יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
פילה סלמון ותרד בבצק פילו
ראשי » ביקורות והמלצות » פילה סלמון ותרד בבצק פילו

פילה סלמון ותרד בבצק פילו

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 25 בספטמבר 2019 9 תגובות

פילה סלמון ותרד עטופים בבצק פילו, אפויים בתנור. מנה ראשונה או עיקרית – אתם תחליטו. מה שבטוח היא טעימה וחגיגית

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
פילה סלמון ותרד בבצק פילו

עם כל ההכנות לראש השנה אני חייבת לחדש לעצמי ולבני הבית מתכונים חדשים שעוד לא הכנתי ושיגנבו את ההצגה על השולחן. כבר הכנתי להם שוק טלה בתנור כמה וכמה פעמים וכנראה שגם שזו תהיה המנה העיקרית גם השנה.

למנה ראשונה יש לי מיליון רעיונות אבל צריך לבחור אחת שתתאים לכולם או לפחות לרוב הסועדים. אצלי כולם אוהבים סלמון, אוהבים תרד וגם פילו אז החלטתי לשלב ביניהם למנה אחת מנצחת ואחרי שאכלנו אותה היום לארוחת צהריים, הבנתי שהיא משביעה מאוד ויכולה לשמש גם כמנה עיקרית.

כמה חומרים בסיסיים ופשוטים אבל חייבים להיות הכי איכותיים על מנת שהמנה תצליח ותהיה מנצחת

מתחילים מטיגון בצל עד להזהבה, מוסיפים את השום. מוסיפים גם תרד ומקפיצים ממש רק כ – 2 דקות. מקררים את המלית וסוחטים מעט לפני שממשיכים

קונים דג סלמון טרי, לא להתפשר ולקנות רק טרי. מבקשים ממוכר הדגים שיסיר את העור. שוטפים ומוזגים עליו שמן זית, מתבלים במלח ים אטלנטי ופלפל שחור

מחממים שמן זית במחבת וצורבים את הדג חצי דקה מכל צד. הוא אמור להיות ממש חי במרכז. את המשך הבישול הוא יעשה בתנור

עם עלי פילו עובדים בזריזות כדי שלא יתייבשו. את הבצק שלא עובדים איתו מכסים במגבת. מניחים יריעת בצק אחת על משטח העבודה ומשמנים אותה היטב עם שמן זית. מניחים את הדג במרכז, מניחים עליו כמות נדיבה מהמלית ועוטפים. כל קיפול שעושים משמנים את הבצק.

ליד הדג מכינים בייבי תפוחי אדמה בתנור שגם הם מתובלים עם שמן זית, מלח ים אטלנטי וטימין טרי

אופים בחום גבוה של 200-220 מעלות 7-10 דקות או עד שהבצק מזהיב

אני אוהבת להגיש עם עלי בייבי טריים שמרעננים את המנה. אני מפזרת מעט פיסטוקים קלויים קצוצים מעל גם לקראנץ' נוסף אבל בעיקר כי הצבע שלהם מהפנט ומייפה את המנה

מנה מטריפה!!!

פילה סלמון ותרד בבצק פילו

לפני שמתחילים

  • את בצק הפילו מפשירים במקרר כמה שעות לפני שעובדים איתו. עובדים בזריזות על מנת שהבצק לא יתייבש וייקרע. את הבצק שלא עובדים איתו מכסים במגבת. עם בצק הפילו שנשאר מכינים בקלאווה היסטרית או פסטייה מטורפת.
  • אל תכינו את המנה עם סלמון קפוא. יש היום סלמון טרי בכל סופר או חנות דגים. תבקשו להסיר את העור ושיהיו פרוסות יפות ולא צרות מידי.
  • אפשר להכין את המנה מראש, עד לשלב האפייה, לשמור במקרר ולפני הארוחה לאפות ולהגיש מייד.
  • המתכון מתאים לכמות של 3 מנות. אפשר כמובן להגדיל את הכמויות לפי מספר הסועדים.
  • כיוון שזה מתכון שאני מכינה בפעם הראשונה אז ניסיתי להכין עם דף פילו אחד וגם עם שני דפים. אמנם צילמתי את השלבים עם דף אחד אבל המתכון יהיה עם שני דפים כי אחרי אפייה הוא היה מוצלח יותר.

מצרכים ל – 3 מנות

  • 3 פילטים של דג סלמון טרי בלי עור
  • 6 דפי פילו של מעדנות (את שאר העלים ניתן להקפיא לשימוש חוזר או להכין בקלאווה או פסטייה)
  • 1 חבילת תרד (120 גרם)
  • 1 בצל גדול
  • 3 שיני שום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3/4 כוס שמן זית (גם להשריית הדג, גם לטיגון וגם למריחה על הבצק)

אופן הכנה

  1. שוטפים את הדג ומנגבים קלות. מוזגים על הדג 4-5 כפות שמן זית ומתבלים עם מלח ים אטלנטי ופלפל שחור. שומרים במקרר עד לשימוש.
  2. מכינים את המלית: פורסים את הבצל לרצועות ומטגנים במעט שמן זית עד להזהבה. מוסיפים שום כתוש ומטגנים עוד חצי דקה. מוסיפים תרד שטוף, מתבלים במלח ופלפל שחור ומקפיצים במחבת כ -2 דקות. מקררים וסוחטים מעט את הנוזלים. לא שוטפים את המחבת, עליה נצרוב גם את הדג.
  3. מכינים את הדג: מחממים את המחבת שהכנו עליה את התרד. אין צורך לשמן שוב. צורבים את הדג חצי דקה מכל צד, כך שיהיה צרוב בקצוות וחי במרכז. מקררים לפני שעובדים עם הבצק.
  4. הכנת דג במעטפת פילו: מניחים דף פילו על משטח עבודה ומורחים אותו היטב בשמן זית. מניחים דף נוסף ומשמנים גם אותו. מניחים במרכז את הדג, מניחים עליו תרד ומקפלים כך שיהיה עטוף כולו בבצק. אחרי כל קיפול מורחים שמן זית שהבצק לא יתייבש באוויר.
  5. מניחים את הדגים העטופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 7-10 דקות עד שהבצק מקבל צבע זהוב – שחום יפה.
  6. מוציאים מהתנור ומגישים מייד על מצע של עלי בייבי וליד מניחים תפוחי אדמה צלויים בתנור.
  7. תפוחי אדמה צלויים בתנור: מרתיחים את תפוחי האדמה 5 דקות, מקררים אותם בתוך המים. מסננים את המים וחוצים אותם לשניים לאורך.
  8. מניחים את תפוחי האדמה בתבנית ומזלפים שמן זית בנדיבות. מתבלים במלח ים אטלנטי, פלפל שחור וטימין טרי.
  9. אופים על חום של 200 מעלות כ -40 דקות עד להזהבה.
  10. הצעת הגשה: מניחים עלי בייבי על משטח עץ ועליהם מניחים את הדגים העטופים, לידם מניחים את תפוחי האדמה. מפזרים על הדגים פיסטוקים קצוצים ומניחים במרכז השולחן, כל אחד לוקח לו מנה של דג, ירק טרי ותפוחי אדמה צלויים.

המתכון בשיתוף מעדנות

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • קרואסון חמאה אמיתי בגרסה ביתית (כולל סרטון)
    קרואסון חמאה אמיתי בגרסה ביתית (כולל סרטון)
  • רביולי ארטישוק, שמן זית, עגבניות שרי וזיתי קלמטה
    רביולי ארטישוק, שמן זית, עגבניות שרי וזיתי קלמטה
  • סלט קוסקוס, תאנים ותרד
    סלט קוסקוס, תאנים ותרד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

9 תגובות

  1. רבקה הגב 1 בספטמבר 2021 בשעה 10:20

    מוסיפה לרשימה, נראה נהדר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בספטמבר 2021 בשעה 15:11

      מומלץ מאוד

  2. ליאת הגב 10 באוגוסט 2021 בשעה 12:41

    יהודית היקרה היי

    קודם כול שתדעי שהבלוג שלך מהממ הכול נראה טעים ומיוחד ואין ספק שהשנה לוקחת ממך הרבה מתכונים
    לגבי הדג רשמת שאפשר להכין מראש ולאפות לפני ההגשה
    התכוונת שאפשר להכין הכול לסגור עליו את הפילו להקפיא ולפני ההגשה להוציא להפשרה ואפייה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 באוגוסט 2021 בשעה 21:18

      היי ליאת,
      תודה רבה רבה ♥
      לא להקפיא. אני ממליצה לקנות סלמון טרי כך שלא ממליצה להקפיא. את יכולה להכין כמה שעות מראש ולשמור במקרר ורק את שלב האפייה שהוא די מהיר לעשות לקראת הארוחה

  3. נוי הגב 17 ביוני 2020 בשעה 18:39

    היי,
    האם ניתן להשתמש בתרד קפוא?
    כמו כן, האם המנה יוצאת טעימה גם עם עלה פילו אחד?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 ביוני 2020 בשעה 19:20

      כן נוי אין בעייה. אפשר דף אחד

  4. חנהלה הגב 26 בספטמבר 2019 בשעה 7:09

    סלומון טרי מלא בחיידקים בניגןד לקפוא..אין יתרון בטעם!
    אין צורך לטגן את הדג והץרד לפני זה סתם מייבש אותם
    יש למרוח את הבצק בביצה ולפזר שומשום/קצח ליופי..
    אפשר לשימיץ או פרוסות לימון שיהיה עסיסי או אפילו שמנת מתוקה.נגג כמו במתכון יוצא יבש
    שנה טובה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 בספטמבר 2019 בשעה 8:38

      חג שמח גם לך חנהלה

  5. סיגל ברמר הגב 25 בספטמבר 2019 בשעה 7:58

    איזה מנה משגעת וטעימה !! אם יש דג שאני אוכלת בשמחה זה סלמון, אוהבת את כל מה ששמת !! חייבת לנסות !! הבצק של מעדנות מושלם חג שמח מוכשרת

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס