יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
לזניה גבינה מתוקה ודובדבנים
ראשי » ביקורות והמלצות » לזניה גבינה מתוקה ודובדבנים

לזניה גבינה מתוקה ודובדבנים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 6 במאי 2018 15 תגובות

לזניה גבינה מתוקה ודובדבנים. רעיון שהבזיק לי לקראת חג השבועות שבו אני אוהבת לחדש מתכונים ולהכין דברים שעוד לא הכנתי וגם כאלה שאחרים לא הכינו. לזניה מתוקה הוגדרה אצלנו בבית כאחת ההברקות. היא טעימה ומיוחדת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
לזניה גבינה מתוקה ודובדבנים

בדרך כלל מכינים את הלזניה עם גבינות או בשר. שכבות שכבות של גבינות שבדרך כלל מוסיפים להן ירקות כמו חציל למשל שמשתלב מעולה עם הלזניה או שכבות של בשר טחון שבושל ברוטב עגבניות. הפעם לכבוד חג השבועות, החג המועדף עלינו בבית ולשם שינוי, החלטתי לנסות ולהכין לזניה גבינה מתוקה….כן מתוקה! ובמקום חצילים שאני בדרך כלל משלבת בלזניה, החלטתי לשלב דובדבנים חמצמצים שיאזנו את המתיקות.

מעבר לזה שאני מתה על השכבות האלה, זה יצא טעים בטירוף ומפתיע במיוחד. לא ציפיתי לטעם ולמרקם הזה. בעצם, לא ידעתי בכלל למה לצפות ודי לקחתי סיכון 🙂 לא באמת סיכון כי מה כבר יכול להיות רע בעלים של פסטה, גבינות ודובדבנים. אין לי דרך להסביר לכם את המרקם והטעם המפתיעים של הלזניה הזו שבשביל להכין אותה השתמשתי בעלי לזניה של "ברילה". אני מאוד אוהבת את הפסטות של "ברילה", הן ברמה גבוהה ואיכותיות מאוד. כן, יש הבדל בין פסטה לפסטה ולא כל הפסטות יתנו את אותה תוצאה ואותה איכות, כך שאם אתם כבר משקיעים זמן ועבודה במתכון, כדאי שהוא יהיה ממוצרים איכותיים וטובים וזה אגב כלל אצבע לגבי אוכל בכללי.
כאמור, באמת לא ידעתי מה יהיה המרקם שאקבל ואיך זה יעבור קירור. להפתעתי הכה רבה זה יצא מעולה וגם אחרי יומיים במקרר זה היה עדיין רך וטעים ביותר. נוביק שלי שכבר מזמן הפך להיות אנין טעם (יותר מידי אם תשאלו אותי) ולהוציא ממנו מחמאה זה קשה ביותר עד בלתי אפשרי, אמר לי שעליתי פה על משהו מדהים. וואווו, התרגשתי מהמחמאה 🙂
אני לא יודעת איך זה אצלכם, אבל אצלי אני מכינה מיליון דברים בשבועות. כחובבת מוצרי חלב, כולם יודעים שזה החג המועדף עליי ובכל חג אני מכינה את הדברים הקבועים ומחדשת בעוד כמה דברים שלא הכנתי קודם. את הלזניה הזו מכינים בקלי קלות יום לפני החג ושומרים עטוף היטב במקרר. למחרת פורסים ומגישים עם רוטב דובדבנים סמיך.

כמובן שאפשר לשלב עם הלזניה איזה פרי שתרצו כגון: אננס מקורמל, תותים, תפוחים וכו', אפשר לשלב שוקולד (רעיון שעוד ינוסה). אני בחרתי בדובדבנים משומרים כי הם זמינים, לא יקרים, נגישים לכולם ומשתלבים מעולה בעוגות.

לזניה גבינה מתוקה ודובדבנים 

לפני שמתחילים כדאי לדעת ש:

  • אפשר לשלב בלזניה איזה פרי שאוהבים. יש לקחת בחשבון שיש פירות מסויימים שידרשו פעולת ריכוך/קרמול לפני האפייה.
  • אפשר להכין את הלזניה באיזה גודל שרוצים ובכמה שכבות שרוצים. אני הכנתי בתבנית בינונית וב – 5 שכבות.
  • עלי הלזניה של חברת "ברילה" בהם השתמשתי אינם דורשים בישול מוקדם אבל כדי להיות בטוחה במאה אחוז שהם יתרככו אני מעדיפה להשרות אותם 10-15 דקות במים רותחים. כך אני בטוחה שהכל רך כפי שצריך.

חומרים ללזניה – תבנית בגודל 20*30 ס"מ

  • 15 דפי לזניה (השתמשתי בדפים של "ברילה")
  • מים רותחים להשריית הדפים
  • 1 שמנת מתוקה 38% שומן
  • 750 גרם גבינה לבנה 5% שומן
  • 4 ביצים גדולות שלמות
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות גדושות קורנפלור
  • 2 כפות גדושות אינסטנט וניל
  • 1 צנצנת דובדבנים משומרים

לרוטב דובדבנים

  • 2 כוסות מיץ דובדבנים (מהצנצנת)
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כפית קורנפלור
  • כף מיץ לימון טרי

אופן הכנה

מתחילים עם הסירופ ומקררים מעט. זה ישמש לשכבת שייש האחרונה של הלזניה. אפשר להכין את הרוטב כמה ימים מראש ולשמור במקרר.

  1. רוטב דובדבנים: מסננים את הדובדבנים מהנוזל. שמים בקלחת מיץ דובדבנים וסוכר ומבשלים על להבה בינונית 15 דקות. מערבבים יחד את הקורנפלור ומיץ הלימון ומוסיפים לקלחת תוך ערבוב. מבשלים עוד 10 דקות עד שהסירופ מסמיך מעט. הוא ממשיך להסמיך אחרי שמתקרר.
  2. לזניה: משרים את דפי הלזניה 10-15 דקות במים רותחים, עד שהדפים מתחילים להתרכך.
  3. מכינים את מלית הגבינה: שמים יחד בקערה את השמנת מתוקה, הגבינה, ביצים, סוכר,קורנפלור ופודינג ומערבבים היטב.
  4. מניחים בתבנית אפייה נייר כסף בשכבה כפולה ומעליו מניחים נייר אפייה. זה יקל את החילוץ מהתבנית.
  5. מסדרים שלושה דפי לזניה בבסיס התבנית. מוזגים שישית מכמות הגבינה, מפזרים מעל הגבינה דובדבנים. מניחים עוד שלושה דפי לזניה, גבינה ודובדבנים וממשיכים כך עם כל הדפים שהשרינו, מסיימים בשכבת גבינה. סה"כ יוצאות  5 שכבות.
  6. בעזרת כף לוקחים מרוטב הדובדבנים ומטפטפים על הגבינה. לוקחים שיפוד עץ ופשוט מושכים מצד לצד, כמו ציור ומשיישים את הגבינה.
  7. מחממים תנור לחום של 160 מעלות ואופים 60-70 דקות עד שהלזניה מתייצבת ונראית מוכנה. השכבה האחרונה צריכה להישאר די בהירה, אז כדאי לשים לב למצב האפייה כבר אחרי 45 דקות ואם היא מתחילה להשחים מלמעלה אפשר להניח ברפיון נייר כסף ולהמשיך לאפות.
  8. מצננים היטב לפני שמחלצים מהתבנית. הלזניה טעימה גם כשהיא בטמפרטורת החדר וגם כשהיא קרה מהמקרר. על מנת לקבל פרוסות יפות שרואים את דפי הלזניה, צריך לקרר במקרר לילה. הלזניה נשמרת במקרר 4-5 ימים.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט
    פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט
  • לזניה כרוב, אורז ובשר מפורק
    לזניה כרוב, אורז ובשר מפורק
  • כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
    כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
  • גראטן בטטות ושמנת בטכניקה מהממת
    גראטן בטטות ושמנת בטכניקה מהממת
גבינה דובדבנים לזניה לזניה גבינות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

15 תגובות

  1. לימור הגב 16 בדצמבר 2020 בשעה 17:21

    הי, משתוקקת להכין כבר.. מזמינה בדיוק מצרכים.. האם מדובר בצנצנת 670 גרם דובדבנים חמוצים מגולענים עם סירופ? זה מה שמצאתי בסופר..

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בדצמבר 2020 בשעה 19:34

      היי לימור,
      כן, אלו בדיוק

      • לימור הגב 9 בינואר 2021 בשעה 22:21

        יצא מושלם! הקינוח המועדף עלי מעכשיו! ככ מיוחד! את מדהימה! רק שאלה קטנה: הסתבכתי עם ריכוך דפי הלזניה. אחרי ששהו במים הרותחים הם נדבקו והתפרקו לי לחלוטין. אז שמתי דפים חדשים ללא ריכוך. האם עשיתי משהו לא נכון בהשרייה?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בינואר 2021 בשעה 23:29

          היי לימור,
          תודה איזה כייף לשמוע. כנראה דפי הלזניה שונים ממה שהשתמשתי. צריך לשים במים רותחים ולשים לב שהם מתחילים להתרכך ולהוציא

  2. שרית בסט הגב 10 במאי 2018 בשעה 19:15

    לוחשת מדהימה שאת !
    הראש היהודי שלך ,
    ממציא לנו פטנטים ……..
    והפעם פטנט מקורי ויחודי
    ורצוי שתרשמי עליו פטנט
    לפנייייייייייייי………………
    נראה כל כך מזמין והשילוב מנצח !
    בקיצור מוש… מוש… מושלם !
    תודה לך אהובה , הצליח לך !
    וגם לנו !

    * האם בצנצנת יש שתי כוסות נוזלים ?
    ** מה גודל התבנית הבינונית היפה שלך ?

    תודה ! ♥️

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במאי 2018 בשעה 19:41

      תודהההה שריתוש אהובה. בהחלט יש שתי כוסות נוזלים ואפילו יותר. אני כותבת רק אחרי שאני מודדת או שוקלת מדוייק. גודל התבנית רשום בהתחלה ליד החומרים.

  3. דינה הגב 10 במאי 2018 בשעה 10:08

    האם ניתן להקפיא?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במאי 2018 בשעה 11:02

      לא ניסיתי אבל נראה לי שאפשר

  4. לירי טל הגב 9 במאי 2018 בשעה 22:11

    אהבתי
    רעיון יפה וטעים
    עוגת גבינה בתוך לזניה

  5. ניצה ה הגב 9 במאי 2018 בשעה 21:36

    היי יהודית.איזה רעיון נהדר.מבטיחה לנסות בקרוב.
    נראה לי שילך טוב גם עם תפוחים וקינמון בסגנון של קיגל.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במאי 2018 בשעה 9:25

      תודהה יקירה. יילך טוב עם כל מה שמתאים לעוגת גבינה ובטח עם תפוחים

  6. רויטל הגב 9 במאי 2018 בשעה 9:08

    יהודית איזה מתכון מקורי ומיוחד ממש!
    נראה מאוד טעים ויפה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במאי 2018 בשעה 12:19

      תודה מק,סימה שלי

  7. יפצ'וק הגב 6 במאי 2018 בשעה 13:35

    וואי וואי וואי השבילים האלה בא לי לעבור דרכן…שיחוק אמיתי!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 במאי 2018 בשעה 15:22

      תודההה אהובה. גם אני הופתעתי מהתוצאה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס