יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
גבינת שמנת ביתית
ראשי » כל מיני » גבינת שמנת ביתית

גבינת שמנת ביתית

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 6 במאי 2018 34 תגובות

גבינת שמנת ביתית. שנים שאני מכינה בבית גבינת שמנת. זה קל, מהיר, זמין וזול הרבה יותר מכל גבינת שמנת שתקנו בסופר. את גבינת השמנת מכינים סה"כ משמנת חמוצה רגילה 15% שמסננים לפחות 24 שעות

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
גבינת שמנת ביתית

שנים שאני מכינה בבית גבינת שמנת. זה קל, מהיר, זמין וזול הרבה יותר מכל גבינת שמנת שתקנו בסופר. את גבינת השמנת מכינים סה"כ משמנת חמוצה רגילה 15% או משמנת של פעם אם רוצים גבינה שמנה ויציבה יותר. פרסמתי כבר כמה וכמה פעמים בכל מיני מקומות את המתכון אבל לא הקדשתי לו פוסט משל עצמו. עכשיו הגיע הזמן לפוסט עצמאי לגבינה שמככבת אצלי קבוע. מכמות של 1 ק"ג שמנת מקבלים 600 גרם גבינת שמנת. כל מה שצריך לעשות זה לערבב שמנת עם מעט מלח, להניח בד חיתול בתוך מסננת שיושבת בתוך כלי שיקלוט אליו את הנוזלים. את השמנת מוזגים לתוך החיתול ומעבירים למקרר למינימום 24 שעות. ככל שנשאיר את השמנת זמן רב יותר בחיתול היא תשחרר יותר נוזלים ותעלה את אחוזי השומן שבה.

גבינת שמנת ביתית

חומרים לכמות של כ- 600 גרם גבינת שמנת

  • 1 ק"ג שמנת חמוצה 15% שומן/שמנת של פעם
  • 1/4 כפית מלח
  • בד חיתול
  • מסננת
  • כלי גדול יותר מהמסננת לקליטת הנוזלים

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד שמנת חמוצה ומלח.
  2. מניחים את המסננת בתוך הכלי הגדול יותר.
  3. מניחים בתוך המסננת את בד החיתול ומוזגים לתוכו את השמנת החמוצה.
  4. סוגרים על השמנת עם בד החיתול ומכניסים למקרר למינימום 24 שעות.
  5. מעבירים לקופסה נקייה.
  6. גבינת השמנת נשמרת במקרר יותר מחודש.
לגבינת שמנת בטעמים
  • לגבינת זיתים- להוסיף זיתים קצוצים דק דק.
  • לגבינה בטעם בצל – להוסיף בצל ירוק קצוץ דק דק.
  • לגבינה פיקנטית- להוסיף מעט פפריקה חריפה.
  • לגבינה בטעם שום- להוסיף שום כתוש.
  • לגבינת אגוזים- לקצוץ דק דק אגוזי מלך ולהוסיף (בעיני אחת הטעימות).
  • לגבינה ירקרקה- להוסיף אבוקדו בשל.

כנסו פה למתכון מנצח לבלינצ'ס 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • מתכונים של מטוגנים לנשנוש ולאירוח מושלם
    מתכונים של מטוגנים לנשנוש ולאירוח מושלם
  • חצילים ממולאים בשר ברוטב עגבניות
    חצילים ממולאים בשר ברוטב עגבניות
  • קוסקוס חלבי עם חמאה ולבן
    קוסקוס חלבי עם חמאה ולבן
גבינת שמנת ביתית שבועות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

34 תגובות

  1. נעמי הגב 29 במרץ 2022 בשעה 7:33

    אם מסננים את המים של השמנת האם לא יוצא כל החלבון שבשמנת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 במרץ 2022 בשעה 14:21

      היי נעמי,
      אין לי מושג. אני פה לתת מתכונים. אני לא דיאטנית או תזונאית

  2. אדל הגב 28 בנובמבר 2021 בשעה 20:58

    יש אפשרות לסנן בבד אחר?
    אין לי חיתול….

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בנובמבר 2021 בשעה 9:55

      היי אדל,
      תקני חיתול. 6 יחידות 25 שקלים

  3. חננ הגב 26 באוגוסט 2020 בשעה 9:12

    היי יהודית, אשמח לדעת האם ניתן להכין מהגבינת שמנת שמתקבלת עוגת גבינה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 באוגוסט 2020 בשעה 9:14

      היי בוודאי שכן

  4. דרורה סניטקוב הגב 24 במאי 2020 בשעה 14:15

    הכנתי את הגבינת שמנת, עגבניות מיובשות, והלחם בסיר ג׳חנון, הכל יצא מעולה וטעים, המתכונים כתובים בבהירות, קלים ואין מה להגיד יהודית שאפו

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 במאי 2020 בשעה 14:40

      איזה כייף לשמוע דרורה,
      תודה שחזרת לעדכן

  5. ארי הגב 26 באפריל 2020 בשעה 21:52

    מתי מוסיפים את התוספות?
    והאם מתאים להוסיף עגבניות מיובשות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 באפריל 2020 בשעה 22:00

      היי ארי,

      אתץ התוספות מוסיפים אחרי שהגבינה מוכנה. מתאים מאוד לעגבניות מיובשות

  6. דנה הגב 7 בדצמבר 2019 בשעה 14:05

    היי יהודית, האם ניתן להכין בשיטה הזו כדי להשתמש בגבינת שמנת לעוגת גבינה ניו יורק?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בדצמבר 2019 בשעה 15:23

      היי דנה. בטח ובכל עוגת גבינה או כל דבר שדורש גבינת שמנת

  7. מירה הגב 18 ביולי 2019 בשעה 8:57

    שלום ותודה על המתכון,

    שמנת שתאריך התפוגה שלה עבר, כדאי להשתמש להכנת הגבינה?

    תודה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 ביולי 2019 בשעה 12:40

      היי מירה,

      תלוי אם היא עדיין טובה ותוך כמה זמן תאכלו את הגבינת שמנת

  8. ציפי הגב 24 במרץ 2019 בשעה 16:38

    גבינת שמנת טעימה להפליא ונהדרת לאפיה. התהליך פשוט ומוסבר היטב. תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 במרץ 2019 בשעה 22:49

      תודה ציפי. אני כבר שנים לא קונה. רק מכינה

  9. תמר הגב 21 בפברואר 2019 בשעה 23:27

    שלום יהודית,
    יישר כוח גדול על הבלוג הנפלא אני מאוד נהנת ממנו !
    האם ניתן להשמיט את המלח במתכון בשביל לקבל גבינת שמנת ללא מליחות (טיפוסית) עדינה
    או שהוא חשוב למשהו אחר פרט לטעם??
    תודה רבה
    תמר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בפברואר 2019 בשעה 7:58

      היי תמר, כמות המלח מאוד מאוד קטנה. היא תורמת גם לשחרור הנוזלים מהגבינה וגם לאיזון הטעם. אפשר גם בלי מלח

      • נתנאל הגב 8 במרץ 2020 בשעה 16:17

        היי בתור אדם שמכין גבינת שמנת באופן קבוע. המלח הוא חיוני כי הוא גורם לשמנת לשחרר את הנוזלים. במישה ומעוניינים להכין ללא מלח זה ניתן אך זמן נהמתנה יהיה מעבר ל 24 שעות ויותר קרוב ל36.

        ד"א אם שמים מעט יותר מלח זמן ההמתנה גם מתקצר בהתאם. כי השמנת משחררת את הנוזלים מהר יותר ויותר מהר

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 במרץ 2020 בשעה 18:53

          תודה נתנאל

  10. מיכל הגב 18 במאי 2018 בשעה 19:39

    הכנתי את הגבינת שמנת…..מעולה!!!! אין דברים כאלה! תודה תודה על מתכון כמה פשוט ככה נפלא!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 במאי 2018 בשעה 21:48

      נהדר. שמחה לשמוע שאהבת. חג שמח מיכל ♥

  11. לירי טל הגב 9 במאי 2018 בשעה 5:13

    כמה זה קילו שמנת
    האם זה חמש גביעים של 200 מ"ל

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במאי 2018 בשעה 12:18

      אכן כן

  12. לירי טל הגב 9 במאי 2018 בשעה 5:12

    כמה זה קילו שמנת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במאי 2018 בשעה 12:18

      קילו זה קילו

  13. תמר הגב 7 במאי 2018 בשעה 22:08

    היי לא ניתן להכנס דרך הקישור
    לא מגיב

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 במאי 2018 בשעה 23:57

      תודה רבה. תיקנתי

  14. איריס הגב 7 במאי 2018 בשעה 20:23

    יש מתכון מנצח לבלינצס?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 במאי 2018 בשעה 20:52

      בוודאי. עדכנתי את הפוסט. יש בסוף לינק

  15. מיכל הגב 7 במאי 2018 בשעה 19:39

    אחלה מתכון יהודית!
    לגבי האחוזי שומן, כמה אחוזי שומן יוצא אחרי 24 שעות?
    והאם לדעתך אפשרי להשתמש גם בשמנת 9%?
    תודה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 במאי 2018 בשעה 20:56

      אין לי מושג לגבי אחוזי השומן אבל היא שמנה מאוד וטעימה. לא ניסיתי עם 9% אבל בהחלט אפשר

    • שמרית הגב 27 ביולי 2018 בשעה 7:26

      כשמסננים את השמנת מה שיוצא זה המים ולכן אחוז השומן עולה ביחס למשקל שירד. למשל, קילו שמנת של 15%- והמשקל ירד ל600ג'. זאת אומרת שאבדו 40% מהמשקל, לכן מכפילים את השומן (15) ב140 אחוז (או מוסיפים 40% ל15 הקיימים). 15×1.4=21% שומן. אם מאבדים חצי משקל, אחוז השומן מוכפל- 15×2=30 וכו'.
      שימוש בשמנת 9% מתחיל מראש באחוז שומן נמוך יותר, לכן, כדאי להגיע לאותה סמיכות ושומן תצטרכי לסנן הרבה יותר..

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 ביולי 2018 בשעה 18:15

        תודה על החישובים שמרית…..לי אין בעייה עם אחוזי השומן

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס