יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
קובה סלק במילוי בשר קצוץ
ראשי » בשר » קובה סלק במילוי בשר קצוץ

קובה סלק במילוי בשר קצוץ

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 5 במאי 2017 12 תגובות

קובה סלק במילוי בשר קצוץ. הגרסה שלי לקובות במרק סלק אדום. במקום בשר טחון אני ממלאת את הקובות בבשר קצוץ מתובל היטב. יוצא מעולה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
קובה סלק  במילוי בשר קצוץ

כבר המון זמן לא הכנתי קובה סלק. בעבר הכנתי בדיוק כמו שכתוב בספרים – בלי הרבה התחכמויות, עם בשר טחון. לפעמים בישלתי את הבשר ולפעמים פשוט גלגלתי לקציצות ומילאתי את הסולת וזה היה נחמד. לפני כמה חודשים טובים הבריק לי רעיון להכין קובה ירוקה. איך מכינים קובה ירוקה תוכלו לראות פה אבל, מעבר לזה שהקובה הירוקה הייתה מהממת ביופיה וטעימה (תודו שזו הברקה), זו הייתה הפעם הראשונה שהפלגתי לי עם הדימיון והיצירתיות  ומילאתי אותה בבשר קצוץ ולא בבשר טחון וזה היה להיט! הקובה התחסלה עוד לפני שהספקתי להתלהב מהיופי המהמם שלה (אני מטורפת על ירוק). מאז לא יצא לי להכין שוב קובה אבל ידעתי שבפעם הבאה שאני מכינה זה יהיה רק עם בשר קצוץ כי ברגע שטועמים משהו טוב קשה לחזור אחורה.

בשישי שעבר תוך כדי שאני מלהטטת במטבח, נוביק זרק לי ככה בנימה ביקורתית משהו: "מזמן לא הכנת לנו קובה סלק"….עכשיו נוביק היה די סלקטיבי באוכל ובשנה האחרונה נפתח לטעמים חדשים ומוכן לטעום הכלללל אבל ממש הכללל גם דברים שאני לא רוצה שיטעם. אז נכנסתי לפעולה, מהר מהר הרטבתי סולת, היה לי בשר מוכן לצלי שתכננתי להכין, אז הפרשתי ממנו וקצצתי אותו למילוי, ישבתי וגלגלתי איזה 40 קובות וחשבתי לעצמי שבטח זה המון אבל שיהיה (כבר אומרת לכם שזה התחסל בצ'יק והשבוע הכנתי שוב כדי לצלם) ובגלל שאני אוהבת חידושים, שדרוגים והמצאות אז החלטתי שגם את המרק אני אכין בדרך שלי ולא לפי הספר והאמת? יצא מושלם! הכי טעים שיצא לי אי פעם ויותר מזה  – אפילו מיכלי הכלה המקסימה שלנו שהיא חצי עירקית, אמרה שזו הקובה הכי טעימה שאכלה אי פעם (וזו מחמאה ענקית!!).

יש מלא דרכים להכין את המרק הזה אבל אני מבחינתי הגעתי למרק המושלם וזה באמת אחרי מלא ניסיונות להגיע לצבע, מרקם וטעם מושלמים. כדי לשמור על הצבע של הסלק אפשר לאפות את הסלקים בתנור, לקלוף ולבשל במרק. אני מצאתי שיטה קלה ומהירה יותר שנותנת תוצאה מושלמת. אני קולפת את הסלקים ומבשלת אותם בהרבה מים יחד עם חלקי עוף ולמעשה מקבלת שתי ציפורים במכה אחת – גם ציר עוף וגם נוזל אדום מטריף שישמש אותי למרק. את הסלקים אני מקררת ומגרדת במגרדת, נפטרת מחלקי העוף (אפשר גם לסנן את המרק אבל לא חובה) ומכינה מרק.את הסולת אני טוחנת במעבד מזון, זה נותן לי מעטפת הרבה יותר עדינה  וקובה רכה יותר. כשנופלת עליי הרוח, כמו השבוע, אני מכינה כמות גדולה של קובות ומקפיאה. פשוט תמצאו לכם יום שאתם יושבים מול הטלוויזיה ועושים תרפיה, אחר כך להכין את המרק זה קל קל.

באדיבות החצי שלי שצילם אותי מגלגלת קובות 

קובה סלק במילוי בשר קצוץ

מצרכים לכ -100 קובות 

לבישול וריכוך הבשר

    • ½1 ק"ג בשר בקר עם עצם חתוך לקוביות (צוואר מספר10)
    • ¼ כוס שמן זית
    • 5 גבעולי סלרי עם העלים
    • 2 בצלים גדולים
    • 6 עלי דפנה
    • 7-8  פלפל אנגלי שלם
  • כ – 2 כוסות מים

תיבול הבשר

  • הבשר החתוך לקוביות
  • ¼ כוס שמן זית
  • 2 בצלים גדולים
  • 4 גבעולי סלרי עם העלים
  • מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • חצי חבילה פטרוזיליה

לסולת

  • 1 ק"ג סולת
  • כ – 3 כוסות מים מהברז
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח
  • מעט פלפל שחור

למרק

  • 6 סלקים בינוניים
  • 3-4 ליטר מים (תלוי בגודל הסיר)
  • חלקי עוף (לא משנה איזה כי זה רק לטעם)
  • ¼ כוס שמן זית
  • 2 בצלים גדולים
  • 3-4 גבעולי סלרי עם העלים
  • מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית חוואייג' למרק
  • מיץ משני לימונים גדולים
  • ¼ – ½ כוס סוכר חום (תלוי במתיקות שאוהבים)

אופן הכנה

  1. בישול הבשר:  מחממים שמן בסיר גדול, מוסיפים לסיר את חתיכות הבשר אחד אחד כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן, לעשות לבשר "סגירה" – לצרוב אותו היטב מכל הכיוונים.
  2. חותכים גס את הסלרי והבצל ומוסיפים לסיר, מוסיפים גם עלי דפנה ופלפל אנגלי. מנמיכים את האש למינימום ומבשלים שעה או עד שהנוזלים די מתאדים. מוסיפים מים וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהבשר רך לחלוטין. מקררים את הבשר היטב לפני שממשיכים.
  3. עם סכין חדה חותכים את הבשר לקוביות קטנטנות (זה הולך מהר כי הבשר מאוד רך), קוצצים גם את הסלרי והבצל שבושלו עם הבשר.
  4. תיבול הבשר:  מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח, קוצצים את הבצל והסלרי לקוביות קטנות ומטגנים על אש נמוכה עד שהסלרי רך והבצל זהוב (מידי פעם מערבבים). מוסיפים את הבשר הקצוץ ומערבבים היטב, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים, מבשלים 5-7 דקות עד שהבשר סופג היטב את הטעמים. מקררים היטב לפני שממלאים את הקובות.
  5. הסולת:  טוחנים את הסולת במעבד מזון כ- 2 דקות. מעבירים את הסולת לקערה, מוסיפים מים בהדרגה ותוך כדי לישה, מוסיפים גם מלח, פלפל שחור ושמן ולשים עד שמקבלים מעין בצק דמוי פלסטלינה שנוח לעבוד איתו.
  6. יצירת הקובות:  עובדים עם ידיים רטובות. לוקחים חתיכת בצק בגודל קטן יותר מפינג פונג ומשטחים על היד, ממלאים בבשר וסוגרים לקובה. מניחים את הקובות המוכנות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות, כשמסיימים למלא את התבנית מכניסים אותה למקפיא לחצי שעה – שעה עד שהקובות קפואות לחלוטין, מעבירים את הקובות הקפואות לשקית, שומרים במקפיא וממשיכים עם שאר הבצק והבשר.
  7. המרק: קולפים את הסלקים ושמים בסיר יחד עם המים וחלקי העוף, מבשלים עד  שהם רכים לחלוטין. מוציאים את הסלקים מהמים ומקררים אותם,  מגררים אותם במגרדת עבה ומניחים בצד עד לשימוש.
  8. בסיר גדול מחממים שמן, קוצצים את הבצל והסלרי לקוביות ומטגנים על אש נמוכה עד שהבצל מזהיב והסלרי מתחיל להתרכך, מוסיפים חצי מכמות הסלקים המגורדים ומערבבים כמה דקות.
  9. מוסיפים לסיר את המים שבישלנו בהם את הסלקים, מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה.
  10. מתבלים במלח, פלפל שחור, חוואייג' למרק, מיץ לימון וסוכר ומבשלים עוד 30 – 40 דקות. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם (אם אוהבים יותר חמוץ מוסיפים לימון ואם מתוק יותר אז מוסיפים סוכר).
  11. מוסיפים למרק קובות ומבשלים עוד חצי שעה.
  12. לקראת סוף הבישול מוסיפים את החצי השני של הסלקים המגורדים ומבשלים עוד 10-15 דקות.
  13. מתקבל מרק סמיך, עשיר עם צבע מטריף וטעיםםםםםם.

עוד כמה קטנות

  • המתכון פה הוא לכמות גדולה של קובות – 100 ליתר דיוק . אפשר לחלק את הכמות לחצי אם לא מעוניינים בכל כך הרבה קובות.
  • רצוי לבשל את הבשר יום לפני ובכך לקצר תהליכים.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
    כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
  • חלה לשבת קלועה מ - 7 רצועות
    חלה לשבת קלועה מ - 7 רצועות
  • עוגת סולת במילוי מלבי (בסבוסה בל אשטה)
    עוגת סולת במילוי מלבי (בסבוסה בל אשטה)
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
סלק קובה סלק

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

12 תגובות

  1. רוני הגב 21 באוקטובר 2020 בשעה 14:10

    היי, נראה מעולה..
    בשלב הראשוני של בישול הבשר, אחרי שאת סוגרת ומוסיפה את הבצל והסלרי את מוסיפה גם 2 כוסות מים? או שרק אחרי שעה…? כי אם כך, על איזה נוזלים הבשר מתבשל, ואם להוסיף אחרי שעה עוד מים, אז כמה מים להוסיף (מעבר ל-2 הכוסות ששמנו בהתחלה)?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באוקטובר 2020 בשעה 21:09

      היי רוני, תודה רבה
      בשלב הראשון אני צורבת את הבשר בלי נוזלים. להבה קטנה כדי להוציא ממנו את כל הטעמים.

  2. רחל הגב 29 בינואר 2020 בשעה 20:12

    היי יהודית,

    אני מאוד רוצה להכין את המתכון ליום שישי הקרוב אשמח אם תוכלי לענות לי

    לגביי הסלקים אפשר להשתמש בסלקים המוכנים שקונים במקרר לדוגמא של שטראוס/שופרסל?

    אם כן אשמח שתגידי לי כיצד להשתמש אולי אצליח לקצר מעט תהליכים.

    תודה רבה על המענה ועל מתכונים משובחים וטעימים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בינואר 2020 בשעה 23:25

      היי רחל. אפשר בהחלט. הם מבושלים כבר כך שאת מדלגת על שלב הריכוך שלהם

  3. נוי הגב 21 בפברואר 2019 בשעה 14:30

    היי יהודית
    בשביל מה טוחנים את הסולת במעבד מזון ?
    זה כבר סוג של אבקה לא ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בפברואר 2019 בשעה 21:06

      היי נוי. זה נותן קובה הרבה יותר עדינה ורכה

  4. נויה הגב 12 במאי 2017 בשעה 8:17

    במקום חווא'ג למרק יש בהרת לקובה ששממם במרק קובות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 במאי 2017 בשעה 10:35

      אני יודעת. אני מעדיפה חוואייג'.

  5. נירה הגב 7 במאי 2017 בשעה 8:08

    בוקר טוב
    איפה הקובה הירוקה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 במאי 2017 בשעה 18:32

      תחפשי בקטגורית בשר או תעשי חיפוש בזכוכית מגדלת שיש בצד שמאל ותכתבי קובה ירוקה. וגם אם תלחצי בפוסט על איפה שרשמתי קובה ירוקה זה ייפתח לך

      • חני הגב 10 במאי 2017 בשעה 19:03

        היי, לא הבנתי אם הסלרי והבצל שנכנסים לתוך תיבול הבשר הם אותם סלרי ובצל שבושלו עם הבשר או שלהכניס טריים?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במאי 2017 בשעה 19:41

          גם וגם. שימי לב לחומרים בכל שלב ולשלבי ההכנה. פעם אחת לבישול הבשר ועוד פעם לתיבול הבשר

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס