יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת גבינה קרה עם פחזניות וניל – פטל
ראשי » ביקורות והמלצות » עוגת גבינה קרה עם פחזניות וניל – פטל

עוגת גבינה קרה עם פחזניות וניל – פטל

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 25 במאי 2019 15 תגובות

העוגה הכי מהממת שתכינו לשבועות או לכל אירוע אחר, היא גונבת את ההצגה, היא טעימה בטירוף ולא כזה מורכבת להכנה כמו שהיא נראית

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת גבינה קרה עם פחזניות וניל – פטל
עוגת גבינה ופחזניות

תבטלו את כל התכניות שעשיתם לעוגה לשבועות!! מצאתי לכם את העוגה שתגנוב את ההצגה, זאת עם אפקט ה -וואווו, זאת שתעלף את כולם, זאת שאף אחד לא ישכח אותה, זאת שלא יפסיקו להחמיא לכם עליה……. על העוגה הזו חלמתי מלא מלא זמן. ידעתי בדיוק איך אני רוצה שהיא תיראה ותטעם ואיזה כייףףף שהיא יצאה בול כמו שדמיינתי. זו לא עוד עוגת פחזניות כמו שכבר הכנתי לפני כמה שנים, הפעם הכנתי פחזניות קטנטנות שכאשר פורסים את העוגה הן נחשפות וזה מהמםםםם כל כך וזה טעיםםםם ואני מתלהבתתתתת 🙂 🙂

אמאל'הההה זה מהמם! אני מאוהבת

עוגת גבינה ופחזניות

את העוגה הזו הכנתי עם קצפת וניל ואת הפחזניות הקטנטנות שנמצאות בתוך העוגה הכנתי עם מחית פטל כי אני בתקופה ורדרדה בחיים שלי 🙂 אבל אפשר למלא אותן בכל טעם שאוהבים – מחית פיסטוק, קפה, שוקולד, תותים וכו'.

לכל החוששים והחוששות מהכנת פחזניות, אל חשש!! הכנתי לכם מדריך מפורט ומצולם להכנת בצק רבוך (כן, פחזניות מכינים מבצק רבוך, מלשון רביכה), כך שאין סיכוי להיכשל ובכלל פחזניות זה אחד הקינוחים הכי קלים להכנה אם רק נצמדים לכמה ניואנסים קטנים.

מכינים בצק רבוך ממש בקלות

מכינים בסיס לעוגה – פשוט מזלפים שבלול בקוטר הרינג ואופים

מזלפים גם מלא פחזניות קטנטנות

חורצים X בתחתית הפחזנייה או בצד כדי למלא אותה בקרם

מכינים קצפת וניל – פטל וממלאים את כל הפחזניות

מניחים שקף על דפנות הרינג. מכינים תערובת עוגת גבינה ומוזגים חצי ממנה על בסיס הפחזנייה הגדולה. מסדרים מעל פחזניות קטנטנות שמילאנו בווניל ופטל, שוב שכבת גבינה ומסיימים בפחזניות.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

אחרי שהיא מתייצבת במקרר, מצפים בשוקולד לבן ושוקולד לבן ופטל כדי שתהיה מושחתת עד הסוף

עוגת גבינה קרה עם פחזניות וניל – פטל

לפני שמתחילים

  • העוגה הזו היא עם גבינות שמנות וכבדות יחסית, כמו עוגות אמריקאיות ולכן אין בה ג'לטין.
  • ההסבר לעוגה הזו ארוך אבל היא לא מורכבת ולא לוקח הרבה זמן להכין אותה. החלק הכי "קשה" זה הכנת הפחזניות שגם הן לא לוקחות הרבה זמן והתעסקות.
  • את העוגה הזו החלטתי להכין בטעם וניל פטל. אפשר למלא את הפחזניות בכל טעם שאוהבים כגון: פיסטוק, שוקולד, קפה, תות, מנגו וכו'.
  • אם רוצים שוליים חלקים, שמים שקף על דפנות הרינג ומקפיאים שעתיים לפני שמחלצים את העוגה מהרינג.
  • העוגה עוברת מעולה הקפאה. אין בעייה להכין ולהקפיא ואז להפשיר במקרר.

מצרכים לתבנית/רינג בקוטר 24 ס"מ

לבצק רבוך

  • ½ כוס מים
  • 1  כוס חלב
  • ½ כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 150 גרם חמאה
  • ½1 כוס קמח מנופה 
  • 5 ביצים גדולות

לקרם וניל – פטל

  • 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
  • 150 גרם פטל קפוא מופשר
  • 1 כפית מחית/תמצית וניל
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל

למלית גבינה

  • 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
  • 1 גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר
  • 1 קרם פרש או שמנת חמוצה (200 גרם)
  • 3/4 כוס אבקת סוכר
  • 1/3 כוס אינסטנט פודינג וניל
  • 100 גרם שוקולד לבן

לציפוי:

  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 2 כפות שמנת מתוקה
  • כ – 100 גרם מחית פטל (טוחנים פטל קפוא) + עוד כמה כפות שמנת מתוקה עד שמגיעים למרקם הרצוי (הסבר בהמשך).

אופן ההכנה

  1. הכנת פחזניות: שמים בסיר מים, חלב, מלח, סוכר וחמאה ומביאים לרתיחה מלאה והמסה מוחלטת של החמאה.
  2. מנמיכים את האש ומוסיפים בבת אחת את הקמח. בעזרת כף עץ מערבבים כל הזמן עד שהתערובת הדביקה נפרדת משולי הסיר ונצמדת לכף. ממשיכים לערבב עוד כ-5 דקות על מנת לייבש את הבצק.
  3. מסירים מהאש ומקררים היטב. שיטת קירור מהירה: מערבלים את התערובת במיקסר עם וו גיטרה עד שכל האדים יוצאים והתערובת מתקררת מעט.
  4. מתחילים להוסיף ביצה אחר ביצה. כל פעם מוסיפים ביצה אחת ומערבלים עם המיקסר עד שהביצה נטמעת לחלוטין בתערובת. מה שקורה זה שהתערובת מתפרקת למעין גושים ואחרי דקה חוזרת לעצמה. ממשיכים לערבל עד שהתערובת מתאחדת חזרה  ומוסיפים עוד ביצה וכן הלאה את כל הביצים. עכשיו, השלב הכי קריטי זה שהבצק יהיה בדיוק במרקם הנכון: רך מספיק כדי שאפשר יהיה לזלף אותו ויציב מספיק כדי שלא יימרח לנו וייצאו לנו פיתות, לכן, אם יש ספק אז אין ספק. כלומר: אם נראה לכם שחסרה ביצה אז לא להוסיף אחת שלמה אלא לטרוף ביצה אחת בקערית, ולהוסיף כף אחת, ועוד כף אם צריך, עד שיש בצק ראוי לזילוף. ואיך בודקים שהבצק בדיוק במידה הנכונה? לוקחים בצק בין שתי אצבעות ואם נוצר מעין שפיץ אז הבצק בדיוק במידה הנכונה לאפייה.
  5. ממלאים שקית זילוף בתערובת הפחזניות. מרפדים רינג בנייר אפייה ומזלפים פחזנייה אחת גדולה, כמו מעין שבלול גדול. אופים בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות כ –30 דקות או עד שהבסיס מזהיב היטב. מוציאים מהתנור ומקררים. מעבירים סכין חדה מסביב לדפנות הפחזנייה כדי לשחרר אותה אבל משאירים אותה ברינג.
  6. את שאר הבצק מזלפים להמון פחזניות קטנטנות ואופים כ – 15 דקות.
  7. מכינים קרם וניל – פטל: שמים בקערת המיקסר את שני מיכלי השמנת המתוקה ומתחילים להקציף. תוך כדי הקצפה מוסיפים את הפטל (אני מוסיפה אותו בלי לטחון למחית, המיקסר כבר עושה את העבודה) ומחית/תמצית וניל. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים אינסטנט פודינג עד שמקבלים קרם יציב.
  8. ממלאים את כל הפחזניות הקטנטנות.
  9. מכינים מלית עוגת גבינה: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, מסקרפונה, קרם פרש/שמנת חמוצה, אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לקרם יציב. ממסים במיקרוגל את השוקולד הלבן. מעבירים לקערת השוקולד כמה כפות מבלילת הגבינה ומערבבים (זה נקרא השוואת מרקמים), מוסיפים את השוקולד לבלילת הגבינה ומקציפים עד שהוא נטמע בבלילה.
  10. הרכבת העוגה: מסדרים שקף על דפנות הרינג כשהבסיס האפוי בתוכו כמובן. מוזגים מחצית ממלית הגבינה על הבסיס. מסדרים בצפיפות את הפחזניות הקטנות שמילאנו בקרם וניל – פטל. מוזגים מעל הפחזניות את שארית בלילת הגבינה. מסדרים מעל עוד פחזניות בצפיפות. שמים במקרר כמה שעות טובות להתייצבות ורצוי לילה. מחלצים את העוגה מהרינג ומסירים את השקף. אם רוצים שוליים חלקים, לפני שמסירים את השקף, שמים את העוגה שעתיים במקפיא.
  11. ציפוי: ממסים במיקרוגל שוקולד לבן ו – 2 כפות שמנת מתוקה לבלילה אחידה. מוזגים על כל פחזנייה מהשוקולד הלבן (משתמשים בחצי מכמות השוקולד). מוסיפים מחית פטל לשוקולד הלבן שנותר ומדללים עם עוד שמנת מתוקה – מוסיפים כפית אחר כפית שמנת מתוקה בהדרגה ורק עד שמקבלים את הצבע והמרקם הרצוי. מוזגים את השוקולד הוורדרד על השוקולד הלבן.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
    סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
  • עוגה בחושה שקדים ופטל
    עוגה בחושה שקדים ופטל
  • עוגת גבינה וביסקוויטים שוקולד בקרם קפה
    עוגת גבינה וביסקוויטים שוקולד בקרם קפה
  • עוגיות פרח ריבה עם ריבת פטל ביתית
    עוגיות פרח ריבה עם ריבת פטל ביתית
עוגת גבינה פחזניות פטל

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

15 תגובות

  1. יטא הגב 25 במאי 2020 בשעה 10:41

    היי נראה מדהים, רוצה לנסות אבל לא מוצאת את הקרם וניל למילוי הפחזניות. במה ואיך אפשר להמיר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 במאי 2020 בשעה 18:12

      אפשר כמובן להכין עם שמנת מתוקה 38%, להמתיק ממש במעט סוכר ולשים מחית/תמצית וניל.

  2. צביאל הגב 7 ביוני 2019 בשעה 8:21

    היי יהודית,
    כמה זה 1/3 כוס אינסטנט פודינג, בהשוואה לשקיות של 80 שקיות שזה נמכר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 ביוני 2019 בשעה 13:45

      היי צביאל,

      יש כוסות מדידה אוניברסליות. אם אין לך תיקח כוס חד פעמית לשתייה חמה ותחלק אותה לשלוש – זה שליש

  3. צביאל הגב 5 ביוני 2019 בשעה 14:58

    שלום יהודית,
    אשמח להמלצה למלית שוקולד במקום מחית הפטל.

    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 ביוני 2019 בשעה 18:57

      היי צביאל.
      במקום לשלב פטל בקצפת, תשלב 100 גרם שוקולד מריר מומס. בהצלחה

  4. אירית הגב 28 במאי 2019 בשעה 20:47

    העוגה , השבלול עלתה יותר מדי ואולי החור שעשיתי בשקית זילוף גדול מדי ואז כל העיסה למעשה 'התבזבזה' על תחתית העוגה ולא נשאר מספיק לפחזניות.
    המעטות שהצלחתי כן ליצור מיד ירדו בנפח ונהיו פיתות קטנות.
    מה לא עשיתי בסדר? לדעתך יהודית.
    מחר יש לבעלי יום הולדת ולקחתי סיכון לאפות עוגה שלא ניסיתי קודם.
    כל כך רציתי להצליח.
    מוכנה לנסות שוב, אבל שלא יקרה לי שוב

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 במאי 2019 בשעה 7:57

      היי אירית, אני מקווה שקראת את הפוסט שהכנתי על בצק רבוך. שם יש הסברים איך להצליח עם בצק רבוך. הסיבה שפחזניות משתטחות היא או בצק דליל מידי או אפייה מעטה מידי. צילמתי בדיוק איך הבצק צריך להיות לפני הזילוף וגם לתת זמן אפייה עד שהפחזנייה ממש יבשה ואז היא לא נופלת. אני מקווה שתנסי שוב ותצליחי כי באמת שזה לא מורכב וגם תלמדי להכין פחזניות מוצלחות. בהצלחה ואם תצטרכי עזרה אונליין אשמח לתת לך בוואוס אפ-0502546227

      • אירית הגב 29 במאי 2019 בשעה 19:45

        תודה יהודית. בודקת עכשיו את הפוסט על בצק רבוך. הייתי בטוחה שאצליח כי זו לא הפעם הראשונה שלי והפעם הראשונה היתה מהמתכון של רות סירקיס מזמן מזמן. טוב, עכשיו נכנסת לפוטס על בצק רבוך. כבר יעבור לבעלי החשק…. אולי אכין בלי העוגיות וזהו. נראה

  5. תמר הגב 25 במאי 2019 בשעה 15:36

    האם הפחזניות לא מאבדות את הפריכות במקפיא?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 במאי 2019 בשעה 18:51

      היי תמר,

      הן לא נשארות קריספיות בכל מקרה בדיוק כמו שפחזניות מתרככות במקרר אחרי יום עם הקרם אבל עדיין מאוד טעימות. העוגה טעימה גם אחרי כמה ימים.

    • נטלי הגב 10 ביוני 2019 בשעה 19:59

      האם אפשר לשים אותה במקפיא עם הציפוי ?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 ביוני 2019 בשעה 23:24

        היי נטלי. כן, אין בעייה

  6. רויטל הגב 25 במאי 2019 בשעה 12:36

    איזה עוגה מהממת. אהבתי את הפחזניות הקטנטנות בפנים. כל כך מיוחד וטעים

  7. סיגל הגב 25 במאי 2019 בשעה 11:00

    עוגת חלומות !!! איזה מטריפה רעיון טעים ויפהיפה מוכשרתתת ???

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס