לחם מטוגן או פרנץ' טוסט משודרג. אחרי טיגון בחמאה אני שורפת את החלק העליון ממש כמו שעושים לקרם ברולה והתוצאה וואווו מושלמת. החלק העליון פציח והחלק הפנימי רך ובטעם וניל עסיסי
אם זה לא היה משמין הייתי אוכלת את זה בוקר, צהריים וערב! הפרנץ טוסט גם ככה טעים בטירוף ופה שדרגתי אותו עם שמנת מתוקה בבלילה ובסוףףףף פיזרתי סוכר ושרפתי אותו ממש כמו שעושים לקרם ברולה. וואוווו החלק העליון קריספי והחלק הפנימי רך ומלא בטעם של וניל ובקיצור – טרפת.
לחם מטוגן – פרנץ טוסט ברולה
כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה
לפני שמתחילים
- נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
- בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
- יש לי גם טיק טוק
- את החלק העליון אני שורפת עם ברנר כמו שעושים עם קרם ברולה. אם אין ברנר אפשר לוותר על החלק הזה או לשרוף על מצב גריל בתנור.
מצרכים ל – 4 פרוסות שמנמנות
- 4 פרוסות חלה שמנמנות
- 3 ביצים
- 1 כוס חלב
- 1/2 כוס שמנת מתוקה
- 1 כף סוכר
- 1 כפית מחית וניל
- לטיגון: 120 גרם חמאה
- להגשה: 1 כף סוכר חום בהיר
אופן הכנה
טורפים את הביצים עם מזלג ומוסיפים את שאר החומרים.
מחממים 30 גרם חמאה במחבת.
טובלים פרוסת חלה בבלילת הביצים משני הצדדים ומעבירים למחבת לטיגון. מטגנים את שני הצדדים עד להזהבה יפה.
מעבירים לצלחת ומפזרים כף סוכר חום.
שורפים את הסוכר עם ברנר לקרמול של הסוכר ממש כמו שעושים עם קרם ברולה.
מכינים כך גם את שאר הפרוסות.