יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
אסאדו וירקות שורש ביין בתנור
ראשי » ביקורות והמלצות » אסאדו וירקות שורש ביין בתנור

אסאדו וירקות שורש ביין בתנור

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 6 בדצמבר 2022 30 תגובות

מסוג הסירים הכי אהובים עליי. לא עובדים קשה בכלל, נותנים לתנור יעשה את כל העבודה. מכינים את הירקות והבשר בסיר ברזל יצוק ושולחים לתנור לכמה שעות עד שהכל רך ומקורמל. אני מגישה לשולחן עם הסיר כי הוא גם יפהפה להגשה והאוכל נראה בתוכו מהמם

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
אסאדו וירקות שורש ביין בתנור

זה מסוג הדברים שאני הכי אוהבת להכין, אין פה שום התעסקות ושום הכנה מוקדמת, 10 דקות הכנה ומשגרים לתנור בסיר ברזל יצוק שעושה את כל העבודה. הירקות והבשר משחימים ומתקרמלים בתוך הסיר הסגור שאוגר בתוכו חום ומדמה טאבון.

כנסו פה למבצע מטורף של 15% הנחה על כל האתר של מגנוס וגם על הסיר המדהים הזה

קוד קופון: yehudit15

כשיש הרבה אוכל להכין, כשיש אורחים או כשאין חשק לעבוד קשה במטבח, הסיר הזה הוא פתרון מעולה. התנור הוא זה שעובד ואנחנו עושים בינג' סדרות עד שהוא מוכן (ממש 🙂 🙂 הכל נכנס לתנור יחד ויוצא מושלם.

אסאדו הוא בשר טעים בטירוף ולא יקר, לכן הוא מומלץ מאוד לארוחות גדולות וכשרוצים להרשים במינימום מאמץ והוצאה ומקסימום טעם ויופי.

אסאדו וירקות שורש ביין בתנור

כנסו פה למבצע מטורף של 15% הנחה על כל האתר של מגנוס וגם על הסיר המדהים הזה

קוד קופון: yehudit15

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • אפשר לשים כל בשר לבישול ארוך במקום אסאדו כגון: מספר 5,6,8,10,2 ועוד.
  • אפשר לשים מגוון ירקות לפי מה שאוהבים או מה שיש בבית.
  • התבשיל במיטבו מייד אחרי שסיים את הזמן בתנור אבל כמובן שאפשר להכין מראש ולחמם בתנור או על הגז.
  • אפשר לעשות את אותו תהליך גם על הגז, אותו זמן בדיוק אבל זה יקבל מרקם של תבשיל רך בלי הקרמול שמקבלים בתנור.

מצרכים

לירקות

  • 6 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 בטטה
  • 2 בצלים סגולים
  • 1 שורש סלרי
  • 1 גזר גדול
  • חבילה בצלצלי שאלוט
  • 10 גבעולי טימין
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כף דבש
  • 2 כפיות מלח ים אטלנטי
  • 1.5 כפיות פלפל שחור גרוס

לבשר

  • 1.5 ק"ג אסאדו עם עצם
  • 1 כוס יין לבן חצי יבש
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית דבש
  • 1 כפית מלח ים אטלנטי
  • 1 כפית פלפל שחור

לפיזור

  • חופן חמוציות שלמות או שזיפים מגולענים
  • 10 גבעולי טימין
  • 2 מקלות קינמון

אופן הכנה

מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.

מכינים את הירקות: שוטפים היטב את הירקות, אין צורך לקלוף אותם. פורסים את תפוחי האדמה לחצי, את הבטטה לאורך לארבע, את הבצלים הסגולים לחצי, את שורש הסלרי לארבע,את הגזר לחתיכות ברוחב 3-4 ס"מ, , את בצלי השאלוט קולפים ומשאירים שלמים.

שמים את כל הירקות והטימין יחד בקערה גדולה ומתבלים בשמן זית, דבש, מלח ופלפל שחור ומערבבים טוב. מסדרים את כל הירקות בסיר.

מכינים את הבשר: שמים את הבשר בקערה בה הכנו את הירקות. אין צורך לשטוף אותה. מוזגים על הבשר את היין, שמן זית, דבש ומתבלים במלח ופלפל שחור. מעסים היטב את הבשר ומניחים בסיר מעל הירקות.

מפזרים חמוציות או שזיפים ללא גלעינים, מניחים את עלי הטימין ומניחים 2 מקלות קינמון.

סוגרים את הסיר עם המכסה.

מעבירים לתנור ל – 30-40 דקות ומנמיכים את החום ל – 150 מעלות.

ממשיכים לבשל בתנור עוד 4-5 שעות עד שהבשר רך, הרוטב הצטמצם והירקות שחומים ומקורמלים. אם רואים שהבשר מקבל צבע בחלק העליון אפשר להפוך אותו. כיוון שהוא מונח על הירקות והסיר משחים את החלק העליון גם כשהסיר סגור (שזה מדהיםםם) ואת החלק התחתון פחות, אז מומלץ לבדוק את הבשר ואם יש צורך אז להפוך.

מגישים מייד עם אורז לבן.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • פרנה בסיר ברזל
    פרנה מרוקאית שמכינים בסיר ברזל יצוק
  • חמין מקרוני
    חמין מקרוני עם עוף ותפוחי אדמה
  • כרובית במילוי בשר
    כרובית שלמה במילוי בשר אפויה בתנור
  • טבית
    טבית - חמין אורז, עוף ובשר עירקי

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

30 תגובות

  1. הדר הגב 9 בדצמבר 2023 בשעה 8:48

    היי!
    אפשר להחליף יין לבן באדום?

    ואם יש לי קוביות אסאדו 7*5 ס״מ בערך ולא נתחים גדולים , זה משפיע על זמן הבישול? אם כן, לקצר את הזמן? או להוריד את החום?

    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בדצמבר 2023 בשעה 11:49

      היי הדר, אפשר כל יין שטעים לך לשתות. אם האסאדו קטן יותר מן הסתם זמני האפייה מתקצרים

  2. עירית הגב 10 בספטמבר 2023 בשעה 21:56

    היי יהודית, הכנתי כבר פעמיים את המתכון, העברתי את הבשר עם היין לתבנית מעל הירקות והנוזלים לא התאדו לי גם לאחר 5 שעות בתנור- נהיה ממש מרק בתחתית. למה? מה לעשות אחרת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בספטמבר 2023 בשעה 21:57

      באיזה סיר את מכינה?

      • עירית הגב 11 בספטמבר 2023 בשעה 11:54

        סיר מלבני של סולתם שניתן להכניס לתנור

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בספטמבר 2023 בשעה 17:03

          תפתחי אותו אחרי כמה זמן שיתאדו. התבשיל מותאם לסיר יציקת ברזל של מגנוס

  3. שני הגב 12 באפריל 2023 בשעה 6:06

    היי
    תודה רבה על המתכונים הנפלאים 🙂
    אפשר לדעת מה קוטר וגובה הסיר שלך?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באפריל 2023 בשעה 14:25

      סוטאז' 34 ס"מ

  4. מירי קרן הגב 11 באפריל 2023 בשעה 0:27

    יהודית יקרה
    זו לא הפעם הראשונה שאני עושה את המתכון והוא מדהים הודות לך.
    החלפתי תנור והיום עשיתי פעם ראשונה בו כמובן לפי הוראותיך לאחר 4 שעות כמעט ואין לי נוזלים בסיר מה לעשות? איך אני יכולה להרטיב את התבשיל ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באפריל 2023 בשעה 14:25

      היי מירי,
      מניחה שזה כבר לא רלוונטי אבל לפעם הבאה חום נמוך יותר. כל תנור אופה אחרת

  5. ריטה הגב 16 במרץ 2023 בשעה 15:28

    היי, לא כ"כ הבנתי את הקטע עם היין, לאחר שמעסים את הבשר האם מעבירים רק אותו לתוךלך הסיר או יחד עם כל הנוזלים ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 במרץ 2023 בשעה 17:21

      יחד עם הכל

  6. אילנה הגב 2 במרץ 2023 בשעה 13:27

    אפשר להכין ברוסטר? ו אם יש צורך לטכן את הבשר לפני הכניסה לתנור?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 במרץ 2023 בשעה 17:50

      אפשר בכל סיר אבל יוצא שונה. תכיני אותו דבר

  7. אפרת הגב 9 בפברואר 2023 בשעה 14:47

    שלום, עשיתי אתמול ויצא טעים אך הבשר יצא שחום מחוץ ויבש ורך מבפנים למרות שהפכתי מספר פעמים, זה אמור להיות ככה או שעשיתי משהו לא בסדר? השתמשתי באסאדו רגיל ללא עצם

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בפברואר 2023 בשעה 18:39

      אולי התנור שלך חזק. תעשי עם נמוך יותר פעם הבאה

  8. מיכל הגב 24 בינואר 2023 בשעה 19:01

    היי אני מכינה בסיר סוטאז׳ האם יש צורך לצרוב את הבשר לפני הכנסה לתנור?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בינואר 2023 בשעה 21:21

      כן

  9. ברוריה הגב 4 בינואר 2023 בשעה 19:41

    יעבוד עם גוש אסאדו ללא עצם?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בינואר 2023 בשעה 17:38

      בהחלט

  10. דיקלה הגב 30 בדצמבר 2022 בשעה 11:13

    תודה על המתכון, נכנס לתנור
    שבת שלום????

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בדצמבר 2022 בשעה 11:36

      באהבה שבת שלום

  11. דויד הגב 26 בדצמבר 2022 בשעה 23:12

    האם אפשר/כדי לסגור את הבשר לפני לכמה דקות על האש ואז להכניז לתנור עם שאר הירקות ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בדצמבר 2022 בשעה 10:32

      בסיר ברזל אין צורך

  12. ליה הגב 16 בדצמבר 2022 בשעה 12:44

    האם שופכים גם את הרוטב של הבשר לתוך תבשיל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בדצמבר 2022 בשעה 9:02

      איזה רוטב? תקראי שוב את המתכון. שמים הכל יחד ומכניסים לתנור

  13. חנה ברטל הגב 15 בדצמבר 2022 בשעה 19:23

    הכנתי היום מתכון נפלא, מדוייק וטעים
    תודה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בדצמבר 2022 בשעה 8:58

      כייף לשמוע?

  14. מיכל הגב 14 בדצמבר 2022 בשעה 7:33

    שלום
    נראה מעולה!
    האם אפשר להחליף את היין הלבן בבירה לבנה?

    תודה, מיכל

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בדצמבר 2022 בשעה 23:33

      אפשרי

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס