יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
בייגלה מתוק מקמח "כרגיל" ללא גלוטן
ראשי » ביקורות והמלצות » בייגלה מתוק מקמח "כרגיל" ללא גלוטן

בייגלה מתוק מקמח "כרגיל" ללא גלוטן

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 8 ביוני 2015 21 תגובות

את הבייגלה המתוקים האלה אני מכינה בגרסה הרגילה שלהם מקמח רגיל כי אצלי אף אחד לא רגיש לגלוטן וגם בסביבה שלי אני לא מכירה הרבה כאלו שרגישים לגלוטן. אבל….בשנים האחרונות  עלתה המודעות  לבריאות ולתזונה נכונה וגם אנשים שלא רגישים לגלוטן נמנעים מקמח רגיל וצורכים קמחים אחרים שנחשבים בריאים יותר. אז לטובת העוקבים שלי הרגישים לגלוטן וגם אלו שוחרי הבריאות החלטתי לאתגר את עצמי ולאפות עם הקמח המיוחד הזה. אני מודה שקשה לי לוותר על הקמח הרגיל, אבל…לרגישי הגלוטן זו בשורה מדהימה  שמביאה השפית עינת מזור. עינת פיתחה קמח שהוא יחיד מסוגו בארץ ובעולם שמתנהג ממש "כרגיל". הקמח החדש והמהפכני מיועד לאפיית לחמים, לחם כפרי, לחמניות, חלת שבת, קראנץ' שמרים, דניש וכדומה, התוצאה: מושלמת!! הטעם, המרקם והתחושה דומה לחלוטין למרקמי הלחם הרגילים והאהובים. הקמח  עובד אחד לאחד בשימוש במתכונים רגילים. 

קמח "כרגיל" המיועד לאפיית לחמים, חלות ולחמניות ומאפי שמרים מגוונים ללא גלוטן הוא המוצר השני בסדרת הקמחים "כרגיל". הקמח הראשון שפיתחה עינת, הוא קמח רב תכליתי שמתאים לעוגות, עוגיות ועוד…

ועכשיו קצת על הבייגלה המתוק שהכנתי. אני חייבת לציין שלאורך כל תהליך ההכנה הייתי מאוד מאוד סקפטית וחששתי שלא יצליח…הבצק לא נראה מבטיח במיוחד, המרקם היה לי מוזר משהו…אבל כיוון שכבר אפיתי עם הקמח הקודם של עינת עוגיות חלבה ושוקולד צ'יפס שגם הן יצאו מושלמות, סמכתי עליה שגם הפעם הקמח לא יאכזב ואכן לא טעיתי…ולא רק שלא טעיתי אלא הופתעתי מאוד מאוד מהתוצאה המושלמת שקיבלתי. אף אחד בבית לא האמין שזה מקמח נטול גלוטן… וכן, זה רך ואוורירי בדיוק כמו שמאפה שמרים טוב צריך להיות.

אז מה מכיל הקמח? (שאלה טובה…)
הקמח מכיל קמחי אורז, קמח תפוח אדמה וטפיוקה, עמילן תירס, חלבון אפונה, מייצבים וחומרי טעם טבעיים עתיר בסיבים תזונתיים לחיזוק מערכת העיכול. הקמח, מיוצר במפעל "אשבל" בתנאי ייצור מחמירים,  מאושר על ידי vegan friendly נושא את  כשרות בד"ץ מהדרין של הרב רובין. 
את הקמח ניתן להשיג בכל רשתות השיווק המובילות וגם בחנויות הטבע. 
 מצרכים לכמות של 12 בייגלס בינוניים
  • 1/2 ק"ג קמח לאפיית לחם ללא גלוטן "כרגיל" (כל השקית)
  • כפית שמרים יבשים (10 גרם)
  • 1/2 כוס סוכר חום בהיר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 1 ורבע כוסות מים חמימים
  • 1/2 כפית מלח

אופן הכנה

  1. לשים בקערת המיקסר קמח ושמרים ולערבב יחד. להוסיף סוכר, סוכר וניל ושמן ולהתחיל ללוש על מהירות נמוכה. להוסיף מים בהדרגה וללוש 5 דקות. להוסיף מלח וללוש עוד 5 דקות. הבצק מאוד דביק וזה בסדר גמור. הוא נכנס למנוחת לילה במקרר ומתייצב.
  2. להעביר לקערה משומנת קלות את הבצק, לכסות בניילון נצמד ולהתפיח מינימום 5 שעות במקרר או לילה שלם.
  3. להוציא מהמקרר ולתת לבצק לנוח בטמפרטורת החדר שעה.
  4. לקמח משטח עבודה בקורנפלור (אפשר לקמח בקמח "כרגיל" אבל לי הייתה שקית אחת שהשתמשתי בכולה למתכון לכן קימחתי בקורנפלור), לקמח קצת גם את הידיים.
  5. לחתוך עם הידיים חתיכות בצק במשקל של בערך 50 גרם, לגלגל למעין נחש שמנמן ולסגור לבייגלה. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 4 ס"מ.
  6. עם סכין חדה או מספריים ליצור חתכים על הבייגלה.
  7. לכסות במגבת מטבח ולהתפיח שעה (בחורף ייתכן שנצטרך זמן התפחה ארוך יותר).
  8. למרוח בחלמון ביצה, לפזר שומשום ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות 25-30 דקות- עד שהבייגלה זהובים ויפים.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • בצק עלים צרפתי ביתי
    בצק עלים צרפתי ביתי
  • שטרודל תפוחים מדפי אורז (ללא גלוטן)
    שטרודל תפוחים מדפי אורז (ללא גלוטן)
  • מנגו סטיקי רייס - קינוח תאילנדי ממכר
    מנגו סטיקי רייס - קינוח תאילנדי ממכר
  • בייגלה ירושלמי - קטנטנים במיוחד
    בייגלה ירושלמי - קטנטנים במיוחד
בייגלה ללא גלוטן בייגלה מתוק

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

21 תגובות

  1. תהילה הגב 1 ביולי 2020 בשעה 1:05

    אפשר להכין עם קמח רגיל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 ביולי 2020 בשעה 9:06

      כן בהחלט. אותו יחס חומרים

  2. עמית הגב 27 בספטמבר 2019 בשעה 12:38

    האם ניתן להשתמש בקמח כרגיל רב תכליתי במקום?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בספטמבר 2019 בשעה 13:30

      קמח כרגיל הוא קמח ללא גלוטן. אם הכוונה לקמח רגיל אז התשובה היא כן

  3. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באוקטובר 2016 בשעה 22:49

    כשאהיה בסופר אצלם לך. אני רק לא מבינה למה את צריכה את הרכיבים??

  4. Lily Bouskila הגב 28 בספטמבר 2016 בשעה 12:58

    אני לא גרה בארץ. אם אפשר לשלוח לי תצלום בבקשה אודה מאוד!

  5. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בספטמבר 2016 בשעה 6:31

    את יכולה להסתכל על הארוזה בסופר.

  6. Lily Bouskila הגב 25 בספטמבר 2016 בשעה 6:27

    מה הם המרכיבים של קמח 'כרגיל'? תודה מראש

  7. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 באוגוסט 2016 בשעה 12:53

    כייף לשמוע. תודה שחזרת לספר

  8. אחת הגב 22 באוגוסט 2016 בשעה 9:06

    הבייגלה יצאו מדהים!! תודה רבה על המתכון!

  9. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 באוגוסט 2016 בשעה 14:06

    תודה. בתחילת הרשומה יש לינק למתכון הרגיל

  10. Unknown הגב 17 באוגוסט 2016 בשעה 9:30

    שלום, הבייגלה נראים נהדר. האם ניתן לקבל את המתכון עם הקמח הרגיל או שניתן להמיר את הקמח אחד לאחד?
    תודה ויום נפלא
    אופירה

  11. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בספטמבר 2015 בשעה 17:43

    לא בקיאה….אני מעבירה מתכונים. אני מניחה שמי שרגיש לגלוטן יודע

  12. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בספטמבר 2015 בשעה 17:43

    לא בקיאה….אני מעבירה מתכונים. אני מניחה שמי שרגיש לגלוטן יודע

  13. אנונימי הגב 3 בספטמבר 2015 בשעה 14:52

    אם משהו ביוצר בסביבה של גלוטן וברכיבים רשום שהןא לא מכיל גלוטן אז המוצר מכיל גלוטן??

  14. יהודית אביב הגב 9 ביוני 2015 בשעה 8:22

    תודההה וויני…שימי לב שאת קונה קמח ייעודי להכנת מאפי שמרים. תחפשי ברשתות הגדולות

  15. יהודית אביב הגב 9 ביוני 2015 בשעה 8:22

    תודההה וויני…שימי לב שאת קונה קמח ייעודי להכנת מאפי שמרים. תחפשי ברשתות הגדולות

  16. יהודית אביב הגב 9 ביוני 2015 בשעה 8:22

    תודההה וויני…שימי לב שאת קונה קמח ייעודי להכנת מאפי שמרים. תחפשי ברשתות הגדולות

  17. Winnie הגב 9 ביוני 2015 בשעה 8:09

    הבייגלים ניראים מ ע ו ל י ם !!
    יש לי ניסיון עם הקמח בעוגת שוקולד שיצאה נהדר (עוגה אחרת יצאה פחות טוב). לא חשבתי בכלל לנסות לחמניות.
    ממש שמחה על הרשומה הזאת, כי כמה אחיינים שלנו יהיו מאושרים עכשיו!!
    חייבת להשיג דחוף עוד קמח. אין אצלנו וחבל
    ג'ודי – באמת יופי של רשומה, וצילומים מקסימים!!

  18. יהודית אביב הגב 8 ביוני 2015 בשעה 16:59

    תודה טובה מקסימה וכייףףףףףףף שבאת לבקר פה…מסכימה שכשאין בעייה אז אין סיבה לקנות……

  19. נמושקה הגב 8 ביוני 2015 בשעה 16:49

    כל הכבוד נראה ממש טעים ומגרה
    תודה רבה יהודית.אצלי גם אין סובלים מקמח עם ג'לוטן כך שאין סיבה לקנותו בגלל מחירו הגבוהה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס