יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
מפרום תפוחי אדמה על מצע קוסקוס אמיתי
ראשי » בשר » מפרום תפוחי אדמה על מצע קוסקוס אמיתי

מפרום תפוחי אדמה על מצע קוסקוס אמיתי

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 11 בספטמבר 2022 23 תגובות

תבשיל שדורש קצת עבודה אבל הכי טעים ושווה הכנה! כשאני כבר מכינה, אני מכינה כמות ומקפיאה. את המפרום אחרי הטיגון הטרי אני אוהבת לאכול ככה, בלי רוטב, ישר מהטיגון כשהוא חמים, מכניסה לתוך חלה טעימה או לחמנייה ביתית ואת השאר אני שומרת במקרר או מקפיאה. אם שומרים במקרר, אפשר להנות מהמפרום גם במהלך השבוע, זה עדיין מאוד טעים.  את המפרום הקפוא אי אפשר כבר לאכול כפי שהוא אבל בתוך תבשיל או מרק של קוסקוס זה טעים ביותר.



מה שצריך להקפיד הוא על חיתוך מאוד מאוד דק של תפוחי האדמה אחרת הוא לא מתרכך בטיגון. את המפרום מטגנים בשמן די עמוק, כך שכמעט כל המפרום שוחה לו בתוך השמן (לא אמרתי דיאטטי :)) וטיגון די ארוך- כמעט רבע שעה כל צד עד שכשנועצים סכין היא נכנסת בקלות לתפוח האדמה.


אני אוהבת לבשל מרק ירקות פיקנטי אדום ולשים על קוסקוס ביתי שזה הכי טעים בעולם. את כל הדרך לקוסקוס הביתי תמצאו כאן. אני ממליצה לא לוותר על הביתי כי אין להשוות את הטעם לקוסקוס המוכן או לקוסקוס המהיר במיקרוגל שהוא לא רע אבל זה לא זה. 



מפרום תפוחי אדמה על מצע קוסקוס אמיתי

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • המתכון הזה מאוד ארוך ומורכב אבל אם תיצמדו לשלבים ייצא לכם סיר מהחלומות.
  • יוצאת כמות גדולה של מפרום. חלק מהמפרום אני מבשלת במרק וחלק אני מקפיאה אחרי הטיגון לפעם הבאה.
  • את המפרום המטוגנים אפשר לאכול בתוך חלה טובה ישר אחרי הטיגון וגם אפשר לשמור במקרר.
  • שימו לב שתפוחי האדמה חייבים להיות פרוסים מאוד דק ובטיגון להיות רכים עד הסוף, אחרת הם לא מתרככים בבישול.
  • מתכון לגרגרי קוסקוס אמיתיים יש פה

מצרכים למפרום

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1/2 ק"ג בשר טחון טרי שמן
  • 250 גרם חזה עוף טחון
  • 2 בצלים גדולים
  • 3 שיני שום
  • 2 פרוסות חלה עבות (רק החלק הרך) או לחם לבן שהושרה במים ונסחט
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית שטוחה בהרט לקציצות
  • כפית שטוחה קינמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • כף פירורי לחם

לטיגון המפרום

  • 3 ביצים
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1-2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כוס קמח
  • שמן בגובה בינוני (כזה שתפוחי האדמה שוחים בתוכו 3/4 גובה)

למרק

  • 1 קופסת שימורי עגבניות מרוסקות של mutti או 5-6 עגבניות רכות קלופות ומרוסקות
  • 1 מח עצם
  • 1/3 כוס שמן זית + 1/4 כוס שמן זית
  • 5 שיני שום שלמות
  • 1 כפית גדושה מלח ים אטלנטי
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • צרור גדול של עלי סלרי
  • 2 בצלים
  • 3 גזרים
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 1 קופסת שימורי חומוס מסוננת מנוזלים
  • 3 ליטר מים רותחים
  • 3 קישואים
  • 1/2 ק"ג דלעת
  • להגשה: קוסקוס אמיתי

אופן הכנה

מכינים את תערובת הבשר: שמים במעבד מזון את הבצל, השום, הלחם והפטרוזיליה וטוחנים יחד. מערבבים עם שני סוגי הבשרים הטחונים. מתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה, בהרט, קינמון, כורכום ופירורי לחם ומערבבים היטב במשך 3-4 דקות עד שהבשר ממש מתגבש. מעבירים למקרר לשעה.

מכינים את הממולאים: קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ. חוצים כל פרוסה לשניים לאורך אבל לא עד הסוף כך שנוצר כיס שלתוכו נמלא את הבשר. ממלאים את פרוסות תפוחי האדמה בבשר.

מטגנים: מכינים צלחת עם ביצים מתובלות בפפריקה, מלח, פלפל שחור ורסק עגבניות ומערבבים טוב עם מזלג. טובלים את תפוח האדמה הממולא בקמח מכל הכיוונים, מנערים שאריות קמח מיותרות, טובלים בביצים ומטגנים על להבה בינונית – נמוכה כ – 15 דקות מכל צד, עד שתפוח האדמה משחים ורך לגמרי. נועצים סכין כדי לבדוק שהוא רך לחלוטין.

מכינים את המרק: שמים בסיר עגבניות מרוסקות, מח עצם, שיני שום ו – 1/3 כוס שמן זית ומטגנים 2-3 דקות תוך ערבוב. מתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה וכורכום ומטגנים 2-3 דקות תוך ערבוב כדי לפתוח לתבלינים את הטעמים. חותכים את הסלרי לחתיכות גסות, את הבצל לרבעים, את הגזר לשלוש לאורך ואז כל חלק לחצי לרוחב ומוסיפים לסיר. משאירים את הפלפל החריף שלם ומוסיפים גם אותו לסיר. שוטפים היטב את החומוס ומוסיפים גם אותו לסיר. מוסיפים את 1/4 כוס שמן הזית הנותר, מערבבים 2 דקות ומוסיפים מים רותחים. מבשלים שעה – שעה וחצי על להבה בינונית עד שהגזר רך. טועמים ומתקנים תיבול. חותכים את הקישואים לשלושה חלקים, אין צורך לקלוף אותם ואת הדלעת לפרוסות בעובי של 1.5 ס"מ ומוסיפים לסיר. בשלב הזה מניחים את המפרום המטוגנים מעל הכל, דואגים שהם יכוסו בנוזל ומבשלים עוד 45-60 דקות על להבה בינונית – נמוכה. מגישים עם קוסקוס ביתי. מתכון לגרגרי קוסקוס יש כאן.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • תפוחי אדמה עם תרד וערמונים
    תפוחי אדמה מוקרמים עם תרד וערמונים
  • תפוחי אדמה בחמאת שום
    תפוחי אדמה מתובלים בחמאת שום
  • 9
    בורקס טורקי במילוי בשר ותפוחי אדמה
  • סופגניות מרובעות
    סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס
מפרום קוסקוס תפוחי אדמה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

23 תגובות

  1. דניאל הגב 23 בספטמבר 2024 בשעה 15:20

    רציתי לדעת כמה זמן להשרות את הלחם במים
    ואם אננ לוקחת לחם פרוס לבן כמה פרוסות לחם

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בספטמבר 2024 בשעה 22:09

      2 דקות עד שסופג את המים

  2. גל הגב 22 בדצמבר 2022 בשעה 10:00

    האם להשתמש בתפוחי אדמה אדומים או לבנים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בדצמבר 2022 בשעה 11:03

      זה לא משנה. מה שאת אוהבת

  3. סו הגב 24 במאי 2018 בשעה 20:32

    היי הכנתי ויש לי כמה שאלות
    1. למה לא הצלחתי לייצר שכבה כמו שלך עם הביצה והקמח?
    2. כמה זמן ניתן להקפיא לאחר הטיגון?
    3. האם לאחר הקפאה יש צורך להפשיר או להכין את הרוטב וישר להןסיף אליו את המפרום הקפואים?

    תודה רבה, הסברים מפורטים והכל טעים מאוד!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 במאי 2018 בשעה 20:52

      היי סו.
      1. לא הבנתי מה לא הצלחת לייצר. אפ טבלת בקמח וביצה אמורה לצאת לך מעטפת דקה.
      2. חודש.
      3. אפשר להכניס לרוטב כשהם קפואים. הם יפשירו די מהר ברוטב. לבשל על להבה נמוכה.

      שמחה מאוד שאהבת. תודההה רבה וסופ"ש מקסים 🙂

      • סו הגב 24 במאי 2018 בשעה 23:39

        חלק מהמעטפת נעלמה לי במהלך הטיגון
        אז לא יצאה לי מעטפת על כל המפרום
        יודעת למה?
        ותודה על המענה המהיר !

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 במאי 2018 בשעה 16:35

          כנראה לא טבלת טוב בקמח. הקמח הוא זה שמדביק את הביצים

  4. אנונימי הגב 24 ביולי 2016 בשעה 13:18

    טעיםם מעוןה!תודה על המתכון

  5. יהודית אביב הגב 30 ביוני 2015 בשעה 15:49

    אפשר במגרדת הכי דקה ואת הלחם עם הידיים…..יותר קשה אבל אפשרי

  6. אנונימי הגב 30 ביוני 2015 בשעה 8:48

    אפשר בלי מעבד מזון? ואם כן, מה השיטה הכי טובה?

  7. יהודית אביב הגב 29 ביוני 2015 בשעה 15:05

    תודהה פנינה יקירה…..כייף שבאת לבקר….הכי טעים ככה

  8. פנינהט הגב 28 ביוני 2015 בשעה 14:36

    ואו המפרום נראה סוף, נראה לי שהנכדים שלי יאהבו מאד. גם אני אוהבת להטביע את הקוסקוס שלי במרק ותמיד מעירים לי על כך. טוב לדעת שאני לא היחידה

  9. יהודית אביב הגב 8 ביוני 2015 בשעה 15:23

    תודההה יפצ'וק ♥

  10. יהודית אביב הגב 8 ביוני 2015 בשעה 15:23

    תודההההההה יקירה ♥ כייף שבאת לבקר

  11. יפה ימין הגב 8 ביוני 2015 בשעה 3:43

    ניראה מעולה וטעים!!

  12. חברות מבשלות הגב 7 ביוני 2015 בשעה 21:30

    נראה משגע !! טעים ביותר !!

  13. יהודית אביב הגב 5 ביוני 2015 בשעה 8:31

    תודההה עופר…כייף שבאת לבקר. תודה רבה!

  14. Ofer Dub הגב 5 ביוני 2015 בשעה 5:45

    כיף לראותך כאן, יהודית!
    שיהיה בהצלחה. אני בטוח שהיא תגיע מהר משחשבת. ובגדול!!
    להתראות!
    🙂

  15. יהודית אביב הגב 5 ביוני 2015 בשעה 4:45

    תודה רבה! כייף לראות אותך פה 🙂

  16. יהודית אביב הגב 5 ביוני 2015 בשעה 4:44

    כן, אני יודעת….חבל את מפסידה….ותודההההההה יקירה שלי

  17. בחירות נכונות-ריקי ברוך הגב 5 ביוני 2015 בשעה 1:33

    מקסים.

  18. Winnie הגב 4 ביוני 2015 בשעה 22:14

    טוב, זה לא בשבילי כפי שאת כבר יודעת, אבל מה לעשות – זה נראה חבלז"י ביותר!!
    מנה פשוט נהדרתתתתתתתתתת, שלדעתי מתאימה לארוחות משפחתיות מכובדות.
    יופי של צילומים, הם ממש ממחישים את התבשיל 🙂

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס