יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
בייגלה ירושלמי – קטנטנים במיוחד
ראשי » לחמים, לחמניות ומאפים » בייגלה ירושלמי – קטנטנים במיוחד

בייגלה ירושלמי – קטנטנים במיוחד

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 8 ביולי 2020 14 תגובות

בייגלה ירושלמי במיני, מיני, מיני.
גם אני נכנעתי לטרנד שרץ ברשתות החברתיות בשבועות האחרונים והחלטתי להכין מיני מיני בייגלה ירושלמי ואיזה חמודיםםם וטעימים הם יצאו

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
בייגלה ירושלמי – קטנטנים במיוחד

אם אתם נמצאים באינסטגרם ובכלל ברשתות החברתיות, בוודאי נחשפתם לטרנד המדליק שמסתובב שם בשבועות האחרונים. מה לא הכינו בקטן קטן – פנקייקים, עוגיות שוקולד צ'יפס, מקרונים, לחמניות ועוד כל מיני דברים מגניבים שנראים הרבה יותר מהמם וטעים כשהם בקטן. גם אני נכנעתי לטרנד והכנתי בייגלה ירושלמי קטנים קטנים, חמודים וכל כך טעימים.

ככה קטן
ככה

אל תתבלבלו, זה לא עוגיות, זה בייגלה ירושלמי כהלכתו, רק בקטן ואני לחלוטין מאמצת את הגודל הזה לתמיד כי זה הרבה יותר טעים ומגניב בגודל הזה. חשבתי שייקח לי המון זמן להכין את מיליון הבייגלס (80 ליתר דיוק :)) ודווקא ממש לא. חצי שעה וכולם ישבו בדום בתבניות, מחכים להיכנס לתנור ולצאת שזופים ויפיםםםם. אני מאמצת את הגודל לתמיד!

תכל'ס זה קל מאוד להכנה ולא לוקח הרבה זמן כמו שחשבתי, אז לכו להכין, זה מהמם לארוחת בוקר או ערב וגם סתם לנישנוש.

בייגלה ירושלמי – קטנטנים במיוחד

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח
  • ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • מכמות של 1 ק"ג קמח יוצאים כ – 80 בייגלס במשקל 20 גרם כ אחד. אם הכמות הזו גדולה עבורכם, פשוט לחלקו את כל כמות החומרים לחצי ותכינו חצי כמות. כיוון שיש במתכון ביצה אחת ואתם לא תחלקו לחצי ביצה אחת – שימו בחצי ק"ג קמח ביצה שלמה, זה לא ממש ישפיע על המרקם של הבצק.
  • כמובן שאפשר להכין את הבייגלה בגודל רגיל, פשוט לחלק את הבצק ל – 10-12 חלקים.
  • טבעוניים יכולים לוותר על הביצה במתכון.
  • ניתן להקפיא את הבייגלס אחרי האפייה עד שבועיים. כשרוצים לאכול, מפשירים ומחממים מעט בתנור כדי להחזיר את הפריכות.

מצרכים לכמות של כ – 80 בייגלס

  • 1 ק"ג קמח (השתמשתי בקמח רב תכליתי של "טחנות ישראליות)
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 8 כפות סוכר
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 ביצה גדולה
  • 500-600 מ"ל מים (אצלי נכנסו 550 מ"ל)
  • 1 כף מלח

לטבילת הבייגלה

  • 200 גרם שומשום
  • קורט מלח ים אטלנטי
  • מים

אופן הכנה

את כל שלבי ההכנה ניתן לראות פה בהיילייטס באינסטגרם.

מכינים בצק: שמים בקערת המיקסר קמח ושמרים ומערבבים.

מוסיפים סוכר, שמן זית וביצה ומתחילים ללוש תוך כדי הוספת המים.

אחרי 2 דקות לישה מוסיפים את המלח ולשים 10 דקות על מהירות בינונית.

מכבים את המיקסר, משאירים את הבצק בקערה, מכסים את הקערה עם מגבת מטבח ומתפיחים 15-20 דקות.

אחרי 20 דקות לשים שוב את הבצק 5 דקות.

מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות בשמן זית, מכסים עם ניילון ומתפיחים 40-50 דקות (בחורף זמן ההתפחה יתארך מעט).

מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומכינים קערה עם שומשום ומלח וקערה עם מים.

מרטיבים את הידיים בקערת המים, חותכים מהבצק חתיכות קטנטנות (במשקל של כ – 20 גרם), יוצרים חור במרכז ומותחים לצורה אובלית כמו בייגלה ירושלמי. טובלים לשנייה במים ומעבירים לשומשום. מצפים משני הצדדים בשומשום ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים כך את כל הכמות, מתפיחים 10-15 דקות את הבייגלס ואופים 13-15 דקות עד שהבייגלס מקבלים צבע שחום. אופים את כל כמות הבייגלס.

כמו כל מאפה שמרים, הבייגל הכי טעים כשהוא יוצא מהתנור, אבל היה טעים מאוד גם אחרי כמה שעות. ניתן להקפיא את הבייגל מייד אחרי האפייה.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • מיני קרפ שוקולד במילוי קצפת מסקרפונה
    מיני קרפ שוקולד במילוי קצפת מסקרפונה
  • טארט שוקולד צ'יפס וקרם וניל
    טארט שוקולד צ'יפס וקרם וניל
  • לחמניות מתוקות, רכות ומושלמות
    לחמניות מתוקות, רכות ומושלמות
  • לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
    לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
בייגלה בייגלה ירושלמי

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

14 תגובות

  1. נורית קופרמן אטיה הגב 29 ביוני 2022 בשעה 20:12

    למותר לציין שנבייגלה נראה ממש טוב פשוט מושלם טעים ומזמין. תבורכנה ידיך יקירה!!!❣אהבתי מאדדדד ואני מתכוונת להכין אותם בעזרת ביתי עוד השבוע אי"ה בלי נדר. תודה רבה לך על הפוסט של הבגיילה המבורך!!!❣ אשמח עם תצרפי אותי לקבוצה שלך ולקבל עדכונים. תודה רבה מראש!!!❣🌷🌷🌷❤❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2022 בשעה 14:32

      איזה כייף לשמוע נורית

  2. מירי הגב 20 ביוני 2021 בשעה 18:17

    האם את לא מבשלת את הבייגלס במים/סירופ לפני האפיה?
    הרבה כותבים לבשל קודם, אך אני חוששת שזה מפיל את ההתפחה ולא חוזר שוב לתפוח.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 ביוני 2021 בשעה 8:21

      היי מירי,
      זה בייגל ירושלמי ואותו לא מבשלים. יש בבלוג גם בייגל רומני שאותו כן מבשלים לפני האפייה

  3. מרצדס הגב 21 בפברואר 2021 בשעה 17:54

    היי, אין לי קמח רב תכליתי
    יש לי קמח לבן
    קמח לחלה ומשפר אפייה
    במה כדאי להשתמש בכדי להגיע לאותה תוצאה רצויה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בפברואר 2021 בשעה 7:53

      היי מרצדס,
      כל קמח ייתן תוצאה טובה אבל, קמחים ייעודיים נותנים תוצאה מושלמת

  4. דיקלה הגב 2 בנובמבר 2020 בשעה 20:26

    היי האם מה התחליף לביצה בבצק?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בנובמבר 2020 בשעה 20:44

      היי דקלה,
      כתבתי בהקדמה שטבעוניים יכולים לוותר על הביצה בבצק

  5. אביטל הגב 11 באוגוסט 2020 בשעה 10:35

    לא להוריד את האוויר אחרי ההתפחה האחרונה? לפני עיצוב הבייגל ?או שאין לזה משמעות ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 באוגוסט 2020 בשעה 11:03

      היי אביטל, אני לא מורידה את האוויר לבצקים שלי

  6. אניטה הגב 9 ביולי 2020 בשעה 8:26

    היי האם מכניסים את הבייגלה ירושלמי לאפייה 200 מעלות טורבו? או אפייה רגילה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 ביולי 2020 בשעה 20:49

      היי אניטה,
      אם לא צויין טורבו אז אפייה רגילה

  7. איתנה הגב 9 ביולי 2020 בשעה 2:13

    אשמח לקבל מתכונים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 ביולי 2020 בשעה 8:15

      ארשום אותך לעדכונים במייל

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס