יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת גבינה עם אגוזים
ראשי » ביקורות והמלצות » עוגת גבינה עם אגוזים

עוגת גבינה עם אגוזים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 10 במאי 2018 9 תגובות

עוגת גבינה עם אגוזים. עוגה שמשלבת שלוש אהבות שלי – בצק פריך, גבינה ומלית של פאי פקאן. התוצאה של שלושתם יחד יצאה טעימה במיוחד ומיוחדת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת גבינה עם אגוזים

כמויות הרעיונות של עוגות הגבינה שרצות לי בראש לקראת שבועות הן מטורפות והלוואי והיה לי זמן לממש חצי מהן. כל שנייה עובר לי בראש רעיון אחר שדוחק הצידה את הקודם וככה כל היום אני רושמת לי רעיונות על גבי רעיונות כי אני ממש לא זוכרת אם אני לא רושמת. העוגה הזו צצה לי במחשבות תוך כדי שאני שוכבת לי במיטה בשבת בצהריים ובוהה בטלוויזיה. בוהה כי המוח שלי כל הזמן אופה עוגות גבינה ואני לא מצליחה להתרכז בסדרה חדשה שהחלטתי לעקוב אחריה.  העוגה משלבת שלוש אהבות שלי יחד. אני מטורפת על בצקים פריכים, אוהבת מאוד עוגות גבינה עשירות ומכורה לפאי פקאן. העוגה שלי מורכבת מבצק פריך, מלית גבינה עשירה ומצופה בתערובת של פאי פקאן. ידעתי שכל שכבה בפני עצמה מאוד טעימה אבל לא ידעתי שהשילוב של שלושתן יחד תיתן עוגה כל כך טעימה ומיוחדת.

את מלית הגבינה שבדרך כלל אני מעשירה עם מחית וניל, הכנתי עם אינסטנט פודינג וניל שכבר יש בתוכו את גרגירי הווניל, מה שנותן לעוגה ניחוח וטעם ווניל עשיר בלי מחית או מקל וניל. אפשר כמובן לשים תמצית או מחית וניל במקום.

מי רוצה ביס? כל זמן הצילום נוביק עזר לי וחיכה וציפה כבר לרגע שאגיד לו שצריך לצלם את הביס של העוגה. חבל שלא שמעתם את אנחת הסיפוק שיצאה לו מהפה כשהגיע הרגע 🙂 וכשטעם מהעוגה.

כמה קטנה ככה חמודה וטעימה

עוגת גבינה עם אגוזים

לפני שמתחילים

  • אם במקרה שכחתם כמוני  לרפד את התבנית בנייר אפייה, אין בעייה. כשהעוגה יוצאת מהמקרר אחרי לילה, לוקחים סכין ומעבירים בין הדפנות בזהירות עד שהעוגה משתחררת.
  • אני שמתי גם פקאנים וגם קשיו. במבחן התוצאה- הקשיו מתרכך מעט ומאבד את הפריכות. בפעם הבאה אני אשים רק פקאנים. אם אין לכם בעייה עם זה שהם מעט מתרככים אז זה בסדר לשים קשיו.
  • העוגה עוברת הקפאה מצויין. הקפאתי חלק לשבוע והייתה טעימה מאוד אחרי הקפאה.

חומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ ובגובה 5 ס"מ  +3 עוגות קטנטנות או תבנית בקוטר 26 ס"מ

לבצק פריך

  • 2 כוסות קמח רגיל
  • 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1 ביצה גדולה
  • 1 כפית תמצית וניל

למלית גבינה

  • 250 גרם גבינת שמנת 30%
  • 200 גרם שמנת חמוצה (גביע אחד)
  • 200 גרם גבינה לבנה 5% שומן
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 ביצים גדולות
  • 1 אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל
  • גרידת לימון מחצי לימון

למלית אגוזים

  • ½1  כוסות אגוזים (פקאנים לא קלויים, קשיו קלוי)
  • ¼ כוס סוכר לבן
  • 1/3 כוס סוכר חום כהה (הדחוס)
  • 2 ביצים
  • ¼ כוס שמנת מתוקה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • ¼ כוס סירופ תירס/דבש/סילאן

אופן הכנה

  1. בצק פריך: שמים בקערת מעבד מזון קמח, חמאה וסוכר ומעבדים 2-3 דקות לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים רק כמה שניות עד שהבצק מתאחד.
  2. משמנים תבנית אפייה מתפרקת ומרפדים אותה בנייר אפייה. משאירים את שאריות  הנייר כך שיהיו גבוהים יותר מהתבנית וזה יעזור לנו לחלץ את העוגה לאחר האפייה.
  3. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח לעלה בעובי של כ- 1/2 ס"מ ונעזרים בנייר האפייה כדי להפוך את הבצק לתוך התבנית. מהדקים היטב את הדפנות והבסיס כך שהכל יהיה מרופד והדוק. מיישרים את החלק העליון של הבצק ונפטרים משאריות בצק מיותרות (מהשאריות נכין עוגות קטנות) דוקרים את הבסיס במזלג ומקפיאים לפחות חצי שעה – שעה.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  5. מניחים עוד נייר אפייה על הבצק הקפוא ומפזרים עליו שעועית יבשה. היא תשמש כמשקולת ותשמור שדפנות הבצק לא יצנחו. יש אפשרות לאפות בלי השעועית ואז הדפנות יצנחו ממש מעט.
  6. אופים את הבצק כ- 20-25 דקות עד שהוא משחים קלות. מוציאים מהתנור ומורידים את נייר האפייה עם השעועית.
  7. מנמיכים את חום התנור ל- 160 מעלות.
  8. מלית גבינה: מערבבים בקערה יחד את כל חומרי המלית לתערובת חלקה ומוזגים לתוך קלתית הבצק.
  9. אופים עוד 45 דקות עד שהעוגה מתייצבת אבל עדיין לא אפויה לחלוטין.
  10. מוציאים מהתנור את העוגה ומקררים 5 דקות.
  11. מנמיכים את חום התנור ל – 150 מעלות.
  12. מלית אגוזים: מערבבים יחד בקערה את כל חומרי מלית האגוזים ובעזרת כף מוזגים על הגבינה ומיישרים.
  13. מחזירים לתנור לאפייה של עוד 30 דקות עד שהמלית מתייצבת מעט.
  14. מקררים שעה – שעתיים מחוץ למקרר ומעבירים למקרר להתייצבות של כמה שעות ועדיף לילה.
  15. נעזרים בנייר האפייה כדי להרים את העוגה מתוך התבנית ומסירים את הנייר. העוגה מאוד יציבה כך שאין חשש, רק לעבוד בזהירות.
  16. הכנת קלתיות קטנות: משאריות הבצק הכנתי 3 קלתיות קטנטנות. ריפדתי תבניות קטנות, הקפאתי אותן, מילאתי במלית גבינה ללא אפייה מוקדמת, אפיתי 20 דקות, הוצאתי מהתנור, שמתי מלית אגוזים ואפיתי עוד חצי שעה.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חלה לשבת קלועה מ - 7 רצועות
    חלה לשבת קלועה מ - 7 רצועות
  • עוגת גבינה קרה ופירורים מושלמת!!
    עוגת גבינה קרה ופירורים מושלמת!!
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)
    בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)
אגוזים וניל עוגת גבינה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

9 תגובות

  1. אלה הגב 14 במאי 2019 בשעה 8:26

    במלית האגוזים, האם ניתן לוותר על השמנת המתוקה או להחליף אותה במשהו אחר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 במאי 2019 בשעה 10:56

      היי אלה, שימי קרם קוקוס במקום

  2. יפצ'וק הגב 11 במאי 2018 בשעה 9:42

    אין ספק שילוב מנצח!!! תודה על התוצרים הנפלאים שלך♥

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 במאי 2018 בשעה 18:57

      באהבה מקסימה שלי

  3. עדי הגב 10 במאי 2018 בשעה 14:15

    העוגה יפיפיה, ניתן להקפיא אותה כולל החלק של הפקאנים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במאי 2018 בשעה 17:42

      תודהה. כולל הכל

  4. רויטל הגב 10 במאי 2018 בשעה 14:11

    איזה שילוב נהדר בין מלית הגבינה לציפוי של פאי אגוזים
    מדמיינת את הביס..יאמי!

  5. סיגל ברמר הגב 10 במאי 2018 בשעה 10:19

    עוגה מעלפתתת והיה לי העונג לטעום ממנה, חייבת להכין אותה תמונות משגעות מוכשרת 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במאי 2018 בשעה 11:02

      תודההה יפה שלי.

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס