מגנום קראנץ פיסטוק טעים בטירוף עם מחית פיסטוק ביתית וחלב מרוכז ביתי כך שהכל יוצא עם טעמים טובים וללא טעמי לוואי תעשייתיים


הבהלה שהייתה לקראנץ פיסטוק לא הייתה מובנת לי בכלל בכלל. ואל תטעו, פיסטוק זה אחד הדברים הטעימים, בטח כשזה משולב בגלידה שמנתית שווה אבללללל, בחייאת 100 שקל למגנום??? תמיד נדמה לי שעל הישראלים אפשר לעבוד ולחרטט אותם בשטויות בלי סוף, כמו עדרים שנוהרים אחרי כלום וסליחה אם זה נשמע מתנשא אבל זה קורה עם המון דברים. אז אני יכולה לומר לכם שאפילו לא טעמתי את הקנוי וגם לא מתחשק לי לטעום ומי שטעם לא עף עליו.

שנים אני מכינה בבית גלידות שיוצאות מושלמות בכלום עבודה ומאמץ ומקסימום טעם, אז באיחור אופנתי, קבלו את הקראנץ פיסטוק שלי שיצא מדהים ולא יעלה לכם יותר מ – 10 שקלים גג.
את המחית פיסטוק אני מכינה בבית וגם את החלב המרוכז. ממליצה מאוד להכין כדי לקבל מקסימום טעם.

מגנום קראנץ פיסטוק ביתי מושלם
כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה
לפני שמתחילים
- נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
- בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
- יש לי גם טיק טוק
- תתחילו מלהכין מחית פיסטוק וחלב מרוכז בבית כי יש הבדל מהותי בטעמים.
- מהכמות הזו יוצאים המון מגנומים אבל אם אין מספיק תבניות אפשר להקפיא גם כגלידה.
- חמאת קקאו לציפוי קונים בחנויות מתמחות באפייה. זה מה שנותן את הביס הקראנצ'י של המגנומים.
- פייטה פויטין קונים בחנויות מתמחות באפייה או קונים גביעי וואפל ממותקים מחנות גלידה וטוחנים.
- כנסו כאן לכל מתכוני הגלידות שלי
מצרכים להמון מגנומים
לקראנץ פיסטוק
- 100 גרם שוקולד לבן
- 20 גרם מחית פיסטוק
- 50 גרם פייטה פויטין/שברי גביע וואפל ממותק
לגלידת פיסטוק
- 500 גרם שמנת מתוקה 38%
- 250 גרם חלב מרוכז
- 100 גרם מחית פיסטוק
לציפוי
- 300 גרם שוקולד לבן
- 50 גרם חמאת קקאו
- 40 גרם מחית פיסטוק
- 10 גרם פייטה פויטין
אופן הכנה
מכינים את הקראנץ: ממסים שוקולד לבן ומערבבים לתוכו את המחית פיסטוק. מערבבים היטב ומשלבים את הפייטה.
משטחים בצורה הדוקה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, בגודל 20*15 ס"מ ומקפיאים חצי שעה. מוציאים מהמקפיא ולותכים למלבנים באורך שייכנס לתבניות המגנום. שומרים במקפיא עד לשימוש.
מכינים גלידה: מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים חלב מרוכז ומחית פיסטוק ומקציפים עוד דקה – שתיים עד לאיחוד. מניחים את תבנית המגנות בתבנית יציבה שיכולה להיכנס למקפיא. מוזגים את הגלידה עד חצי מגובה התבנית, מטביעים בגלידה את הקראנץ', שמים מקל ומוסיפים מהגלידה עד הסוף. מיישרים עם פלטה ומעבירים להקפאה למשך הלילה או כמה שעות טובות עד שהכל קפוא כמו אבן.
מצפים: ממסים יחד שוקולד לבן וחמאת קקאו, מוסיפים מחית פיסטוק ומערבבים. מוסיפים פייטה ומערבבים.
מעבירים את השוקולד לכוס גבוהה וטובלים את המגנום הקפוא לשנייב השוקולד.
מעבירים להתייצבות של כמה שניות על נייר אפייה ומחזירים למקפיא.
אם נשאר שוקולד ניתן לשמור במקרר לשימוש חוזר.
היי יקירה
נראה מתכון מצויין ואני מאוד רוצה להכין אבל כגלידה.
האם את קראנץ הפיסטוק אני יכולה לערבב עם הגלידה?
תודה על כל המתכונים הנפלאים,
יישר כוח והמון בריאות?❤️
היי
את יכולה לשבור לחתיכות ולשלב בגלידה
איך מכינים לבד חלב מרוכז?
אשמח למתכון.
יש מתכון בבלוג ושמתי פה בפוסט לינקים רק ללחוץ על השם ותגיעי למתכון