יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
סחוג אדום ביתי וסוד קטן
ראשי » כל מיני » סחוג אדום ביתי וסוד קטן

סחוג אדום ביתי וסוד קטן

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 15 באוגוסט 2017 21 תגובות
סחוג אדום ביתי וסוד קטן

מי שמכיר אותי יודע שאני אוהבת להכין הכל בבית. מעבר לתבשילים, לחמים, עוגות ועוגיות, אני אוהבת להכין בבית רטבים,ממרחים ובכלל כל מה שאפשר להכין בבית אני מכינה. אין להשוות את הטעם של הדברים הביתיים לאלו הקנויים.שנים שאני מכינה כל מיני רטבים וממרחים בבית אבל איכשהו הם נזנחים לטובת עוגות מפונפנות או פשוטות, עוגיות שוות, תבשילים ותוספות ולא מועלים לבלוג (וחבל!).

את הסחוג הזה הכנתי בפעם הראשונה לפני מיליון וחצי שנים, בתקופת הדינוזאורים 🙂 חחח סתם, אני לא כזאת מבוגרת :). כמו הרבה מתכונים, גם המתכון הזה נולד מסוג של ניסיון במטבח. רציתי להכין סחוג מהיר בבית, כזה שלא צריך להשרות שעות על גבי שעות פלפלים יבשים ואז לטחון אותם, אז החלטתי לטחון פלפלים חריפים טריים. סחוג לא יצא מזה, רק מחית פלפלים מלאה בנוזלים ולא דומה בכלל לסחוג שדמיינתי. מה גורם לנוזלים להתאדות? בישול! אז החלטתי לבשל ולראות מה יקרה….ואכן אחרי בישול של שעה ויותר (תלוי בכמות הפלפלים) כל הנוזלים התאדו, הפלפלים הצטמצמו ונעשו משחתיים והללויה, קיבלתי סחוג הרבה יותר טעים מההוא עם הפלפלים היבשים. מאז, זה הסחוג שאני מכינה.

מכמות קטנה של פלפלים יוצאת צנצנת גדולה שמספיקה למלא זמן. זה טעים כתוספת לתבשילים חרפרפים, לעגבניות של הג'חנון בשבת ולעוד מלא דברים והחצי אוהב אפילו למרוח את זה סתם ככה על לחם טרי ולאכול.

סחוג – חומרים לצנצנת גדולה

  • כפפות לטקס  – חובה!!!
  • 10 פלפלים חריפים אדומים טריים
  • 1/2 חבילה כוסברה
  • 3-4 כפות שמן זית
  • 1/4 כפית כמון ואם אוהבים יותר אפשר להוסיף לפי הטעם.
  • 1 ראש שום גדול
  • מלח לפי הטעם
ההכנה:
  1. שמים כפפות!!
  2. שוטפים את הפלפלים, מורידים להם את הראש וחותכים כל פלפל ל- 4-5 חתיכות.
  3. שמים במעבד מזון (אפשר עם הגרעינים ואפשר להוציא אותם).
  4. שמים יחד עם הפלפלים: שיני שום קלופות וכוסברה שקצצנו גס מאוד.
  5. מערבלים ותוך כדי מוסיפים שמן זית עד שנוצרת לנו מחית פלפלים.
  6. מוסיפים כמון ומלח ומערבבים.
  7. עכשיו זה הסוד הקטן: מעבירים את הסחוג לסיר בישול קטן ועל אש נמוכה נמוכה מבשלים את הסחוג למשך כשעה, מידי פעם מערבבים, עד שרואים שכל הנוזלים התאדו ונוצרת מעין משחה חלקה וטעימה.
  8. מעקרים צנצנת זכוכית ומעבירים אליה את הסחוג המוכן. מעל הסחוג מוזגים מעט שמן זית כדי לשמור על הלחות שלו.

עוד כמה קטנות

  • הסחוג הזה מחזיק במקרר כשלושה חודשים בצנצנת אטומה שעיקרנו אותה לפני שהעברנו אליה את הסחוג.
  • מכמות קטנה של פלפלים יוצאת כמות גדולה של סחוג. ואם רוצים אפשר להכין כמות ולהקפיא בצנצנות.
  • להגשה – אני אוהבת לערבב עם כמה טיפות מיץ לימון טרי שפותח עוד יותר את הטעם של הסחוג.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחם ביתי מנצחלחם ביתי מנצח
  • עוגות ועוגיות לשבירת הצוםעוגות ועוגיות לשבירת הצום
  • ספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלביםספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלבים
  • חלה לשבת קלועה מ - 7 רצועותחלה לשבת קלועה מ - 7 רצועות
סחוג סחוג אדום סחוג תימני פלפלים חריפים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

21 תגובות

  1. ori הגב 7 בינואר 2021 בשעה 10:30

    מתכון מעולה!
    הסחוג יצא טוב!
    תודה רבה!

  2. ori הגב 7 בינואר 2021 בשעה 10:29

    מתכון מעולה!
    תודה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בינואר 2021 בשעה 20:02

      תודה אורי
      כייף לשמוע

  3. ארנון הגב 26 באוקטובר 2020 בשעה 18:08

    לגבי הפלפלים:
    איזה פלפלים את משתמשת?
    מצאתי בסופר רק את הצ'ילי הדקים האדומים.
    הכוונה שלך יותר עבים נכון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוקטובר 2020 בשעה 11:07

      היי ארנון,
      פלפלים חריפים טריים.גם צ'ילי זה מצויין

  4. ענת פרג׳י הגב 5 במאי 2020 בשעה 20:28

    אוהבת את המתכונים שלך תבורכי.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 במאי 2020 בשעה 0:23

      תודה רבה ענת. כייף ממש לשמוע

  5. Nir Maui הגב 22 בנובמבר 2019 בשעה 20:58

    שלום

    האם לבשל עם סיר פתוח או סגור ?

    תודה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בנובמבר 2019 בשעה 22:42

      היי ניר,
      סיר פתוח

  6. יהושע הגב 22 בנובמבר 2018 בשעה 11:59

    תודה רבה!
    זה הולך גם עם פלפלים ירוקים? או דווקא אדומים.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בנובמבר 2018 בשעה 12:01

      היי יהושע. גם עם ירוקים ואפשר לערבב ירוקים ואדומים יחד

  7. אבא פולניה הגב 2 בנובמבר 2018 בשעה 15:46

    קודם כל, נראה פנטסטי. מנסה בקרוב (רק שיגמר לי מה שפעם נתן לי תימני אסלי שמכין בבית ודורש כוננות של מכבי האש. חילקתי והקפאתי).

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בנובמבר 2018 בשעה 17:23

      אהה נהדר. אבא פולניה?? חחח נייס. ממתינה בסבלנות

  8. נועה הגב 1 בנובמבר 2018 בשעה 7:07

    שלום 🙂 מה הכוונה לעקר צנצנת זכוכית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בנובמבר 2018 בשעה 7:34

      היי נועה, להרתיח אותה 5 דקות בתוך כלי עם מים. שלא יהיו חיידקים שיקלקלו את הסחוג

  9. ברכה הגב 2 באוקטובר 2018 בשעה 20:58

    תודה יהודית. תבורכי. הולכת לנסות לעשות. כל המתכונים שלך מצויינים. שוב תודה לעוד הרבה שנים טובות ומאושרות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 באוקטובר 2018 בשעה 22:39

      היי ברכה. תודהה רבה

  10. אלירן הגב 20 באפריל 2018 בשעה 23:54

    יהודית כפרה עליך נשמה תודה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באפריל 2018 בשעה 9:46

      חחחח בשמחה

  11. חנן ליסאי הגב 14 בינואר 2018 בשעה 23:28

    את הרעיון המיוחד הזה לבשל עד משחתיות אנסה ברצון.
    אני מכין אבקת סחוג שמתאימה גם למטבח וגם לטיולים ופיקניקים על ידי הוספת מעט מים ושמן נוצר סחוג בזמן הפיקניק
    את האבקה לאפסן במקרר או במקפיא לזמן מאו ארוך

    מתכון כל אחד ימצא לעצמו את הכמויות

    פלפים חריפים יבשים "אצלי ללא גרעינים" מנוקים היטב היטב מאבק ומג'יפה וטחונים דק תבלינים כמו כמון גרעיני כוסברה מעט מעט ציפורן ומעט מעט הל מלח במידה ועכשיו הכל טחון בבית שיני שום טריות!! מפומפמות דק דק בפומפיה
    לובש כפפת ניילוןונותן עיסוי ללא רחם מפזר על נייר סופג לבתיבשות של מספר ימים ומערבב מדי פעם כד שהשום הטרי מאבד רטיבות ונעשה יבש מי שרוצ יכול לטחום פעם נוספת לפנינו תבלין סחור רב שימושי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בינואר 2018 בשעה 8:03

      תודה רבה על המתכון

השארת תגובה

ביטול

יהודית אביב

יהודית אביב

הלוחשת לאוכל
שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג’ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר “תפוז”.........להמשך קריאה....
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
שבוע טוב אהובים❣️❣️ השבו שבוע טוב אהובים❣️❣️

השבוע הכנתי לחמניות היסטריות, מיוחדות וטעימותתת.

הכנסתי לבצק אבקת חלב שהפכה אותן כל כך רכות ועם טעם חלבי מודגש במיוחד. לפני שתשאלו, אבקת חלב קונים בחנויות אפייה וגם בחנויות תבלינים טובות.

אגב, עם אבקת חלב אני מכינה כבר שנים חלבה בבית שאין דומה לה באף מקום.

את העיצוב של הלחמניות שגם הוא מיוחד ותורם למרקם הכנתי בהשראת סרטון של בחורה תורכייה שראיתי ביוטיוב. התורכים האלה יש להם טכניקות למות😱

קיצר, פיזרתי קצת סוכר ופיסטוקים לקראנץ' והתוצאה מושלמת.
הסוכר מתקרמל והופך את החלק העליון לקריספי חלומי.

המתכון אצלי בבלוג. תכתבו בגוגל לחמניות מתוקות עם אבקת חלב הלוחשת לאוכל ויש לינק בסטורי ובהיילייטס
דבר ראשון ולפני הכל שתדעו שהמתכון לעוגיות האלה לא נמצא אצלי, לא בבלוג ולא בכספת🤣

הוא חופשי לכולם ונמצא בבלוג של סיגל ( סיגלושה) ברמר שהגתה את הרעיון הגאוני הזה להכניס גבינה מתוקה לבצק פריך וכדי להרוג אותי עד הסוף שילבה צימוקים.
@sigal_bremer

זה מסוג הדברים שאתה אומר: פאק, איך לא חשבתי על זה🤔

קיצר, זה כמו לאכול עוגת גבינה אפוייה, רק בעוגייה וזה כל כך נימוח וטעיםםםם שאתם חייבים לבקש ממנה את המתכון ולהכין.

תכתבו בגוגל רולדות גבינה סיגל ברמר ואתם שם אוווו תציקו לה 🙈 שתשלח לכם מתכון בפרטי
.
.
.
#cheesecake
#cheesecookies
#cheese
#cheeseporn
#cheesepancakes
#israeli_kitchen #imsomartha #inmyblog
#cookieslovers
#cookies
#cookiesofinstagram
#cooking
#sweets
זה בדיוק היום בשבוע למלא את זה בדיוק היום בשבוע למלא את הצנצנת בעוגיות מלוחות הכי טעימות שתכינו וזה באחריות!!

אם אני אומרת לכם שאי אפשר להפסיק לנשנש אותן, תאמינו לי וזה אסון!!

 השבוע אחת העוקבות הכינה והזכירה לי שמלא זמן לא הכנתי וגם מיליון בקשות למתכון שכבר שניםםם נמצא בבלוג ואלפים כבר הכינו אותו שוב ושוב.

יש גרסה של עגולות קטנטנות ( חד פעמי הייתה לי סבלנות להכין 🤣) וגרסה לעלצנים שלוקחת כלום זמן. תבחרו מה בא לכם💥

תכתבו בגוגל  הלוחשת לאוכל עוגיות מלוחות ממכרות
עוד פעם תפוחי אדמה?? 🤣 כן!! ו עוד פעם תפוחי אדמה?? 🤣
כן!! ומבחינתנו בבית כל יום🙈

הפעם הכנתי אותם בתנור, מתובלים ועם כמה טריקים מגניבים שהופכים אותם קריספיים ממש וטעימיםםםם.

המתכון בבלוג 😋 תכתבו בגוגל "הלוחשת לאוכל תפוחי אדמה בתנור עם טריקים לקריספיות מושלמת"
.
.
.
#israeli_kitchen
#imsomartha
#inmyblog
#potatoes
#potatos
#frypotatoes
#fripotato
#vegeterianfood
#vegeterianrecipes
#vegetables
#veganfood
#vegan
#veganlife
עוגת גבינה ויוגורט של אורלי עוגת גבינה ויוגורט של אורלי חרמש המוכשרת בנשים👸👸
דבר ראשון לכו לעקוב אחריה, גם כי היא מהממת וגם כי היא מוכשרת בטירוף ויש לה מאגר מתכונים שווים שאסור לפספס וגםםםם המתכון של העוגה הזו נמצא אצלה אז בקשו ממנה 😉
@orlyhermesh

עכשיו לעוגה המטריפה הזו שבשביל להכין אותה תצטרכו רק קערה אחת ומטרפה!! זאת אחת העוגות הכי קלות והכי טעימות שהכנתי לאחרונה ובקושי הצלחתי לחלץ שתי פרוסות לצילום.

דפדפו ותראו שתי גרסאות לצילום כי לא הצלחתי להחליט מה יפה יותר - עם אמרנה או בלי 🤔

אורלי מזוהה לרוב עם חלות ומאפי שמרים מטורפים שהיא מכינה, אבל הבלוג שלה מלאאא בעוד המון מתכונים שווים במיוחד ואצלי מטורפים על עוגת גבינה אז היא נבחרה ברוב קולות וחוסלה במחי יד 🤣

אורלי, את עוד תשלמי על הקלוריות שהכנסתי השבת לגוף בגללך🤣🤣
.
.
.
#cheeselover
#cheesecake
#cheeseporn
#cheesepancakes
#amarena
#israeli_kitchen
 #imsomartha
 #inmyblog
#lovecheesecake
לחמניות וניל זאת אחת האהבות לחמניות וניל זאת אחת האהבות הגדולות שלי 😋
בכלל לחמניות ביתיות זאת אהבה מיוחדת וכשהן וניליות, רכות כמו ענן וטעימותתתת אלוהים, כמה טעימות, אני לא עומדת בזה 😱

מתכון שפרסמתי בבלוג לפני כמה חודשים והפך ויראלי בטירוף, מאות הכינו את הלחמניות מהבצק המושלם הזה (מי שהכין יודע)

קיצקוץ, תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל לחמניות פרח וניל מתוקות.

אגב, המתכון הראשון בבלוג הוא קציצות דגים מטריפות שהכנתי השבוע, אבל לא בא לי תמונה של אוכל🙈
מרוקאים נא להתפקד!
המשמנה הכי מטורפת הגיעה לבלוג 🙈 והיא טעימה והיא משמינה והיא מעלה זכרונות מהילדות ושאלוהים יעזור לנו עם הקלוריות.

זה התחיל מזה שאחותי חגילגולית כתבה לי וואטס אפ היסטרי על זה שהפכה את הבלוג שעה ולא מצאה משמנה. " אין לך בבלוג משמנה"?
 הזדעקה🤣
אמרתי לה: שנים אני רוצה להכין וכל פעם מכינה משהו אחר וזה נדחק הצידה.

אז היום עשיתי לזה סוף ( וגם לדיאטה שלי🤣) והכנתי ואיזה טעותתתת אלוהים, איזה טעות, לא מפסיקה לטעום ולהתלהב ולהיזכר בטעם של המשמנה שאמא שלי הייתה מכינה לנו.

 לפחות אחת לשבוע, אחר הצהריים הייתה מכינה לנו תבנית ענקית של משמנה, כוס תה עם נענע ומלא סוכר והיינו טורפים את זה.

אז מתכון מדוייק על הגרם, מלאאא תמונות שיעזרו לכם להבין את התהליך וגם סרטון בהילוך רגיל כדי שיהיה מובן, הכל בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל ואתם שם

הכנתם? שתפו אותי בזכרונות שלכם
שבוע טוב אהובים❣️❣️❣️
הכי מהירה שלי - 20 דקות הייתה מוכנה. 

השבוע כל יום אפיתי משהו אחר.
 עם כמה שאתם חושבים שאני כללל היום במטבח - אתם צודקים🤣🤣 אבל אני עושה עוד כמה דברים בין לבין.

קיצר, אחרי שבוע עמוס יצאתי אתמול בהצהרות שהשבת לא תהיה עוגה חדשה 😱

מה הייתה התגובה? פסדררר אמא, לא נורא אמא, תנוחי אמא🤣🤣 נראה לי שהם הבינו יותר ממני שאני מחרטטת ולא אעמוד במילה שלי🤣

רבע לארבע הכל היה מתוקתק, אני כבר אחרי מקלחת, בטוחה שסבבה לגמרי שאין עוגה ועוד רגע נכנסת השבת ואזזז, נזכרתי שבאמצע השבוע הכנתי בסיס פריך שוקולד והקפאתי. מידי פעם אני מכינה בסיסים לעוגות ומקפיאה. אגב, גם בצקים לעוגיות אני מקפיאה קבוע ואז כשמתחשק משהו טעים, מכינים בצ'יק בלי להתעצל.

קיצר, הוצאתי את הבצק, אפיתי ובזמן שהבצק בתנור כבר הקצפתי שמנת עם מסקרפונה ועוד כמה גודיז, מזגתי על העוגה, פיזרתי פירורי בצק מעל ושלחתי למקפיא. אחרי שעה בול הייתה לנו עוגה טעימה בטירוף עם קרם קפה. אמרתי הכי מהירה שלי 🙈

המתכון בבלוג והוא קל להפליא
תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל ואתם שם ותכף מעלה להיילייטס
אמן שהשנה הבאה תהיה בנוייה מאלף שכבות של מיליון קינוחים מטריפים😋

המילפיי שלי היא בין הכי נצפים בבלוג ובצדק! אתם מבינים עניין ויש לכם טעם😉

יאללה ביי ביי2020וברוכה הבאה2021 (למרות שאיתי2020מאודדד היטיבה ואין לי תלונות, אבל אני לא חיה לבד בעולם והיא הקשתה ועדיין מקשה על מלאאא אנשים ועסקים וליבי איתם❣️

Happy new year 💥🎉✨✨🎉💥
לצפייה בתמונות נוספות..... עקבו אחרי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס