יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
מוקפץ עם נודלס וחזה עוף
ראשי » אורז » מוקפץ עם נודלס וחזה עוף

מוקפץ עם נודלס וחזה עוף

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 1 בספטמבר 2018 6 תגובות

מוקפץ עם נודלס וחזה עוף זה סיר שלא משנה כמה אני מכינה ממנו, הוא תמיד מתחסל. זה אחד המאכלים האהובים בבית

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מוקפץ עם נודלס וחזה עוף זה אחד המאכלים הכי אהובים אצלי בבית. האמת שאני גם מאוד אוהבת להכין אותו. לא משנה איזו כמות אני מכינה, זה תמיד מתחסל עד הפירור האחרון. את הירקות של המוקפץ צריך להכניס לסיר בשלבים מהקשה לרך, כלומר- הירקות שלוקח להם הכי הרבה זמן להתרכך ייכנסו ראשונים וכך לפי הסדר עד לירק שלוקח לו הכי פחות זמן להתרכך.
נוביק שהתגייס לפני כמה חודשים מגיע הביתה אחת לשבועיים ובכל פעם לפני שהוא מגיע אני שואלת אותו בטלפון אם בא לו שאכין משהו מיוחד לאכול. הפעם נוביק בחר לשישי בצהריים את המוקפץ. מסתבר שהתגעגע אליו, אז כמובן שקניתי את כל הירקות שצריך והקפצתי. מיותר לומר שכל הסיר הענק שהכנתי התחסל על ידי שלושה אנשים סה"כ.

מוקפץ עם נודלס וחזה עוף

חומרים ל 4-5 מנות
  • ½ ק"ג חזה עוף/הודו חתוך לרצועות
  • 1 חבילה פטריות טריות חתוכות לחצי
  • ¼ – ½ כוס שמן זית
  • 1בצל יבש גדול חתוך לרצועות
  • ¼ כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
  • 3 גזרים חתוכים לרצועות
  • 2 גמבות אדומות חתוכות לרצועות
  • 3 קישואים חתוכים לרצועות
  • ½ כוס אננס חתוך (אפשר מקופסת שימורים)
  • ¼ כוס רוטב סויה בהיר
  • ½ כוס טריאקי
  • 1כפית זנגביל מגורר 
  • 2-3 כפות סירופ מייפל 
  • ¼ כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס 
  • חבילה קטנה של אטריות נודלס
  • 2 כפיות שמן שומשום (לא חובה זה לטעם)
  • חופן חמוציות
אופן ההכנה
  1. מחממים מחבת או סיר סוטאז' שטוח עם ¼ כוס שמן זית על להבה גבוהה, מניחים את רצועות חזה העוף אחד אחד בתוך המחבת ולא נוגעים במשך 3-4 דקות עד שהחזה מקבל צריבה יפה ואז הופכים וצורבים מצד שני. מוציאים לצלחת.
  2. מוסיפים עוד מעט שמן זית ומקפיצים כמה דקות את הפטריות אבל משאירים אותן שלמות ועסיסיות. מוציאים את הפטריות לצלחת.
  3. מוסיפים עוד מעט שמן זית ומטגנים את הבצל תוך ערבוב עד להזהבה.
  4. מוסיפים את רצועות הכרוב ומטגנים תוך ערבוב כמה דקות עד שהוא מתחיל לאבד מעט מהנפח.
  5. מוסיפים את רצועות הגזר ומטגנים כמה דקות עד שהגזר מתחיל מעט להתרכך.
  6. מוסיפים את רצועות הגמבה ומטגנים כמה דקות עד שהגמבה מאבדת מעט מהנפח ומתחילה להתרכך.
  7. מוסיפים את הקישואים והאננס ומתבלים בסויה, טריאקי, זנגביל, סירופ מייפל, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
  8. מחזירים לסיר את חזה העוף והפטריות ומערבבים.
  9. במקביל מרתיחים סיר עם מים ומלח ומבשלים את הנודלס לפי ההוראות שעל השקית. מסננים ומוסיפים לסיר. מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים מעל את החמוציות וכמה טיפות של שמן שומשום ומערבבים.
  10. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • ריזוטו פטריות קל להכנה וטעים במיוחד
    ריזוטו פטריות קל להכנה וטעים במיוחד
  • אסאדו טלה בתנור בתוספת תפוחי אדמה ירושלמיים
    אסאדו טלה בתנור בתוספת תפוחי אדמה ירושלמיים
  • כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
    כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
  • בורקס כבד עוף, חזה עוף ופטריות ברוטב
    בורקס כבד עוף, חזה עוף ופטריות ברוטב
ירקות מוקפץ נודלס

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

6 תגובות

  1. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בדצמבר 2016 בשעה 8:55

    תודההה חיהל'ה. זה ממש טעים

  2. Haya Schwartz הגב 5 בדצמבר 2016 בשעה 6:36

    נראה ונשמע נםלא !!!!!!!!!!!!! תודה.

  3. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בנובמבר 2015 בשעה 16:00

    עם סינטה ייצא מעולה. אצלי אוהבים רק עם עוף אבל אני אוהבת עם סינטה. דווחי איך יצא

    • יולי הגב 18 באוקטובר 2020 בשעה 12:37

      היי יהודית ,

      כמו תמיד מתכון מעולה.

      אני הוספתי גם בוטנים קלויים.

      תודה רבה !!

      יולי

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 באוקטובר 2020 בשעה 23:03

        מעולה יולי! בוטנים קלויים בהחלט מתאים

  4. לימור אלקרט הגב 17 בנובמבר 2015 בשעה 9:55

    נשמע טוב, ינוסה בקרוב. אך אני אנסה עם בשר סינטה דווקא, נראה איך יצא

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה
סרטוני הדרכה ב – YouTube

יהודית אביב

יהודית אביב
עוגיות גבינה מדהימות במרקם בצק עלים רק בלי כל התהליך הארוך הכרוך בהכנתו. העוגיות מקבלות את המרקם המדהים מהגבינה ותהליך ההכנה המאוד פשוט.
המתכון המלא פה: https://bit.ly/2Pjf9zS
עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז)
YouTube Video UCEI8DrRd_CXAQ99rt_o1wIA_qJJ966kpkP0
הפסטייה המסורתית שמכינים בדרך כלל בחגים ואירועים מיוחדים בגרסה אישית מדליקה ומיוחדת שתגנוב את ההצגה על השולחן
פסטייה מרוקאית אישית עם פרגיות בעיצוב מדליק
YouTube Video UCEI8DrRd_CXAQ99rt_o1wIA_Ko3RlAi9JZI
תמיד רציתם לדעת איך לקלוע לחמניות בכל מיני צורות? ריכזתי לכם פה לא פחות מ-7 קליעות שונות של לחמניות.
תשמרו את הסרטון ובכל פעם תוכלו לחזור אליו ולקלוע שוב ושוב.
מתכון ללחמניות מושלמות פה: https://bit.ly/32KRE5F
לחמניות בכל מיני צורות
YouTube Video UCEI8DrRd_CXAQ99rt_o1wIA_TDfyYG9GOMU
פיתות תימניות אמיתיות שמכינים בסיר גריל חשמלי
המתכון כאן: https://www.yehudit-aviv.co.il/לחמים-ומאפים/פיתות-תימניות-בסיר-גריל-חשמלי/
פיתות תימניות אמיתיות ( סאלוף)
YouTube Video UCEI8DrRd_CXAQ99rt_o1wIA_S1EQQAeWCF4
המתכון פה: https://bit.ly/3iJa5iV
בורקס תורכי ביתי מושלם
YouTube Video UCEI8DrRd_CXAQ99rt_o1wIA_Xr-yvDuDFOE
לחם חלב יפני מנומר עם בטטה סגולה. מי צריך צבעי מאכל סינתטיים כשיש לנו צבעים כאלה מטורפים באופן טבעי.
בטטה סגולה היא אחת הבטטות הכי יפות, טעימות ובריאות שיש לנו ואני בחרתי לשלב אותה בלחם המדהים הזה שגם ככה הוא טעים בטירוף ועם תוספת הבטטה הוא הרבה יותר טעים ולא רק יפה.
המתכון המלא פה:https://bit.ly/3iNeb9O
לחם חלב יפני מנומר עם בטטה סגולה
YouTube Video UCEI8DrRd_CXAQ99rt_o1wIA_Fm3AdtueIME
לעוד סרטונים לחצו פה הירשמו לערוץ היוטיוב שלי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
מי שלא טעם פרג טעים ועסיסי ו מי שלא טעם פרג טעים ועסיסי ועדיין תקוע עם הטעם של הפרג העבש והיבש ממשלוחי המנות של פעם 🙈 לא יודע מה זה טעם החיים🤷‍♀️

לא אשכח את הפעם הראשונה שטעמתי עוגת פרג טובה, עם פרג טרי, אכלתי עוגה שלמההה 😱 משם הדרך להתמכרות הייתה קצרה ועד היום זאת אחת החולשות שלי (אחת כן, כי יש מלא🤣)

אז אם אתם מכינים עוגות פרג, אל תתפשרו, לכו לחנות תבלינים טובה ותבקשו שיטחנו לכם במקום טרי.
הפרג הטחון נשמר במקפיא חודשים.

למתכון של המושלמת הזאת תכתבו בגוגל או בשורת החיפוש בבלוג שלי עוגת שמרים פרג
.
.
.
#popyseed
#popyseedcake
#popyseeds
#popyseedbabka
#povitica
#cake
#poviticabreadrecipe
#israeli_kitchen
 #imsomartha
 #inmyblog
#dough
#cakes
#עוגתשמריםפרג
פוסט מתכון הכי מהיר בעולם🙄 פוסט מתכון הכי מהיר בעולם🙄

מידי פעם, ממש רק מידי פעם אני מחפשת לי חיים קלים במטבח, רק מידי פעם כי אחרת איך נהיה פולניה🤣🤣 ואגב, פולניה ומרוקו אחיות 🤣

קיצר, בקבוק אחד של רוטב שיש בו את כללל הירקות והטעמים שאני אוהבת.

מי שעוקב פה יודע שאני מתה על טעמים מתקתקים באוכל. אז הכנתי עוף וכרוב ברוטב בצל וסילאן.

שתבינו שחוץ מהרוטב אין במתכון הזה שום תבלין וזה יוצא טעים בטירוף.

מבטיחה מחר להעלות מתכון מסודר... תעקבו בסטוריז מחר בבוקר מעלה לכם שלבים למרות שזה באמת משחק ילדים - עוף, כרוב  ובקבוק רוטב🙈

עוף וסטייק כרוב בתנור / יהודית אביב הלוחשת לאוכל

מצרכים ל – 3 -4 מנות
1 בקבוק רוטב לעוף בתנור של אוסם
6 יחידות שוקי עוף
1 כרוב קטן – בינוני 
4 כפות שמן זית (לכרוב)
מלח ים אטלנטי (לכרוב)
חופן של פירורי לחם
אופן הכנה
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
פורסים את הכרוב לפרוסות ברוחב 1 ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת.
מזלפים על הכרוב שמן זית ומפזרים מלח. דואגים שכל הכרוב יהיה מרוח בשמן.
בקערה נפרדת שמים את העוף ומוזגים עליו כ – 1/2 בקבוק מהרוטב המוכן. מעסים היטב כך שכל העוף יכוסה ברוטב ומניחים על הכרוב. מפזרים פירורי לחם בעיקר על העוף.
אופים כשעה. מוציאים את התבנית מהתנור, הופכים את העוף, מוזגים עליו עוד מעט מהרוטב, מפזרים שוב פירורי לחם ומחזירים לתנור לעוד כ – 15-30 דקות, עד שהעוף מוכן והכרוב רך וכל התבשיל מקבל צבע שחום עמוק ויפה. מוציאים את העוף לצלחת ומעבירים את התנור למצב גריל. צורבים את הכרוב כמה דקות עד שהוא מקבל צבע זהוב יפה גם מלמעלה ומוציאים. 
להגשה: מגישים את העוף והכרוב עם צלוחית של רוטב ליד.

מתכון בשיתוף:
@bishulim_osem
שניםםם ששמתי עיין על העוגיו שניםםם ששמתי עיין על העוגיות המטורפות האלה שאני נתקלת בהן מידי פעם באתרים רוסיים.

בתרגום חופשי מרוסית הן נקראות רגלי אווז🤣 דווקא כשחושבים על זה אז יש בזה משהו. אני קראתי להן עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז) 🙈

פשוטות מאוד להכנה, קראנצ'יות, במרקם ובנראות שמזכירים בצק עלים. את המראה והטעם מקבלים בזכות הגבינה שיש בבצק והמנוחה שחייבים לתת לו במקרר.
דפדפו בתמונות כדי לראות את הדפדוף של הבצק😉 ולשמוע את הקראנץ'. 

כתבתי הכללל בבלוג, כולל את ההסבר הכימי לתופעת המרקם המדהים של העוגיות האלה וגם הכנתי לכם סרטון שלבים מלא.

תכתבו בגוגל עוגיות גבינה רוסיות הלוחשת לאוכל
.

#cheesecookies
#russioncookies
#goosefeetcookies
#russion #imsomartha #marthastewart #thefeedfeed #thefeedfeedbaking
#israeli_kitchen
#cookies
#cheesecakefactory
#shugar
שלושה שבועות ברצף ולא נמאס להם🤷‍♀️... בסוף יימאס🙈 ואז אני לא אכין מלאאא זמן, אשכח שבכלל הייתי מכינה להם את זה כשהיו קטנים ממש כל שבוע, כי ילדים פחות אוהבים לגוון באוכל, עד שייזכרו ויבקשו שוב 😉

בורקס במילוי כבד עוף, חזה עוף ופטריות עם טכניקת בישול שמשאירה את המלית והרוטב עסיסיים וטעימים גם אחרי אפייה ובישול.

המתכון עלה הבוקר לבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון בבלוג
אוזן אחת חדשה לא הייתה פה הש אוזן אחת חדשה לא הייתה פה השנה!

לא שחלילה קרה משהו, להפך, קרו מלאאא דברים משפחתיים משמחים ולא הספקתי להכין אוזניים חדשות כמו בכל שנה🤷‍♀️ גם האווירה המוזרה לא תרמה ויצא שלא הכנתי ואני מתההה על אוזני המן ובמיוחד להמציא כל שנה מחדש אוזניים חדשות 🙄

אז קבלו את אחת האוזניים הכי מיוחדות וטעימות שהכנתי ובבלוג יש לא פחות מ-12מתכונים וכולם מיוחדים וטעימים.

חפשו בגוגל קטאייף אוזני המן הלוחשת לאוכל ותכינו, כי זה היסטרי וטעים ומיוחד וחג שמייחחחחח אהובים 😻😺👺👹👻👽
אנצ'ילדה!! מאכל מהמטבח המקסי אנצ'ילדה!! מאכל מהמטבח המקסיקני👨‍🌾👩‍🌾

הכי מהיר שלי :) תפתחו את המקרר, תוציאו את כל שאריות הגבינות שיש לכם, תוסיפו תרד, זיתי קלמטה ותכניסו לטורטייה.
אז כן,  סך הכל טורטיות ממולאות בגבינות ותרד, אבלללל איזה טעים זה והכי חשוב - קל להכנה. ארוחת ערב ב - 30 דקות.

אתמול במאסטר שף המתמודדים התבקשו להכין מתכון עם טורטיות או דפי אורז וגם אני אותגרתי באותה משימה.

 אזזזז ישר קפצו לי מיליון רעיונות ולא הצלחתי להתמקד ולבחור. ומה יותר טוב מאשר לשאול אתכם בסטורי?? נתתם לי מלא רעיונות מעולים אבל רק אחת קלעה בול לרעיון שהתיישב לי חזק במוח וזה רק חיזק לי שזה מה שאני רוצה להכין.

קבלו מתכון לאנצ'ילדה מקסיקנית:

אגב, תרגישו חופשי לשים כל גבינה שיש לכם בבית, הכל הולך.

6 טורטיות קטנות (של מאסטר שף)

מלית:

1 קוטג'

200 גרם גבינה בולגרית

100 גרם מוצרלה מגוררת

100 גרם גבינה צהובה רגילה מגוררת

חופן זיתי קלמטה

200 גרם תרד שטוף

מלח

קורט פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט

לרוטב:

20 עגבניות שרי תמר חצויות

1 קופסת שימורי עגבניות מרוסקות (של מאסטר שף)

4-5 כפות צ'ילי מתוק/חריף

2 כפות שמן זית

מלח ים אטלנטי

קורט פלפל שחור

 חופן זיתי קלמטה  

לפיזור: 150 גרם מוצרלה מגוררת.

אופן הכנה:

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מערבבים את כל חומרי המלית יחד. את התרד שמים כמו שהוא טרי ומעסים עם הידיים הכל.

שמים בתבנית פיירקס בגודל 25*30 ס"מ את העגבניות החצויות ומזלפים מעט שמן זית ומלח ים אטלנטי. צולים בתנור 15-20 דקות עד שהן נצרבות מעט. בינתיים בקערה אחרת שמים עגבניות מרוסקות וצ'ילי. מערבבים ומתבלים. מוזגים 3/4 מכמות הרוטב על התבנית עם העגבניות.

מכינים טורטיות ממולאות: לוקחים טורטייה ומניחים לרוחבה כמות יפה מהמלית. מגלגלים למעין רולדה ומניחים בתבנית על הרוטב כשהתפר כלפי מטה. מכינים כך את כל הטורטיות ומניחים צפוף בתבנית.

מוזגים על כל טורטייה את שארית הרוטב ואופים כ - 30 דקות עד שהכל רותח ומבעבע. מוציאים מהתנור, מפזרים מוצרלה ומכניסים לעוד 5-7 דקות, עד שהמוצרלה נמסה.

מגישים מייד.

המתכון בשיתוף:
@master_chef_israel
#מבשלים_בבית_עם_מאסטר_שף
החולשה שלי זה לא שוקולד!! החולשה שלי זה עוגות גבינה ובמיוחד כשהן באות במעטפת בצק שמרים במרקם עננים, אז אני לא עומדת בזה בכלל בכלל😱
.
.
השבוע הכנתי אותה שוב וכמו בכל פעם היא מתחסלת ראשונה כאילו לא הייתה🤔
חפשו בגוגל הלוחשת לאוכל עוגת גביניות, רק תדעו מעכשיו, אני לא אחראית על הקלוריות🤣
.
.
#cheeselover
#cheesepancake
#cheesecakelove
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cake
#cakes
#cakedecorating
#israeli_kitchen #inmyblog #imsomartha
#marthastewart
#thefeedfeedbaking
#thefeedfeedcheesecake
מלך המרקים המרוקאים 😉 לכו מלך המרקים המרוקאים 😉

לכו להשרות קטניות למחר ותחפשו אצלי בבלוג מרק חרירה מרוקאי
אמנם זה יום קלאסי למרק אבלללל.... מכירים את הפסטייה המרוקאית, זאת שמכינים בדרך כלל בחגים ואירועים מיוחדים?
אז הכנתי אותה בגרסה אישית בעיצוב מהמםםם והמלית, כמו שהפתיעה אותי תפתיע את כל מי שיטעם😱

פרגיות, פירות יבשים וההפתעה- קוביות אגסים אמריקאים שבכל ביס מתפוצצים בפה בעסיסיות ומתיקות מדהימה.

כל השלבים איך להגיע לעיצוב המהמם עכשיו אצלי בסטוריז.

מלא מתכונים שווים ומיוחדים תמצאו פה:
@usapearsisrael

והמתכון המלא של הפסטייה  עלה ממש עכשיו לבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון בבלוג

המתכון בשיתוף: 
.
#אגסיםאמריקאים
##אוכלטעיםובריא
#usapears
#israeli_kitchen
 #inmyblog
 #imsomartha
#marthastewart
#morocanfood
#morocan
#morocanstyle
#pears
#filodough
#fillodough
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס