יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
צ'יפס מתנפח כמו בפלאפליות של פעם
ראשי » ירקות » צ'יפס מתנפח כמו בפלאפליות של פעם

צ'יפס מתנפח כמו בפלאפליות של פעם

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 2 בינואר 2018 53 תגובות

צ'יפס מתנפח ממש כמו בפלאפליות של פעם. היינו מזמינים מנה פלאפל ומעמיסים מלאאאא צ'יפסים מתנפחים מעל, מוזגים ים של טחינה הכי פשוטה ומתענגים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

אני נולדתי וגדלתי באשקלון ואחד הדברים שהכי אהבנו בתור ילדים זה ללכת ל"עיר" (ככה קראו לאזור הכי סואן באשקלון ורק אשקלונים יבינו). לדעתי עד היום עדיין קיים פלאפל בוארון המיתולוגי, למרות שלא הייתי ב"עיר" יותר מ- 20 שנה. פלאפל היינו אוכלים בעיקר בפורים, זאת הייתה חגיגה שלמה עבורנו. כל אחת הייתה מקבלת דמי כיס לפלאפל וגלידה והיינו יורדות לעיר ומתפנקות. בשאר השנה אמא שלי הייתה מכינה פלאפל בבית, כך שלאכול פלאפל מחוץ לבית היה בשבילנו כייף גדול. זה מוזר, כי היום אני מבינה שלהכין פלאפל בבית, כולל הפיתות זה מאוד מורכב ובטח כשיש הרבה ילדים להאכיל. אז, התלהבנו מהפלאפל של בוארון, אבל אחרי שנים כשגדלנו, לא ויתרנו על הפלאפל שאמא הייתה מכינה, הוא היה טעים יותר ובריא יותר.


צ'יפס מתנפח

מה שהיה מיוחד בפלאפל של בוארון היה הצ'יפס בטמפורה, שהתל אביבים מכירים משוק בצלאל. זה היה אחד הדברים הכי טעימים בעולם! היינו הולכים לשם במיוחד בשביל הצ'יפס המיוחד הזה. למיטב זכרוני הוא לא נמכר באף פלאפלייה באשקלון אלא רק אצלו. אם רק היינו יודעים אז כמה זה קל להכין צ'יפס מתנפח, אמא שלי הייתה מכינה לנו. פלאפל היה לנו בבית על בסיס קבוע שנכנס לפיתות ביתיות הכי טעימות בעולם.

מכינים בלילה הכי פשוטה ובסיסית ופורסים תפוחי אדמה במנדולינה לפרוסות ממש דקות (עם פרוסות עבות זה לא יעבוד כי תפוח האדמה לא יספיק להתבשל)


צ'יפס מתנפח

טובלים לשנייה כך שתפוח האדמה יצופה בבלילה ומטגנים בשמן עמוק

צ'יפס מתנפח

אנחנו אוהבים לנשנש את הצ'יפס הזה עם טחינה או אפילו סתם כך

צ'יפס מתנפח

הסטורי שלי באינסטגרם עובד 24/7. את כל השלבים של המתכונים שאני מכינה אני מעלה בלייב לסטורי עם הסברים וסרטונים מפורטים.

אתם עוד לא עוקבים? יאללה בואו

צ'יפס מתנפח

צ'יפס מתנפח כמו בפלאפליות של פעם

לפני שמתחילים

  • הכמויות נמדדו עם כפות וכוסות מדידה אוניברסליים. הבלילה צריכה להיות סמיכה כמו טחינה חלקה.
  • תפוחי האדמה חייבים להיות ממש דקים. רק עם מנדולינה או קולפן אפשר להגיע לדקיקות הזו. עם תפוח אדמה עבה זה לא יעבוד כי הוא לא יספיק להתבשל מבפנים.
  • אפשר להכין מראש את תפוחי האדמה ולשמור בקערה עם מים במקרר. אפשר גם להכין גם את הבלילה, לשמור במקרר ולהכין כל פעם את הכמות שרוצים. הבלילה נשמרת עד שלושה ימים במקרר.
  • מומלץ להשתמש בקמח עוגות כיוון שהוא דל בגלוטן ויהיה יותר קריספי בטיגון.
  • למתכון ללא גלוטן: משתמשים בקמח ללא גלוטן.

מצרכים לכמות ענקית של צ'יפס

  • 2-3 תפוחי אדמה מזן דזירה (האדומים)

לבלילת טמפורה

  • 100 גרם קמח עוגות (10 כפות מדידה)
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 כפית מלח (5 גרם)
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • כ – 3/4 כוס מי סודה קרים
  • שמן עמוק לטיגון

אופן הכנה

קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה או קולפן ירקות. שמים בקערה את הקמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל שחור. מוסיפים מי סודה בהדרגה ותוך כדי טריפה עד שמגיעים למרקם די סמיך ולתערובת אחידה ללא גושים שמזכירה במרקם טחינה. מעבירים למקרר למינימום שעה. הבלילה צריכה להיות קרה מאוד. בסיר עמוק מחממים שמן לחום בינוני, טובלים את פרוסות תפוחי האדמה בבלילה, נפטרים מעודפים ומטגנים בשמן עד שמזהיב. מגישים עם פלאפל ואפשר סתם כנשנוש.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • פתיתים ונקניקיות
    פתיתים ונקניקיות בסיר אחד בתנור
  • תבשיל עוף וסלרי
    תבשיל עוף וסלרי ברוטב חמצמץ
  • 33
    קוסקוס מתוק חגיגי לחגים ואירועים מיוחדים
  • ורניקי פטל
    ורניקי במילוי פטל במרק שמנת ופטל
צ'יפס מתנפח

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

53 תגובות

  1. ניצה הגב 8 באוגוסט 2023 בשעה 12:33

    האם אפשר להכין עם מים רגילים במקום מי סודה ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באוגוסט 2023 בשעה 7:50

      אפשר אבל מה הבעייה למצוא סודה? זה הרבה יותר מוצלח

  2. אורנה הגב 18 באפריל 2023 בשעה 14:16

    כמה גרם קמח צריך?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 באפריל 2023 בשעה 17:05

      100 גרם

  3. פאפאגיו הגב 17 בדצמבר 2022 בשעה 23:05

    האם אפשרי לעשות זאת מבטטה?
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בדצמבר 2022 בשעה 10:40

      בטח

  4. רז הגב 10 בספטמבר 2022 בשעה 13:24

    הי,
    שמחה בלב!
    הכנתי את המתכון שכאן למעלה , תפוח אדמה בטמפורה מתנפח כמו בלון, יצא מדהים.
    אני מאוד מעריך ומכבד הוראות מדוייקות בהכנת האוכל כי אני תלמיד ממושמע!
    אז שאפו ענקי ותודה.
    זה כמעט מזכיר לי מעטפת טמפורה מעל תפוחי אדמה באיי אנדמאן
    חגים שמחים

  5. יוני הגב 19 ביולי 2022 בשעה 10:45

    מה זה כפית מדידה ואיפה מוכרים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביולי 2022 בשעה 23:07

      מידה אוניברסלית ויש היום כמעט בכל סופר ובטח בחנויות אפייה

    • זוהר הגב 28 בספטמבר 2023 בשעה 21:07

      מעולה מדהים תודה מתכון אליפות

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בספטמבר 2023 בשעה 9:48

        תודה זוהר,
        כייף לשמוע

  6. אוריה הגב 22 ביוני 2022 בשעה 14:54

    מושלםםםםם בדיוק כמו של בוארון אין על אשקלוןןן

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 ביוני 2022 בשעה 18:34

      איזה כייף אוריה

  7. אודי הגב 16 במרץ 2022 בשעה 20:05

    אין לי שקית אבקת אפיה, רק קופסא. כמה כפיות זה שקית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 במרץ 2022 בשעה 7:18

      היי אודי 10 גרם

  8. נועה הגב 28 בדצמבר 2021 בשעה 19:14

    היי האם הבלילה כמו של דג מטוגן יתפוס? 1 ביצה 1 כוס קמח 1 כוס בירה ותבלינים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בדצמבר 2021 בשעה 9:39

      כן

  9. חיליק הגב 30 באוגוסט 2021 בשעה 12:15

    האם אפשר להכין את הבלילה מקמח כוסמין מלא?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 באוגוסט 2021 בשעה 15:32

      היי חיליק,
      לא ניסיתי אז אין לי מושג. אני מניחה שכן אבל כמויות המים ישתנו והמרקם הסופי מן הסתם יהיה שונה

  10. ‫אסתר הגב 16 ביולי 2021 בשעה 15:15

    הכנתי,יצא טעים ומדויק כמו כל המתכונים שלך

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 ביולי 2021 בשעה 15:48

      איזה כייף לשמוע אסתר

  11. נורית הגב 16 באפריל 2021 בשעה 23:38

    אני גדלתי ליד אשקלון ובישבילנו אשקלון היא העיר הגדולה .
    היינו מבקשים ללכת לפלאפל במיוחד בשביל הצ’יפס הזה .

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 באפריל 2021 בשעה 12:16

      מהמם נורית,זה הכי טעים בעולם

  12. מיכל הגב 14 באפריל 2021 בשעה 15:23

    הי האם אפשר להשתמש בתפוחי אדמה צהובים ולא אדומים(זה מה שיש לי בבית)

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 באפריל 2021 בשעה 15:45

      היי מיכל
      בהחלט כן

  13. דוד הגב 9 באפריל 2021 בשעה 9:50

    היי
    בטוח שלא מוסיפים קורנפלור. כי יש מתכונים שמוסיפים. האם מיותר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באפריל 2021 בשעה 22:32

      היי דוד,
      יש כל מיני מתכונים. זה שלי. אתה יכול לנסות ולראות הבדלים. זה עניין של טעם

  14. קרן הגב 31 בינואר 2021 בשעה 19:39

    שלום אומנם המתכון מלפני 6 שנים אך בעלי שגר בילדותו באשקלון התלהב מהרעיון שנכין בבית את הציפס של בוארון ולא נהנה ממנו רק כשאנחנו מגיעים לבקר את הוריו. אשמח לדעת צריך לטבול כל פרוסת ציפס בנפרד? זה לוקח מלא זמן.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בפברואר 2021 בשעה 0:03

      היי קרן,
      כן, כל אחת בנפרד אבל מטגנים כמה יחד. זה ממש לא לוקח זמן יותר מכל דבר אחר שתכיני וזה שווה

  15. יאיר הגב 31 בדצמבר 2020 בשעה 9:40

    אפשר לטגן עם הבלילה גם כרובית מרוככת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 בדצמבר 2020 בשעה 10:11

      היי יאיר,
      בהחלט כן

  16. ענת הגב 31 במרץ 2020 בשעה 16:57

    פלאפל בוארון הפלאפל הכי טעים בארץ

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 במרץ 2020 בשעה 17:17

      מלאאא זמן לא אכלתי

  17. מירי הגב 28 בדצמבר 2019 בשעה 22:30

    אין לי כף מדידה. למה מקביל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בדצמבר 2019 בשעה 0:25

      את יכולה לשקול ואם אין לך משקל תכיני עם כף רגילה ותוסיפי מים לפי העיין

  18. בר הגב 7 בדצמבר 2019 בשעה 18:43

    חסר טעם מאוד , הוספתי פפריקה , אבקת שום ועוד מלח ואז יצא סביר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בדצמבר 2019 בשעה 23:44

      מעולה בר. הכל עניין של טעם

  19. מיה הגב 10 בינואר 2018 בשעה 11:53

    נראה מעולה !!!! האם בתמונות זה עם הביצה או בלי?…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בינואר 2018 בשעה 20:58

      תודהה. עם ביצה

      • מירי הגב 3 בנובמבר 2018 בשעה 0:27

        אני מוסיפה לבלילה רבע כוס בירה,או חצי כפית סודה לשתיה ,וחריף או סחוג או פסטו רבע כפית

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בנובמבר 2018 בשעה 10:01

          נכון מירי. יש בלילות עם בירה וזה מאוד טעים. במקרה של תפוחי האדמה האלה מפעם אין בירה. אני מכינה חצילים עם בלילת בירה וזה מעולה

  20. אנונימי הגב 2 באוגוסט 2016 בשעה 3:38

    וואו יצא ממש נהדר, הטעם היה פשוט נפלא. תודה רבה על מתכון ממש טעים. 🙂

  21. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביולי 2016 בשעה 7:51

    בשמחה רבה. אני אשמח לשמוע איך יצא ולראות תמונות בפייסבוק

  22. אנונימי הגב 30 ביולי 2016 בשעה 6:10

    חח תודה רבה על הזמן שהקדשת בשבילי, אני בטוח שעם המתכון שלך זה יצא טעים מאוד. 😉

  23. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביולי 2016 בשעה 6:05

    לא ניסיתי אבל אולי כן. לא נראה לי שקריטי. ייצאו תפוחים יותר נראה לי.

  24. אנונימי הגב 30 ביולי 2016 בשעה 6:05

    וזה לא יעבוד עם קמח שמרים?

  25. אנונימי הגב 30 ביולי 2016 בשעה 6:04

    וזה לא יעבוד עם קמח שמרים?

  26. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביולי 2016 בשעה 4:06

    לא. אין במתכון שמרים.

  27. אנונימי הגב 30 ביולי 2016 בשעה 1:51

    אפשר להכין את הציפס המתנפח גם עם קמח שמרים?

  28. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בפברואר 2016 בשעה 18:30

    אין על פלאפל ביתי. תגידי לה כי זה טעיםםם

  29. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בפברואר 2016 בשעה 18:30

    אין על פלאפל ביתי. תגידי לה כי זה טעיםםם

  30. Winnie הגב 24 בפברואר 2016 בשעה 8:51

    לא מכינה פלפל, ואני גם לא אכין את זה, אבל אני בהחלט אבקש מסוכנת הבית שלנו להכין
    זה טעיםםםםםםםםםםםםםםם!!

  31. ישראל יצחקי הגב 22 בפברואר 2016 בשעה 19:40

    מגניב

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס