יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
לזניה כרוב, אורז ובשר מפורק
ראשי » אורז » לזניה כרוב, אורז ובשר מפורק

לזניה כרוב, אורז ובשר מפורק

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 26 במרץ 2020 12 תגובות

במקום למלא עלה עלה, מכינים פשוט לזניה כרוב במילוי בשר בקר מפורק ואורז. אחת המנות הטעימות והיפות שהכנתי. קלה מאוד להכנה וטעימה ביותר. אפשר להכין רק עם אורז או בורגול או קינואה לגרסה טבעונית.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
לזניה כרוב, אורז ובשר מפורק

אני ממש ממש אוהבת כרוב, בכל צורה – מבושל, צלוי בתנור, ממולא באורז ובשר, בסלטים, ובכלל, כרוב זה ירק זמין וטעים. התבשיל כרוב ועוף שהכנתי לפני שבועיים הוכן בכל כך הרבה בתים, שזה עשה לי טוב על הלב והנשמה.

אני מאודדדד אוהבת ממולאים, אבל העבודה שיש סביבם קצת מרתיעה גם אותי(כן), אז הפעם החלטתי שבמקום למלא את הכרוב עלה עלה, פשוט להכין אותו כמו לזניה. זה הכי קל להכנה ואין יותר מידי התעסקות. כשחשבתי על הרעיון לא ממש ידעתי אם זה יעבוד. זה שזה ייצא טעים- ידעתי, אבל לא ידעתי אם אצליח לחתוך למנות ולחלץ יפה מהתבנית וזה הצליח בגדול!! זה נחתך ונחלץ מהתבנית בקלות וזה עסיסי וטעים במיוחד.

יש כמה דרכים לרכך את עלי הכרוב:

  1. חותכים לכרוב את הליבה (לא חובה, העלים ישתחררו גם בלי זה) ומבשלים אותו כ – 20 דקות עד שהוא רך. מכבים את הלהבה ומקררים היטב. כשהכרוב קר מעבירים אותו למסננת להגרת עודפי מים.
  2. אפשר לבשל את הכרוב בתוך כלי עם מעט מים במיקרוגל כ – 20 דקות עד שהעלים מתרככים.
  3. אפשר פשוט להקפיא את הכרוב לילה ולמחרת להפשיר, מתקבלים עלים רכים שכאילו עברו בישול.

צילמתי לכם את התהליך

בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח

ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות

לזניה כרוב, אורז ובשר מפורק

לפני שמתחילים

  • את הממולאים/לזניה שלי אני אוהבת להכין עם בשר מפורק. אפשר כמובן להחליף את הבשר המפורק בבשר טחון ואז מדלגים על שלב בישול הבשר ופשוט מערבבים את הבשר הטחון עם האורז וכל שאר המוצרים ומערבבים היטב.
  • יש כמה דרכים לרכך את עלי הכרוב: לפני שמבשלים את הכרוב חותכים את הליבה שלו על מנת שיהיה קל יותר לפרק את העלים. מרתיחים על הגז כ – 20 דקות, אפשר לבשל את הכרוב בתוך כלי עם מעט מים במיקרוגל עד שהעלים מתרככים ואפשר פשוט להקפיא את הכרוב לילה ולמחרת להפשיר, מתקבלים עלים רכים שכאילו עברו בישול.
  • בניגוד לכרוב ממולא, במקרה של הלזניה הזו הזה אין משמעות לעלים שלמים. גם אם העלים מתפרקים אחרי הבישול אפשר להשתמש בהם, הכל מסתדר באפייה.
  • את הלזניה מכינים בתבנית פיירקס שנכנסת לתנור.
  • אפשר להכין את הכל יום מראש ולאפות למחרת. זה חוסך זמן התעסקות כשרוצים לחסוך זמן ואפשר גם לאפות ולשמור במקרר עד 3 ימים.
  • לגרסה טבעונית – מוותרים על הבשר, מגדילים את כמות האורז וממלאים. אפשר למלא גם בבורגול שהושרה שעה במים רותחים או בקינואה שבושלה 10 דקות במים רותחים וסוננה.

מצרכים לתבנית פיירקס בגודל 30*20 ס"מ

  • 1 ראש כרוב גדול
  • ½ ק”ג בשר בקר מספר 10 (צוואר) או לחילופין בשר בקר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • ¼ כוס שמן זית
  • 4-5 גבעולי סלרי קצוצים
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 10 עלי נענע
  • 1 כוס אורז יסמין שהושרה שעה במים רותחים וסונן (אפשר לשים גם אורז מבושל)
  • 100 גרם רסק עגבניות (קופסא קטנה)
  • 1 קופסת עגבניות מרוסקות (400 גרם) (מומלץ של Mutti)
  • מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית בהרט
  • ½ כפית כורכום
  • ¼ כפית קינמון
  • 1 כפית גרידת תפוז (לא לוותר!)

לרוטב

  • 1 קופסת שימורי עגבניות איכותיות (של Mutti)
  • 4 כפות שמן זית
  • 3-4 שיני שום קלופות פרוסות דק
  • מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית צ’ילי מקסיקני גרוס/פפריקה חריפה
  • 100 גרם רסק עגבניות (קופסה קטנה)
  • 1.5 כוסות מים (אפשר רותחים)

אופן הכנה

  1. מכינים את עלי הכרוב (אפשר יום מראש): חותכים לכרוב את הליבה (לא חובה, העלים ישתחררו גם בלי זה) ומבשלים אותו כ – 20 דקות עד שהוא רך. מכבים את הלהבה ומקררים היטב. כשהכרוב קר מעבירים אותו למסננת להגרת עודפי מים.
  2. הכנת המלית (אפשר יום מראש): מתחילים בריכוך הבשר – חותכים את הבשר לקוביות, צורבים בשמן זית ומבשלים במים עד שהוא רך לחלוטין וממש מתפרק. מצננים מעט וממש מפרקים אותו לקערה.
  3. מחממים בסיר רחב ונמוך שמן זית, מטגנים את הבצל הקצוץ כמה דקות טובות עד שהוא זהוב ורך. מוסיפים את הבשר המבושל הקצוץ לסיר ומטגנים על להבה גבוהה כ-5-6 דקות.  מוסיפים עלי סלרי קצוצים וממשיכים לטגן תוך ערבוב עד שהבשר שחום וספג את הטעמים. מכבים את האש ומוסיפים פטרוזיליה ונענע קצוצים. מקררים את הבשר.
  4. מעבירים את הבשר המבושל לקערה. מוסיפים אורז, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, מלח, פלפל שחור, בהרט, כורכום, קינמון וגרידת תפוז. מערבבים הכל היטב. טועמים קצת כדי לוודא שהכל מתובל היטב ומניחים בצד.
  5. הרוטב: שמים בקערה את כל חומרי הרוטב ומערבבים. טועמים כדי לוודא שהתיבול טעים (אין צורך לבשל את הרוטב).
  6. הרכבת הלזניה: מפרקים את עלי הכרוב הרכים ומסדרים שכבה של עלים על בסיס התבנית.
  7. שמים על העלים חצי מכמות המלית וחצי מכמות הרוטב.
  8. מניחים עוד שכבה של עלים, מניחים את יתרת המלית והרוטב ומסיימים עם שכבה של עלים.
  9. מוזגים על עלי הכרוב מעט שמן זית ומפזרים מלח ים אטלנטי.
  10. מכסים את התבנית עם נייר אפייה ומעליו עוטפים עם נייר כסף.
  11. חשוב!! את תבנית הפיירקס מניחים על תבנית תנור כי במהלך האפייה יש קצת נזילות.
  12. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות כשעה וחצי.
  13. אחרי שעה וחצי מסירים את נייר הכסף ונייר האפייה, מעבירים את התנור למצב גריל ואופים עוד 10-15 דקות עד שהכרוב נצרב ומקבל צבע שחום יפה.
  14. מוציאים מהתנור, מורחים בעוד מעט שמן זית ומפזרים מלח גס.
  15. מקררים 5 דקות, פורסים למנות ומגישים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחם כוסמין טבעוני וגרעיני דלעת
    לחם כוסמין טבעוני וגרעיני דלעת
  • לזניה גבינה מתוקה ודובדבנים
    לזניה גבינה מתוקה ודובדבנים
  • סושי טבעוני שמכינים עם דפי אורז
    סושי טבעוני שמכינים עם דפי אורז
  • תפריט מושלם לחג הפסח וגם טיפים שווים
    תפריט מושלם לחג הפסח וגם טיפים שווים
כרוב ממולא לזניה כרוב

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

12 תגובות

  1. אירית הגב 25 במרץ 2021 בשעה 18:29

    היי יהודית שכחתי לשאול בקשר לאורז אפשר אורז עגול או בסמטי ואם כן אותו אופן הכנה ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 במרץ 2021 בשעה 22:17

      היי אירית, אורז עגול עדיף. בסמטי יבש מידי לממולאים.
      ותיקנתי בפוסט – 400 גרם עגבניות

  2. אירית הגב 25 במרץ 2021 בשעה 17:51

    היי יהודית אם אני עושה יום לפני. איך לחמם ? האם לעשות את שלב הגריל למחרת ואחרע אני מחממת קודם ? עגבניות מרוסקות 400 גרם ? בתודה וחג שמח

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 במרץ 2021 בשעה 22:17

      היי אירית, לחמם רגיל בתנור כשהתבנית מכוסה בנייר כסף.
      אגב, אפשר להכין את כל השלבים חוץ משלב האפייה ולשור במקרר ולאפות סמוך לארוחה.
      חג שמח ♥

  3. נעמי הגב 7 באוגוסט 2020 בשעה 13:29

    היי האם מבשלים את הכרוב בשלמותו ואז מפרקים לעלים? או שמבשלים את העלים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 באוגוסט 2020 בשעה 7:19

      היי נעמי, במקרה הזה לא כל כך משנה כי לא נורא אם העלים לא יהיו שלמים. אנחנו פורסים אותם בתבנית ואם יש קרועים עושים השלמות. את יכולה לבשל את הכרוב בשלמותו כי זה נוח יותר

  4. עירית הגב 6 באפריל 2020 בשעה 9:25

    האם אפשר , רק עם בשר טחון?
    לטגן הבשר הטחון לפני?
    חייבים פטרוזיליה?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באפריל 2020 בשעה 10:10

      לא חייבים פטרוזיליה. שימי מה שאתם אוהבים

  5. עירית הגב 6 באפריל 2020 בשעה 9:16

    האם אפשר , רק עם בשר טחון?
    לטגן הבשר הטחון לפני?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באפריל 2020 בשעה 10:10

      היי עירית,בהחלט אפשר. כן, לטגן ולתבל

  6. היא-לי הגב 26 במרץ 2020 בשעה 17:56

    ניתן להשתמש באורז אחר? בסמטי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 במרץ 2020 בשעה 17:48

      אפשר אבל אז תצטרכי לבשל קצת את האורז

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
היום חגגתי יומולדת💖

פעם ראשונה שהיומולדת שלי יוצאת ביום הזיכרון. לרוב זה באמצע הניקיונות של פסח😱 ובמקרה הטוב זה יוצא במימונה. 
לא יכולתי להימנע מלחשוב שאני חוגגת יומולדת וגיל לא רע בכלל וכל כך הרבה חיילים לעולם לא יגיעו לגיל שלי, לא יאהבו, לא יחגגו יותר לעולם וזה היה עצוב מאודדד.

יחד עם זאת, זה היה לי יום של מלא ברכות ואהבה במיוחד מהיקרים לי בעולם ועל זה אני מוקירה כל יום תודה ומאחלת לכולם בריאות ואהבת חינם

יום עצמאות שמח עם ישראל 🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
יווו איזה מוכשר, איזה אלוף א יווו איזה מוכשר,
איזה אלוף
איזה תותח......

מיליוןןןן מחמאות לנוביק האלוף שלי (אתם גורמים לי להיות אמא גאה ומאושרת🥰🥰🥰) ומיליון בקשות לטעום את הפיצות המטורפות שלו, מלאאא בקשות לסדנאות והנה זה קורה!

14/4 ערב יום העצמאות, פופ אם פיצות נאפוליטניות של נוביק, הכי טעימות בעולם!

דפדפו כדי לראות את התפריט.

הזמנות יתקבלו אצל נוביק עד יום שני ה-12/4 בשעה 12 בצהריים.
איסוף עצמי מגדרה
כמות ההזמנות מוגבלת 
@nov_aviv
על הדרך לכו לעקוב אחרי נוביק כי יש בדרך עוד הרבה הפתעות
פעם ראשונה חלת מפתח🙈 העלית פעם ראשונה חלת מפתח🙈
העליתי אתמול לסטורי ומבולללל מטורף של בקשות, אז כמובן שיש מתכון וגם סרטון הכנה מלא לשתי הקליעות.

פרנסה טובה לכולם💓💓
היא אמנם הכוכבת של המימונה ובצדק!! כולם מגיעים בעיקר בשבילה, אבלללל, אצלנו יש מסורת של קוסקוס חלבי ואלינו מגיעים גם בשבילו

אזזז תרבחו ותסעדו את הבטן והנשמה ואל תספרו היום קלוריות 😝
.
.
.
#morocanfood
#morocanstyle
#mimuna
#מימונה
#מימונה🎉
#מופלטה
#mofleta
גם כזה אני חייבת🙈 מצה בריי גם כזה אני חייבת🙈
מצה בריי מרוקאית🤣 מתוקה וטעימה ברמה ממכרת, ממש כמו פרנץ' טוסט

המתכון מהבוקר בבלוג ותכף יעלה להיילייטס
.
.
.
#matzah
#matzabrei
#מצהבריי
#imsomartha
#inmyblog
#pasover
#sweetmatzah
לפחות פעם אחת במהלך החג חייב בורקס 😋 אצלי זה פירה עם בולגרית טעימה כי השילוב קטלני.
מתכון מזמןןןן מזמן בבלוג. שמתי לינק בהיילייטס
.
.
.
#boorekas
#בורקסתפוחיאדמה
#potatoes
#cheese
#pasover
#פסח2021
#מצות
איך נזכרתי במלאווח דפי אורז איך נזכרתי במלאווח דפי אורז היום, אמאאא איזה טעים
כתבתי מתכון בבלוג למרות שזה יותר רעיון מאשר מתכון.
גאון מי שחשב על זה!! 
#מלאווח
#מלאווחאדיר
#inmyblog
#imsomartha
 #marthastewart
#foodlovers
לא בוחרת!! הכנתי את שניהם, מי לא בוחרת!! הכנתי את שניהם, מילפיי שקדים, מסקרפונה ופטל ו.... מילפיי קוקוס ושוקולד חלב😋

כן, אני יודעת שאתם כבר סגורים על הקינוח ותכף מתחילים לקרוא את ההגדה, אבל לא התאפקתי והכנתי, שיהיה🙈 גם ככה את שניהם לוקח גג גג שעה להכין כולל הכל הכל אז מכ'פת לי. תשמרו ותכינו בחול המועד מקסימום. 

יש מתכונים בסטורי ויהיו תכף בהיילייטס.
חג שמח💕💕💕 תאכלו הרבה
.
.
.
#cookieslovers
#coconutcookies
#milfey_cake
#chocolatecookies
#chocolatecrepes
#chocolatelab
#glutenfreerecipes
#glutenfree
#glutenfreefood
#pasover
#פסח
#פסח2021
#מתכוניםלפסח
תכינו תבשילים, מרקים, קניידלך, לא משנה מה, תכינו גם תבנית ירקות בתנור כי תמיד תמיד זה יגנוב את ההצגה ויתחסל ראשון וגםםם בטוח בכל משפחה יש צמחוני או טבעוני שישמחו לירקות טעימים

תכתבו בגוגל ירקות בתנור הלוחשת לאוכל, יש שם גם סרטון להדגמת חיתוך מניפות
.
.
.
#vegetables
#vegeterianfood
#vegeterianrecipes
#veganfood
#food52
#foodblogger
#foodphotography
#veganrecipes
#veganlife
#israeli_kitchen
#imsomartha
#inmyblog
#potatoes
#sweetpotato
#sweetpotatoes
#ירקותבתנור
#ירקות_בריאות
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס