יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתנור
ראשי » אורז » עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתנור

עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתנור

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 8 בספטמבר 2018 16 תגובות

עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתנור. אחת המנות הטעימות שיצא לי להכין לאחרונה וזו בהחלט לא הפעם האחרונה. המנה הזו כל כך קלה להכנה והתוצאה – מושלמת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתנור

 

ביום שישי האחרון הייתי במוד רציני של בישולים וכשאני קמה ככה הכל מצליח מעל ומעבר לציפיות. כן, יש פעמים שאין חשק למטבח…מפתיע?? גם מי שמאוד אוהב לבשל ולאפות, אוהב להיות לפעמים בחופש מהמטבח. במיוחד בקייץ הלוהט העדפתי לרבוץ לי במזגן מול הטלוויזיה או המחשב מאשר במטבח ליד התנור הלוהט.

שישי האחרון היה אחרי תקופה עמוסה בטירוף בין העבודה, הבלוג והחופשה בפראג שהייתה מושלמת. פראג היא אחת הערים הכי יפות שיצא לי לראות באירופה. היא מיוחדת והתחושה היא שכמה שמטיילים ורואים זה לא נמאס ובא לטייל, לראות ולטעום עוד ועוד. ואגב לטעום – אז פראג היא לא איזו מעצמה קולינרית אבל באמת כל מה שאכלנו היה טעים ואפילו טעים מאוד. האסייאתים די השתלטו שם על העסקים והמסעדות וכמי שמטורפת על הטעמים האלו חגגתי לי. לגבי קינוחים – אל תפתחו ציפיות. העדפתי לקנות פירות טרופיים ופירות יער בגרושים ולהתענג על מה שבארץ צריך לקחת משכנתא כדי לטעום, שלא לדבר על הטעם המושלם שיש לפירות.

את המתכון הזה הכנתי מתוך עצלות לבשל כל דבר בנפרד. מסתבר שלפעמים העצלות משתלמת, כי יצאה אחת המנות הטעימות שהכנתי ובאמת בכלום עבודה ועם מצרכים זמינים ופשוטים.

עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתנור

לפני שמתחילים:

לתבשיל הזה כמו לעוד המון תבשילים שלי אני משתמשת בשומן טלה כתבלין. לא להיבהל גם אם לא אוהבים לאכול טלה, כי הטעם לא חזק ומודגש אבל כן מעשיר מאוד ונותן מרקם עסיסי במיוחד לאורז. בתקופה הזו של החגים כל הסופרים והקצביות מוכרים את השומן בנפרד. זה הזמן לקנות, לחלק לשקיות קטנות ולהקפיא. נסו להכין מג'דרה עם שומן טלה ותראו את ההבדל עם ובלי.

מצרכים לסיר בינוני – כמות ל -3-4 אנשים

  • 3 כרעיים טריות שטופות
  • 2 בצלים קלופים וחתוכים לרצועות
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • 1 תפוח אדמה גדול קלוף ופרוס דק
  • 2 כוסות אורז יסמין (אני משתמשת רק בסוגת)
  • ¼ + ¼ כוס שמן זית
  • 2 כפות גדושות שומן טלה טחון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • מלח
  • ½ + ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ + ½ כפית כמון
  • ½3 כוסות מים רותחים

אופן הכנה

  1. מחממים בסיר רחב שיכול להיכנס לתנור ¼ כוס שמן זית ו – 1 כף שומן טלה. מתבלים את השמן בפפריקה מתוקה, ½  כפית פלפל שחור, ½ כפית כמון. מניחים את השוקיים בשמן החם וצורבים על להבה גבוהה כמה דקות טובות עד שהכרעיים שחומים והופכים אותם לצד שני. מנמיכים את הלהבה ומטגנים עוד כ- 30 דקות עד שהכרעיים שחומים וכמעט מוכנים. מוציאים את הכרעיים לצלחת.
  2. מכניסים לסיר את הבצל והשום ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה. מסדרים את תפוח האדמה בשכבה אחת על הבצל ומטגנים כמה דקות טובות עד שתפוח האדמה משחים והופכים צד. מזהיבים גם מצד שני.
  3. בקערה נפרדת מניחים את האורז עם ¼ כוס שמן הזית הנותר, 1 כף שומן טלה, מלח, ¼ כפית פלפל שחור ו – ½ כפית כמון ומערבבים היטב. מסדרים את האורז מעל פרוסות תפוחי האדמה ומוזגים מעל את המים הרותחים. מערבבים קלות בזהירות מבלי להזיז את תפוחי האדמה וטועמים את המים. המים צריכים להיות מלוחים יותר מהרגיל. אם חסר מלח – זה הזמן להוסיף.
  4. מסדרים מעל האורז את הכרעיים. עוטפים את הסיר היטב בנייר כסף כדי לאטום אותו לחלוטין ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 150 -160 מעלות כשעה – שעה וחצי. מורידים את נייר הכסף, מעבירים את התנור למצב גריל ואופים עוד 10-15 דקות רק עד שהעוף מקבל השחמה נוספת ופריכות.
  5. המנה הכי טעימה ביום ההכנה. אפשר להכין מראש ולחמם בתנור. במידה ומכינים יום לפני ושומרים במקרר – רצוי לחמם היטב עד שהסיר מעלה אדים, כדי להחזיר לעוף את הפריכות.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • דג מרוקאי
    דג מרוקאי חריף עם גזר וגמבה
  • מנגו סטיקי רייס
    מנגו סטיקי רייס - קינוח תאילנדי ממכר
  • עוף בתנור
    עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתנור בסיר אחד
  • 74
    לחמניות אצבע מקומחות ורכות במיוחד
אורז עוף

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. לירז הגב 29 באוגוסט 2022 בשעה 18:15

    וואווו יצא מדהיםם!! ללא ספק יכנס לתבשילים הקבועים שלי
    תודה רבה על מתכון מפורט וטעיםם!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 באוגוסט 2022 בשעה 8:20

      בשמחה
      שמחה לשמוע

  2. ספיר הגב 13 ביולי 2020 בשעה 13:41

    היי יהודית,
    אני אף פעם לא מגיבה אבל הייתי חייבת כי יצא פשוט מושלם. השומן טלה כל כל מוסיף . תודה רבה על מתכון שבטוח יככב אצלי.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 ביולי 2020 בשעה 15:12

      תודההה שחזרת לספר ספיר. תגובות זה מאוד כייף לקבל וגם חשוב ממש לי ולקוראים.
      אני ממש אשמח שתגיבי מידי פעם 🙂

  3. מאיה הגב 23 בנובמבר 2018 בשעה 16:55

    היי יהודית
    תודה רבה על מתכון משגע שמככב אצלי מאז שהעלת את המתכון.
    האם ניתן לדעתך להחליף את העוף בנתח אסדו? ואם כן האם להכין באותה הצורה בדיוק וללא שינויים במתכון?
    תודה (-:

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בנובמבר 2018 בשעה 17:38

      היי מאיה. איזה כייף לשמוע. אפשר עם אסאדו אבל מן הסתם לוקח לו הרבה יותר זמן להתבשל. אז להכניס לתנור הכל רק אחרי שהבשר רך ומוכן לאכילה

    • טל הגב 24 בספטמבר 2020 בשעה 9:04

      היי בוקר טוב אפשר לשים אורז בסמטי במקום או פרסי?
      ואפשר להכין בלי שומן?
      ואני רוצה להכין יום לפני היום ליום שישי זה יצא טוב?

      תודה

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בספטמבר 2020 בשעה 12:38

        היי טל,
        תמיד אפשר לשים סוגים אחרים של אורז. בסמטי זה מעולה. פרסי אני אישית פחות אוהבת כי הוא הכי נחות מכל סוגי האורז מכל הבחינות אבל לשיקולך כמובן.
        אפשר להכין היום, להכניס למקרר ולחמם מחר.
        אפשר להכין את כל הקונסטרוקציה, לשמור במקרר ולהכניס מחר לתנור.
        חתימה טובה ♥

  4. שרון הגב 19 בנובמבר 2018 בשעה 22:20

    היי יהודית

    כשבישלת י את העוף ורציתי להפוך צד הוא לא התנתק לי מהמחבת אז כמה זמן זה בעצם צריך להיות על כל צד לפני שהופכים כדי שלא יתפרקו לי השוקיים?
    שאלה שניה , כמה מלח בדיוק שמים בתערובת של האורז ?
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בנובמבר 2018 בשעה 13:14

      היי, שרון. תלוי באיזה סיר את מבשלת. אני מבשלת בסירי נון סטיק וזה לא נדבק. את צריכה ללמוד את הזמנים בסיר שלך. לגבי האורז – המים צריכים להיות יותר מלוחים מהרגיל. כשאת טועמת אותם שיהיו לך מלוחים. האורז סופג את המלח והמליחות מתאזנת

  5. סימה הגב 27 באוקטובר 2018 בשעה 15:41

    שבת שלוםם רציתי לומר שטעיםם מאוד. הכנתי ללו שומן טלה כי זה לא זמין אצלי ויצא מאוד טעיםםם לדעתי למחרת טעים יותר לאחר חימום על הפלטה…הבן הגדול אמר האורז הכי טעים ככה. תודה על המתכון.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוקטובר 2018 בשעה 16:11

      תודהה סימה. אני שמחה שאהבת. כשייצא לך תקני שומן טלה ותביני את השדרוג

  6. אסנת הגב 5 באוקטובר 2018 בשעה 12:23

    במה יתן להשתמש כתחליף לשומן
    טלה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 באוקטובר 2018 בשעה 13:52

      היי אסנת,

      אין תחליף. את יכולה לוותר אם את לא אוהבת

  7. טלי הגב 1 באוקטובר 2018 בשעה 9:14

    הי יהודית,
    הכנתי (ללא השומן כבש) ויצא מדהים!! תודה רבה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באוקטובר 2018 בשעה 10:54

      מהמם טלי כייף שחזרת לספר לי וכייף שאהבתם. ממליצה בפעם הבאה עם שומן טלה ואז תראי את השדרוג. לא מרגישים בכל טעם רק מרקם מדהים וטעם משודרג. חג שמח יקרה

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס