יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
ראשי » כל המתכונים » לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים

לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 30 באוגוסט 2020 18 תגובות

לחמניות באן במילוי בשר מפורק בטעמים אסיאתיים. אחת הלחמניות הכי טעימות שתכינו ובונוס – יש גרסה נוספת של לחמניות באן ממולאות בשר וצרובות על מחבת. מתכון שאתם לא רוצים לפספס כי הוא מושלם!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים

כבר מלא זמן שאני רוצה להכין לחמניות באן עם בשר מפורק ולא ממש יוצא לי. בכל פעם זה נדחק בגלל מתכון אחר שאני מכינה. בשבוע שעבר נוביק שלי שאגב פתח עמוד אינסטגרם לפיצות המטריפות שלו, היה ברגילה וכל השבוע שוטטנו לנו ברחבי הארץ, סיורי שווקים שאנחנו אוהבים, מסעדות שוות ועוד. אנחנו אוהבים את אותם דברים, את אותו סוג בילוי, כך שלא משעמם לנו יחד אף פעם. אחת המסעדות שביקרנו בהן הייתה מינה טומיי, מסעדה אסיאתית עממית, מחירים סבבה ואוכל טעים מאוד. אחת המנות שהזמנו הייתה לחמניות באן עם בשר מפורק שהיה די טעים אבל לא מעלף. מפעמים אחרות שיצא לי לאכול זכרתי שהלחמניות הרבה יותר טעימות ולמחרת, בלי הרבה התלבטויות הכנתי סוף סוף את הגרסה שלי לדבר הטעים הזה.

לחמניות באן זה למעשה לחמניות סיניות מאודות. אלו לחמניות רגילות לחלוטין, רק במקום לאפות אותן, מאדים אותן בכלי במבוק מיוחד, שמשאיר אותן בהירות ורכות בטירוף. כדי לאדות את הלחמניות צריך כלי מיוחד לאידוי. לא היה לי את הכלי ולא בא לי לדחות סיפוקים, אז הכנתי אותן בסיר אידוי של קוסקוס שנתן את האפקט מעולה. את המתכון של הלחמניות לקחתי מאתר של בחורה סינית שחיה בארצות הברית ואני מתחברת מאוד למתכונים שלה. אממה, הסינים מכינים את הלחמניות עם חלב וכיוון שאצלנו לא מערבבים חלב ובשר עשיתי מקצה שינויים כך שיתאימו לטעמים שלנו.

מתחילים בהכנת בצק שמרים רגיל לחלוטין

  • לפני התפחה
  • אחרי התפחה

מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 50 גרם ומעצבים לכדור חלק. מתפיחים בערך 40-60 דקות, עד שהכדורים מכפילים את הנפח

מרתיחים מים בסיר אידוי של קוסקוס. המים צריכים לבעבע בצורה מאוד עדינה אחרת הלחמניות לא יוצאות חלקות בחלק העליון. תודה על הטיפ החשוב סיגל ברמר 🙂

מניחים לחמניות על נייר אפייה במרווחים של 4-5 ס"מ ומאדים 10-13 דקות.

זה החלק העליון של סיר הקוסקוס שאותו מניחים על החלק התחתון עם המים הרותחים

מוכנה למרות שהיא נראית בצקית לחלוטין

ספוגית ואוורירית במיוחד

אפשר לפזר קצת שומשום שחור אם רוצים

עכשיו הבשר -לא צילמתי שלבים כי הכנתי את רוב התהליך בלילה, אבל זה די פשוט. למעשה יש די הרבה סוגי בשר שמתאימים לזה. כל בשר סיבי שמתאים לבישול ארוך יתאים פה. מה שחשוב זה לבשל בשר שיש בו מספיק שומן כדי שלא ייצא יבש. אני בישלתי את הבשר בסו וויד כל הלילה. סו וויד זה מכשיר חשמלי שקניתי במיוחד לנוביק שלי שאוהב גאדג'טים מיוחדים. בגדול, הסו וויד מבשל בוואקום בטמפרטורה קבועה לאורך כל הזמן, כך שיכולתי לבשל את הבשר כל הלילה בלי חשש שיתייבש כי הוא מתבשל בנוזלים של עצמו. אחרי שהבשר היה מוכן ורך, פירקתי אותו והמשכתי לבשל אותו עוד קצת בסיר סוטאג', הוספתי שומן טלה שנתן עוד עסיסיות לבשר ותיקנתי תיבול. יצא מדהים, רך, עסיסי וטעים. באותה מידה אפשר לבשל את הבשר בסיר לחץ, סיר רגיל או בתנור. חשוב לשמור שלא יתייבש.

קניתי בשר בקר טרי, פילה מדומה (מספר 6) תיבלתי אותו במלא תבלינים אסיאתיים שיש לי קבוע בבית כי אני מתה על הטעמים האלה. בישלתי אותו כמה שעות טובות עם התבלינים. כשהיה מוכן פירקתי אותו עם מזלג, העברתי למחבת עם שומן טלה וטיגנתי כמה דקות. שומן הטלה מוסיף טעם עדין מדהים לבשר ועוטף אותו בשכבה שומנית שמשאירה אותו עסיסי גם אחרי שהוא קר מהמקרר. למחרת הכנתי סיר אורז, הגשתי עם הבשר וזה היה מדהים יחד.

ומה זה?? רעיון גאוני של נוביק שלי. מילאתי מראש את הלחמניות בבשר ואחרי האידוי צרבנו אותן על מחבת עד שהזהיבו והפכו קריספיות. מבחינתי זאת גולת הכותרת של הלחמניות שגם ככה מדהימות, אבל אחרי צריבה זה מטורף במיוחד.

לכל הסיפור המושלם הזה הוספנו סלט כרוב אסיאתי שהשלים בול את הטעמים

לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחרי באינסטגרם, שם אני מעלה בסטורי שלבים בלייב ישירות מהמטבח שלי
  • ויש לי גם קבוצה שווה בפייסבוק, שם גם אתם יכולים להעלות ולהשוויץ ביצירות שלכם
  • אפשר להכין את הבשר מכל נתח שמתאים לבישול ארוך כגון: צלעות מספר 2, צוואר מספר 10, צלי כתף מספר 5, פילה מדומה מספר 6, אסאדו, רק מומלץ נתח עם הרבה בשר.
  • אפשר להכין את הבשר יום קודם, לשמור במקרר ולמחרת לפרק אותו ולהמשיך את התהליך.
  • את כל חומרי התיבול האסיאתיים שבהם תיבלתי את הבשר אני קונה בדרך כלל בחנות של "מזרח מערב". יש סניף בשוק הכרמל וסניף בשרונה מרקט. רוב הזמן אני קונה בחנות התבלינים שלי (טעמים) בבילו סנטר שהיא חנות מדהימה ממש כמו החנויות בלוינסקי. אפשר כמובן לתבל בכל תיבול אחר שאוהבים, בכל מקרה כשמכינים עם בשר טרי זה ייצא טעים מאוד.
  • במידה ונשאר לכם בשר, ניתן לשמור במקרר עד שלושה ימים או להקפיא עד חודש.
  • את הלחמניות אנחנו מאדים בעזרת סיר אידוי לקוסקוס. מה שחשוב לדעת זה שהאידוי חייב להיעשות כשהמים ברתיחה מאוד מאוד עדינה, אחרת הלחמניות יוצאות מלמעלה מקומטות ולא יפות. (תודה לסיגל ברמר שהאירה את עיני ונתנה לי את הטיפ הזה).
  • אפשר להקפיא את הלחמניות לאחר האידוי, הן נשמרות בהקפאה מעולה.

בשר מפורק – שלב א' –

אל תיבהלו מכמות החומרים שאולי חלקכם לא מכירים ואין לכם בבית. אלו הטעמים שאנחנו אוהבים. אפשר לשים חלק מהם ואפשר לשים תבלינים אחרים, בכל מקרה כשהבשר טרי זה ייצא טעים מאוד.

  • 1 ק"ג בשר טרי (אני הכנתי עם פילה מדומה מספר 6)
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית ממרח פלפלים חריפים קוריאני
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כף רוטב הוי סין
  • 1 כפית מלח ים אטלנטי
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית זרעי כוסברה כתושים במכתש ועלי
  • 1 כפית מירין (אפשר לשים 1/2 כוס יין לבן ו – 2 כפות סוכר כתחליף למירין)
  • 1 כפית יין אורז
  • 3 שיני שום כתושים

בשר מפורק – שלב ב'

  • הרוטב שנשאר מבישול הבשר
  • 2 בצלים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף רוטב דגים
  • 1 כפית תמרהינדי
  • 2 כפות שמן זית
  • 100 גרם שומן טלה טחון

לחמניות באן – כ – 20-22 לחמניות במשקל 50 גרם ליחידה (מבוסס על המתכון הזה עם שינויים שלי)

  • סיר אידוי לקוסקוס
  • 600 גרם קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפיות סוכר
  • 2 כפות שמן
  • כ – 1+3/4 כוסות מים
  • 1/2 כף מלח

סלט כרוב בטעמים אסיאתיים

  • 1/4 כרוב לבן
  • 1 גזר
  • 1 פלפל צ'ילי טרי
  • חופן כוסברה טרייה
  • מלח
  • 2 כפיות סוכר
  • 1 כף שמן שומשום
  • מיץ מליים שלם טרי /לימון

להגשה – רוטב סריראצ'ה, ספייסי מיונז, כוסברה טרייה.

ספייסי מיונז

  • 50 גרם מיונז (אני אוהבת של הלמנס או מיונז יפני שאני קונה ב"מזרח מערב")
  • 1 כפית שמן שומשום (5 מ"ל)
  • 1 כפית רוטב סריראצ'ה (5 מ"ל)
  • מלח לפי הטעם

אופן הכנה

מכינים את שלב א' של הבשר: מכינים את חומרי המשרה של הבישול הראשוני ומורחים את הבשר היטב מכל הכיוונים. בשלב הזה זה מעולה אם יש זמן להשאיר את הבשר עם המשרה כשעתיים במקרר, אבל גם אם לא משאירים זה יוצא מעולה. מחממים סיר שבתוכו נבשל את הבשר וצורבים אותו היטב מכל הכיוונים עד שהוא שחום.

מוסיפים לסיר מים עד לגובה שמכסה את כל הבשר ומבשלים כמה שעות טובות על להבה נמוכה עד שהבשר רך לחלוטין ומתפרק מעצמו. אם המים נגמרים במהלך הבישול מוסיפים קצת מים רותחים אבל לא יותר מידי כדי לא לדלל את הרוטב שמשחרר הבשר. אפשר לבשל את הסיר גם בתנור על 160 מעלות עד שהבשר רך.

כשהבשר מוכן מוציאים אותו למשטח עבודה, מקררים מעט ובעזרת מזלג מפרקים אותו.

מצמצמים מעט את הרוטב שנשאר בסיר.

מכינים את שלב ב' של הבשר: קוצצים את הבצלים ומטגנים אותם בשמן זית עד שהם ממש שחומים יפה. מוסיפים את הבשר המפורק, בערך חצי כוס – כוס מהרוטב המצומצם וכל שאר החומרים ומטגנים 2-3 דקות על להבה בינונית עד שכל הרוטב נספג בבשר. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.

מכינים לחמניות באן: שמים בקערת המיקסר את הקמח, השמרים והקורנפלור ומערבבים.

מוסיפים את הסוכר והשמן ומערבבים. מתחילים ללוש ולהוסיף מים בהדרגה רק עד שמקבלים בצק אחיד. הבצק צריך להיות גמיש ורך ולא דביק. לשים 5 דקות, מוסיפים את המלח ולשים עוד 5 דקות.

מרססים את הבצק בספריי שמן, מכסים בניילון ומתפיחים שעה עד שהוא מכפיל את הנפח.

אחרי שעה מחלקים את הבצק לכדורים במשקל של 50 גרם ליחידה ומניחים אותם למנוחה של 10 דקות.

מעצבים כל בצק לכדור חלק ומניחים להתפחה על ריבועי נייר אפייה של 30-40 דקות.

בינתיים שהכדורים תופחים מביאים את החלק התחתון של סיר הקוסקוס כשהוא מלא במים לרתיחה. כשהמים מבעבעים, מנמיכים את הלהבה לנמוכה כך שיבעבעו ממש עדין.

מסדרים את הלחמניות עם נייר האפייה על החלק העליון של סיר הקוסקוס, מכסים את הסיר ומבשלים 10-13 דקות. הלחמניות נשארות בצבע בהיר אבל הן מוכנות. מוציאים ושמים עוד כמות של לחמניות עד שמסיימים את הכל.

מכינים סלט כרוב:קוצצים לרצועות את הכרוב, בעזרת קולפן ג'וליינים חותכים לרצועות דקות את הגזר. פורסים לפרוסות את הצ'ילי וקוצצים את הכוסברה. מתבלים במלח, סוכר, שמן שומשום וליים. טועמים ומתקנים תיבול בהתאם לטעם.

מכינים ספייסי מיונז: מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב.

מרכיבים את הלחמנייה: מורחים ספייסי מיונז על הלחמנייה, מניחים כמות נאה של הבשר, מזלפים רוטב סריראצ'ה על הבשר, מניחים סלט ומעל הסלט כוסברה, סוגרים את הלחמנייה ומתעלפים מהביס.

לחמניית באן מטוגנת על מחבת: בשלב הכנת כדורי הבצק ממלאים אותם בבשר, סוגרים היטב ומתפיחים. מאדים אותם בדיוק לפי ההסבר של אידוי הלחמניות. בשלב הבא מחממים מעט שמן זית על מחבת ומטגנים את הלחמניות עד שהן שחומות וקריספיות. אוכלים עם ממרח צ'ילי.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
    עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
  • בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)
    בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)
  • מנגו סטיקי רייס - קינוח תאילנדי ממכר
    מנגו סטיקי רייס - קינוח תאילנדי ממכר

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

18 תגובות

  1. דנה הגב 2 במרץ 2021 בשעה 15:50

    היי, האם אפשר להכין את הבשר בסיר לחץ, במידה וכן האם להכניס לסיר את החומרים משלב א'?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 במרץ 2021 בשעה 18:55

      היי דנה,אפשר בהחלט.

  2. מרי אבגי הגב 8 בינואר 2021 בשעה 14:26

    יצא מעולה תודה רבה!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בינואר 2021 בשעה 22:55

      תודה מרי❣️❣️

  3. רות הגב 1 באוקטובר 2020 בשעה 13:05

    יהודית יקרה, לא היה דבר שהכנתי מהאוסף המדהים שלך שלא הצליח לי, פשוט אלופה.

    האם אפשר לוותר על ההוי סין?
    האם אני יכולה להשתמש בבריסקט (חזה)? תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באוקטובר 2020 בשעה 14:18

      איזה כייף לשמוע רות. תודההה
      אפשר לוותר על הוי סין. כן את יכולה להשתמש בבריסקט
      חג שמח

  4. מזי הגב 1 בספטמבר 2020 בשעה 17:29

    היי אפשר עם קמח כוסמין?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בספטמבר 2020 בשעה 18:57

      היי מזי,
      לא הכנתי עם כוסמין אבל כיוון שמתנהג כמו קמח רגיל אז נראה לי שכן

  5. מרים הגב 1 בספטמבר 2020 בשעה 10:24

    איזה טמפרטורה לשים בסו וויד? וכמה זמן? תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בספטמבר 2020 בשעה 12:13

      85 מעלות בין 12 ל-24 שעות

  6. עופרה טסט הגב 31 באוגוסט 2020 בשעה 14:04

    הי,
    אם אני רוצה את הלחמניות ליום שישי בערב ואני כמובן יכין אותן מהצהריים איך לשמר אותן עד לארוחת שישי בערב לכסות אותן לא לכסות ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 באוגוסט 2020 בשעה 15:10

      היי עופרה,
      את יכולה אפילו להכין מראש ולהקפיא. הן נשארות טריות וטעימות. אם תכיני בצהריים זה יישאר טרי מעולה לערב. כמובן לשים בשקית

      • אביבית הגב 16 בספטמבר 2021 בשעה 12:50

        הי במידה ומקפיאים איך מפשירים כך שזה יהיה טרי וטעים פשוט עטוף על השיש עד השימוש?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בספטמבר 2021 בשעה 7:48

          היי אביבית,
          אפשר על השייש או בתכנית הפשרה במיקרוגל

  7. מלכא רבקה הגב 31 באוגוסט 2020 בשעה 11:38

    איזה אלופה את המתכונים והצילומים משאירים אותי עם ריר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 באוגוסט 2020 בשעה 15:09

      תודה רבה רבקה ♥

  8. שושי הגב 30 באוגוסט 2020 בשעה 18:59

    לכסות את הסיר בזמן שהלחמניות מתבשלות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 באוגוסט 2020 בשעה 23:37

      כן שושי

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס