יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת גבינה עם אגוזים
ראשי » ביקורות והמלצות » עוגת גבינה עם אגוזים

עוגת גבינה עם אגוזים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 10 במאי 2018 9 תגובות

עוגת גבינה עם אגוזים. עוגה שמשלבת שלוש אהבות שלי – בצק פריך, גבינה ומלית של פאי פקאן. התוצאה של שלושתם יחד יצאה טעימה במיוחד ומיוחדת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת גבינה עם אגוזים

כמויות הרעיונות של עוגות הגבינה שרצות לי בראש לקראת שבועות הן מטורפות והלוואי והיה לי זמן לממש חצי מהן. כל שנייה עובר לי בראש רעיון אחר שדוחק הצידה את הקודם וככה כל היום אני רושמת לי רעיונות על גבי רעיונות כי אני ממש לא זוכרת אם אני לא רושמת. העוגה הזו צצה לי במחשבות תוך כדי שאני שוכבת לי במיטה בשבת בצהריים ובוהה בטלוויזיה. בוהה כי המוח שלי כל הזמן אופה עוגות גבינה ואני לא מצליחה להתרכז בסדרה חדשה שהחלטתי לעקוב אחריה.  העוגה משלבת שלוש אהבות שלי יחד. אני מטורפת על בצקים פריכים, אוהבת מאוד עוגות גבינה עשירות ומכורה לפאי פקאן. העוגה שלי מורכבת מבצק פריך, מלית גבינה עשירה ומצופה בתערובת של פאי פקאן. ידעתי שכל שכבה בפני עצמה מאוד טעימה אבל לא ידעתי שהשילוב של שלושתן יחד תיתן עוגה כל כך טעימה ומיוחדת.

את מלית הגבינה שבדרך כלל אני מעשירה עם מחית וניל, הכנתי עם אינסטנט פודינג וניל שכבר יש בתוכו את גרגירי הווניל, מה שנותן לעוגה ניחוח וטעם ווניל עשיר בלי מחית או מקל וניל. אפשר כמובן לשים תמצית או מחית וניל במקום.

מי רוצה ביס? כל זמן הצילום נוביק עזר לי וחיכה וציפה כבר לרגע שאגיד לו שצריך לצלם את הביס של העוגה. חבל שלא שמעתם את אנחת הסיפוק שיצאה לו מהפה כשהגיע הרגע 🙂 וכשטעם מהעוגה.

כמה קטנה ככה חמודה וטעימה

עוגת גבינה עם אגוזים

לפני שמתחילים

  • אם במקרה שכחתם כמוני  לרפד את התבנית בנייר אפייה, אין בעייה. כשהעוגה יוצאת מהמקרר אחרי לילה, לוקחים סכין ומעבירים בין הדפנות בזהירות עד שהעוגה משתחררת.
  • אני שמתי גם פקאנים וגם קשיו. במבחן התוצאה- הקשיו מתרכך מעט ומאבד את הפריכות. בפעם הבאה אני אשים רק פקאנים. אם אין לכם בעייה עם זה שהם מעט מתרככים אז זה בסדר לשים קשיו.
  • העוגה עוברת הקפאה מצויין. הקפאתי חלק לשבוע והייתה טעימה מאוד אחרי הקפאה.

חומרים לתבנית בקוטר 24 ס”מ ובגובה 5 ס”מ  +3 עוגות קטנטנות או תבנית בקוטר 26 ס”מ

לבצק פריך

  • 2 כוסות קמח רגיל
  • 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1 ביצה גדולה
  • 1 כפית תמצית וניל

למלית גבינה

  • 250 גרם גבינת שמנת 30%
  • 200 גרם שמנת חמוצה (גביע אחד)
  • 200 גרם גבינה לבנה 5% שומן
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 ביצים גדולות
  • 1 אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל
  • גרידת לימון מחצי לימון

למלית אגוזים

  • ½1  כוסות אגוזים (פקאנים לא קלויים, קשיו קלוי)
  • ¼ כוס סוכר לבן
  • 1/3 כוס סוכר חום כהה (הדחוס)
  • 2 ביצים
  • ¼ כוס שמנת מתוקה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • ¼ כוס סירופ תירס/דבש/סילאן

אופן הכנה

  1. בצק פריך: שמים בקערת מעבד מזון קמח, חמאה וסוכר ומעבדים 2-3 דקות לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים רק כמה שניות עד שהבצק מתאחד.
  2. משמנים תבנית אפייה מתפרקת ומרפדים אותה בנייר אפייה. משאירים את שאריות  הנייר כך שיהיו גבוהים יותר מהתבנית וזה יעזור לנו לחלץ את העוגה לאחר האפייה.
  3. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח לעלה בעובי של כ- 1/2 ס”מ ונעזרים בנייר האפייה כדי להפוך את הבצק לתוך התבנית. מהדקים היטב את הדפנות והבסיס כך שהכל יהיה מרופד והדוק. מיישרים את החלק העליון של הבצק ונפטרים משאריות בצק מיותרות (מהשאריות נכין עוגות קטנות) דוקרים את הבסיס במזלג ומקפיאים לפחות חצי שעה – שעה.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  5. מניחים עוד נייר אפייה על הבצק הקפוא ומפזרים עליו שעועית יבשה. היא תשמש כמשקולת ותשמור שדפנות הבצק לא יצנחו. יש אפשרות לאפות בלי השעועית ואז הדפנות יצנחו ממש מעט.
  6. אופים את הבצק כ- 20-25 דקות עד שהוא משחים קלות. מוציאים מהתנור ומורידים את נייר האפייה עם השעועית.
  7. מנמיכים את חום התנור ל- 160 מעלות.
  8. מלית גבינה: מערבבים בקערה יחד את כל חומרי המלית לתערובת חלקה ומוזגים לתוך קלתית הבצק.
  9. אופים עוד 45 דקות עד שהעוגה מתייצבת אבל עדיין לא אפויה לחלוטין.
  10. מוציאים מהתנור את העוגה ומקררים 5 דקות.
  11. מנמיכים את חום התנור ל – 150 מעלות.
  12. מלית אגוזים: מערבבים יחד בקערה את כל חומרי מלית האגוזים ובעזרת כף מוזגים על הגבינה ומיישרים.
  13. מחזירים לתנור לאפייה של עוד 30 דקות עד שהמלית מתייצבת מעט.
  14. מקררים שעה – שעתיים מחוץ למקרר ומעבירים למקרר להתייצבות של כמה שעות ועדיף לילה.
  15. נעזרים בנייר האפייה כדי להרים את העוגה מתוך התבנית ומסירים את הנייר. העוגה מאוד יציבה כך שאין חשש, רק לעבוד בזהירות.
  16. הכנת קלתיות קטנות: משאריות הבצק הכנתי 3 קלתיות קטנטנות. ריפדתי תבניות קטנות, הקפאתי אותן, מילאתי במלית גבינה ללא אפייה מוקדמת, אפיתי 20 דקות, הוצאתי מהתנור, שמתי מלית אגוזים ואפיתי עוד חצי שעה.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
אגוזים וניל עוגת גבינה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

9 תגובות

  1. אלה הגב 14 במאי 2019 בשעה 8:26

    במלית האגוזים, האם ניתן לוותר על השמנת המתוקה או להחליף אותה במשהו אחר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 במאי 2019 בשעה 10:56

      היי אלה, שימי קרם קוקוס במקום

  2. יפצ'וק הגב 11 במאי 2018 בשעה 9:42

    אין ספק שילוב מנצח!!! תודה על התוצרים הנפלאים שלך♥

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 במאי 2018 בשעה 18:57

      באהבה מקסימה שלי

  3. עדי הגב 10 במאי 2018 בשעה 14:15

    העוגה יפיפיה, ניתן להקפיא אותה כולל החלק של הפקאנים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במאי 2018 בשעה 17:42

      תודהה. כולל הכל

  4. רויטל הגב 10 במאי 2018 בשעה 14:11

    איזה שילוב נהדר בין מלית הגבינה לציפוי של פאי אגוזים
    מדמיינת את הביס..יאמי!

  5. סיגל ברמר הגב 10 במאי 2018 בשעה 10:19

    עוגה מעלפתתת והיה לי העונג לטעום ממנה, חייבת להכין אותה תמונות משגעות מוכשרת 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במאי 2018 בשעה 11:02

      תודההה יפה שלי.

השארת תגובה

ביטול

הבית של יהודית אביב הלוחשת לאוכל
יהודית אביב

יהודית אביב

הלוחשת לאוכל
שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג’ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר “תפוז” שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו. באמת שלא הבנתי כלום ושום דבר בכל מה שקשור לעולם הבלוגים והבלוגרים ודי מתוך סקרנות ורצון להנציח את המתכונים שלי.........להמשך קריאה....
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל באינסטגרם

yehudit_aviv

Instagram post 2195000350872440268_608495305 אני שונאת חורף!! לא סובלת גשם. הכל יותר קשה ומסורבל, קר לי כל הזמן והחושך בשעה ארבע אחר הצהריים לא בא לי טוב (לא לי ולא לצילומים). אני גם לא מבינה את האנשים שמחכים לחורף ולגשם... אין כמו יום בהיר של שמש. 
קיצר, הדבר היחיד שחיובי בעיני בחורף זה המרקים. אני מתה על מרקים ואמנם אני אוכלת מידי פעם גם בקייץ אבל איך שיורד גשם, אני נכנסת למטבח ומעלה על האש סיר של מרק ליומיים.
הפעם, מרק פטריות עשיר וטעים בטירוף.
המתכון עלה הבוקר לבלוג. יש גם סרטונים עם שלבי ההכנה גם בבלוג וחלק בסטורי.
תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון בבלוג. .
.
.
#soup
#mushroomsofinstagram
#mushrooms
#mushroomsoup🍄
#onthekitchen
#ontheblog
#onmykitchentable
#thefeedfeedsoup
Instagram post 2193483592625909091_608495305 שבת תותים לכם🍓🍓
בגדול היא התחסלה בערך שלוש שעות אחרי שיצאה מהתנור 😱
מזללל שלוקח בדיוק חמש דקות להכין אותה (מי שלא מאמין, שייכנס לסטורי, העליתי שם בלייב את שלבי ההכנה) ועוד40דקות לאפות אותה, כך שאין בעייה להכין אותה שוב ושוב.
עוגת תותים ושטרוייזל עכשיו גם בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל והיא הראשונה בדף הראשי.
הלכתי להכין עוד אחת😋... ביי 😉
https://www.yehudit-aviv.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%9d/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a9%d7%98%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%99%d7%96%d7%9c-%d7%a9%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9d/
🍓
🍓
🍓
#strawberry
#thefeedfeedbaking
#foodporn
#cakes
#thefeedfeedcake
#gargeran
#imsomartha
#foodphotography
#strwaberrycake
#onthekitchen
#ontheblog
#lovetocook
Instagram post 2192985443092393452_608495305 שבת שלום 💕💕
Instagram post 2191979524061560619_608495305 סיר של שישי בצהריים בחמישי
תכתבו בגוגל תבשיל קציצות ואפונה הלוחשת לאוכל
💕
#foodphotography
#food52
#lovefood
#pea
#lovetoeat
#feedfeed
#feedfeedmeatballs
#meat
#meatballs
Instagram post 2190668433352243771_608495305 בהתלבטות בין שקשוקה לפיצה לא הצלחתי לבחור אז שילבתי ביניהם 😜
לפני החפירות אני כבר אומרת לכם שהמתכון כבר בבלוג כולל סרטונים שממחישים את ההכנה ומי שירצה אשלח לו לינק לפרטי ומאוחר יותר זה יהיה בסטורי.
.

זה שאני מכורה לבצקים אתם בטוח כבר מבינים ובכל זאת, כשאחד הילדים (ילדים עאלק😂😂 עוד שנייה הם בפנסיה) ממש רעב ומתקשר אלי כמו שקרה אתמול למשל בעשר בלילה (כן, חורצ'ק) ושואל אם אני יכולה להכין לו משהו לאכול, אני שולפת בצק מוכן, במקרה הזה בצק פיצה מצונן של שמרית, רוטב שקשוקה שהיה לי במקרר, גבינות ונולדה לה שקשופיצה טעימה בטירוף בכלום זמן וכלום עבודה.
היתרון בבצקים של שמרית שההיכרות הראשונה שלי איתם הייתה דרך שיתוף פעולה שעשיתי איתם ומאז הם הפכו לדיירי קבע אצלי במקרר, זה שהם מוכנים מייד לעבודה. אין צורך להפשיר וזה יתרון ענק בעיני והם גם טעימים ביותר. כן, אין תחליף לבצק שמכינים לבד בבית אבל זה פתרון מעולה כשאין זמן להכין או כשרוצים להכין ארוחה ברגע.

@shimrit_baking
#shakshuka
#tomatoes
#foodporn
#foodphotography
#gargeran
#imsomartha
#lovetoeat
#eggs
#dough
Instagram post 2188443277150090220_608495305 סך הכל ארוחת בוקר די שפויה לא??
קצת קרפים, קצפת ותותים כי אני הכי שמחה שהם שוב כאן
.
.
.
#strawberrycake
#strawberry
#mascapone
#krep
#foodphotography
#foodporn
#sweet
#vanilla
Instagram post 2186937707502812543_608495305 אחת העוגות הכי מגניבות שיצא לי להכין. היא ישבה לי בראש מלא זמן עד שיצאה לפועל. היא מזמןןןן בבלוג ועשרות הכינו אותה ושלחו לי תמונות. בא לי להחיות אותה שוב וכנראה שהשבת אכין אותה בגרסה אחרת. .שמתי לכם לינק בסטוריז ובהיילייטס. או פשוט חפשו בגוגל עוגת שמרים משובללת הלוחשת לאוכל
.
#cakes
#chocolatecookake
#chocolate
#chocolatelover
#foodphotography
#Yeast cake
#yeastDoug
#foodphotography
#foodporn
#chocolate
Instagram post 2184866163716863351_608495305 מה יש בהם שכל כך הרבה אנשים אוהבים אותם?? האמת, אני לא גדלתי על פתיתים. אצלנו בבית לא היו פתיתים או פסטה. יותר בכיוון של תבשילים מרוקאים חמים עם מלא רוטב ולחם.
כך יצא שלא הכנתי פתיתים עד שהתחתנתי, ילדתי והילדים גדלו מספיק כדי לבקש את הפתיתים שאכלו בצהרונים. גם פסטה הכנתי רק בגלל שאכלו בגן וביקשו.
היום אני כמובן מכינה על בסיס קבוע כי כולם אוהבים.
ובכל זאת, מלא אנשים לא מצליחים להכין פתיתים אחד אחד ויוצא להם מעין גושים של פתיתים. "הסוד" הוא כמות השמן והמים. גם הפתיתים, ממש כמו האורז אוהבים שהשמן יעטוף אותם ממש טוב, כמות המים תקבע אם ייצאו פתיתים נימוחים אחד אחד או דייסת פתיתים 😂
בקיצור, המתכון עלה לפני כמה שנים לבלוג והדבר שהכי הפתיע אותי זה הכמות ההיסטרית של הכניסות למתכון הכל כך פשוט וגם כמות התגובות והשאלות... כולה פתיתים אבל כנראה שיש להם מקום של אהבה בהרבה לבבות ובתים.
תכתבו בגוגל פתיתים הלוחשת לאוכל ואתם שם לכל הטיפים לקבלת פתיתים נימוחים אחד אחד, טעימים טעימים
.
.
.
#israeli_food
#foodphotography
#israeli_kitchen
#food52
#pasta
#lovetoeat
#thefeedfeed
#thefeedfeedvegan
Instagram post 2183456237320824857_608495305 עוגת השבת קצת באיחור אבל אתם יודעים מה אומרים על זה😉
קיצר, הבראוניז הכי טעימים ומושלמים שהכנתי מעולם.
פאדג'יים בטירוף, מעליהם הכנתי שכבה של טופי מלוח שאם עוד לא טעמתם כזה, אתם לא מבינים מה אתם מפסידים וכדי להשחית עוד יותר, הכנתי פופקורן בקרמל שלא הפסקנו לנשנש אותו בלי קשר לבראוניז.
ממש ממש עכשיו כל המתכונים עלו לבלוג ויש גם סרטוני הסבר לכל הטוב הזה. אתמול היה לי עומס יתר ולא הספקתי להעלות סטוריז... הם עוד יעלו ויישמרו בהיילייטס. בינתיים הכל בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון.
אה, רק לפרוטוקול, את הבראוניז הכנתי עם קמח כוסמין, כך שהם בריאים😂😂
הרקעים של יעל מקפיצים כל פריים למעלה למעלה

@yaelyaniv
.
.
.

#chocolatelover
#chocolate
#brownies
#popcorn🍿
#caramelpopcorn
#israeli_food #foodphotography
#foodporn
#sweet
#candies
#sweetpopcorn
#caramelsauce
לצפייה בתמונות נוספות.....
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס