יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
חלה לשבת מחמש רצועות אפויה בתבנית
ראשי » חלות מעוצבות » חלה לשבת מחמש רצועות אפויה בתבנית

חלה לשבת מחמש רצועות אפויה בתבנית

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 11 במרץ 2020 20 תגובות

חלה לשבת עם בצק מקדים, מחמש רצועות שנאפית בתוך תבנית. תכינו פעם אחת חלה עם בצק מקדים ולעולם לא תוכלו יותר לחזור אחורה. המרקם, הטעם והעומק שיש לחלה עם בצק מקדים, לא משתווה לשום חלה שתכינו (באחריות!)

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
חלה לשבת מחמש רצועות אפויה בתבנית

מי שעוקב אחריי באינסטגרם יודע שבצק של לחמים זאת אהבה גדולה שלי ועוד יותר מזה אני אוהבת לעצב כל פעם בעיצוב חדש. אני כל הזמן מחפשת השראות והמוח שלי כל הזמן קודח בחיפושים אחרי העיצוב הבא שיהיה מגניב כמו הלחמניות האלה שכבשו את הרשת ואלפי אנשים הכינו אותן. ההשראה שלי ללחמניות הייתה קרואסונים שהכנתי ותכל'ס כל דבר שאני רואה ביום יום מהווה עבורי השראה לעיצוב וצילום.

חלה קלועה מחמש רצועות

את החלות שלי אני מכינה תמיד עם בצק מקדים. ברגע שמכינים פעם אחת עם בצק מקדים, לא חוזרים אחורה. המרקם, האווריריות, הטעם שונים לחלוטין והחלה נשארת טרייה כמה ימים.

בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח

ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות

מה זה בצק מקדים??

בצק מקדים זה סה"כ קמח , מעט שמרים ומים שמערבבים יחד ומניחים להתססה של לפחות 12 שעות ואפשר אפילו כמה ימים. למחרת מכינים את הבצק גם עם הבצק המקדים שמעשיר את טעמו של הלחם ומוסיף לו טעם עמוק, מרקם מיוחד שמשאיר אותו טרי כמה ימים. זמן התסיסה של הבצק המקדים יקבע גם את הטעם וגם את המרקם של הלחם. ככל שהבצק המקדים תוסס זמן רב יותר, כך הטעמים של הלחם יהיו עמוקים יותר ואם נשאיר כמה ימים הטעם יהיה חמצמץ כמו של לחם מחמצת.

אחרי 12 שעות התססה

חלה לשבת מחמש רצועות אפויה בתבנית

לפני שמתחילים

  • מכינים את הבצק משקית של קילו קמח שלמה. מכינים את הבצק המקדים ואת הבצק של החלה מכינים מיתרת הקמח.
  • את הבצק המקדים מכינים לילה לפני, מכסים ומניחים על השייש.
  • את הבצק כדאי להכין במיקסר כיוון שזמן הלישה ארוך מאוד אבל בהחלט אפשר ללוש ידנית למי שאין מיקסר.
  • הבצק אמור להתקבל גמיש ורך אבל לא דביק בכלל אחרת כשנרצה לקלוע חלה היא לא תצא מושלמת.
  • במידה והכנתם את הבצק ויצא לכם דביק – תוסיפו קמח בהדרגה תוך כדי לישה עד שהבצק נאסף כולו ונפרד מדפנות המיקסר. כשמוסיפים את המים, להוסיף כל פעם ממש מעט ולתת למיקסר לעבוד כדי לראות כמה מים חסר. לפעמים הבצק רק נראה יבש ואחרי לישה קצרה רואים שאין צורך בעוד מים. כמות הנוזלים היא המלצה ואינה מדוייקת כיוון שכל קמח סופח כמות אחרת של מים, לכן להוסיף בהדרגה. הבצק צריך להיות גמיש ונוח כמו פלסטלינה ולא דביק.
  • את הבצק מתפיחים לפחות שעתיים בקייץ ובחורף אפילו 3 שעות. זמן ההתפחה חשוב מאוד לאווריריות ולמרקם הסופי של החלה. אם רוצים לחסוך זמן, מכינים את הבצק המקדים בבוקר (זה לוקח חצי דקה) ובערב מכינים את בצק החלה ומכניסים להתפחה במקרר ללילה שלם. למחרת, מוציאים את הבצק מהמקרר, מביאים אותו לטמפרטורת החדר (לוקח לפחות שעה) ורק אחר כך ממשיכים רגיל לפי המתכון.

מצרכים ל- 3 חלות בינוניות

לבצק מקדים -להכין לילה מראש

  • ½1 כוסות קמח
  • 1 כוס מים
  • 1/8 כפית שמרים יבשים (שמים ממש מעט, משהו כמו 3 גרם)

מצרכים לחלות

  • כל הבצק המקדים
  • יתרת הקמח שנותר מהכנת הבצק המקדים
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 5 כפות סוכר
  • 5 כפות שמן קנולה
  • 1-1.5 כוסות מים
  • 1 כף גדושה מלח

אופן הכנה

  1. לשים בקערת המיקסר קמח ושמרים ולערבב היטב.
  2. להוסיף את הבצק המקדים, הביצים, הסוכר והשמן ולהתחיל ללוש במהירות נמוכה תוך הוספת מים בהדרגה. לשים 5 דקות.
  3. מוסיפים מלח ולשים עוד 10 דקות על מהירות נמוכה. הבצק צריך להיות רך וגמיש אבל לא דביק.
  4. משמנים קלות קערה גדולה ומעבירים אליה את הבצק להתפחה. מורחים גם את הבצק במעט שמן. מכסים בניילון ומתפיחים במקום חמים מינימום שעתיים. (בחורף אני משכיבה את הבצק לישון 3 שעות מתחת לפוך).
  5. מחלקים את הבצק לכדורים במשקל של 100 גרם כל כדור ומניחים על משטח עבודה משומן קלות. מכסים עם ניילון ונותנים להם מנוחה של 10 דקות.
  6. מכינים חלה מ – 5 רצועות ומניחים בתבנית מאורכת של אינגליש קייק. עיצוב החלה מודגם בסרטון. הקליעה היא פשוטה – לוקחים 5 רצועות ומצמידים אותן יחד בקצה העליון. מחלקים את הרצועות ל – 3 ו – 2. את הצד של ה – 3 רצועות מתחילים לקלוע לצמה. בשלב הבא נוצר מצב שאחת הרצועות של ה- 3 עוברת לצד של ה – 2 ונוצרות בצד של ה- 2- 3 רצועות שאותן קולעים לצמה. חוזרים לצד הראשון וממשיכים כך את כל החלה, כל פעם קליעה של 3 בכל צד עד שמסיימים. מסדרים את קצוות החלה כך שתהיה מעוצבת יפה ומעבירים לתבנית מקומחת קלות.
  7. מתפיחים את החלה המוכנה בין 40 דקות לשעה (תלוי במזג האוויר) עד שהיא מכפילה את הנפח.
  8. מורחים ביצה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 40 דקות או עד שהחלות שחומות ויפות. 
  9. להוציא מהתנור, לצנן כמה דקות ולהוציא מהתבנית לקירור על גבי רשת.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חלה לשבת טבעונית קלועה משש רצועות
    חלה לשבת טבעונית קלועה משש רצועות
  • חלה לשבת קלועה מ - 8 רצועות (עם בצק מקדים)
    חלה לשבת קלועה מ - 8 רצועות (עם בצק מקדים)
  • לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
    לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
  • חלה קלועה לשבת עם בצק מקדים
    חלה קלועה לשבת עם בצק מקדים
בצק מקדים חלה חלה לשבת חלה עם בצק מקדים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

20 תגובות

  1. אורית הגב 18 באוקטובר 2021 בשעה 15:23

    היי מהממת,
    מה כוגל התבנית במתכון?
    האם כל המסה בתוך התבנית או שזו רק חלה אחת??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 באוקטובר 2021 בשעה 10:25

      היי אורית,
      גודל התבנית סטנדרטי וזה 3 חלות.

  2. דסי הגב 22 ביולי 2021 בשעה 11:30

    הי,
    יש ענין דווקא לקילו? אפשר להכפיל כמויות אם אני רוצה שתי קילו חלה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 ביולי 2021 בשעה 11:40

      היי דסי,
      אין עניין, זאת הכמות שאני מכינה בדרך כלל . כמובן שאפשר להכפיל כמויות

  3. חנה הגב 12 במרץ 2021 בשעה 11:51

    מה ז"א "יתרת הקמח שנותר מהכנת הבצק המקדים" סה"כ לכל המתכון כוס וחצי קמח?? לא ממש הבנתי……תודה!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 במרץ 2021 בשעה 14:35

      היי חנה,
      תקראי את ההקדמה למתכון. אני פותחת שקית קמח חדשה, ממנה מכינה את הבצק המקדים. יתרת הקמח זה מה שנותר אחרי השימוש לבצק המקדים

  4. ענבר הגב 27 באוגוסט 2020 בשעה 14:17

    מתכון מופלא, האם יש לך רעיון איך להפוך את החלב לטבעונית (ללא ביצים)?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוגוסט 2020 בשעה 20:42

      תודה ענבר,
      פשוט לא לשים ביצים ולשים קצת יותר מים

  5. אסתר הדר הגב 27 ביוני 2020 בשעה 19:46

    הבצק פשוט מדהים ! והחלות טעימות מאוד . חלות , לחמניות , לחמניות נוטלה , הכל הולך עם הבצק הזה .
    תודה !!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 ביוני 2020 בשעה 6:50

      תודה אסתר כייף לשמוע

  6. Jamesdoupe הגב 28 באפריל 2020 בשעה 8:56

    Thank you! This a outstanding website!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 באפריל 2020 בשעה 11:23

      you are wellcome

  7. אפרת הגב 13 במרץ 2020 בשעה 10:03

    שלום, האם ניתן להכנה מקמח מלא/שיפון ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 במרץ 2020 בשעה 16:57

      היי אפרת,
      אני מניחה שכן. לא ניסיתי

      • מירב הגב 14 במרץ 2020 בשעה 9:59

        הי יהודית
        תודה על המתכון ?
        להכנת חצי מהכמות
        האם הבצק המקדים יהיה זהה?
        תודה, מירב

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 במרץ 2020 בשעה 14:06

          היי מירב. כן

  8. רחלי הגב 12 במרץ 2020 בשעה 20:40

    אישה מדהימה
    מתכונים מצוינים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 במרץ 2020 בשעה 9:00

      תודה רבה רחלי. שבת שלום ♥

      • הדס הגב 29 באפריל 2020 בשעה 8:59

        שלום רב , מפני שהחלה בתבנית היא משחימה לי רק מלמעלה ולמטה ובדפנות נשארת לבנה וכאילו לא אפויה. אשמח בבקשה לדעת איך לאפות בתבנית ועדיין שהחלה תשחים יפה גם בצדדים ? תודה

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באפריל 2020 בשעה 9:10

          היי הדס, אני מניחה שאת אופה בתבנית חד פעמית. החד פעמיות לא מומלצות לאפייה כי הן לא מוליכות חום טוב ולכן המאפים לא נאפים מלמטה. תאפי בתבנית מתכת טובה או על תבנית רגילה אם אין לך. החלה תצא שונה כשהיא לא בתבנית אבל עדיין יפהפייה וטעימה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס