יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
צלי בשר ברוטב פטריות
ראשי » בשר » צלי בשר ברוטב פטריות

צלי בשר ברוטב פטריות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 26 בדצמבר 2013 18 תגובות

צלי בשר ברוטב פטריות – המנה האולטימטיבית לחגים ושבתות. אחת המנות שהכי אוהבים להכין כשמארחים או כשרוצים להתפנק על מנת בשר טובה וטעימה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
צלי בשר זה אולי אחד התבשילים הכי נפוצים בשבתות וחגים. אני מכינה כמות ענקית של בשר ברוטב, מכינה סיר גדול של אורז לבן וזהו! אצלי אוהבים לאכול מזה כל השבת ואם נשאר משהו, אז גם בתחילת השבוע. 

אני קושרת את הבשר בחוט תפירה לבן כדי שלא יאבד את צורתו לאחר הבישול

צורבים את הבשר היטב מכל הכיוונים במטרה לשמור את הנוזלים שלו בתוכו ושלא יברחו החוצה

כשהבשר מוכן מסננים אותו מהנוזלים ושמים לילה במקרר ולמחרת פורסים לפרוסות בעובי של כ- 1 ס"מ

מבשלים עם הרבה בצל ופטריות טריות או פרוסות
מוסיפים פרוסות בשר ומבשלים על להבה קטנה כשעה
מגישים עם אורז
אני אוהבת להגיש על צלחת הגשה מרכזית

  צלי בשר ברוטב פטריות

חומרים להכנת הבשר לצלי
  • 1.5 ק"ג בשר צלי כתף (מספר 5) או פילה מדומה (מספר 6).
  • חוט תפירה לבן לקשירת הבשר
  • 1 גזר
  • 1 שורש סלרי
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 1 בצל שלם קלוף
  • מעט עלי דפנה
  • מעט פלפל אנגלי שלם
  • 1/4 כוס שמן זית

חומרים לצלי בשר ברוטב פטריות

  • פרוסות צלי הבשר המוכנות והפרוסות
  • נוזלי הבשר המסוננים
  • מיץ מתפוז שלם (כן! לא לפחוד לשים. זה משדרג את הטעם פלאות)
  • 2 בצלים גדולים פרוסים או 1 ק"ג בצלצלים קטנטנים שלמים קלופים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
  • 6-7 גרגרי פלפל אנגלי שלם
  • 5-6 עלי דפנה
  • 2 מקלות קינמון שלמים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/4 כפית כורכום
אופן הכנה
    1. קושרים את הבשר עם חוט תפירה לבן. זה יבטיח שהבשר ישמור על צורתו לאחר הבישול.
    2. מחממים בסיר עמוק וגדול שמן עד שמתחילים לעלות ממנו אדים.
    3. מניחים את הבשר בתוך הסיר  ל"סגירה" ולא נוגעים למשך כ- 10 דקות עד שהבשר ייצרב היטב ואז הופכים וצורבים מצד שני. צורבים כך את הבשר מכל הכיוונים. (ה"סגירה" שומרת את הנוזלים בתוך הבשר ומשאירה אותו רך ועסיסי).
    4. כשהבשר צרוב היטב ושחום  מוסיפים מים –  הרבה מעל גובה הבשר, מוסיפים את כל ירקות השורש לסיר. סוגרים את הסיר ומבשלים שעה וחצי – שעתיים מרגע הרתיחה או עד שהבשר רך ומוכן – נועצים סכין בבשר ורק אם הוא נכנס חלק לגמרי אז הבשר מוכן. 
    5. מקררים את הבשר ושמים במקרר לכמה שעות או למשך הלילה כדי שהפריסה תהיה קלה והבשר לא יתפורר. את נוזלי הבשר מסננים ושומרים כי הם ישמשו בסיס לרוטב. 
    6. למחרת – מורידים את חוט התפירה ופורסים את הבשר לפרוסות ברוחב של כ- 1 ס"מ.
    7. צלי בשר ברוטב פטריות: בסיר רחב ונמוך יחסית מחממים שמן ומטגנים את הבצלים הפרוסים עד להזהבה (אם משתמשים בבצלצלים קטנים אז על אש קטנה מקרמלים אותם כשעה ומידי פעם מערבבים עד שהם שחומים ורכים).
    8. מוסיפים לסיר פטריות שלמות או פרוסות (תלוי בגודל שלהן), גרגרי פלפל אנגלי שלם, עלי דפנה, מקלות קינמון, מלח, פלפל שחור וכורכום  ומטגנים 2-3 דקות.
    9. מוסיפים את נוזלי הבשר ומיץ התפוזים ומביאים לרתיחה. מסדרים את פרוסות הבשר בסיר בצורה מעגלית בשכבה אחת. מבשלים כשעה על להבה בינונית – נמוכה עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.  יש לקחת בחשבון שככל שהרוטב מצטמצם הוא נעשה מלוח יותר אז לא להפריז עם המלח ואם חסר אז להוסיף לקראת סוף הבישול. 
    10. מגישים על צלחת מרכזית וליד אורז לבן אחד אחד.

עוד כמה קטנות

  1. טיפ לבישול הבשר: כשמרככים בשר הסיר גועש וגולש לו על הגז שניקינו רק אתמול או שלשום. לפני שמתחילים מורחים על שפת הסיר מרגרינה ואז כל פעם שהמים מנסים לעלות ולגלוש, המרגרינה מונעת מהם לגלוש.
  2. אחרי שלב הבישול והפריסה אפשר להקפיא את הבשר ולהוציא כשרוצים לבשל ברוטב.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • מרק פטריות סמיך וטעים במיוחד
    מרק פטריות סמיך וטעים במיוחד
  • לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
    לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
  • כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
    כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
בשר פסח צלי בשר ראש השנה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

18 תגובות

  1. ‪Paz הגב 23 בספטמבר 2021 בשעה 16:49

    היי יהודית!
    נראה מעולה אבל לא כל כך הבנתי לגבי הבישול של הבשר
    אם בבישול הראשוני מחכים עד שהוא ממש רך, ואז בבישול השני מבשלים אותו עוד שעה בתוך הרוטב הוא לא מתייבש? או שמוסיפים את הבשר עצמו אחרי הבישול של השעה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בספטמבר 2021 בשעה 17:49

      היי פז,
      הבשר לא מתייבש אלא להפך, נעשה רך כמו חמאה. זה בשר לבישול ארוך כך שככל שתבשלי יהיה רך יותר וטעים יותר
      חג שמח

  2. ליאורה הגב 29 באוקטובר 2020 בשעה 17:43

    הי,

    נראה טוב.. 2 שאלות – בבישול הבשר הראשוני אין מלח? והאם אחרי הסגירה והמים צריך לבשל על אש בינונית או נמוכה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוקטובר 2020 בשעה 17:55

      היי ליאורה,
      בבישול הראשון אין מלח.
      אחרי הסגירה להבה בינונית.
      בהצלחה

  3. הדסה הגב 27 במאי 2020 בשעה 19:55

    תודה רבה, המתכון מוצלח. יצא טעים.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 במאי 2020 בשעה 21:32

      תודה שחזרת לעדכן. חג שמח

  4. עדיה הגב 6 באפריל 2020 בשעה 18:40

    כשאת כותבת לשמור את הנוזלים של הבשר הכוונה היא לכל הנוזל שנשאר לאחר הבישול במים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באפריל 2020 בשעה 19:45

      היי עדיה,
      כן, זה ציר בקר מעולה. לא זורקים

  5. מלי הגב 9 בינואר 2020 בשעה 20:09

    יהודית שלום,
    קודם כל הבלוג שלך מדהים, שופע רעיונות וממכר… תודה

    לגבי המתכון הזה, האם אפשר לבצע את השלב הראשון עם קוביות של בשר ולא נתח שלם?

    תודה מראש

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בינואר 2020 בשעה 13:25

      היי מלי,

      תודה רבה. אפשר בהחלט

  6. תקוה הגב 31 באוקטובר 2019 בשעה 22:31

    מיץ התפוזים לא מתאים…התקבל טעם מריר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בנובמבר 2019 בשעה 9:53

      תלוי איזה תפוז שמת תקווה. אם התפוז מריר אז זה ישפיע על האוכל. לפני שמוסיפים משהו לאוכל כדאי לטעום שהוא טעים. זה נכון לגבי כל מוצר שאת מכניסה לאוכל

  7. ענת הגב 13 בדצמבר 2018 בשעה 14:12

    שלום רב,
    ראשית תודה ענקית על אתר נח
    ומתכונים נפלאים…
    ברשותי צלי מס 6 פרוס… יש אםשרות להכין את המתכון הנל בלי הסעיף הראשון?
    לתשובתך אודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בדצמבר 2018 בשעה 16:52

      היי ענת. התגובה שלך כן נקלטה ועניתי לך באינסטגרם

  8. פז הגב 31 במאי 2018 בשעה 13:23

    הדפסתי ותליתי על המקרר

    תודה רבה לך על המתכון הטעים. כמעט אכלתי הכל בעצמי .לא יכולתי להשאיר כלום 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 במאי 2018 בשעה 18:41

      איזה כייף. תודההה פז ובשמחה

  9. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בדצמבר 2016 בשעה 6:23

    כייףף לשמוע

  10. אנונימי הגב 23 בדצמבר 2016 בשעה 6:12

    אחד המתכונים המוצלחים לבשר צלי שהכנתי… ככולם אוהבים

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס