יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
הדובוש של גידי
ראשי » עוגות מוס וקרם » הדובוש של גידי

הדובוש של גידי

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 27 באפריל 2015 2 תגובות
השבוע, תוך כדי התעסקות במטבח סביב כל מאכלי החגים שאלתי את החצי: "מה אתה אומר איזו עוגה להכין השבוע?" עם תקופת החגים הזו, הכנתי בשבועיים האחרונים כבר כל קינוח או עוגה שאנחנו אוהבים….נגמרו לי הרעיונות ובא לי לחדש…אני חייבת גיוונים ולא רק בטעם…אני אוהבת להכין דברים חדשים שעוד לא הכנתי או שהכנתי מזמן ובא לי להכין שוב וכשאני כבר מכינה זה תמיד בגרסה חדשה  שלא אשתעמם חלילה devil. בקיצורררררר, החצי שלי הוא הוא הסנדלר שהולך יחף. כן!! לא אוהב חידושים והמצאות. הוא נאמן לטעמים הישנים של פעם, הלא משודרגים, כשהיו מכינים הכל עם מרגרינה, קקאו וצימקאו (רחמנא ליצלן) יש לי קו אדום אחד וזה צימקאו!! צימקאו לא ייכנס אליי הבייתה ולא ייכנס לשום קינוח או עוגה!! זה בכלל לא שוקולד. וכשאני מכינה קינוחים על בסיס חמאה ושמנת מתוקה או שוקולד איכותי, אז זה לא שזה לא טעים לו אבל הוא כל הזמן מחפש את הטעם של פעם. ולא עוזר שאני מסבירה לו שפעם השתמשו במוצרים פחות איכותיים כי לא היה או שהיה יקר מאוד והייתה גם פחות מודעות……לא עוזר! הוא רוצה עוגת שמרים עם שמן בבצק וקקאו במלית, או עם מלית ריבה אבל הכי פשוטה לא קונפיטורה טובה כי פעם לא היה וקינמון וצימוקים…ככה הכי פשוט. אז כשאני מכינה את הפשוט פשוט הוא די היחיד שאוכל מזה כי הילדודס גדלו על אוכל וקינוחים אחרים, איכותיים כמו שיש היום והם לא מוכנים להתפשר על הטעם. ולמה אני מספרת את כל זה?? כי כמו שהתחלתי לספר בהתחלה, תוך כדי התעסקות במטבח החצי שלי החמודד אומר לי בחצי חיוך כזה: "יש בסופר עוגה כזאת עם שכבות וקרם כזה בין השכבות". ישר הבנתי על מה הוא מדבר ואמרתי לו אני אכין לך אבל כדי שזה יהיה כמו בסופר אז צריך לשים קרם פשוט ולא קרם שמנת. כי עם קרם שמנת כבר הכנתי אינסוף פעמים. זה טעים אבל זה לא הטעם שהוא מחפש. אמרתי לו שהקרמים  הפשוטים עשויים ממרגרינה וזה מגעיל. כמובן שאין לו מושג ממה מכינים קרמים….הוא רק מחפש את הטעם הנוסטלגי של פעם. אז הגעתי לפשרה עם עצמי…אני אכין קרם על בסיס חמאה ונראה אם זה יענה לחצי על הטעם. ואז שאלתי אותו איזה טעם בא לו- שוקולד או קפה? והוא, בחיוך ממזרי שואל: אפשר גם וגם?
חחחחחחח ברור שאפשר גם וגם…….. אז הכנתי את השכבות, מדדתי יפה עם סרגל וחתכתי למלבנים מדוייקים. מרחתי קרם בין השכבות ומעל קישטתי בדיוק כמו העוגות בסופר ושלחתי למנוחה של לילה במקרר לספיגת הטעמים. מה אתם אומרים הוא אהב?? התשובה היא כן!!! אהב מאוד! אחרי שפרסתי את העוגה, שאלתי בהתרסה (כאילו מישהי אחרת הכינה את העוגה ואני מצפה ומקווה שהיא לא תהיה לו טעימה surprise) נווווווווו זה טעים לך?? והוא: כן!! אני: כן כן או כןןןןןןן?? הוא: כן!!! סבבה…אז טעמתי גם אני וגם נוביק טעם והאמת יצא לא רע בכלל לטעמי ונוביק אמר שזה אפילו טעים מאוד. אז עכשיו שיש כבר אישור שזה טעים וזה עבר גם את המבחן שלי אני מפרסמת את המתכון לדובוש של גידי. כמובן שמי שרוצה להכין עם קרם שמנת זה טעים מאוד…על זה אין בכלל ויכוח או שאלות ומי שמחפש את הטעם של פעם רק טיפה משודרג יותר אז שיכין קרם חמאה.
חומרים לעוגה באורך 35 ס"מ ורוחב 7 ס"מ
לעוגה
  • 4 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות שמן קנולה
  • ¼1כוסות קמח (175 גרם)
  • 1 כפית אבקת אפייה (5 גרם)
להרטבת העוגה
  • חצי כוס נס קפה רותח (בלי חלב)
אופן הכנת העוגה
  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מקציפים ביצים, סוכר ותמצית וניל 10 דקות עד לקבלת קצף אוורירי ותפוח.
  3. מוסיפים שמן ומערבלים עוד חצי דקה.
  4. מפסיקים את פעולת המיקסר. מנפים קמח ואבקת אפייה ומוסיפים לקצף בתנועות קיפול עדינות בפעמיים שלוש. לקפל היטב עד שכל הקמח נטמע בקצף ואין יותר גושים.
  5. מרפדים תבנית רגילה של תנור בנייר אפייה ולשמן אותה קלות.
  6. לשטח את התערובת בתבנית וליישר כמה שאפשר שיהיה עובי אחיד.
  7. לאפות 8-10 דקות – עד להזהבה קלה.
  8. לצנן היטב. להפוך את העוגה על מגבת מטבח נקייה ולקלף בזהירות את נייר האפייה.
  9. למדוד עם סרגל את רוחב העוגה ולחתוך 5 מלבנים שווים.
  10. להניח חלק ראשון על צלחת הגשה ובעזרת מברשת אפייה להרטיב את העוגה קלות. למרוח שכבה של קרם ולהניח עוד שכבת עוגה, להרטיב, קרם וחוזר חלילה עם כל חתיכות העוגה.
  11. לקשט את העוגה עם הקרם שנשאר ומומלץ לשים לילה במקרר, כך העוגה סופגת את הקרם ונעשית רכה וטעימה יותר.
קרם חמאה בטעמי קפה ושוקולד
  • 1 חלבון ביצה
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 250 גרם אבקת סוכר
  • 1/4 כפית משחת וניל או כפית תמצית וניל איכותית
  • 2 פקקים אייריש קרים או ברנדי
לטעמים:
  • 1/4 כוס קקאו או 100 גרם שוקולד מומס (עדיף למרות ששמתי קקאו כדי לקבל טעם "פשוט")
  • כף גדושה נס קפה (הכי פשוט של עלית)
הכנת קרם חמאה
  1. לשים בקערה חלבון ו-3 כפות אבקת סוכר. להמיס על בן מארי (מניחים סיר קטן עם מים מעל אש ומרתיחים את המים. מעל הסיר מניחים קערה ובה החלבון ואבקת הסוכר). להקפיד  שתחתית הקערה לא תיגע במים הרותחים). לערבב כל הזמן עם מזלג ולהקפיד שהחלבונים לא יתחממו יותר מידי. לוקח 3-4 דקות עד שהסוכר נמס והחלבונים תופחים קצת מההקצפה / ערבוב עם המזלג.
  2. מעבירים למיקסר ומקציפים 5 דקות לקצף רך.
  3. מוסיפים את החמאה הרכה ואבקת הסוכר ומקציפים 10 דקות לקרם אוורירי. 
  4. מוסיפים אייריש קרים או ברנדי ומשחת וניל או תמצית וניל ומקציפים עוד דקה.
  5. מחלקים את הקרם ל – 1/3 ו – 2/3 – מוציאים מהמיקסר 2/3, משאירים 1/3.
  6. ב – 1/3 שמים כף גדושה של נס קפה ומקציפים עוד דקה עד לקבלת קרם אחיד. אם צריך – עוצרים את המיקסר ומגרדים את הקרם מהצדדים.
  7. מוציאים לקערית את קרם הקפה ובלי לנקות את קערת המיקסר שמים את קרם החמאה ומוסיפים קקאו. מקציפים עוד דקה ומעבירים לקערית.
  8. מורחים 2 שכבות של העוגה בקרם קפה, 2 שכבות בקרם שוקולד ובקרם שוקולד הנותר מקשטים את השכבה החמישית של העוגה. מפזרים אגוזים מעל.
 הערות והארות
  1. להכנת קרם משמנת מתוקה: להקציף יחד שמנת מתוקה + 1 אינסטנט פודינג וניל + כוס חלב לקצפת יציבה ולמרוח בין השכבות.
  2. לקרם בטעם שוקולד: להקציף שמנת מתוקה כמו בשלב 1 ולהוסיף אחרי ההקצפה 100 גרם שוקולד מריר איכותי מומס ולהקציף עוד דקה לאיחוד.
  3. לקרם  בטעם קפה: להקציף שמנת מתוקה כמו בשלב 1 ולהוסיף כף גדושה של קפה נמס (הכי פשוט של עלית). להקציף עוד דקה לאיחוד.
@@@ אפשר לשחק עם מגוון טעמים. מקציפים שמנת מתוקה כמו בשלב 1 ומוסיפים:
  • לטעם ריבת חלב:כף גדושה ריבת חלב.
  • לטעם פיסטוק – כף גדושה מחית פיסטוקים.
  • לטעם בוטנים – כף גדושה חמאת בוטנים.
  • לטעם קרמל – כף גדושה ממרח לוטוס.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
    עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
  • סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
    סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
  • קרפ שוקולד, קצפת ותותים
    קרפ שוקולד, קצפת ותותים
  • בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)
    בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

2 תגובות

  1. עידית הגב 14 ביוני 2017 בשעה 11:52

    כל כך מוכר לי למרות שעדיין הכנת עם חמאה ולא מרגרינה.ואצלי הי אוהבים שמרים עם קקאו,והאמת לגבי שמרים זה גם אני.חחחח

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 ביוני 2017 בשעה 14:18

      חחחחחחחח אוקיי אז גם את נוסטלגית של אוכל 🙂

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס