יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
פילה סלמון ותרד בבצק פילו
ראשי » ביקורות והמלצות » פילה סלמון ותרד בבצק פילו

פילה סלמון ותרד בבצק פילו

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 25 בספטמבר 2019 3 תגובות

פילה סלמון ותרד עטופים בבצק פילו, אפויים בתנור. מנה ראשונה או עיקרית – אתם תחליטו. מה שבטוח היא טעימה וחגיגית

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
פילה סלמון ותרד בבצק פילו

עם כל ההכנות לראש השנה אני חייבת לחדש לעצמי ולבני הבית מתכונים חדשים שעוד לא הכנתי ושיגנבו את ההצגה על השולחן. כבר הכנתי להם שוק טלה בתנור כמה וכמה פעמים וכנראה שגם שזו תהיה המנה העיקרית גם השנה.

למנה ראשונה יש לי מיליון רעיונות אבל צריך לבחור אחת שתתאים לכולם או לפחות לרוב הסועדים. אצלי כולם אוהבים סלמון, אוהבים תרד וגם פילו אז החלטתי לשלב ביניהם למנה אחת מנצחת ואחרי שאכלנו אותה היום לארוחת צהריים, הבנתי שהיא משביעה מאוד ויכולה לשמש גם כמנה עיקרית.

כמה חומרים בסיסיים ופשוטים אבל חייבים להיות הכי איכותיים על מנת שהמנה תצליח ותהיה מנצחת

מתחילים מטיגון בצל עד להזהבה, מוסיפים את השום. מוסיפים גם תרד ומקפיצים ממש רק כ – 2 דקות. מקררים את המלית וסוחטים מעט לפני שממשיכים

קונים דג סלמון טרי, לא להתפשר ולקנות רק טרי. מבקשים ממוכר הדגים שיסיר את העור. שוטפים ומוזגים עליו שמן זית, מתבלים במלח ים אטלנטי ופלפל שחור

מחממים שמן זית במחבת וצורבים את הדג חצי דקה מכל צד. הוא אמור להיות ממש חי במרכז. את המשך הבישול הוא יעשה בתנור

עם עלי פילו עובדים בזריזות כדי שלא יתייבשו. את הבצק שלא עובדים איתו מכסים במגבת. מניחים יריעת בצק אחת על משטח העבודה ומשמנים אותה היטב עם שמן זית. מניחים את הדג במרכז, מניחים עליו כמות נדיבה מהמלית ועוטפים. כל קיפול שעושים משמנים את הבצק.

ליד הדג מכינים בייבי תפוחי אדמה בתנור שגם הם מתובלים עם שמן זית, מלח ים אטלנטי וטימין טרי

אופים בחום גבוה של 200-220 מעלות 7-10 דקות או עד שהבצק מזהיב

אני אוהבת להגיש עם עלי בייבי טריים שמרעננים את המנה. אני מפזרת מעט פיסטוקים קלויים קצוצים מעל גם לקראנץ’ נוסף אבל בעיקר כי הצבע שלהם מהפנט ומייפה את המנה

מנה מטריפה!!!

פילה סלמון ותרד בבצק פילו

לפני שמתחילים

  • את בצק הפילו מפשירים במקרר כמה שעות לפני שעובדים איתו. עובדים בזריזות על מנת שהבצק לא יתייבש וייקרע. את הבצק שלא עובדים איתו מכסים במגבת. עם בצק הפילו שנשאר מכינים בקלאווה היסטרית או פסטייה מטורפת.
  • אל תכינו את המנה עם סלמון קפוא. יש היום סלמון טרי בכל סופר או חנות דגים. תבקשו להסיר את העור ושיהיו פרוסות יפות ולא צרות מידי.
  • אפשר להכין את המנה מראש עד לשלב האפייה ולפני הארוחה לאפות ולהגיש מייד.
  • המתכון מתאים לכמות של 3 מנות. אפשר כמובן להגדיל את הכמויות לפי מספר הסועדים.
  • כיוון שזה מתכון שאני מכינה בפעם הראשונה אז ניסיתי להכין עם דף פילו אחד וגם עם שני דפים. אמנם צילמתי את השלבים עם דף אחד אבל המתכון יהיה עם שני דפים כי אחרי אפייה הוא היה מוצלח יותר.

מצרכים ל – 3 מנות

  • 3 פילטים של דג סלמון טרי בלי עור
  • 6 דפי פילו של מעדנות (את שאר העלים ניתן להקפיא לשימוש חוזר או להכין בקלאווה או פסטייה)
  • 1 חבילת תרד (120 גרם)
  • 1 בצל גדול
  • 3 שיני שום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3/4 כוס שמן זית (גם להשריית הדג, גם לטיגון וגם למריחה על הבצק)

אופן הכנה

  1. שוטפים את הדג ומנגבים קלות. מוזגים על הדג 4-5 כפות שמן זית ומתבלים עם מלח ים אטלנטי ופלפל שחור. שומרים במקרר עד לשימוש.
  2. מכינים את המלית: פורסים את הבצל לרצועות ומטגנים במעט שמן זית עד להזהבה. מוסיפים שום כתוש ומטגנים עוד חצי דקה. מוסיפים תרד שטוף, מתבלים במלח ופלפל שחור ומקפיצים במחבת כ -2 דקות. מקררים וסוחטים מעט את הנוזלים. לא שוטפים את המחבת, עליה נצרוב גם את הדג.
  3. מכינים את הדג: מחממים את המחבת שהכנו עליה את התרד. אין צורך לשמן שוב. צורבים את הדג חצי דקה מכל צד, כך שיהיה צרוב בקצוות וחי במרכז. מקררים לפני שעובדים עם הבצק.
  4. הכנת דג במעטפת פילו: מניחים דף פילו על משטח עבודה ומורחים אותו היטב בשמן זית. מניחים דף נוסף ומשמנים גם אותו. מניחים במרכז את הדג ומקפלים כך שיהיה עטוף כולו בבצק. אחרי כל קיפול מורחים שמן זית שהבצק לא יתייבש באוויר.
  5. מניחים את הדגים העטופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 7-10 דקות עד שהבצק מקבל צבע זהוב – שחום יפה.
  6. מוציאים מהתנור ומגישים מייד על מצע של עלי בייבי וליד מניחים תפוחי אדמה צלויים בתנור.
  7. תפוחי אדמה צלויים בתנור: מרתיחים את תפוחי האדמה 5 דקות, מקררים אותם בתוך המים. מסננים את המים וחוצים אותם לשניים לאורך.
  8. מניחים את תפוחי האדמה בתבנית ומזלפים שמן זית בנדיבות. מתבלים במלח ים אטלנטי, פלפל שחור וטימין טרי.
  9. אופים על חום של 200 מעלות כ -40 דקות עד להזהבה.
  10. הצעת הגשה: מניחים עלי בייבי על משטח עץ ועליהם מניחים את הדגים העטופים, לידם מניחים את תפוחי האדמה. מפזרים על הדגים פיסטוקים קצוצים ומניחים במרכז השולחן, כל אחד לוקח לו מנה של דג, ירק טרי ותפוחי אדמה צלויים.

המתכון בשיתוף מעדנות

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • ארוחה יוונית ביתית מושלמתארוחה יוונית ביתית מושלמת
  • חצילים במילוי גבינות ברוטב עגבניות טריותחצילים במילוי גבינות ברוטב עגבניות טריות
  • קובה סלק  במילוי בשר קצוץקובה סלק במילוי בשר קצוץ
  • אסאדו טלה בתנור בתוספת תפוחי אדמה ירושלמייםאסאדו טלה בתנור בתוספת תפוחי אדמה ירושלמיים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

3 תגובות

  1. חנהלה הגב 26 בספטמבר 2019 בשעה 7:09

    סלומון טרי מלא בחיידקים בניגןד לקפוא..אין יתרון בטעם!
    אין צורך לטגן את הדג והץרד לפני זה סתם מייבש אותם
    יש למרוח את הבצק בביצה ולפזר שומשום/קצח ליופי..
    אפשר לשימיץ או פרוסות לימון שיהיה עסיסי או אפילו שמנת מתוקה.נגג כמו במתכון יוצא יבש
    שנה טובה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 בספטמבר 2019 בשעה 8:38

      חג שמח גם לך חנהלה

  2. סיגל ברמר הגב 25 בספטמבר 2019 בשעה 7:58

    איזה מנה משגעת וטעימה !! אם יש דג שאני אוכלת בשמחה זה סלמון, אוהבת את כל מה ששמת !! חייבת לנסות !! הבצק של מעדנות מושלם חג שמח מוכשרת

השארת תגובה

ביטול

הבית של יהודית אביב הלוחשת לאוכל
יהודית אביב

יהודית אביב

הלוחשת לאוכל
שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג’ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר “תפוז” שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו. באמת שלא הבנתי כלום ושום דבר בכל מה שקשור לעולם הבלוגים והבלוגרים ודי מתוך סקרנות ורצון להנציח את המתכונים שלי.........להמשך קריאה....
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל באינסטגרם

yehudit_aviv

Instagram post 2192985443092393452_608495305 שבת שלום 💕💕
Instagram post 2191979524061560619_608495305 סיר של שישי בצהריים בחמישי
תכתבו בגוגל תבשיל קציצות ואפונה הלוחשת לאוכל
💕
#foodphotography
#food52
#lovefood
#pea
#lovetoeat
#feedfeed
#feedfeedmeatballs
#meat
#meatballs
Instagram post 2190668433352243771_608495305 בהתלבטות בין שקשוקה לפיצה לא הצלחתי לבחור אז שילבתי ביניהם 😜
לפני החפירות אני כבר אומרת לכם שהמתכון כבר בבלוג כולל סרטונים שממחישים את ההכנה ומי שירצה אשלח לו לינק לפרטי ומאוחר יותר זה יהיה בסטורי.
.

זה שאני מכורה לבצקים אתם בטוח כבר מבינים ובכל זאת, כשאחד הילדים (ילדים עאלק😂😂 עוד שנייה הם בפנסיה) ממש רעב ומתקשר אלי כמו שקרה אתמול למשל בעשר בלילה (כן, חורצ'ק) ושואל אם אני יכולה להכין לו משהו לאכול, אני שולפת בצק מוכן, במקרה הזה בצק פיצה מצונן של שמרית, רוטב שקשוקה שהיה לי במקרר, גבינות ונולדה לה שקשופיצה טעימה בטירוף בכלום זמן וכלום עבודה.
היתרון בבצקים של שמרית שההיכרות הראשונה שלי איתם הייתה דרך שיתוף פעולה שעשיתי איתם ומאז הם הפכו לדיירי קבע אצלי במקרר, זה שהם מוכנים מייד לעבודה. אין צורך להפשיר וזה יתרון ענק בעיני והם גם טעימים ביותר. כן, אין תחליף לבצק שמכינים לבד בבית אבל זה פתרון מעולה כשאין זמן להכין או כשרוצים להכין ארוחה ברגע.

@shimrit_baking
#shakshuka
#tomatoes
#foodporn
#foodphotography
#gargeran
#imsomartha
#lovetoeat
#eggs
#dough
Instagram post 2188443277150090220_608495305 סך הכל ארוחת בוקר די שפויה לא??
קצת קרפים, קצפת ותותים כי אני הכי שמחה שהם שוב כאן
.
.
.
#strawberrycake
#strawberry
#mascapone
#krep
#foodphotography
#foodporn
#sweet
#vanilla
Instagram post 2186937707502812543_608495305 אחת העוגות הכי מגניבות שיצא לי להכין. היא ישבה לי בראש מלא זמן עד שיצאה לפועל. היא מזמןןןן בבלוג ועשרות הכינו אותה ושלחו לי תמונות. בא לי להחיות אותה שוב וכנראה שהשבת אכין אותה בגרסה אחרת. .שמתי לכם לינק בסטוריז ובהיילייטס. או פשוט חפשו בגוגל עוגת שמרים משובללת הלוחשת לאוכל
.
#cakes
#chocolatecookake
#chocolate
#chocolatelover
#foodphotography
#Yeast cake
#yeastDoug
#foodphotography
#foodporn
#chocolate
Instagram post 2184866163716863351_608495305 מה יש בהם שכל כך הרבה אנשים אוהבים אותם?? האמת, אני לא גדלתי על פתיתים. אצלנו בבית לא היו פתיתים או פסטה. יותר בכיוון של תבשילים מרוקאים חמים עם מלא רוטב ולחם.
כך יצא שלא הכנתי פתיתים עד שהתחתנתי, ילדתי והילדים גדלו מספיק כדי לבקש את הפתיתים שאכלו בצהרונים. גם פסטה הכנתי רק בגלל שאכלו בגן וביקשו.
היום אני כמובן מכינה על בסיס קבוע כי כולם אוהבים.
ובכל זאת, מלא אנשים לא מצליחים להכין פתיתים אחד אחד ויוצא להם מעין גושים של פתיתים. "הסוד" הוא כמות השמן והמים. גם הפתיתים, ממש כמו האורז אוהבים שהשמן יעטוף אותם ממש טוב, כמות המים תקבע אם ייצאו פתיתים נימוחים אחד אחד או דייסת פתיתים 😂
בקיצור, המתכון עלה לפני כמה שנים לבלוג והדבר שהכי הפתיע אותי זה הכמות ההיסטרית של הכניסות למתכון הכל כך פשוט וגם כמות התגובות והשאלות... כולה פתיתים אבל כנראה שיש להם מקום של אהבה בהרבה לבבות ובתים.
תכתבו בגוגל פתיתים הלוחשת לאוכל ואתם שם לכל הטיפים לקבלת פתיתים נימוחים אחד אחד, טעימים טעימים
.
.
.
#israeli_food
#foodphotography
#israeli_kitchen
#food52
#pasta
#lovetoeat
#thefeedfeed
#thefeedfeedvegan
Instagram post 2183456237320824857_608495305 עוגת השבת קצת באיחור אבל אתם יודעים מה אומרים על זה😉
קיצר, הבראוניז הכי טעימים ומושלמים שהכנתי מעולם.
פאדג'יים בטירוף, מעליהם הכנתי שכבה של טופי מלוח שאם עוד לא טעמתם כזה, אתם לא מבינים מה אתם מפסידים וכדי להשחית עוד יותר, הכנתי פופקורן בקרמל שלא הפסקנו לנשנש אותו בלי קשר לבראוניז.
ממש ממש עכשיו כל המתכונים עלו לבלוג ויש גם סרטוני הסבר לכל הטוב הזה. אתמול היה לי עומס יתר ולא הספקתי להעלות סטוריז... הם עוד יעלו ויישמרו בהיילייטס. בינתיים הכל בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון.
אה, רק לפרוטוקול, את הבראוניז הכנתי עם קמח כוסמין, כך שהם בריאים😂😂
הרקעים של יעל מקפיצים כל פריים למעלה למעלה

@yaelyaniv
.
.
.

#chocolatelover
#chocolate
#brownies
#popcorn🍿
#caramelpopcorn
#israeli_food #foodphotography
#foodporn
#sweet
#candies
#sweetpopcorn
#caramelsauce
Instagram post 2182632685512325707_608495305 שימו בסל הקניות סלרי עלים, תפוחים, חמוציות (ללא סוכר) ופקאנים. הסלט הזה הוא אחד הטעימים שתכינו והבונוס שהוא גם מאוד מאוד בריא. אני מתבלת בין היתר עם חומץ תפוחים (עם האמא 😊כנסו לבלוג ותבינו מה זה) לא מסונן שגם הוא מאוד בריא ואני מנשנשת בלי ייסורי מצפון. המתכון ממש עכשיו בבלוג ויישמר גם בהיילייטס
.
.
.
#salad
#salads
#veganfood
#vegetables
#ciders
#vingette
Instagram post 2178285966679022390_608495305 בסבוסה בל אשטה או עוגת סולת במילוי מלבי, אחת העוגות היותר טעימות ומיוחדות שהכנתי.
את המתכון העלתה פרח
@farahraslan__
 ואצל נוביק נפתחו הצ'אקרות והוא ביקש שאכין לו אותה.
שבוע שעבר העליתי לסטורי את שלבי ההכנה וקיבלתי מאות בקשות למתכון. כמובן ששלחתי את כולם לעמוד של פרח המוכשרת.
עכשיו היא מקבלת מקום של כבוד אצלי בבלוג ויש לי תכניות לעוד טעמים ושילובים עם הבסיס של העוגה.
אזזז תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, העוגה בדף הראשי וגם לכו לעקוב אחרי פרח שמעלה מתכונים שווים אצלה בעמוד.
דפדפו כדי לראות תמונת חתך של העוגה
@farahraslan__
@yaelyaniv

#lebanon
#lebanoncakes
#basbusacake
#foodphotography
#lovetoeat
#food52
#israeli_food
#israeli_kitchen
#arabicfood
לצפייה בתמונות נוספות.....
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס