יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
קרקרים גבינת קממבר וגרעינים ממכרים
ראשי » ביקורות והמלצות » קרקרים גבינת קממבר וגרעינים ממכרים

קרקרים גבינת קממבר וגרעינים ממכרים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 21 במאי 2018 7 תגובות

קרקרים גבינת קממבר וגרעינים ממכרים. קרקרים טעימים וקריספיים במיוחד. שילבתי במתכון גבינת קממבר שבש הטעמים העמוקים שלה העשירה אותם במיוחד

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
קרקרים גבינת קממבר וגרעינים ממכרים

אז היה לנו את שבועות, חג הגבינות ללא הפסקה. אכלנו כמויות מטורפות של מוצרי חלב, עוגות, עוגיות, קינוחים ומאפים ולאאא נמאס לנו. מבחינתי ששבועות יתקיים כל השנה ונאכל רק מוצרי חלב. מה איתכם? חובבי גבינות או בשר?  מתוק או מלוח? אני גם וגם- קודם מלוח ואז מתוק וחוזר חלילה 🙂

אני מתה על שיתופי פעולה! זה מוציא ממני יצירתיות יתירה כי אני אוהבת לאתגר את עצמי ולהכין דברים שעוד לא הכינו או שהכינו אבל בווריאציה אחרת, שונה. אני לא אוהבת לשחזר, אפילו לא את עצמי. הפעם קיבלתי משימה – לפתח מתכון עם גבינת קממבר. כן, גבינת קממבר במקור היא אכן צרפתית אבל מיוצרת כבר בכל העולם וגם בארץ. הקממבר מיוצרת מחלב בקר, היא עגולה ומצופה בקרום אכיל ומכילה 24 אחוזי שומן. הקממבר היא גבינה רכה בגוון שנהבי ועטופה בקרום אפרפר אכיל. יש כאלה שמעדיפים אותה טרייה וצעירה יותר עם טעמים מעודנים ויש את אלה שאוהבים אותה בשלה ועם טעמים עוצמתיים וחזקים יותר. בכל מקרה היא טעימה מאוד ומיוחדת.

ממסים במיקרוגל את גבינת הקממבר, מערבבים עם כל החומרים לבצק רך וגמיש. שמים במקרר לחצי שעה

מרדדים בין שני ניירות אפייה

חותכים לריבועים ואופים

אני החלטתי להכין מהקממבר קרקרים ולשלב בהם גרעינים. הטעם החזק של הגבינה התאים לי בדיוק לקרקרים המלוחים ולהגשה, המסתי את הקממבר 30 שניות במיקרוגל והגשתי מייד לשולחן. הייתה הסתערות רבתי על הקרקרים שנטבלו בגבינה הנמסה. הכי טעים זה לרענן את הגרון עם קצת יין לבן. זה משתלב מעולה עם הגבינה.

קרקרים גבינת קממבר וגרעינים ממכרים

  • 1 חבילת גבינת קממבר (השתמשתי בקממבר עין גדי של תנובה)
  • ¾ כוס שמן זית
  • ¾ כוס מים
  • 2 כפות גרעיני דלעת לא קלויים
  • 2 כפות גרעיני חמנייה לא קלויים
  • 2 כפות שומשום לבן
  • ½3 כוסות קמח רגיל
  • ¼1 כפיות מלח

להגשה

  • 1 גבינת קממבר

אופן הכנה

  1. ממסים את גבינת הקממבר במיקרוגל (בערך דקה). בעזרת מזלג מועכים ככל האפשר את הגבינה.
  2. מוסיפים לקערת הקממבר המומסת את שמן הזית, הגרעינים והשומשום ומערבבים. מוסיפים קמח ומלח ומערבבים עם הידיים כמה שניות רק עד שמתקבל בצק אחיד.
  3. שמים במקרר חצי שעה.
  4. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק בין שני ניירות אפייה לעלה דקיק. מפזרים על העלה שומשום ומעט מלח גס, מניחים שוב את נייר האפייה ומהדקים את השומשום והמלח בעזרת המערוך.
  5. חותכים בעזרת גלגלת משוננת לריבועים ומעבירים לתבנית אפייה.
  6. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות על מצב טורבו 15-20 דקות עד שהקרקרים שחומים. מקררים ושומרים בצנצנת אטומה.
  7. להגשה: מניחים את גבינת הקממבר השלמה בצלחת וחותכים את החלק העליון. מחממים 30 שניות עד דקה במיקרוגל, הגבינה נמסה וכך בדיוק צריך לאכול אותה עם הקרקרים. יין לבן טוב ליד ואתם מסודרים.

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • פיצה ביתית ללא לישה
    פיצה ביתית ללא לישה מושלמת
  • כדורי פררו רושה
    כדורי שוקולד ואגוזי לוז בסגנון פררו רושה
  • מופלטה ללא גלוטן
    מופלטה ללא גלוטן
  • עוגת גבינה בשלושה טעמים
    עוגת גבינה אפויה בשלושה טעמים
גבינת קממבר קרקרים שומשום

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

7 תגובות

  1. ענת הגב 5 באוגוסט 2022 בשעה 13:09

    ממש מתחשק לי להכין,
    אבל… יש לי בבית גרעינים קלויים (תערובת לסלט) האם זה אפשרי או שהם עלולים להישרף באפייה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 באוגוסט 2022 בשעה 13:22

      עלולים להישרף

  2. אורנה הגב 26 במאי 2018 בשעה 12:18

    הי יהודית ,,
    האם להמיס את כל גבינת הקממבר כולל המעטפת שבדרך כלל אני מקלפת ??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 במאי 2018 בשעה 14:19

      אני המסתי הכל. המעטפת אכילה

  3. סיגל ברמר הגב 23 במאי 2018 בשעה 15:19

    WOW איזה רעיון אדיר וטעים ! הקרקרים מטריפים חייבת להכין !!

  4. רויטל הגב 22 במאי 2018 בשעה 21:28

    ואו יהודית איזה קרקרים משגעים
    אהבתי את השילוב של הקממבר בתוך הקרקרים וגם בהגשה
    נפלא ממש!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 במאי 2018 בשעה 23:50

      תודההה רויטל אהובה. כייף ממש שאהבת

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס