יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת גלידה שוקולדית
ראשי » גלידות ומקפאים » עוגת גלידה שוקולדית

עוגת גלידה שוקולדית

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 29 באוגוסט 2016 2 תגובות

עוגת גלידה שוקולדית. עוגה מושקעת וטעימה במיוחד שאני מכינה לאירועים מיוחדים וימי הולדת. היא שוקולדית וטעימה במיוחד. מגישים אותה קפואה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
 

לרוב אני לא חוזרת פעמיים על אותה עוגה ובטח ובטח לא שלוש פעמים. אני אוהבת לחדש ולגוון (בעיקר לעצמי) וחוץ מכמה עוגות קבועות שאני מכינה כבר שנים, אני תמיד מנסה מתכונים חדשים. את רובן אני פשוט מאלתרת במקום ואת חלקן אני מרכיבה מעוגות שכבר הכנתי עם שינויים קלים ולעתים אני מכינה עוגות שראיתי ברשת וגם זה אף פעם לא יהיה אחד לאחד אלא תמיד עם הטאץ' שלי. 

אבל….את העוגה המעולה הזו הכנתי  בקייץ הזה שלוש פעמים. היא הייתה כל כך טעימה ומוצלחת שפשוט הייתה דרישה. פעם ראשונה הכנתי אותה ליומולדת של אדירוש (רק בלי הבננות), הבן הבכור והמהמם שלי שחגג ב -19 ליולי 28 קייצים (הזוי איך שהזמן טס), פעם שנייה הייתה דרישה מנוביק, בן הזקונים (שדווקא פחות אהב את תוספת הבננות) ופעם שלישית מחורצ'ק – האמצעי (שאוהב הכללל). אז עכשיו כולם יכולים להירגע, כל אחד קיבל את העוגה שלו ובא שלום על העולם.

אז באיזו עוגה מדובר ועל מה המהומה?? אז ככה….עוגת גלידה/מוס משלושה שוקולדים שהוספתי לחלקם תוספות קראנצ'יות טעימות, שיושבים על בסיס בראוני שוקולד שאפיתי עם בננות מקורמלות בחמאה…בקיצור, ביס מגן עדן בתנאי ששמים שוקולדים טעימים ואיכותיים, כי זה כל הטעם של העוגה. אז אל תתפשרו על השוקולד בעוגות שכולן מבוססות על שוקולדים, תשקיעו קצת ותקנו שוקולד טעים ואיכותי וכך תקבלו עוגה שוקולדית מושלמת שאוכלים אותה כמעט קפואה, ממש כמו גלידה.  במתכון יש חלב מרוכז. אני מכינה חלב מרוכז בבית, מחלקת לכוסות חד פעמיים ומקפיאה. אפשר כמובן להשתמש בחלב מרוכז קנוי….אישית אני פחות אוהבת את הטעם שלו. כדי לקצר תהליכים, אני מקציפה את כל כמות המוס יחד, מחלקת שווה לשלושה כלים ולכל חלק מוסיפה את השוקולד והתוספות שלו. כך מקבלים עוגה טעימה ומושקעת במינימום זמן והתעסקות.


עוגת גלידה שוקולדית

חומרים לרינג גבוה בקוטר 20 ס"מ

לבננות מקורמלות

  • 250 גרם בננות פרוסות לעיגולים (1-2 בננות. תלוי בגודל)
  • 1/4 כוס סוכר חום כהה
  • 20 גרם חמאה
לשכבת הבראוני
 
  • 150 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
  • 150 גרם חמאה
  • 2 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 1 כוס סוכר
  • 2.5 כפות קקאו מנופה
  • 1/2 כוס קמח מנופה
  • קורט מלח
 
למוס שלושה שוקולדים
  • ½2 מיכלים שמנת מתוקה 38% שומן (625 גרם)
  • 3 כוסות חד פעמיות חלב מרוכז (כאמור אני הכנתי בבית, אם קונים אז צריך כ- 2 קופסאות)
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • ½ כוס פקאן סיני גרוס
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 2 כפות אייריש קרים
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • ½ כוס קראנץ' שוקולד חלב
  • 1 כפית מחית וניל
לציפוי
  • 50 גרם שוקולד לבן מומס ב- 2 כפות שמנת מתוקה
  • 50 גרם שוקולד חלב מומס ב-2 כפות שמנת מתוקה
לקישוט:
  • עוגיות מיני אוריאו
אופן הכנה
  1. בננות מקורמלות: להמיס במחבת סוכר חום וחמאה. להוסיף בננות פרוסות ולקרמל יחד 2-3 דקות. להניח בצד עד לשימוש.
  2. הבראוני: להמיס יחד במיקרוגל שוקולד מריר וחמאה.
  3. להקציף במיקסר ביצים וסוכר לתערובת תפוחה.
  4. לקפל את קצף הביצים לשוקולד.
  5. לנפות יחד קקאו, קמח ומלח ולקפל לתערובת השוקולד. לא לערבב יותר מידי רק עד שהחומרים מתאחדים.
  6. למזוג לתבנית / רינג אפייה משומן ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 10 דקות.
  7. להוציא מהתנור ולסדר מעל בשכבה אחת את הבננות המקורמלות. להחזיר לתנור ולאפות עוד 20 דקות.
  8. להוציא מהתנור ולקרר היטב לפני ששמים את שכבת המוס.
  9. להניח שקף בתוך הרינג.
  10. להקציף יחד שמנת מתוקה, חלב מרוכז ואינסטנט פודינג וניל לקרם יציב אבל לא נוקשה.
  11. לחלק את הקרם לשלוש קערות.
  12. שכבת שוקולד מריר: להמיס את השוקולד המריר במיקרוגל בפולסים של חצי דקה כל פעם (אצלי הספיקה דקה). להעביר 2-3 כפות מהקרם שבאחת הקערות לשוקולד (השוואת טמפרטורה ומרקמים) ולערבב היטב. לקפל חזרה לקערה. להוסיף פקאן סיני גרוס ולערבב היטב. למזוג מעל הבראוני ולשים במקפיא חצי שעה.
  13. להמיס שוקולד חלב במיקרוגל, להוסיף אייריש קרים ולערבב, לעשות שוב השוואת טמפרטורה עם הקרם שבקערה השנייה. לערבב היטב יחד ולמזוג בעדינות עם כף  מעל שכבת השוקולד המריר שהתייצב מעט. להקפיא חצי שעה.
  14. להמיס שוקולד לבן בזהירות במיקרוגל, לעשות השוואת טמפרטורה עם הקרם שיש בקערה השלישית, להוסיף קראנץ' שוקולד ומחית וניל ולערבב היטב. למזוג מעל שכבת השוקולד חלב ולהקפיא כמה שעות להתייצבות ועדיף לילה.
  15. להוציא מהמקפיא ולשחרר מהרינג – אני מחממת את הרינג עם ברנר ומשחררת אותו. למי שאין ברנר שפשוט יחכה 10 דקות, העוגה תתחיל להפשיר והרינג ישתחרר בקלות.
  16. הציפוי: להמיס בצלוחיות נפרדות את השוקולד הלבן והחלב  עם השמנת המתוקה.
  17. למזוג את השוקולד חלב למרכז העוגה ובעזרת כף בתנועות סיבוביות לגרום לשוקולד לנזול לצדדים. לעשות אותו דבר עם השוקולד הלבן. לקשט בעוגיות מיני אוריאו ולהחזיר למקפיא.
  18. להוציא 20 דקות לפני שמתכוונים לאכול את העוגה (אצלי יש מקפיא ממש חזק אז אני מוציאה אפילו שעה מראש כדי שהעוגה תהיה כמעט קפואה ולא קפואה לחלוטין).
 
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת גבינה אפויה נימוחה מושלמת
    עוגת גבינה אפויה נימוחה מושלמת
  • בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)
    בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)
  • עוגת שכבות מהירת הכנה עם קצפת מסקרפונה ותותים
    עוגת שכבות מהירת הכנה עם קצפת מסקרפונה ותותים
  • עוגת שוקולד מריר ללא סוכר ועם קמח כוסמין
    עוגת שוקולד מריר ללא סוכר ועם קמח כוסמין
טריקולד מוס שוקולד שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

2 תגובות

  1. Winnie הגב 30 באוגוסט 2016 בשעה 20:18

    עוגה מגניבה ועשירה מאד 🙂
    אני דווקא אוהבת את הבננות, אבל לצערי במשפחה שלי לא מתים על בננות…..
    בעבר גם אני אהבתי תמיד לחדש, אבל שהבנתי שיש עוגות מוצלחות שהמשפחה אוהבת אותן במתכון מסויים, קיבלתי אתגר חדש – לא לשנות כל פעם.
    ויש עוגות כאלה שאני מכינה הרבה, לצד עוגות חדשות

  2. סיגל ברמר הגב 30 באוגוסט 2016 בשעה 7:45

    איזה עוגה מטריפהההה מוכשרת אין כמוך 🙂

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס