יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
לזניה כרוב, אורז ובשר מפורק
ראשי » אורז » לזניה כרוב, אורז ובשר מפורק

לזניה כרוב, אורז ובשר מפורק

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 26 במרץ 2020 12 תגובות

במקום למלא עלה עלה, מכינים פשוט לזניה כרוב במילוי בשר בקר מפורק ואורז. אחת המנות הטעימות והיפות שהכנתי. קלה מאוד להכנה וטעימה ביותר. אפשר להכין רק עם אורז או בורגול או קינואה לגרסה טבעונית.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
לזניה כרוב, אורז ובשר מפורק

אני ממש ממש אוהבת כרוב, בכל צורה – מבושל, צלוי בתנור, ממולא באורז ובשר, בסלטים, ובכלל, כרוב זה ירק זמין וטעים. התבשיל כרוב ועוף שהכנתי לפני שבועיים הוכן בכל כך הרבה בתים, שזה עשה לי טוב על הלב והנשמה.

אני מאודדדד אוהבת ממולאים, אבל העבודה שיש סביבם קצת מרתיעה גם אותי(כן), אז הפעם החלטתי שבמקום למלא את הכרוב עלה עלה, פשוט להכין אותו כמו לזניה. זה הכי קל להכנה ואין יותר מידי התעסקות. כשחשבתי על הרעיון לא ממש ידעתי אם זה יעבוד. זה שזה ייצא טעים- ידעתי, אבל לא ידעתי אם אצליח לחתוך למנות ולחלץ יפה מהתבנית וזה הצליח בגדול!! זה נחתך ונחלץ מהתבנית בקלות וזה עסיסי וטעים במיוחד.

יש כמה דרכים לרכך את עלי הכרוב:

  1. חותכים לכרוב את הליבה (לא חובה, העלים ישתחררו גם בלי זה) ומבשלים אותו כ – 20 דקות עד שהוא רך. מכבים את הלהבה ומקררים היטב. כשהכרוב קר מעבירים אותו למסננת להגרת עודפי מים.
  2. אפשר לבשל את הכרוב בתוך כלי עם מעט מים במיקרוגל כ – 20 דקות עד שהעלים מתרככים.
  3. אפשר פשוט להקפיא את הכרוב לילה ולמחרת להפשיר, מתקבלים עלים רכים שכאילו עברו בישול.

צילמתי לכם את התהליך

בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח

ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות

לזניה כרוב, אורז ובשר מפורק

לפני שמתחילים

  • את הממולאים/לזניה שלי אני אוהבת להכין עם בשר מפורק. אפשר כמובן להחליף את הבשר המפורק בבשר טחון ואז מדלגים על שלב בישול הבשר ופשוט מערבבים את הבשר הטחון עם האורז וכל שאר המוצרים ומערבבים היטב.
  • יש כמה דרכים לרכך את עלי הכרוב: לפני שמבשלים את הכרוב חותכים את הליבה שלו על מנת שיהיה קל יותר לפרק את העלים. מרתיחים על הגז כ – 20 דקות, אפשר לבשל את הכרוב בתוך כלי עם מעט מים במיקרוגל עד שהעלים מתרככים ואפשר פשוט להקפיא את הכרוב לילה ולמחרת להפשיר, מתקבלים עלים רכים שכאילו עברו בישול.
  • בניגוד לכרוב ממולא, במקרה של הלזניה הזו הזה אין משמעות לעלים שלמים. גם אם העלים מתפרקים אחרי הבישול אפשר להשתמש בהם, הכל מסתדר באפייה.
  • את הלזניה מכינים בתבנית פיירקס שנכנסת לתנור.
  • אפשר להכין את הכל יום מראש ולאפות למחרת. זה חוסך זמן התעסקות כשרוצים לחסוך זמן ואפשר גם לאפות ולשמור במקרר עד 3 ימים.
  • לגרסה טבעונית – מוותרים על הבשר, מגדילים את כמות האורז וממלאים. אפשר למלא גם בבורגול שהושרה שעה במים רותחים או בקינואה שבושלה 10 דקות במים רותחים וסוננה.

מצרכים לתבנית פיירקס בגודל 30*20 ס"מ

  • 1 ראש כרוב גדול
  • ½ ק”ג בשר בקר מספר 10 (צוואר) או לחילופין בשר בקר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • ¼ כוס שמן זית
  • 4-5 גבעולי סלרי קצוצים
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 10 עלי נענע
  • 1 כוס אורז יסמין שהושרה שעה במים רותחים וסונן (אפשר לשים גם אורז מבושל)
  • 100 גרם רסק עגבניות (קופסא קטנה)
  • 1 קופסת עגבניות מרוסקות (400 גרם) (מומלץ של Mutti)
  • מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית בהרט
  • ½ כפית כורכום
  • ¼ כפית קינמון
  • 1 כפית גרידת תפוז (לא לוותר!)

לרוטב

  • 1 קופסת שימורי עגבניות איכותיות (של Mutti)
  • 4 כפות שמן זית
  • 3-4 שיני שום קלופות פרוסות דק
  • מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית צ’ילי מקסיקני גרוס/פפריקה חריפה
  • 100 גרם רסק עגבניות (קופסה קטנה)
  • 1.5 כוסות מים (אפשר רותחים)

אופן הכנה

  1. מכינים את עלי הכרוב (אפשר יום מראש): חותכים לכרוב את הליבה (לא חובה, העלים ישתחררו גם בלי זה) ומבשלים אותו כ – 20 דקות עד שהוא רך. מכבים את הלהבה ומקררים היטב. כשהכרוב קר מעבירים אותו למסננת להגרת עודפי מים.
  2. הכנת המלית (אפשר יום מראש): מתחילים בריכוך הבשר – חותכים את הבשר לקוביות, צורבים בשמן זית ומבשלים במים עד שהוא רך לחלוטין וממש מתפרק. מצננים מעט וממש מפרקים אותו לקערה.
  3. מחממים בסיר רחב ונמוך שמן זית, מטגנים את הבצל הקצוץ כמה דקות טובות עד שהוא זהוב ורך. מוסיפים את הבשר המבושל הקצוץ לסיר ומטגנים על להבה גבוהה כ-5-6 דקות.  מוסיפים עלי סלרי קצוצים וממשיכים לטגן תוך ערבוב עד שהבשר שחום וספג את הטעמים. מכבים את האש ומוסיפים פטרוזיליה ונענע קצוצים. מקררים את הבשר.
  4. מעבירים את הבשר המבושל לקערה. מוסיפים אורז, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, מלח, פלפל שחור, בהרט, כורכום, קינמון וגרידת תפוז. מערבבים הכל היטב. טועמים קצת כדי לוודא שהכל מתובל היטב ומניחים בצד.
  5. הרוטב: שמים בקערה את כל חומרי הרוטב ומערבבים. טועמים כדי לוודא שהתיבול טעים (אין צורך לבשל את הרוטב).
  6. הרכבת הלזניה: מפרקים את עלי הכרוב הרכים ומסדרים שכבה של עלים על בסיס התבנית.
  7. שמים על העלים חצי מכמות המלית וחצי מכמות הרוטב.
  8. מניחים עוד שכבה של עלים, מניחים את יתרת המלית והרוטב ומסיימים עם שכבה של עלים.
  9. מוזגים על עלי הכרוב מעט שמן זית ומפזרים מלח ים אטלנטי.
  10. מכסים את התבנית עם נייר אפייה ומעליו עוטפים עם נייר כסף.
  11. חשוב!! את תבנית הפיירקס מניחים על תבנית תנור כי במהלך האפייה יש קצת נזילות.
  12. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות כשעה וחצי.
  13. אחרי שעה וחצי מסירים את נייר הכסף ונייר האפייה, מעבירים את התנור למצב גריל ואופים עוד 10-15 דקות עד שהכרוב נצרב ומקבל צבע שחום יפה.
  14. מוציאים מהתנור, מורחים בעוד מעט שמן זית ומפזרים מלח גס.
  15. מקררים 5 דקות, פורסים למנות ומגישים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • מוקפץ עם חזה עוף, ירקות ואטריות אורז
    מוקפץ עם חזה עוף, ירקות ואטריות אורז
  • תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים
    תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים
  • כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
    כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
  • סלט כרוב סגול, גזר וסלרי עם צנוברים ברוטב חמצמץ
    סלט כרוב סגול, גזר וסלרי עם צנוברים ברוטב חמצמץ
כרוב ממולא לזניה כרוב

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

12 תגובות

  1. אירית הגב 25 במרץ 2021 בשעה 18:29

    היי יהודית שכחתי לשאול בקשר לאורז אפשר אורז עגול או בסמטי ואם כן אותו אופן הכנה ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 במרץ 2021 בשעה 22:17

      היי אירית, אורז עגול עדיף. בסמטי יבש מידי לממולאים.
      ותיקנתי בפוסט – 400 גרם עגבניות

  2. אירית הגב 25 במרץ 2021 בשעה 17:51

    היי יהודית אם אני עושה יום לפני. איך לחמם ? האם לעשות את שלב הגריל למחרת ואחרע אני מחממת קודם ? עגבניות מרוסקות 400 גרם ? בתודה וחג שמח

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 במרץ 2021 בשעה 22:17

      היי אירית, לחמם רגיל בתנור כשהתבנית מכוסה בנייר כסף.
      אגב, אפשר להכין את כל השלבים חוץ משלב האפייה ולשור במקרר ולאפות סמוך לארוחה.
      חג שמח ♥

  3. נעמי הגב 7 באוגוסט 2020 בשעה 13:29

    היי האם מבשלים את הכרוב בשלמותו ואז מפרקים לעלים? או שמבשלים את העלים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 באוגוסט 2020 בשעה 7:19

      היי נעמי, במקרה הזה לא כל כך משנה כי לא נורא אם העלים לא יהיו שלמים. אנחנו פורסים אותם בתבנית ואם יש קרועים עושים השלמות. את יכולה לבשל את הכרוב בשלמותו כי זה נוח יותר

  4. עירית הגב 6 באפריל 2020 בשעה 9:25

    האם אפשר , רק עם בשר טחון?
    לטגן הבשר הטחון לפני?
    חייבים פטרוזיליה?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באפריל 2020 בשעה 10:10

      לא חייבים פטרוזיליה. שימי מה שאתם אוהבים

  5. עירית הגב 6 באפריל 2020 בשעה 9:16

    האם אפשר , רק עם בשר טחון?
    לטגן הבשר הטחון לפני?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באפריל 2020 בשעה 10:10

      היי עירית,בהחלט אפשר. כן, לטגן ולתבל

  6. היא-לי הגב 26 במרץ 2020 בשעה 17:56

    ניתן להשתמש באורז אחר? בסמטי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 במרץ 2020 בשעה 17:48

      אפשר אבל אז תצטרכי לבשל קצת את האורז

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס