יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
ראשי » גלידות ומקפאים » חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני

חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 14 באוגוסט 2016 139 תגובות

חלב מרוכז שמכינים בבית בקלות. אין את טעם הלוואי שיש בחלב המרוכז התעשייתי, יוצאת כמות גדולה מאוד מכלום חומרים והוא נשמר חודשים רבים במקפיא

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

חלב מרוכז זה למעשה חלב שמבשלים אותו עם כמות גדולה יחסית של סוכר עד שכל הנוזלים מתאדים ומקבלים מעין פודינג מתוק מתוק, צהבהב מעט. בחלב מרוכז משתמשים בהמון קינוחים וגלידות ביתיות ללא צורך במכונת גלידה.

הריכוז הגבוה של הסוכר משאיר את הגלידה רכה ולא קרחית (מלשון קרח) גם ללא מכונת הגלידה. אפשר כמובן לקנות חלב מרוכז בקופסת שימורים. אני אישית לא אוהבת את טעם הלוואי שיש לחלב הזה ומעדיפה להכין לבד.

אני מכינה כמות של חלב מרוכז, מחלקת לקופסאות פלסטיק חד פעמיות ומקפיאה, זה מחזיק במקפיא חודשים רבים ואני יכולה להיות ספונטנית ולהכין לנו גלידות במלא טעמים שאנחנו אוהבים.

מומלץ לרשום תאריך

חלב מרוכז תוצרת 2020

זה גם נוח להקפאה

כנסו לכל מתכוני הגלידות שלי:

  • גלידת דובדבני אמרנה
  • גלידת רום צימוקים
  • גלידת וניל ועוגיות אוריאו
  • גלידת קינמון ופקאן סיני חלבית וגם בגרסה טבעונית
  • גלידת פיסטוק תוצרת בית
  • עוגת גלידה תות, לימון ובננה תוצרת בית ובלי מכונת גלידה
  • עוגת שוקולד צ’יפס וגלידת וניל ביתית
  • גלידת וניל אוריאו
  • עוגת גלידה שוקולדית
אני יכולה לאכול אותו ככה 🙂

חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני

לפני שמתחילים

  • משתמשים במתכון הזה ובכלל בכל המתכונים בבלוג בכוסות מדידה ומשקל על מנת לדייק בכמויות ולקבל חלב מרוכז מושלם.
  • עם חלב מרוכז מכינים המון ממתקים כמו למשל אצבעות טראפלאו או אצבעות חלומיות של טראפלס אגוזי לוז וקוקוס.
  • מבשלים את החלב עד שמקבלים חלב מרוכז וסמיך שמכסה את הכף. החלב ממשיך להסמיך במקרר.

מצרכים לכמות של כ – 5-6 קופסאות ח.פ בנפח של כ- 150-200 מ"ל

  • 1 ליטר חלב (לטבעוני – שימו חלב קוקוס/שקדים/סויה)
  • 500 גרם סוכר
  • 50 גרם חמאה (לטבעוני – שימו שמן קוקוס באותה כמות)
  • 50 גרם קורנפלור
  • 1/2 כוס מים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר על להבה בינונית חלב וסוכר ומביאים לרתיחה.
  2. ממשיכים לבשל עוד כחצי שעה  (לא מערבבים, החלב לא גולש הודות לכמות הגדולה של הסוכר). תוך כדי בישול החלב מצטמצם.
  3. אחרי 1/2 שעה מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהיא נמסה לחלוטין.
  4. מערבבים בכוס קורנפלור ומים עד שהקורנפלור נמס ומוסיפים לחלב תוך ערבוב מתמיד.
  5. ממשיכים לבשל את החלב עם הקורנפלור על אש נמוכה ותוך כדי ערבוב עוד כ – 20 – 15דקות עד שהתערובת רותחת ומתחילה ממש לבעבע ומסמיכה מאוד. חשוב מאוד מהרגע שמוסיפים את הקורנפלור לא מפסיקים לערבב.
  6. להוריד מהאש. לצנן ולהכניס למקרר לכמה שעות טובות עד שהחלב מתייצב לגמרי.
  7. בשלב הזה אפשר לחלק את החלב המרוכז לקופסאות חד פעמיות ולהקפיא עד לשימוש.
  8. החלב המרוכז נשמר במקפיא כ – 3 חודשים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת פחזנייה גדולה(Karpatka) וקרם מסקרפונה - פיסטוק
    עוגת פחזנייה גדולה(Karpatka) וקרם מסקרפונה - פיסטוק
  • גלידת דובדבני אמרנה - ללא מכונת גלידה
    גלידת דובדבני אמרנה - ללא מכונת גלידה
  • פבלובה עם קארד לימון, קצפת ופטל
    פבלובה עם קארד לימון, קצפת ופטל
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
חלב מרוכז טבעוני

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

139 תגובות

  1. שני הגב 14 באפריל 2021 בשעה 1:18

    היי יקירה תודה על המתכון. כמה זמן אחרי שזה יורד מהגז אפשר להכין עם זה גלידה?
    האם אפשר לשמוק במקרר? אם כן לכמה זמן? תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 באפריל 2021 בשעה 8:33

      היי שני
      זה חייב להיות קר מאוד מהמקרר.
      שמירה במקרר זה למשך שבועיים בערך ובמקפיא הכי מומלץ לכמה חודשים וזה מפשיר מהר

  2. יעל הגב 18 במרץ 2021 בשעה 18:29

    תודה רבה! אנסה את הגירסה הטבעונית.
    אני לא משתמשת בקונפלור בכלל- יש תחליף לקונפלור? או אפשר לעשות גם בלי קונפלור?

    ולגבי שמן קוקוס אפשר שמן אבוקדו?

    ומה עוד ניתן לעשות בזה חוץ מגלידות?
    תודה!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 במרץ 2021 בשעה 12:05

      היי יעל,
      אולי קמח תפוחי אדמה יסמיך במקום קורנפלור.
      לא השתמשתי בשמן אבוקדו. אני מניחה שכל סוג של שומן יתאים וישפיע על הטעם והמרקם הסופי.
      מכינים עם זה עוגות וקינוחים

  3. רבקי הגב 13 בפברואר 2021 בשעה 20:59

    תודה לך יהודית על מתכונים נפלאים!! את מקור אדיר להשראה!
    עשיתי לשבת גם את כדורי השוקולד בתבנית ארטיקים וגם את גלידת הווניל על בסיס עוגת שוקולד צ'יפס, שניהם על בסיס חלב מרוכז, ושניהם יצאו אליפות!!
    שתי שאלות:
    עשיתי את החלב המרוכז על בסיס חלב סויה כי רציתי שיהיה פרווה. הוא יצא לי מאד מאד סמיך-במרקם של ריבת חלב. אחרי קירור היה לי ממש קשה להוציא עם כף כי זה התקשה עוד יותר. האם זה אמור להיות כך? או שבישלתי יותר מדי?
    שאלה נוספת- הטעם של החלב היה מאד מתוק. אני תוהה לעצמי זה בגלל החלב סויה. האם בפעם הבאה אני יכולה להפחית מכמות הסוכר?
    תודה מראש ושבוע מבורך!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בפברואר 2021 בשעה 9:03

      תודה רבה רבה רבקי. אני חה שאת אוהבת.
      סמיכות תלויה בזמן הבישול.
      לגבי מתיקות – חלב מרוכז הוא מאוד מאוד מתוק וזה כל הקטע שלו. אי אפשר להפחית מכמות הסוכר. כדי לקבל חלב מרוכז חייב כמות גדולה של סוכר אבל את יכולה לנסות חצי כמות.

  4. מיכל הגב 26 בינואר 2021 בשעה 13:09

    יהודית שלום
    אני מודעת לתפקיד הסוכר אבל לסוכרתיים האם תחליפי סוכר "כמו סוכר" או אחרים יעשו את העבודה ?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 בינואר 2021 בשעה 17:08

      היי מיכל, אני לא יכולה לענות על משהו שאני לא יודעת ולא ניסיתי. אם הייתה לי בעייה עם סוכר הייתי פשוט מנסה להכין עם תחליפים ואורה מה התוצאה.

  5. ליאורה הגב 23 בינואר 2021 בשעה 3:28

    הי,
    מחכה כבר בקוצר רוח להכין את המתכון
    רציתי רק לדעת, האם אני יכולה להחליף את החמאה בנטורינה באותה כמות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בינואר 2021 בשעה 8:25

      היי ליאורה,
      אפשר נטורינה

      • ליאורה הגב 25 בינואר 2021 בשעה 0:45

        תודה רבה!
        הכנתי (תכננתי להראות תמונה אבל לא משנה)
        ממ רציתי לבדוק דבר קטן, שמתי את הכל בסיר יחסית גבוהה ככה שהיה די חצי סיר רייק אחרי הכנסת הליטר חלב, ושמתי על אש בינונית – קרובה לנמוכה והחלב פשוט תוך פחות מעשרים דקות כבר לקח וגלש החוצה, שמתי את אותן הכמויות בדיוק של הסוכר וגם בלי קשר בחלב סויה היה סוכר ולכן לעתיד קיוויתי לדעת מה עשוי לגרום לזה.

        פרט לכך יצא ממש טעים, מזכיר בטעם מעט בלונדי, תודה רבה על המתכון, מקווה מחר להכין איתו את הגלידת פיסטוק:)

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בינואר 2021 בשעה 20:29

          היי ליאורה,
          לא אמור לגלוש. הסוכר שומר על החלב שלא יגלוש. אין לי מושג למה גלש לך אבל שמחה שאהבת

  6. אחת הגב 8 באוקטובר 2020 בשעה 19:02

    יש אפשרות עם שמן במקום חמאה??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 באוקטובר 2020 בשעה 19:16

      היי
      ממש לא. את יכולה שמן קוקוס

      • אור הגב 30 במרץ 2021 בשעה 21:52

        היי!
        הכנתי עכשיו בגרסה הטבעונית

        זה יצא במרקם פודינג ולא מרקם נוזלי סמיך… זה יפגע בהכנה של מאכלים איתו? או שזה יתנהג אותו הדבר כמו במרקם הנוזלי?

        אם אני מקפיאה, איך אפשר להפשיר אותו חזרה? במקרר לילה לפני? על השיש? להרתיח שוב על הגז? במיקרו?

        תודה רבה 🙂

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 במרץ 2021 בשעה 23:17

          היי אור,
          כנראה בישלת יתר על המידה. לא נורא. לא קןרה כלום. הפשרה במקרר או מחוץ למקרר. לא מחממים.
          חג שמח

  7. מאיה הגב 7 באוקטובר 2020 בשעה 23:52

    החלב לא נהיה סמיך למרות הקונפלור, כמה כדאי עוד להוסיף?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 באוקטובר 2020 בשעה 8:45

      היי מאיה,
      אם מדדת עם כפות וכוס מדידה אז אין סיבה שלא הסמיך למעט העובדה שאולי לא בישלת מספיק זמן את החלב.
      ייתכן שהלהבה הייתה נמוכה מידי והחלב לא הצטמצם מספיק.
      תערבבי עוד כפית קורנפלור עם כף מים ותוסיפי תוך ערבוב.
      עדכני
      נ.ב. אני מניחה שזה כבר התקרר ואולי הסמיך במקרר??

  8. אושרית הגב 6 בספטמבר 2020 בשעה 18:30

    האם ניתן להשתמש במרגרינה על בסיס שמן קוקוס?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בספטמבר 2020 בשעה 20:30

      היי אושרית, ברמה העקרונית כן. אם את אוהבת את הטעם

  9. אפרת הגב 5 בספטמבר 2020 בשעה 11:23

    היי,
    איזה כיף שיש גם מתכון טבעוני!
    תודה!
    שואלת אם אפשר להחליף את הסוכר הלבן בסוכר קוקוס?
    לא אכפת לי שזה ייצא קרמלי בצבע…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בספטמבר 2020 בשעה 19:07

      היי אפשרת, בהחלט אפשר. אפילו הכנתי פעם וכן זה יוצא בצבע חום כזה בהיר אבל הטעם מדהים

  10. Avigayil Ben-Or הגב 1 בספטמבר 2020 בשעה 18:19

    האם במקום חמאה אפשר להשתמש במחמאה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בספטמבר 2020 בשעה 18:58

      אפשר אבל הטעם…אם לא אכפת לך לקבל טעם של מרגרינה אז לכי על זה

  11. אוריה הגב 23 באוגוסט 2020 בשעה 11:22

    האם ניתן להשתמש ב3/4 מכמות הסוכר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 באוגוסט 2020 בשעה 12:15

      היי אוריה, לא במקרה הזה

תגובות ישנות ←

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
היום חגגתי יומולדת💖

פעם ראשונה שהיומולדת שלי יוצאת ביום הזיכרון. לרוב זה באמצע הניקיונות של פסח😱 ובמקרה הטוב זה יוצא במימונה. 
לא יכולתי להימנע מלחשוב שאני חוגגת יומולדת וגיל לא רע בכלל וכל כך הרבה חיילים לעולם לא יגיעו לגיל שלי, לא יאהבו, לא יחגגו יותר לעולם וזה היה עצוב מאודדד.

יחד עם זאת, זה היה לי יום של מלא ברכות ואהבה במיוחד מהיקרים לי בעולם ועל זה אני מוקירה כל יום תודה ומאחלת לכולם בריאות ואהבת חינם

יום עצמאות שמח עם ישראל 🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
יווו איזה מוכשר, איזה אלוף א יווו איזה מוכשר,
איזה אלוף
איזה תותח......

מיליוןןןן מחמאות לנוביק האלוף שלי (אתם גורמים לי להיות אמא גאה ומאושרת🥰🥰🥰) ומיליון בקשות לטעום את הפיצות המטורפות שלו, מלאאא בקשות לסדנאות והנה זה קורה!

14/4 ערב יום העצמאות, פופ אם פיצות נאפוליטניות של נוביק, הכי טעימות בעולם!

דפדפו כדי לראות את התפריט.

הזמנות יתקבלו אצל נוביק עד יום שני ה-12/4 בשעה 12 בצהריים.
איסוף עצמי מגדרה
כמות ההזמנות מוגבלת 
@nov_aviv
על הדרך לכו לעקוב אחרי נוביק כי יש בדרך עוד הרבה הפתעות
פעם ראשונה חלת מפתח🙈 העלית פעם ראשונה חלת מפתח🙈
העליתי אתמול לסטורי ומבולללל מטורף של בקשות, אז כמובן שיש מתכון וגם סרטון הכנה מלא לשתי הקליעות.

פרנסה טובה לכולם💓💓
היא אמנם הכוכבת של המימונה ובצדק!! כולם מגיעים בעיקר בשבילה, אבלללל, אצלנו יש מסורת של קוסקוס חלבי ואלינו מגיעים גם בשבילו

אזזז תרבחו ותסעדו את הבטן והנשמה ואל תספרו היום קלוריות 😝
.
.
.
#morocanfood
#morocanstyle
#mimuna
#מימונה
#מימונה🎉
#מופלטה
#mofleta
גם כזה אני חייבת🙈 מצה בריי גם כזה אני חייבת🙈
מצה בריי מרוקאית🤣 מתוקה וטעימה ברמה ממכרת, ממש כמו פרנץ' טוסט

המתכון מהבוקר בבלוג ותכף יעלה להיילייטס
.
.
.
#matzah
#matzabrei
#מצהבריי
#imsomartha
#inmyblog
#pasover
#sweetmatzah
לפחות פעם אחת במהלך החג חייב בורקס 😋 אצלי זה פירה עם בולגרית טעימה כי השילוב קטלני.
מתכון מזמןןןן מזמן בבלוג. שמתי לינק בהיילייטס
.
.
.
#boorekas
#בורקסתפוחיאדמה
#potatoes
#cheese
#pasover
#פסח2021
#מצות
איך נזכרתי במלאווח דפי אורז איך נזכרתי במלאווח דפי אורז היום, אמאאא איזה טעים
כתבתי מתכון בבלוג למרות שזה יותר רעיון מאשר מתכון.
גאון מי שחשב על זה!! 
#מלאווח
#מלאווחאדיר
#inmyblog
#imsomartha
 #marthastewart
#foodlovers
לא בוחרת!! הכנתי את שניהם, מי לא בוחרת!! הכנתי את שניהם, מילפיי שקדים, מסקרפונה ופטל ו.... מילפיי קוקוס ושוקולד חלב😋

כן, אני יודעת שאתם כבר סגורים על הקינוח ותכף מתחילים לקרוא את ההגדה, אבל לא התאפקתי והכנתי, שיהיה🙈 גם ככה את שניהם לוקח גג גג שעה להכין כולל הכל הכל אז מכ'פת לי. תשמרו ותכינו בחול המועד מקסימום. 

יש מתכונים בסטורי ויהיו תכף בהיילייטס.
חג שמח💕💕💕 תאכלו הרבה
.
.
.
#cookieslovers
#coconutcookies
#milfey_cake
#chocolatecookies
#chocolatecrepes
#chocolatelab
#glutenfreerecipes
#glutenfree
#glutenfreefood
#pasover
#פסח
#פסח2021
#מתכוניםלפסח
תכינו תבשילים, מרקים, קניידלך, לא משנה מה, תכינו גם תבנית ירקות בתנור כי תמיד תמיד זה יגנוב את ההצגה ויתחסל ראשון וגםםם בטוח בכל משפחה יש צמחוני או טבעוני שישמחו לירקות טעימים

תכתבו בגוגל ירקות בתנור הלוחשת לאוכל, יש שם גם סרטון להדגמת חיתוך מניפות
.
.
.
#vegetables
#vegeterianfood
#vegeterianrecipes
#veganfood
#food52
#foodblogger
#foodphotography
#veganrecipes
#veganlife
#israeli_kitchen
#imsomartha
#inmyblog
#potatoes
#sweetpotato
#sweetpotatoes
#ירקותבתנור
#ירקות_בריאות
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס