יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
טארט וניל – ענבים
ראשי » עוגות מהירות הכנה » טארט וניל – ענבים

טארט וניל – ענבים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 5 ביולי 2017 16 תגובות

טארט וניל – ענבים. אני מטורפת על טארטים מכל הסוגים. הבצק הפריך עם המילוי הנימוח והרך עושים לי את זה מאוד. הפעם הכנתי טארט שונה ומפתיע – עם ענבים! יצא אחד הטארטים הטעימים והיפים שהכנתי

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
טארט וניל – ענבים

אני בן אדם של קייץ! אוהבת שמש, לא כל כך סובלת מהחום, לא ממש מזיעה וישנה רוב הקייץ בלילה עם פוך, למעט ימים חמים במיוחד, אז, אני עדיין עם הפוך אבל עם רגליים שמציצות החוצה :). רק בשנים האחרונות התחלתי ליהנות גם מהחורף ולא לסבול מהגשמים ומזג האוויר הסגרירי, אבל מעולם לא הייתי מאלו שנהנים להיות מתחת לפוך ביום גשום.

הבית שלנו הוא בית של בנים, ארבעה ליתר דיוק כולל החצי ואני הבת היחידה. מעבר לכל ההתמודדות היומיומית שיש (ויש!) ב – לגדל ולחיות עם ארבעה בנים בבית אחד, יש את עניין המיזוג (כן, עניין חשוב מאוד:)). עכשיו, ידוע הוא שלבנים תמיד חם ולבנות תמיד קר, אז גם אצלנו זה ככה – אני מגביהה את הטמפרטורה במזגן והם מנמיכים…אני מגביהה, הם מנמיכים…….עד ש…הם מתייאשים. מה אני יכולה לעשות? קר לי!

פירות של קייץ זה הדבר הכי טעים בעולם! לפחות פעמיים בשבוע אני עושה קניות של פירות וכל ערב, מול הטלוויזיה אני ממלאת קערה בכל סוגי הפירות וקערה נוספת עם אבטיח וכן, הכל מתחסל. אני מעדיפה בעיקר אבטיח, מנגו וענבים והחצי אוהב הכללל. אם יש משהו שקשה לי לעמוד בפניו זה טארטים, כל טארט, אבל הכי אני אוהבת טארטים עם פירות וכבר יצא לי להכין טארטים כמעט עם כל סוגי הפירות חוץ מ….ענבים. בשבוע שעבר בקנייה הדו שבועית של הפירות, נתקלתי בענבים מהממים שממש ממש התחננו שאקנה אותם. גם אתם מתפתים לאכול מהענבים עוד בסופר?? אז איך שטעמתי אותם, גיליתי שהם ללא חרצנים וישר קפצה לי תמונה של טארט ענבים לראש. התאפקתי עוד יומיים, עד יום שישי והכנתי את אחד הטארטים הכי טעימים שיצא לי להכין.

הענבים שנאפים אפייה קצרה יחסית, בתוך בלילת השמנת, שומרים גם על צורתם וגם על המרקם שלהם וזה כל כך טעים. יש את הקראנצ'יות של בצק הטארט, הרכות של קרם הוניל האפוי והתפוצצות של ענבים מתוקים…..

 

לחצו כאן לכל מתכוני הטארטים שלי

טארט וניל – ענבים

מצרכים לתבנית טארט מלבנית בגודל 20*30 ס"מ

לבסיס בצק פריך

  • ¾1 כוסות קמח רגיל (245 גרם)
  • 125 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • ¼ כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • ½ כפית תמצית וניל

למלית

  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38% שומן
  • 1 גביע יוגורט 3% שומן (200 גרם)
  • ¼ כוס סוכר
  • ¼ כוס אינסטנט פודינג וניל
  • כפית מחית וניל או תוכן של מקל וניל
  • 3 ביצים
  • 1 כף גדושה קורנפלור
  • כ- 2 כוסות ענבים ללא חרצנים – חצי שחורים וחצי ירוקים

אופן הכנה

  1. הבסיס: שמים במעבד מזון את הקמח, החמאה והסוכר ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים כמה שניות רק כדי לאחד את הבצק.
  2. מקמחים קלות נייר אפייה ומעבירים אליו את הבצק. מקמחים מעט את הבצק ומרדדים למלבן גדול מעט מהתבנית.
  3. נעזרים בנייר האפייה כדי להעביר את הבצק לתבנית. מהדקים היטב את הבצק לדפנות.
  4. דוקרים את הבסיס עם מזלג ומקפיאים חצי שעה.
  5. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  6. אופים את  הבסיס 12-15 דקות, עד להזהבה קלה ומוציאים מהתנור.
  7. המלית: מערבבים יחד בקערה את השמנת המתוקה, היוגורט, הסוכר, הפודינג, מחית הווניל הביצים והקורנפלור ומערבבים היטב.
  8. מוזגים את הבלילה על הבצק האפוי. מסדרים בשורות את הענבים, פעם ירוק ופעם שחור (רצוי לבחור ענבים גדולים שיבצבצו מהמלית).
  9. מחזירים את התבנית לתנור ואופים עוד 30-35 דקות עד שהטארט יציבה וזהובה.
  10. מוציאים מהתנור ומצננים שעה לפני שפורסים.

המתכון משתתף בפרוייקט "מבשלים ביחד" למתכונים של כל האלופים היכנסו כאן:

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • קרפ שוקולד, קצפת ותותים
    קרפ שוקולד, קצפת ותותים
  • פנקייק סיני במילוי בצל מטוגן ובצל ירוק
    פנקייק סיני במילוי בצל מטוגן ובצל ירוק
  • טארט שוקולד צ'יפס וקרם וניל
    טארט שוקולד צ'יפס וקרם וניל
  • לאפה על מחבת
    לאפה על מחבת
טארט וניל טארט ענבים טארט פירות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. מירב גביש הגב 15 ביולי 2017 בשעה 17:18

    איזה חגיגה של צבעים.
    פוסט יפיפה!
    אין כמוך מקסימה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 ביולי 2017 בשעה 18:39

      תודה מקסימה שלי

  2. ענבל הגב 6 ביולי 2017 בשעה 21:18

    מקסים אהובה 3>

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 ביולי 2017 בשעה 17:54

      תודה מקסימה שלי ♥

  3. רות אופק הגב 6 ביולי 2017 בשעה 21:12

    נראה משגע!
    אין כמו ענבים בקיץ. והכי כיף – לאכול אותם ישר מהמקפיא

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 ביולי 2017 בשעה 17:53

      נכוןןן. כשהיינו ילדים היינו מקפיאים…גם עכשיו הקפאתי מלא. הכי טעים קפוא

  4. לב שולה הגב 6 ביולי 2017 בשעה 13:05

    הי הלוחשת לאוכל
    האתר יפה ומזמין לכן אני מבקשת לצרף אותי לשליחת מתכונים שלך ,כחובבת בישול אשמח להתעדכן.
    יום נפלא והטארט ניראה מרענן לקיץ.
    תודה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 ביולי 2017 בשעה 15:00

      תודה רבה שולה. שמחה שאת אוהבת. בצד שמאל יש תיבת הרשמה. תכניסי שם את המייל שלך, יישלח לך קישור למייל שתצטרכי לאשר וזהו – כל פעם שאפרסם מתכון את תקבלי ישירות למייל

  5. דורית רוזן הגב 6 ביולי 2017 בשעה 10:27

    קייצי, מהמם ומקורי ביותר. שאפו יקירתי!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 ביולי 2017 בשעה 10:31

      תודההה אהובית ♥

  6. שרון פריז הגב 6 ביולי 2017 בשעה 9:10

    איזה יופי! רעיון מדליק, כל כך עדין 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 ביולי 2017 בשעה 10:17

      תודהההה אהובה ♥

  7. נטלי הגב 6 ביולי 2017 בשעה 8:46

    פשוט מהמם וממש עושה חשק!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 ביולי 2017 בשעה 10:17

      תודהה אהובה. כייף שאהבת♥

  8. אורן הגב 6 ביולי 2017 בשעה 8:30

    אני ממש לא בן אדם של קיץ. אבל הטארט הזה בהחלט יכול לעזור לי לעבור אותו בשלום, נראה נהדר!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 ביולי 2017 בשעה 10:16

      תודההה אורן….שמחה שאהבת

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס