית מתחסלת כי פשוט לא מסתפקים בפרוסה אחת אלא אוכלים עוד אחת ועוד אחת במיוחד.

עוגת שוקולד בלי שוקולד

לפני שמתחילים
  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow  בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • זה המתכון הבסיסי והוא טעים מאוד בלי שום תוספת אבל, אם בכל זאת רוצים לשדרג את העוגה אז אפשר להוסיף 2-3 כפות ליקר כלשהו שאוהבים / כוס פצפוצי שוקולד/צימוקים/אגוזים
  • במקום כוס שמן שמים חצי כוס שמן וחצי כוס טחינה גולמית, מתקבל טעם עדין של חלבה.
  • במקום קרם קוקוס שמים 2 כוסות מים מהברז
  • אפשר לצפות את העוגה בגנאש שוקולד: ממסים במיקרוגל 200 גרם שוקולד מריר ומיכל שמנת מתוקה ומוזגים על העוגה.
מצרכים לתבנית תנור בגודל 35*40 ס״מ 
  • 3 כוסות קמח רגיל (420 גרם)
  • 2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 1 כף אבקת נס קפה 5 גרם)
  • 3/4 כוס קקאו הולנדי איכותי (70 גרם)
  • 1.5 כוסות סוכר (300 גרם)
  • 1/2 כפית מלח (2.5 גרם)
  • 1 פחית קרם קוקוס(400 מ״ל)
  • 1 כוס שמן (200 גרם)
  • 3 ביצים גדולות
אופן הכנה (מצחיק כמה שזה פשוט)
  1. לחמם תנור לחום של 175 מעלות.
  2. לשים בקערה בינונית את כל היבשים: קמח, אבקת אפייה,סוכר וניל, נס קפה, קקאו, סוכר ומלח ולערבב עם מטרפה.
  3. ליצור גומה בתערובת הקמח ולשים בתוכה את כל הרטובים: קרם קוקוס, שמן וביצים.
  4. בעזרת המטרפה לערבב חצי דקה רק עד שהכל מתאחד לתערובת שוקולדית נוזלית.
  5. לרפד תבנית בנייר אפייה ולשמן אותו קלות.  למזוג את הבלילה לתבנית וליישר בעזרת מרית.
  6. אופים  כ- 15 דקות. לבדוק את מרכז העוגה בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה.
  7. העוגה נשמרת עד 3 ימים מחוץ למקרר ועד שבוע במקרר.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת שכבות תותים
    עוגת שכבות מהירת הכנה עם קצפת מסקרפונה ותותים
  • עוגת שוקולד ומוס וניל לפסח
    עוגת שוקולד ומוס וניל קלה להכנה
  • דג מרוקאי
    דג מרוקאי חריף עם גזר וגמבה
  • עוגת גבינה וביסקוויטים אפויה
    עוגת גבינה וביסקוויטים אפויה
עוגות שוקולד קקאו שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

17 תגובות

  1. רחל רביבו הגב 9 בפברואר 2023 בשעה 19:44

    ערב טוב
    רציתי לדעת מה הגודל של התבנית
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בפברואר 2023 בשעה 18:42

      תבנית תנור סטנדרטית – בערך 40*40

  2. רחל רביבו הגב 9 בפברואר 2023 בשעה 14:52

    היי רציתי לדעת מה הגודל של התבנית כל אחד והתנור שלו תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בפברואר 2023 בשעה 18:40

      גודל סטנדרטי זה תנור רגיל לא רחב בערך 40*40

  3. סיגל אבירם הגב 9 בדצמבר 2022 בשעה 22:00

    עוגה מעולה אפיתי היום.יצאה עם טעם נדיר.הוספתי 2 כפות יין…תודה על מתכון כל כך פשוט ומאוד מאוד טעים❤️

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בדצמבר 2022 בשעה 11:08

      הכי פשוטה והכי טעימה

  4. חגית ברמן הגב 21 באוגוסט 2020 בשעה 10:08

    תודה על מתכון קל ומעולה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באוגוסט 2020 בשעה 21:10

      היי חגית,
      זאת העוגה שאני מכינה כשאין לי זמן והיא הכי טעימה בעולם

  5. מורן הגב 9 בינואר 2018 בשעה 10:56

    לעוגת שוקולד בלי שוקולד קוראים עוגה כושית

  6. אפרת הגב 4 בנובמבר 2017 בשעה 13:20

    15 דק? זה לא מעט זמן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בנובמבר 2017 בשעה 17:31

      אם את אופה בתבנית של תנור זה בדיוק הזמן. עוגה נמוכה אז נאפית מהר

  7. יעל הגב 11 באוגוסט 2017 בשעה 17:25

    הכמויות האלו יתאימו לתבנית מלבנית רגילה חד פעמית? או שצריך להקטין ? איך אדע כמה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באוגוסט 2017 בשעה 9:59

      אין צורך להקטין כמויות. היא פשוט תהיה גבוהה יותר וזמן האפייה יתארך מעט

  8. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בפברואר 2016 בשעה 11:10

    מהמם.פשוטה. אין סיבה שלא תצליח. עדכני.

  9. נעה חריש. כתיבה ויעוץ עסקי הגב 20 בפברואר 2016 בשעה 9:34

    עכשיו נכנסה לתנור…מקווה שתצליח 🙂

  10. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בדצמבר 2015 בשעה 5:24

    קמח תופח הוא קמח לבן עם אבקת אפייה. אפשר ואז מוותרים על אבקת האפייה כי יש כבר בקמח.

  11. noa blumin הגב 23 בדצמבר 2015 בשעה 13:57

    האם יש אפשרות להתמשבקמח תופח במקום בקמח לבן?

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס