מגנום קרם ברולה מטריף שמכינים ב – 5 דקות! אחד הקינוחים הכי טעימים שתכינו והפעם בצורת מגנום, כי אני בטרפת מגנומים בכל מיני טעמים 🙂
חשבתם שלהכין קרם ברולה זה מסובך?? טעיתם! זה הדבר הכי קל להכנה בעולם והכי טעים. מה שכן, חובה חובה מחית או מקל וניל, אין תחליפים כי זה כל הטעם. אז תפנקו את עצמכם במחית וניל טובה, זה מספיק להמון זמן ולא תאמינו איך זה משדרג את הקינוחים.
מכינים קרם ברולה, שזה בעצם לערבב שמנת מתוקה, חלמונים, סוכר ומחית וניל יחד, מעבירים את הבלילה לתבניות של מגנום ואופים על חום מאוד נמוך. אצלי בתנור זה לקח 40-45 דקות. כל מה שצריך זה להקפיא את המגנומים לפחות 12 שעות עד שהם ממש קפואים ואז לחלץ מהתבניות. מפזרים סוכר ושורפים עם ברנר. זהו!! זה הקינוח הכי טעים בעולם ותראו כמה קל להכנה.
מגנום קרם ברולה שמכינים ב – 5 דקות
כנסו פה לערוץ היוטיוב שלי לצפייה בתהליך ההכנה המלא
לפני שמתחילים
- נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
- בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
- התבניות של המגנום הן תבניות הכי פושטיות שקניתי בחנויות שמוכרות כלים חד פעמיים וגאדג'טים למטבח. האפייה נעשית עם חום מאוד נמוך כך שאין חשש.
- אל תוותרו על מחית/מקל וניל אמיתי כי זה כל הטעם של הקינוח.
- כל הקטע של הקרם ברולה זה הסוכר ששורפים מעל לפני ההגשה. לשם כך תזדקקו לברנר, אין גרך אחרת לעשות את זה. יש היום ברנר קטן במחירים ממש זולים, זה משמש גם לטארט לימון ובכלל יש לו לא מעט שימושים.
- כנסו כאן למתכון לקרם ברולה וכאן לטארט קרם ברולה ותפוחים.
מצרכים לכמות של 4 מגנומים
- 1 שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)
- 3 חלמונים גדולים
- 2 כפות סוכר (40 גרם)
- 1 כפית מחית וניל/1 מקל וניל
להגשה: 4 כפות סוכר חום בהיר
אופן הכנה
מחממים תנור לחום של 130 מעלות.
מערבבים יחד בקערה את השמנת המתוקה, החלמונים, הסוכר ומחית וניל ובעזרת מטרפה ידנית טורפים טוב כדי להמיס את הסוכר.
מניחים את תבנית המגנות בתוך תבנית נוספת, מכניסים לתבניות את מקלות המגנום ומוזגים את הבלילה.
מעבירים את התבנית בזהירות לתנור ומוזגים לתבנית שהנחנו בה את תבנית המגנומים מים רותחים. זהירות לא למזוג יותר מידי כדי שהמים לא יחדרו לתבנית המגנומים.
אופים 40-45 דקות עד שהמגנומים יציבים לחלוטין. שימו לב שכל תנור אופה אחרת כך שייתכנו שינויים בזמני האפייה. אני ממליצה לבדוק אחרי 25 דקות ולהמשיך בהתאם לצורך.
מוציאים מהתנור, נפטרים מהמים ומעבירים למקפיא לפחות ל – 12 שעות עד שהמגנומים קפואים לחלוטין.
לפני ההגשה מוציאים את המגנומים מהתבנית, מפזרים כף סוכר חום ושורפים עם ברנר. מגישים מייד או מקפיאים חזרה עד להגשה.
תודה על המתכון!
כמה זמן אפשר לשמור בהקפאה?
תודה!
היי רותם,
לפני ששורפים עם הסוכר אפילו חודש