יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
חלה לשבת מחמש רצועות אפויה בתבנית
ראשי » חלות מעוצבות » חלה לשבת מחמש רצועות אפויה בתבנית

חלה לשבת מחמש רצועות אפויה בתבנית

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 11 במרץ 2020 22 תגובות

חלה לשבת עם בצק מקדים, מחמש רצועות שנאפית בתוך תבנית. תכינו פעם אחת חלה עם בצק מקדים ולעולם לא תוכלו יותר לחזור אחורה. המרקם, הטעם והעומק שיש לחלה עם בצק מקדים, לא משתווה לשום חלה שתכינו (באחריות!)

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
חלה לשבת מחמש רצועות אפויה בתבנית

מי שעוקב אחריי באינסטגרם יודע שבצק של לחמים זאת אהבה גדולה שלי ועוד יותר מזה אני אוהבת לעצב כל פעם בעיצוב חדש. אני כל הזמן מחפשת השראות והמוח שלי כל הזמן קודח בחיפושים אחרי העיצוב הבא שיהיה מגניב כמו הלחמניות האלה שכבשו את הרשת ואלפי אנשים הכינו אותן. ההשראה שלי ללחמניות הייתה קרואסונים שהכנתי ותכל'ס כל דבר שאני רואה ביום יום מהווה עבורי השראה לעיצוב וצילום.

חלה קלועה מחמש רצועות

את החלות שלי אני מכינה תמיד עם בצק מקדים. ברגע שמכינים פעם אחת עם בצק מקדים, לא חוזרים אחורה. המרקם, האווריריות, הטעם שונים לחלוטין והחלה נשארת טרייה כמה ימים.

בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח

ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות

מה זה בצק מקדים??

בצק מקדים זה סה"כ קמח , מעט שמרים ומים שמערבבים יחד ומניחים להתססה של לפחות 12 שעות ואפשר אפילו כמה ימים. למחרת מכינים את הבצק גם עם הבצק המקדים שמעשיר את טעמו של הלחם ומוסיף לו טעם עמוק, מרקם מיוחד שמשאיר אותו טרי כמה ימים. זמן התסיסה של הבצק המקדים יקבע גם את הטעם וגם את המרקם של הלחם. ככל שהבצק המקדים תוסס זמן רב יותר, כך הטעמים של הלחם יהיו עמוקים יותר ואם נשאיר כמה ימים הטעם יהיה חמצמץ כמו של לחם מחמצת.

אחרי 12 שעות התססה

חלה לשבת מחמש רצועות אפויה בתבנית

לפני שמתחילים

  • מכינים את הבצק משקית של קילו קמח שלמה. מכינים את הבצק המקדים ואת הבצק של החלה מכינים מיתרת הקמח.
  • את הבצק המקדים מכינים לילה לפני, מכסים ומניחים על השייש.
  • את הבצק כדאי להכין במיקסר כיוון שזמן הלישה ארוך מאוד אבל בהחלט אפשר ללוש ידנית למי שאין מיקסר.
  • הבצק אמור להתקבל גמיש ורך אבל לא דביק בכלל אחרת כשנרצה לקלוע חלה היא לא תצא מושלמת.
  • במידה והכנתם את הבצק ויצא לכם דביק – תוסיפו קמח בהדרגה תוך כדי לישה עד שהבצק נאסף כולו ונפרד מדפנות המיקסר. כשמוסיפים את המים, להוסיף כל פעם ממש מעט ולתת למיקסר לעבוד כדי לראות כמה מים חסר. לפעמים הבצק רק נראה יבש ואחרי לישה קצרה רואים שאין צורך בעוד מים. כמות הנוזלים היא המלצה ואינה מדוייקת כיוון שכל קמח סופח כמות אחרת של מים, לכן להוסיף בהדרגה. הבצק צריך להיות גמיש ונוח כמו פלסטלינה ולא דביק.
  • את הבצק מתפיחים לפחות שעתיים בקייץ ובחורף אפילו 3 שעות. זמן ההתפחה חשוב מאוד לאווריריות ולמרקם הסופי של החלה. אם רוצים לחסוך זמן, מכינים את הבצק המקדים בבוקר (זה לוקח חצי דקה) ובערב מכינים את בצק החלה ומכניסים להתפחה במקרר ללילה שלם. למחרת, מוציאים את הבצק מהמקרר, מביאים אותו לטמפרטורת החדר (לוקח לפחות שעה) ורק אחר כך ממשיכים רגיל לפי המתכון.

מצרכים ל- 3 חלות בינוניות

לבצק מקדים -להכין לילה מראש

  • ½1 כוסות קמח
  • 1 כוס מים
  • 1/8 כפית שמרים יבשים (שמים ממש מעט, משהו כמו 3 גרם)

מצרכים לחלות

  • כל הבצק המקדים
  • יתרת הקמח שנותר מהכנת הבצק המקדים
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 5 כפות סוכר
  • 5 כפות שמן קנולה
  • 1-1.5 כוסות מים
  • 1 כף גדושה מלח

אופן הכנה

  1. לשים בקערת המיקסר קמח ושמרים ולערבב היטב.
  2. להוסיף את הבצק המקדים, הביצים, הסוכר והשמן ולהתחיל ללוש במהירות נמוכה תוך הוספת מים בהדרגה. לשים 5 דקות.
  3. מוסיפים מלח ולשים עוד 10 דקות על מהירות נמוכה. הבצק צריך להיות רך וגמיש אבל לא דביק.
  4. משמנים קלות קערה גדולה ומעבירים אליה את הבצק להתפחה. מורחים גם את הבצק במעט שמן. מכסים בניילון ומתפיחים במקום חמים מינימום שעתיים. (בחורף אני משכיבה את הבצק לישון 3 שעות מתחת לפוך).
  5. מחלקים את הבצק לכדורים במשקל של 100 גרם כל כדור ומניחים על משטח עבודה משומן קלות. מכסים עם ניילון ונותנים להם מנוחה של 10 דקות.
  6. מכינים חלה מ – 5 רצועות ומניחים בתבנית מאורכת של אינגליש קייק. עיצוב החלה מודגם בסרטון. הקליעה היא פשוטה – לוקחים 5 רצועות ומצמידים אותן יחד בקצה העליון. מחלקים את הרצועות ל – 3 ו – 2. את הצד של ה – 3 רצועות מתחילים לקלוע לצמה. בשלב הבא נוצר מצב שאחת הרצועות של ה- 3 עוברת לצד של ה – 2 ונוצרות בצד של ה- 2- 3 רצועות שאותן קולעים לצמה. חוזרים לצד הראשון וממשיכים כך את כל החלה, כל פעם קליעה של 3 בכל צד עד שמסיימים. מסדרים את קצוות החלה כך שתהיה מעוצבת יפה ומעבירים לתבנית מקומחת קלות.
  7. מתפיחים את החלה המוכנה בין 40 דקות לשעה (תלוי במזג האוויר) עד שהיא מכפילה את הנפח.
  8. מורחים ביצה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 40 דקות או עד שהחלות שחומות ויפות. 
  9. להוציא מהתנור, לצנן כמה דקות ולהוציא מהתבנית לקירור על גבי רשת.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • DSC_0135 ערוך
    קרואסון שקדים כמו בקונדיטוריה
  • לחמניות פרח מקומחות
    לחמניות פרח מקומחות
  • לחמניות עם אבקת חלב
    לחמניות מתוקות עם אבקת חלב
  • לחם ממולא בשר
    לחם ממולא בשר אפוי בתנור בסיר ברזל
בצק מקדים חלה חלה לשבת חלה עם בצק מקדים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

22 תגובות

  1. ענבל הגב 1 בספטמבר 2022 בשעה 22:27

    הי יהודית, מתכוונת להכין מחר (בינתיים הכנתי בצק מקדים)
    האם לשים את חום התנור על מצב טורבו או מצב סטטי (2 פסים)?
    תודה רבה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בספטמבר 2022 בשעה 0:37

      אם לא כתוב במפורש משהו אחר אז זה סטטי

  2. אורית הגב 18 באוקטובר 2021 בשעה 15:23

    היי מהממת,
    מה כוגל התבנית במתכון?
    האם כל המסה בתוך התבנית או שזו רק חלה אחת??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 באוקטובר 2021 בשעה 10:25

      היי אורית,
      גודל התבנית סטנדרטי וזה 3 חלות.

  3. דסי הגב 22 ביולי 2021 בשעה 11:30

    הי,
    יש ענין דווקא לקילו? אפשר להכפיל כמויות אם אני רוצה שתי קילו חלה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 ביולי 2021 בשעה 11:40

      היי דסי,
      אין עניין, זאת הכמות שאני מכינה בדרך כלל . כמובן שאפשר להכפיל כמויות

  4. חנה הגב 12 במרץ 2021 בשעה 11:51

    מה ז"א "יתרת הקמח שנותר מהכנת הבצק המקדים" סה"כ לכל המתכון כוס וחצי קמח?? לא ממש הבנתי……תודה!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 במרץ 2021 בשעה 14:35

      היי חנה,
      תקראי את ההקדמה למתכון. אני פותחת שקית קמח חדשה, ממנה מכינה את הבצק המקדים. יתרת הקמח זה מה שנותר אחרי השימוש לבצק המקדים

  5. ענבר הגב 27 באוגוסט 2020 בשעה 14:17

    מתכון מופלא, האם יש לך רעיון איך להפוך את החלב לטבעונית (ללא ביצים)?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוגוסט 2020 בשעה 20:42

      תודה ענבר,
      פשוט לא לשים ביצים ולשים קצת יותר מים

  6. אסתר הדר הגב 27 ביוני 2020 בשעה 19:46

    הבצק פשוט מדהים ! והחלות טעימות מאוד . חלות , לחמניות , לחמניות נוטלה , הכל הולך עם הבצק הזה .
    תודה !!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 ביוני 2020 בשעה 6:50

      תודה אסתר כייף לשמוע

  7. Jamesdoupe הגב 28 באפריל 2020 בשעה 8:56

    Thank you! This a outstanding website!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 באפריל 2020 בשעה 11:23

      you are wellcome

  8. אפרת הגב 13 במרץ 2020 בשעה 10:03

    שלום, האם ניתן להכנה מקמח מלא/שיפון ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 במרץ 2020 בשעה 16:57

      היי אפרת,
      אני מניחה שכן. לא ניסיתי

      • מירב הגב 14 במרץ 2020 בשעה 9:59

        הי יהודית
        תודה על המתכון ?
        להכנת חצי מהכמות
        האם הבצק המקדים יהיה זהה?
        תודה, מירב

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 במרץ 2020 בשעה 14:06

          היי מירב. כן

  9. רחלי הגב 12 במרץ 2020 בשעה 20:40

    אישה מדהימה
    מתכונים מצוינים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 במרץ 2020 בשעה 9:00

      תודה רבה רחלי. שבת שלום ♥

      • הדס הגב 29 באפריל 2020 בשעה 8:59

        שלום רב , מפני שהחלה בתבנית היא משחימה לי רק מלמעלה ולמטה ובדפנות נשארת לבנה וכאילו לא אפויה. אשמח בבקשה לדעת איך לאפות בתבנית ועדיין שהחלה תשחים יפה גם בצדדים ? תודה

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באפריל 2020 בשעה 9:10

          היי הדס, אני מניחה שאת אופה בתבנית חד פעמית. החד פעמיות לא מומלצות לאפייה כי הן לא מוליכות חום טוב ולכן המאפים לא נאפים מלמטה. תאפי בתבנית מתכת טובה או על תבנית רגילה אם אין לך. החלה תצא שונה כשהיא לא בתבנית אבל עדיין יפהפייה וטעימה

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס