יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
קינואה, עדשים וירקות עם חזה עוף במרינדה
ראשי » ביקורות והמלצות » קינואה, עדשים וירקות עם חזה עוף במרינדה

קינואה, עדשים וירקות עם חזה עוף במרינדה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 22 בינואר 2020 4 תגובות

קינואה עם עדשים וירקות בתוספת חזה עוף במרינדה וסלט שורשים טרי. ארוחה שלמה ומושלמת, די חסכונית בקלוריות יחסית, כך שהיא מתאימה לאנשים שמקפידים על תזונה מאוזנת, טעימה מאוד ומוכנה תוך 10-15 דקות

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
קינואה, עדשים וירקות עם חזה עוף במרינדה

החורף הקשה הזה והקור המטורף משאירים אותי לבינתיים עם עודף של שני קילוגרמים שלמים. במקרים אחרים אני מאודדד אוהבת עודפים, בבנק למשל 🙂 אבל עודפי משקל?? NO,NO,NO! אני באמת משתדלת לאכול מאוזן, למרות שאני מטורפת על מתוקים וקשה לי ממש לוותר עליהם, יש מצבים שחייב לעצור שנייה את הכל ולאזן. בכלל אני מאמינה באופן כללי באיזונים בחיים. כשזה קשור לאוכל – אני מאמינה שאפשר ומותר לאכול הכל, רק במידה ואם הגזמנו היום אז למחרת נאזן. יש לי מזל שאני מטורפת על ירקות בכל צורה כך שזה עוזר לאזן איתם.

העבודה האינטנסיבית מחוץ לבית מקשה עליי את השמירה והאכילה המאוזנת. אני מגיעה הביתה רעבה בטירוף ובלי יותר מידי סבלנות להכין לעצמי ארוחה, אז אני חוטפת מכל הבא ליד ואחר כך קפה ומתוק (כדי לאזן :)) והתוצאה ידועה מראש. גם העבודה על מתכונים לבלוג וכל הטעימות שיש לצידה, לא עוזרת לשמור. אז מצאתי לי פתרון מעולה לארוחה מלאה שלוקחת לי 10-15 דקות הכנה ויש בה את כל אבות המזון והוויטמינים שדרושים לגוף.

אני דואגת שיהיו לי במקפיא שקיות של ירקות מוכנים לבישול או הקפצה של סנפרוסט שלוקח 10 דקות לבשל. רוב הזמן זה מספיק לי ומשביע אותי ולפעמים אני משלבת את זה עם חזה עוף או פרגיות שהשריתי קצת במרינדה. לרוב אני משרה את החזה לילה קודם במרינדה כך שלוקח לי 5 דקות להכין אותו, ירקות לסלט אני חותכת מראש ושומרת בקופסאות במקרר, מחברת ביניהם ומתבלת ממש לפני הארוחה. כך יוצא שאני מכינה לי ארוחה שלמה במקסימום 15 דקות ואני לא חוטפת שום דבר בין לבין.

מוכן תוך 10 דקות

אני מכינה לחזה עוף מרינדה מחרדל דיז'ון, דבש, שום, מיץ לימון, פפריקה, מלח, פלפל ושמן זית ומשרה מינימום חצי שעה ורצוי לילה קודם או כמה שעות לפני הצלייה. את פרפר החזה עוף אני חותכת לשני חצאים. אפשר להכין עם חזה עוף דק יותר אבל באופן הזה הוא נשאר רך ועסיסי. אפשר כמובן להכין את אותה מרינדה עם פרגיות

בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח שלי

ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות

את הירקות אני חותכת לרצועות עם מנדולינה, שומרת כל ירק בקופסה נפרדת במקרר. לקראת הארוחה אני מחברת ביניהם ומתבלת

הלקט מכיל קינואה, עדשים, בטטה וכרובית שצריך לבשל 10 דקות ויש לנו ארוחה שלמה ומושלמת. אני טיגנתי בצל עד להזהבה, הוספתי את הקינואה והירקות, טיגנתי קלות, הוספתי מים רותחים, תיבלתי במלח ופלפל שחור וממש מעט סויה בהירה וטיפ טיפה דבש. אפשר אפילו לשים רק מלח ופלפל וזה טעים. אני תמיד אוהבת לשלב ירקות טריים קראנצ'יים באוכל שלי אז סלט שורשים זה מתבקש וטעים.

קינואה, עדשים וירקות עם חזה עוף במרינדה

לפני שמתחילים

  • אני הכנתי את הארוחה עם חזה עוף מטעמי חיסכון בקלוריות שאני מקפידה בימים אלו. אפשר להכין את אותה ארוחה עם פרגיות.
  • אמנם אני משתדלת לחסוך בקלוריות באופן יחסי אבל לא מוותרת על תיבול טוב (אמרנו איזונים)
  • הלקט מכיל את כל הדברים שאני אוהבת בשקית אחת. אני מתה על קינואה וזה פתרון מעולה לארוחה זריזה.

מצרכים ל2-3 מנות

חזה עוף במרינדה

  • 1 כפית גדושה חרדל דיז'ון
  • 2 כפיות דבש/סילאן
  • מלח לפי הטעם
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 שן שום כתושה
  • מיץ מלימון טרי שלם
  • 1/4 כפית פפריקה
  • 1 כפית שמן זית

קינואה, עדשים וירקות

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול פרוס לרצועות
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כף דבש/סילאן
  • 1/2 חבילה כוסברה/פטרוזיליה
  • 1/2 שקית לקט קינואה, עדשים וירקות של סנפרוסט
  • 1/4 כוס מים רותחים
  • מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

סלט

  • 1 קולורבי
  • 1 גזר
  • 1 מלפפון ירוק
  • 5 צנוניות
  • 1/2 בצל סגול
  • 1 כפית שמן זית
  • מלח
  • קורט פלפל שחור
  • מיץ לימון

אופן הכנה

חזה עוף במרינדה: מנקים את חזה העוף ואם זה פרפר שלם, חוצים אותו לשניים. שמים בקערה את כל החומרים ומכניסים את חזה העוף. שמים במקרר מינימום חצי שעה ואפשר לילה שלם.

לפני הארוחה מחממים מחבת על להבה בינונית (אפשר לשים כף שמן זית אבל לא חובה), מניחים את חזות העוף במחבת, מכסים עם מכסה וצורבים בערך 5 דקות, עד שהחזות מקבלים צבע זהוב יפה. הופכים את החזות וצורבים עוד 2-3 דקות רק עד שהם מקבלים צבע יפה. זהירות לא לייבש את החזות יתר על המידה. הם אמורים להישאר עסיסיים.

מעבירים לקרש חיתוך, נותנים לחזות לנוח דקה לפני שפורסים אותם.

קינואה, עדשים וירקות: מחממים שמן זית בסיר רחב ונמוך יחסית. מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים כמה דקות עד להזהבה. מוסיפים את הסויה והדבש וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהבצל מזהיב יפה. קוצצים כוסברה או פטרוזיליה ומוסיפים לסיר, מטגנים חצי דקה.

מוסיפים את הלקט ומטגנים דקה.

מוסיפים מים רותחים, מלח ופלפל שחור ומבשלים עוד 6-8 דקות, תוך ערבוב מידי פעם עד שהקינואה רכה ורוב הנוזלים התאדו. מערבבים עם מזלג וסוגרים את הסיר לדקה לפני שאוכלים.

סלט: פורסים את הירקות לרצועות בעזרת מנדולינה או קולפן ירקות מיוחד. את המלפפון פורסים רק את החלק הירוק, את החלק עם הגרעינים אני לא שמה בסלט. את הצנוניות פורסים לפרוסות עגולות.

מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל ולימון ומערבבים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • בורקס כבד עוף, חזה עוף ופטריות ברוטב
    בורקס כבד עוף, חזה עוף ופטריות ברוטב
  • לחם חלב יפני מנומר עם בטטה סגולה
    לחם חלב יפני מנומר עם בטטה סגולה
  • עוגת גבינה קרה ופירורים מושלמת!!
    עוגת גבינה קרה ופירורים מושלמת!!
  • סלט קינואה וירקות - סלט שהוא ארוחה שלמה
    סלט קינואה וירקות - סלט שהוא ארוחה שלמה
חזה עוף קינואה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

4 תגובות

  1. שירלי בר הגב 9 בנובמבר 2020 בשעה 14:23

    יצא טעים מאוד. ממליצה להכין ולהוסיף ללקט המוכן עוד חצי כוס קינואה שמתבשלת בנפרד

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בנובמבר 2020 בשעה 21:19

      היי שירלי,
      אני שמחה שאהבת. קינואה נוספת זה בהחלט מעולה

  2. זיוה הגב 6 ביולי 2020 בשעה 9:03

    איך להכין את הלקט ולא של סנפרוסט

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 ביולי 2020 בשעה 16:02

      היי זיוה,
      המתכון הוא עם לקט. את יכולה להכין מתכון אחר עם קינואה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס