הכי קל להכנה, הכי מהיר והכי טעים אם מכינים אותו בצורה נכונה. החזה עוף יוצא עסיסי וטעים במיוחד ואם מפחיתים מהשמן אז הוא גם דל בקלוריות


אם מכינים חזה עוף על מחבת בצורה נכונה, הוא יוצא ממש עסיסי וטעים במיוחד. צריך להיזהר שלא לייבש אותו ואז זה מעדן אמיתי, דל בקלוריות למי שזה חשוב לו וקל להכנה. אני מכינה את החזה במחבת המעולה של מגנוס שאפשר להכין בה הכל בלי טיפת שמן. אני כן שמה שמן זית לטעם כי אני לא חושבת שמשמינים משמן אלא מהרבה דברים אחרים שאוכלים 🙂 ושמן זית זה בריא וטעים אז למה לוותר עליו? בכל מקרה, מי שמעדיף בלי – במחבת הזו זה אפשרי כי יש לה שכבות ציפוי שמגנות מפני שריטות להמון שנים וגם, שום דבר לא נדבק אליה. המחבת מגיעה עם רשת אידוי וניתן להכין בה כל מיני מאכלים מאודים. המחבת כמו כל האתר של מגנוס, מידי פעם בהנחות שוות עם הקוד קופון שלי – yehudit. שווה לבדוק מידי פעם או פשוט לשאול אותי מתי יש הנחות. יש לי גם קבוצת וואטס אפ ששם אני מעלה את כל המתכונים ומעדכנת על ההנחות. להצטרפות לקבוצת וואטס אפ היכנסו לכאן. לרכישת המחבת בהנחה היכנסו לכאן.

חזה עוף עסיסי על מחבת ברוטב כוסברה
לפני שמתחילים
- היכנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה
- בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
- יש לי גם טיק טוק
- אפשר להכין את אותו רוטב גם עם פרגיות או שיפודים.
- אפשר ואפילו מומלץ להשרות את החזה במרינדה למשך כמה שעות.
- אם לא אוהבים כוסברה אפשר לוותר עליה או לשים כל ירק אחר שאוהבים.
מצרכים ל -5 יחידות חזה עוף
- 5 פרוסות חזה עוף טרי
- 1/3 כוס שמן זית
- 1/2 כפית מלח ים אטלנטי
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 3/4 כפית פפריקה גרוסה מתוקה
- 1 כפית גדושה תבלין שווארמה
- חופן יפה עלי כוסברה קצוצים דק
אופן הכנה
מכינים את חומרי הרוטב בצנצנת ומנערים אותה היטב. מורחים את חזה העוף ברוטב משני הצדדים. מחממים מחבת שיש לה מכסה על להבה גבוהה, מניחים את החזה על המחבת ומייד מכסים וצורבים 2-3 דקות עד שהחזה מקבל צבע שחום יפה והופכים. הפעם לא סוגרים עם מכסה וצורבים עוד כדקה או עד שהחזה מקבל צבע יפה. אם המחבת איכותית ומוליכה חום טוב, החזה ייצרב ויקבל צבע יפה ויהיה עסיסי וטעים.
בתאבון!
הכנתי את החזה עוף ויצא נדיר!!!! מאוהבת בכל מתכון שלך
איזה כייף לשמוע