נימוחות בטעם שקדים….פשוט טעימות. אפשר לטבול בשוקולד אבל ממש לא חייב. טעימות מאוד גם בלי.
מצרכים לכמות של 30-40 עוגיות
- 200 גרם חמאה רכה
- 100 גרם אבקת סוכר
- 2 חלמונים
- 2 כפיות תמצית וניל איכותית
- 2.5 כוסות קמח מנופה
- 100 גרם שקדים טחונים
לציפוי: 50 גרם שוקולד מריר מומס עם כפית שמן
אופן הכנה
- לשים במעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה ואבקת סוכר ולערבל לתערובת קרמית.
- להוסיף חלמונים ותמצית וניל ולערבל עד לאיחוד.
- להוסיף קמח ושקדים טחונים ולערבל יחד ממש רק עד שנוצר בצק אחיד (ערבול יתר פוגם במרקם העוגיות).
- שמים במקרר שעה-שעתיים.
- ליצור מהבצק סהרונים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בחום של 170 מעלות 10-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות.
- ממסים שוקולד מריר במיקרוגל, מוסיפים כפית שמן וטובלים את קצות העוגיות בשוקולד. מניחים על רשת להתייצבות השוקולד. לחילופין אפשר לבזוק אבקת סוכר במקום שוקולד.
- לאחסן בצנצנת אטומה.
האם אפשר להקפיא אותם זה יהיה בסדר אחרי ההקפאה
בהחלט כן! אפשר להקפיא כל סוג של עוגייה
Woww
תודהה חנה